12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#3287 Nekem megy rendesen mindenféle hiba nélkül. -
#3286 Miért, alapban nem lehet venni Orbital Weapon Platformot?
Csak scriptel? -
Gunslinger #3285 Hja, jó lenne ha működne rendesen. Az emberek nagy részének csomó mindent összezavar. Nálad működik? -
SaGa #3284 itt a direkt link a letöltésre -
tomonor #3283 dettó 404 >.< -
tomonor #3282 404 error :/ -
#3281 Szerintem ez is igencsak jóféle script!
OWP Construction -
mindero #3280 Ez egy nagyon jó kis mod, egyből fölrakom amint meglesz a játék.
Sokkal életszerűbbé teszi az egészet. Már csak az kéne, h 3x osára növeljék az ugróhajtómű feltöltődését.
Azt még nem is kérdeztem, h a nagy hajók fegyvereit ki lehet lőni? -
#3279 Nahh végre megtaláltam és feltelepítettem az X3 ModManagert és az oldalán leírtak szerint hozzá szükséges 2 másik csomagot is. Mind3 install sima exefile, lefuttattam mindet. Mikor indítanám azt írja ki, hogy File not found: x3mmext.dll. Valakinél fut ez ? -
#3278 Ha a Dokumentumok mappát átraktad volna egy másik prtícióra, a "köcsög" TC mentései megmaradtak volna. Nekem is volt rendszerösszeomlásom de a mentéseim megmaradtak. (meg minden más a Dokumentumokban). Más kérdés az, hogy csak egy pontosan ugyanolyan telepítésű játékkal - vagyis ugyanazokkal a scriptekkel, modokkal hajlandóak együttműködni.
Egyébként próbáld újrarakni a hangzás miatt, a friss mentéseidet nem befolyásolja. Csak,hogy kizárhass egy lehetőséget, mert ez könnyebb, mint Codekgondokat kibogozni. -
#3277 Szerintem ez egy nagyon jó script! :)
Gateless Jumpdrive
Olyan, mint az XTM-es Valhalla Point to Point Jumpdrive-ja. A lényege, hogy 2x annyi EC kell hozzá de cserébe bárhová lehet szektoron belül ugrani. Meg is említik a topicban, hogy Aldrinban milyen jól jöhet ez ami igaz is! :) -
Zombye #3276 Ja, 32 bites XP-m van.
Még sosem láttam vistát.
-
Zombye #3275 Nekem ilyet most csinál először. Valami Codec nyűg lehet, másra nem tudok gondolni...Ugyi összeomlott az egész rendszerem, és ez a köcsög TC, mint az összes elődje nem a játék könyvtárába, hanem a DocumentAndSettingsbe rakja el az elmentett állásokat. így borult minden.
-
tomonor #3274 Én. Vistán, amikor reunionnal játszottam. Csak az XP oldotta meg a problémát. -
#3273 Igazad van! :) -
Zombye #3272 Srácok! Ezt nem értem. amióta frissen felraktam a TC-met, a zenék amolyan igazi retró "szokolrádió" hangminőségben szólnak. Minden más hang OK, csak a zenék nem. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
-
#3271 Jó is az a Mamba.
Én a talált mambával nyomtam végig szinte az egész terran plotot. Talán a végén a terran M3-asra cseréltem csak le.
Nem baj ha nem tudsz sokat játszani, később unod meg. :) -
Zombye #3270 Hát srácok, tragikus hirtelenséggel elhunyt az összes mentésem, így kénytelen voltam előről kezdeni. Az átélt sokkhatás miatt kb 1 hetet nem is játszottam, ígíy most az Argon Asasin csajjal kezdtem, 1 szál Mamba. Nem is rossz. állandóan nyaggat egy rakat Bounty Hunter Pirate, már heggesztenem is kellett a hullt, mert 1-2 erősebb sorozatot is benyeltem.
Itt is van storilyne, de utolérni már valsz sosem foglalk tudni tikteket.
No azért igyekszem. De sajnos nincs sok időm játszani.
-
#3269 Nem hibád s mod, nem olvastad el a topicját. Ha beállítottad a Race Patrols modot utána ha látsz névnélküli hajót valamelyik szektorban akkor script editorban lefuttatod az aa.killname scriptet amihez első értéknek null-t kell megadni utána meg a hajó nevénél rákattintasz egy ilyen névetelen hajóra. És már el is tűnik az összes ilyen. -
Gunslinger #3268 Jaja, csak lövöldözés és robbanás, pedig a bevezető igazán jóra sikerült, sokkal többet is kihozhatott volna belőle a készítő. Olyan mintha két különböző ember csinálta volna az elejét meg a maradékot, nem jó. -
Gunslinger #3267 Nem rossz, baromi látványos, de a zene szerintem nagyon rossz választás és igazán úgy semmiről nem szól a klip, csak esztelen lövöldözésről, a frankó bevezetés után vártam volna valami történetet, de semmi, nincs tetőpont sem. Ha szavaznom kéne rá 10 pontból adnék rá max. 7-et. -
mindero #3266 Az nem tetszik h nincs semmiféle kohézió benne. Fölvonultat egy halom űrhajót, robbanást, de tiszta kaotikus az egész, nem áll össze kerek történetté, semmi "plussz" nincs benne.
Leginkább a Global Deejays féle SanFransiko-ra hasonlít, ott volt olyan h felsoroltak egy csomó városnevet a zenével. De abba jó volt a zene meg a csajok
Ha már űrhajós video akkor itt az ETALON szerintem. -
tomonor #3265 szerintem nagyon ott van :< -
r4pt0r #3264 Engem igazán a zene irritál benne, és ha a zene szar egy videóban azt már más nem tudja felhozni. Hát ez van, nem vagyunk egyformák. :D -
mindero #3263 Hát ez nekem nem nagyon tetszik.
Bár én nem csináltam semmit, úh inkább nem is szólok többet :) -
tomonor #3262 oh köszi :) -
Gunslinger #3261 Yaki-t mond. -
tomonor #3260 mivan? ingyenreklám? normálisvagy? -_-
a vidi egy fan által készített és a versenybe beküldött kiváló profi... videó. Az biztos hogy ez fog nyerni. nagyon profi munka... -
tomonor #3259 amúgy a terrán után milyen fajt mond? mert azt sosem értem... :< -
#3258 Nemrég kezdtem újra, az elején járok én is. Nem kapkodom el, élvezem hogy még csak 1 vadász van a seggem alatt. A Nova raider-t próbálgattam Mass Driverekkel, most a Kestrellel térképezem fel az összes kaput, hogy bármilyen küldi esetén bárhova el tudjak ugrani. Pár szektor még hátravan. Ha majd lesz elég lóvé és biztos háttér meg 1-2 patch majd akkor csinálom a plotokat.
A videó meg egy profi ingyenreklám. (bár az Ego megérdemli) -
#3257 Én még csak az első küldin vagyok túl SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, szépen beosztom a küldiket. Ismerve az Egosoftot, úgysem olyan a plot, hogy napokba teljen megcsinálni.ahol a Nova felrobbantja a Jumpbeacont, Terrant játszom -
#3256 Ok.....asszem mentőt kell hozzám hívni, hogy visszahelyezzék a szemem a helyére
Nem létezik, hogy ne ez nyerjen!
Mondjuk kíváncsi vagyok, milyen gépe lehet -
tomonor #3255 asszem megvan a nyertes videó...
-
#3254 Jó lett ez az újféle Spoiler gomb. :) Szerintem már mindenki túlhaladt a storyline-on aki elkezdte és utána már csak a HUB maradt az pedig nem nagy titok! :) Már befejeztem a 650K silicont, most 250K microchip kell neki... :( Vicces lesz. Ha végre kijönne a patch akkor megcsinálnám a céges plotokat. :) -
tomonor #3253 Ám nagyobb valószínűséggel kompatibilis ugyanis a fáljformátumok az x-btf óta nem változnak... -
tomonor #3252 Nemtudom hpgy van-e TC-hez, ám Reunionba próbállgattam vele modolgatni. Régen. Utoljára amikor rábukkantam a linkjére, a szerver halott volt. ( = nem működik a link) -
tomonor #3251 Habár nem játszotta a game-mel (JÉÉÉ ÚJDONSÉÁG!!!!) azért már most előre sajnálom hogy kihagyták a fegyver variációkat (alpha beta gamma) illetve a BBS-t. :( Habár előbbit egy mod kárpótolni tudja újabb fegyverekkel csak lesz-e valaki aki képes ekkora átszervezést csinálni az univerzumban. ;) -
#3250 Léccilécci linket erre léccilécci! :) Hol van ez ? TChez van ? Ááá nem is hallottam erről! :D -
tomonor #3249 nem, a modmanager-re, amivel a cat, dat és azon belüli fájlokat lehet megnyitni. -
#3248 Egyébként nekem a Race Patrols mod hibás. Az Argon capital hajóknak ( lehet, h a többinek is de csak ezeket láttam ) eltűnik a neve. Tehát ott eveznek továbbra is a szektorban csak a nevük nincs kiírva. Amint leveszem a scriptet működik minden tovább (persze csak ha nem mentettem). Szóval ha valaki kipróbálja erre figyeljen oda.