X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Küldetés (plot)!:
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Kérek mindenkit, aki elõrendelte a játékot, és kapott anno egy mailt, hogy ok. 15-én fel lett adva a csomag, szóval õk mondják meg nekem: RAJTAM KÍVÜL MINDENKINEK MEGJÖTT AZ A CSOMAG??!!! Most komolyan: nektek megjött? igen vagy nem?
Kösz! (ha mindenkinek megjött, akkor írok az Egonak)...
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Apropó! Ha már spoiler: Tudja valaki, hogy mi lett a station managgerrel? Vagy csak én vagyok az úthenger és nem találom. 😊
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Spoiler kérdés:
天使たちは私を見守る
A régi rendszerekben meg teljesen jól fut.
BTW, csak engem zavar az, hogy a Terran Sektorok nagyon szépen kidolgozottak, szép nagy állomások, stb, amilyennek lennie kell, a régi rendszerknek az állomásai viszont irreálisan kicsik hozzájuk képest.
SZal áttervezhették volna igazán az állomásokat, hogy jobban igazodjon a méretekhez.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Valamint a fõbb állomásokat (HQ, Shipyard, EQ dock) is máshová írja mint a többi, eddig megjelent térképek.
és még 1 dolog, (németül tudók elõnyben)
X-Universe
Amúgy köszönettel, jól vagyok, baromi sok melóm lett,de foglalkozom a témával, azt megigérem.
Hogy könyvecske mikor lesz, egyelõre nem tudom.Majd ha itt lesz a kezemben...
Azt hiszem muszály lesz elmerülnöm megint abban a csodálatos világban.
Most vettem át.
Idézem: "A posta ma korábban jött, és nem jött még meg a csomag". Mindig késõn jön a posta, ma bezzeg korán. És az egész família nincs jelenleg otthon... Vki odafent nagyon jól érezheti magát a kínszenvedésemen. <#eplus2>#eplus2><#zavart2>#zavart2>
天使たちは私を見守る
Üdv mindenkinek!
Nálam is véget ért a várakozás ideje, 15-én adták postára, ma lementem megkérdezni, hogy ugyan már megérkezett-é. -Még nem. Mondja a hölgyike. Erre hazajövök, hát nem azzal fogad anyám, hogy megérkezett a csomag amire vártál... Ennyit a postáról. No mindegy. Lényeg, hogy itt van. Még nem bontottam ki, benne van még a celofánban.
Elõtte asszem VGA-t kell cserélnem (most vettem frissen egy HD4670-est. mer szerintem ez az alap HD3450-es kicsit kevés lesz hozzá 😄
Szóval öröm és bódottá!
Szerenc
Elegem van: írok haza, hogy csináljanak vmit ezzel a postával...
天使たちは私を見守る
De igényes lett a csomagolás: papírdoboz, fél centi vastag a kézikönyv, a tokban a poszter, és a lényeg: A LEMEZ! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Én holnap megyek haza, de állítólag még nem hozta a postás. Ha viszont holnap sem lesz, akkor nézzétek a kékfényt, mert benne leszek <#violent>#violent>
天使たちは私を見守る
(már csak a garanciás cseremonitoromat kell visszakapnom)
Kids, don\'t try this at home!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egy ideje nem követtem már a fóruméletet, de azért most bekérdeznék.
Elõre is bocsi, ha már 1000x feltették a kérdést, vagy nyílván való dolgokra kérdezek rá, de...
A taerran c. szabadon letölthetõ lesz, vagy pízzé köll venni a bótban??
Amennyiben külön meg kell venni, mi lesz a várható árfolyama??
Mikor jelenik/jelent meg??
(azt hiszem, holnap nem adok enni a kutyáimnak - kutyasz@r lesz a postásból, ha nem hozza a TC-t)
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
http://www.egosoft.com/news/images/news_2008_10_16_001.jpg 😄 sok sikert
天使たちは私を見守る