X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Nekem megjött tegnap.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Több az ellenség? Scale Green Plate-ben az elõbb majdnem kivasalt egy J. Majdnem elértem a kaput mikor berobbant a szektorba, a kapun át jött. Olyan közel volt hogy a gép megfagyott egy pillanatra, már láttam magam elõtt a game over feliratot. visszafelé meg jött díszkisérettel egy Q. Erre válaszul megjött a teladi erõsítés egy M7-es Shrike, két M8-as Peregrine-nel. Szép csata volt, a Q hatalmasat robbant.

Küldetés (plot)!:
Valaki tudna segíteni, ott tartok hogy támadják a konvojokat (nova rider + 4db L) Jackson beszél valamit és küldözget egyik helyrõl a másikra. Hiába megyek közel a novához bejön a Anxiety felirat felmegy 100-ra a százalék, és ugrik. Ha rálövök ugrik. Megpróbáltam szkennelni (külön ezért vettem egy szkennert),de semmi. az angol tudásom nem túl jó, ezért nem tudom mit csináljak, már eljátszotta velem vagy 10-szer!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Lockheed
Több Argon is van...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Én csak este kezdem, de lenne egy kérdésem.Milyen kezdése lehetõségek vannak? Én Argonnal szeretnék kezdeni ha lehet.

Lockheed
Huhh a terran storyplot szerintem baromi nehéz!

Az elején anyi repu nincs, hogy az alapból 2 EMP fegyver mellé még vegyen az ember kettõt és a storyplot elküld a PTNI Headquarterts melletti Unknown szektorba egy novát követni ami egy kalóz stationra megy. No itt 3 buster és 3 M megtámad ami a félig felfegyverzett Terran M4-emnek a biztos halált jelentni... Visszakolbászoltam a terran szektorokba hátha itt tudok némi pénzt keresni. Vannak taxi jellegû küldetések amihez kellene cargo life support system, amit errefelé nem ismernek és az encyclopedia sem látott még ilyet. Egyébkén megnyugodva vettem tudomásul, hogy a Terran Military az összes XTM-ben megismert terran hajót használja. Valhallát még nem láttam de még a Földön sem voltam szóval lehet... Most már csak abban bízom, hogy mindez amit írtam a spoiler tag mögött marad...

Vitez77
Fontos! (nekem)

Kérek mindenkit, aki elõrendelte a játékot, és kapott anno egy mailt, hogy ok. 15-én fel lett adva a csomag, szóval õk mondják meg nekem: RAJTAM KÍVÜL MINDENKINEK MEGJÖTT AZ A CSOMAG??!!! Most komolyan: nektek megjött? igen vagy nem?
Kösz! (ha mindenkinek megjött, akkor írok az Egonak)...

天使たちは私を見守る

...legalább már tudom hogy a spoiler+kép combóval ne próbálkozzak...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

lehet hogy ranktól függ...

Én ezzel nem találkoztam.

Bár tényleg több az ellenség, mint korábban.
Apropó! Ha már spoiler: Tudja valaki, hogy mi lett a station managgerrel? Vagy csak én vagyok az úthenger és nem találom. 😊
nem mintha meglenne nekem a játék, csak gyüjtöm az infókat az interneten keresztül...

Kis infó a játékból:
Amiután átmentél egy kapun, általában 5 kalóz hajót spawn-ol a gép.

Ide is megérkezett. Mindenesetre a csomagos postást, ha meglátom, kissé elbeszélgetek a fejével. Gondolom nem találta a csengõt, vagy nem mert csengetni a kutya miatt, de felrakta a csomagot a kerítésoszlop tetejére és ott hagyta. Jó másfél óra múlva vettük észre...

Sajna estig dolgozom, de utána én is megkezdem a játékot.<#violent><#wink>.Már épp ideje.

Lockheed
Ja és odafigyelni, mert ha nem autopilottal megy az ember alkalmanként át lehet SETAzni a kapukon anélkül, hogy elindulna a warp... 😊

Lockheed
Nekem nagyon tetszik az új kezelõfelület... Az irányítás ötletes bár én joyt használok. Imádom az új zenéket és sajnálom, h egypár régit nem cseréltek le... ( pl: fight, dock, ) Bár én a Terranok kivételével még csak az Argon és Teladi stationokat láttam a Reunionhoz képest szerintem azok is bazi nagyok lettek. Sokkal több erõforrást eszik nálam, mint a Reunion+XTM szénnéscriptelve. 😊

sz4bolcs
Székely Dózsa György csillagromboló. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lockheed
Áááá nem hiszem el! A docking music ugyan az! 😊 Már az agyamra mennek ezzel a zenével...

van kép róla?

Valen
Na igen, a Terran M4 elég randa 😄

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

BuriP
Annak idején valahol azt nyilatkozták, hogy a földre csak a plot befejezésekor lehet elmenni, az pedig (remélem) nem 5-6 óra. Majd akkor meglátjuk.
Most claimoltam egy L-t 3x25MJ pajzs rajtamaradt.már a negyediket L-et, plussz egy Bustert. Nem tudom melyiket használjam tovább, mert ez az M4-es, amivel a terran szereppel kezdünk, ez nekem nagyon nem jön be.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Vitez77
Mivel nekem még nincs itt a game, ezért nem láttam még, de szerintem reális, hogy míg az "eredeti" X fajok terjeszkedtek, addig az emberiség a Naprendszerben rendezkedett be, fõleg védelemre, militarista beállítottsággal. Sztem ezért nagyobbak a cuccaik.
Spoiler kérdés:
Mi van a Föld-gyûrûvel?

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Valen
Na kipróbáltam, egész jó megy, csak a hirtelen fordulókkal teli csatáknál a földi szektorokban néha-néha megáll 4-5 mp-re betölteni a cuccokat, de utánna folyamatos.

A régi rendszerekben meg teljesen jól fut.

BTW, csak engem zavar az, hogy a Terran Sektorok nagyon szépen kidolgozottak, szép nagy állomások, stb, amilyennek lennie kell, a régi rendszerknek az állomásai viszont irreálisan kicsik hozzájuk képest.

SZal áttervezhették volna igazán az állomásokat, hogy jobban igazodjon a méretekhez.

Tényleg, és a khaakokkal mi van? 😛

Azt írta csak olyan szektort pakolt bele amihez van kapu is.

BuriP
A térképrõl hiányzik egypár szektor: Aldrin, és a Kha'ak szektorok.
Valamint a fõbb állomásokat (HQ, Shipyard, EQ dock) is máshová írja mint a többi, eddig megjelent térképek.

Hmm nem hasonlít kicsit az XTM térképére? Mondjuk bajnak nem baj csak mintha ilyesmi lett volna. Mondjuk lehet már rosszul emlékszem.

Valen
Na, hatalmas SPOILER következik:

és még 1 dolog, (németül tudók elõnyben)

X-Universe

Felõlem legyen Tomonor a házigazda.Én úgysem voltam hû hozzátok barátaim...elhagytam e világot mikor kijött a TF2 <#vigyor>

Amúgy köszönettel, jól vagyok, baromi sok melóm lett,de foglalkozom a témával, azt megigérem.
Hogy könyvecske mikor lesz, egyelõre nem tudom.Majd ha itt lesz a kezemben...
Azt hiszem muszály lesz elmerülnöm megint abban a csodálatos világban.

Valen
Itt is megjött. Na NOLIFER program bekapcsolva 😄

Nem semmi a mostani nap képe az egón... rajta van a Xenon CPU hajója, az eefa 😄

Igen. Ma jött meg a postai.
Most vettem át.
Vitez77
A poén az egészben, hogy most láttam a metrón egy, a magyar postát népszerûsítõ plakátot. Akkora kínröhögést még nem látott senki, mint most...
Idézem: "A posta ma korábban jött, és nem jött még meg a csomag". Mindig késõn jön a posta, ma bezzeg korán. És az egész família nincs jelenleg otthon... Vki odafent nagyon jól érezheti magát a kínszenvedésemen. <#eplus2><#zavart2>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Szervusztok!
Üdv mindenkinek!

Nálam is véget ért a várakozás ideje, 15-én adták postára, ma lementem megkérdezni, hogy ugyan már megérkezett-é. -Még nem. Mondja a hölgyike. Erre hazajövök, hát nem azzal fogad anyám, hogy megérkezett a csomag amire vártál... Ennyit a postáról. No mindegy. Lényeg, hogy itt van. Még nem bontottam ki, benne van még a celofánban.

Elõtte asszem VGA-t kell cserélnem (most vettem frissen egy HD4670-est. mer szerintem ez az alap HD3450-es kicsit kevés lesz hozzá 😄

Szóval öröm és bódottá!

Szerenc
BuriP
Új játék vége felirat van!
A "the end", helyett "game over". Sikerült megszemlélnem mikor egy M7 tûzvonalába kerültem, a xenon N-nel együtt engem is felaprított egy sortûzzel. Azt hiszem elkönyveltek járulékos veszteségnek. ;-)

Amaro
Felülbírálom magam, most tûnt fel, hogy kettõ van. A terrán tájkép menthetõ, azt hiszem, az helyresimogatás után ki fog kerülni valahová <#nevetes1>

Amaro
Azért ennyire ne lelkesedj be a poszter miatt. Az enyém nagyon csúnyán volt nyolc részre hajtogatva, olyan gyûrött élekkel, hogy rögtön átgondoltam a német precizitásról alkotott véleményemet. Használhatatlan. Sebaj, úgyis kell majd a hely a térképnek és a táblázatoknak. Kár, hogy nincs idõm nekikezdeni.

Vitez77
POOOOOOOOOOOSZTEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elegem van: írok haza, hogy csináljanak vmit ezzel a postával...

BuriP
Jó nálatok a postásoknak, itt még nem ilyen stabil az állapotuk, az állatok nem voltak képesek 10 lépcsõt megmászni, inkább bedobták a postaládába. Véletlenül néztem bele, és vettem észre.
De igényes lett a csomagolás: papírdoboz, fél centi vastag a kézikönyv, a tokban a poszter, és a lényeg: A LEMEZ! <#vigyor2><#vigyor2><#worship>

Vitez77
<#eljen>
Én holnap megyek haza, de állítólag még nem hozta a postás. Ha viszont holnap sem lesz, akkor nézzétek a kékfényt, mert benne leszek <#violent>

A postás túlélte a mai napot. Ünnepélyesen bejelentem, hogy Megjött a Game. Kezdhettek reménykedni.

(már csak a garanciás cseremonitoromat kell visszakapnom)

Kids, don\'t try this at home!

BaLeeX
Viszont letölthetõ a STEAM-en is, ott olcsóbb, 7-8k körül van az ára (39$ ha jól emlékszem).

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Megjelent, fizetõs, az EGO-tól rendelve 10-12k HUF között van, Euró árfolyamtól és rendelési konstrukciótól függõen. Még nem kaptuk meg, bár elvileg 15-én feladták az elõrendelt példányokat...

Sziasztok!
Egy ideje nem követtem már a fóruméletet, de azért most bekérdeznék.
Elõre is bocsi, ha már 1000x feltették a kérdést, vagy nyílván való dolgokra kérdezek rá, de...
A taerran c. szabadon letölthetõ lesz, vagy pízzé köll venni a bótban??
Amennyiben külön meg kell venni, mi lesz a várható árfolyama??
Mikor jelenik/jelent meg??
NONPLUSZULTRA
Szépen megújultunk, már csak ünnepelni kéne...

(azt hiszem, holnap nem adok enni a kutyáimnak - kutyasz@r lesz a postásból, ha nem hozza a TC-t)

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

amugy itt egy tipp a bannerhez:
http://www.egosoft.com/news/images/news_2008_10_16_001.jpg 😄 sok sikert

nem terveztem addig lezárni míg össze nem jön legalább 3 darab...

Vitez77
Legyen péntek a határidõ <#sir> Sztem a szünet kell ahhoz, hogy összedobjunk vmit (késõbb is lehet a határidõ, de sztem péntek elõtt ne zárd le)

Mozgó gif bannereknek még jobban örülünk. Nem gondolok nagy dologra, csak max a Trade Fight Build Think szlogen egymás után felvillan, vagy valami ilyesmi... 😊

Csak nyugodtan, a verseny elkezdõdött. A dolog egyszerû: készítettek egy banner-t, ami max 780x200 pixel nagyságú és elkülditek priviben itt. Legyen benne az "X3 Terran Conflict" és majd mikor összegyûl egy pár darab, megtartjuk itt a szavazást (nem keverem bele az oldalam).

Valen
Majd ráérõ szabadidõmben, ha megjön, akkor énis beszálok a Banner készítésbe

Vitez77
Én csak azért nem vettem részt mert nem tudtam róla <#idiota>

AHA! Akkor jól láttam én XD