X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
VÉgülis az a cél hogy a patch-et leszedjük, nemdebár? o.o'
más:
Hasznos cucc (script): a Freight Transporter Upgrade és a SpacLoot Transporter. Download alatt megtalálhatók a Cycrow féle MOD installerrel együtt.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Gondolom a villanykörte ikon azt jelzi. Landoltam, de sehol sem találok olyan menüt ahol felvehetném a missziót...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Valaki elmondaná hol kell visszaállítani az irányítást a menüben a régire?<#help>#help>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Megjegyzem, meglehetõsen kellemetlen nulláról kezdeni a játékot....annyi munka után, amit a Reunionba belefecceltem... De lega lább a régi szép idõket idézi, amikor még csak 1 hajóm volt <#whatever>#whatever>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Advanced a következõ típusokból van (aminél tudom a különbséget azt beírom, nem teljes az ismertetõ, mert nem tér ki a fegyerenergiára és a fordulékonyságra, a választható fegyverzetre sem):
Barracuda (+1x25MJ pajzs, +15% alap speed, +10% pajzsenergia, kisebb raktér, 1 millával drágább)
Discoverer (+1x1MJ pajzs, +30% alap speed, +50% pajzsenergia, +17% raktér)
Eclipse (ez a Pirate Eclipse fejlett változata, teljesítményben bõven alatta marad az alap, Argon Eclipsenek)
Express (+1x25MJ pajzs, +10% alap speed, +10% pajzsenergia, +200 raktér, Large cuccokat is vihet, 3x-os ár az alap Expresshez képest)
Kestrel (ilyennel nem találkoztam még)
Mamba (+1x25MJ pajzs, +20% alap speed, +10% pajzsenergia, +1 milla az ára)
Perseus (+1x25Mj pajzs, +25% alap speed, +1 milla az ára)
Enhanced hajók:
Chimera (+1x25MJ pajzs, -10% alap speed, +5% pajzsenergia, +10% ár)
Dolphin (+1x25MJ pajzs, +40% alap speed, +2% pajzsenergia, +10% raktér, tripla ár)
Elite (+20% alap speed, +2% pajzsenergia, -10 raktér és csak medium cuccokat vihet, ára +20%)
Jaguar (+30% alap speed, +15% pajzsenergia, +10 raktér, +50% ár)
Kea (+20% alap speed, +7% pajzsenergia, +80% raktér, +10% ár)
Mako (+1x5MJ pajzs, +30% alap speed, +10% pajzsenergia -5% raktér, +40% ár)
Mercury (+2x25MJ pajzs, +10% alap speed, +10% pajzsenergia, +5% raktér, majdnem négyszeres ár)
Pericles (+1x5MJ pajzs, +30% alap speed, +10% pajszenergia, -10% raktér, +70% ár)
Ahogy észrevettem az alap sebesség (speed) változása kihatással van a max sebességre is, de ez inkább csak az advanced hajókra igaz. Az enhanced hajók esetében ez nem mindig igaz.
Boron Shipyardon el akartam adni egy Pericles-t és egy Mamba-t, csak a Mamba kellett nekik, a Pericles meg sem jelent a listán WTF?
Vigyázat!!! A saját hajódat (amiben ülsz) ne tedd egy wingbe se, mert ha annak a wingnek adsz parancsot, amelyikben van, azt kezdi végrehajtani...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Akkor ezt most hogy tegyem be a gombok közé a bannerben? <#idiota>#idiota> Térképként vagy a Ships alá? >.<
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Koordináták : X / Y / Z és km-ben, 500m-s pontossággal
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Más: kipróbáltam az egyetlen olyan kezdést, amiben ki van kapcsolva a story (Aldren valami). Nem túl szórakoztató, szerintem nincs kidolgozva. Hatalmas a szektor, nincsenek kapui, a fladatokat kijelzõ állomásra mire odaérek (200-500 km), elvész a feladat...
A Poisoned Paranid kezdés meg keményebb, mint az XTM Yaki Turncoat-ja. Ellenséges paranid hajókkal teli szektor közepén indul egy félig lemortizált Demeter-rel...
jumpdrive-ot hol lehet kapni?
terrannal kezdtem de a környéken még a nyomát sem láttam
thx
Ha igény van rá feltöltöm valahova 😄
1. Hogyan exportálok adatot X3 TC-bõl a térkép számára.
2. Hova menti
3. Scorp map-t elindítva a sima X3 térképet tölti be, nem a TC-set. Hogyan lehet lecserélni a térkép részét?
Köszi
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Szerintem azért van bajod jelenleg a kezelõfelülettel mert az más mint a korábbi. Nem a megszokott és emiatt látod butítottabbnak. Pedig nem feltétlenül az. Egyszerûbb, átláthatóbb, könnyebben kezelhetõ. Az is tuti belejátszott a dologba, hogy növelni kell az eladásokat és így jobb ha minden infó gyorsan megnézhetõ, nem különféle kezelõfelületekben elmerülve kell elõvadászgatni azokat (mintegy mellesleg mûködik ez is ha valaki ezt szokta meg és ezt preferálja) és így az eddigi kis közösség kibõvíthetõ újoncokkal akiket elriasztott a játék bonyolultsága (ami persze továbbra is megmaradt).
Több infót kaphatsz, nem kell feleslegesen mászkálgatnod ha nem akarsz és még jópár hasznos újítás is van (több gép irányítása, bonyolultabb feladatkiosztási lehetõség, jobb parancskiadási felület, stb.).
Nekem sem ment egyszerûen az átállás, pedig már hónapok óta nem volt a gépemen az X3, ám bennem voltak a régi billenytûparancsok. Viszont játék közben nagyon gyorsan ráálltam és a régi verzióval összehasonlítva sem látom butítottnak csak egyszerûbbnek. Kissé színesebb is, de ez is csak azután tûnt fel, hogy itt szóvá tetted. 😊
Irányításnál használhatsz egeret is. Egész jól megy ezzel a módszerrel is a vezérlés.
Amúgy meg nem talált. 😊 Saját magam nevén vagyok bejelentkezve (más nem tud bejelentkezni a nevemmel és mindketten kommentelünk itt) és FFZ-n nem leszek.
天使たちは私を見守る