X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
Jó, részemrõl lehet. Sajna a Photoshophoz nem értek annyira, ám ha megnézem a klántársaimat külföldrõl... kb annyi idõsek mint én ám olyanokat tudnak...<#merges2>#merges2>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Szóval megkezdõdik "Tomonor rémuralma" <#eplus2>#eplus2>! Gratula!
Vitéz: Sajnos még nem jött meg, kezdek dühös lenni. Ha megrenedelés helyett kimegyek, és megveszem, már 4 napja nyomnám a game-et!
Most már késõ bánat, azt hittem így elõbb hozzájutok, de...!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Sztem írj ki egy versenyt (mindenki bead 1-et vasárnapig), azt a honlapodon megszavazzuk <#gonosz1>#gonosz1>
Sztem.
天使たちは私を見守る
Apropó, ez hogy teccik?
<#puszi>#puszi><#eljen>#eljen>
Had gratuláljak hozzá!
És had tegyem fel a kérdést: megjött már vkinek a TC?
天使たちは私を見守る
Gratulálok, Tomonor, végre van bannere egy X témának! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
A 32 bites oprendszerek (kivéve a w2k3 Enterprise verziót) 4 giga RAM-ot tudnak kezelni. Ebbõl levonják a videokártya RAM mennyiségét, mert azt a memóriába ágyazottan kezelik. Azaz, a 256 MB-s kártya mellett, 3.75, a 768MB-s kártya mellett 3.25 GB RAM-ot "lát" a rendszer. Azaz, ennyit ír ki a sajátgép tulajdonságok ablakban...
Ha jót akarsz, és használod a /3GB kapcsolót (ennek hatására a programok akár 3 GB RAM-ot is kaphatnak az oprendszertõl, az alapértelmezett 2 GB helyett), meg kell adni a /userva kapcsolót is, aminek az értéke a 4GB - videokártya RAM - 1 GB legyen (azaz 2300-2800 közötti érték, megabyte-ban). 1 GB-t kell szabadon hagyni ugyanis a kernel számára, hogy minden driver rendesen tudjon mûködni...
Vigyázat, a sajátgépben kiírt adat töredék GB-ban (azaz 768 MB=0.75 GB, 256 mega =0.25 G😎 van kiírva, a userva-ban megadott pedig megabyte-ban megadandó szám, ahol 1 GB = 1024 MB.
az ok, hogy 4 gb ram jó dolog, csak sajna eddig a winxp és a vista csak 3,75Gb-t ismer fel.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Manapság eleve jobban megéri venni egy olyan lapot, ami támogatja a 800-as vagy gyorsabb ddr2-es ramokat,mint venni még 2 GB 400-as DDR-t. Nagyon drágák a DDR RAM-ok a DDR2-hez képest...
De mindegy is. Remélem ma gejön és akkor kiderül, hogy fut egy régi x1950 XT-n 😄
Picit reggel van.
😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Írták a minap a hírlevélben, hogy régi az engine, szóval szinte mind1, h milyen grafkártyád van. (fõleg azok közül)
天使たちは私を見守る
Ezzel magyarázták a grafika (Hajók, állomások) változását annak idején.
President End pusztulásakor még a régi argon hajók voltak, és szerintem ad egy hangulatot a játéknak azok számára az a roncs, akik játszottak az X2-vel. Ha eljutok a szektorba biztos körberepülöm párszor.
A reunionban csak állomásroncsok voltak a szektorban azok is új tipusúak.
天使たちは私を見守る
[ spoiler ] ide irj valamit [ /spoiler ]
Én abban a hitben éltem hogy kb egyszerre kezdtük <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
天使たちは私を見守る
Nagyon kéne már az a szabályzat, mert kezdünk átmenni anarchiába.
Amúgy nekem viszonylag tetszik az X2 roncs. Mutatja, hogy van fejlõdés az univerzumban. Viszont ott tényleg nem passzol, hogy túl kevés idõ telt el a 2 rész között ahhoz, hogy lecseréljék az egész flottát. node mire való a fantázia? <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
Ettõl függetlenül, a Reunion történeti szálának küldetései szerintem katasztófálisan rosszak voltak.
Attól ez a játék még az ELITE 2- óta messze a legjobb ûrhajószimulátor.
Erõteljesebb véleménynyilvánításomért elnézést...