X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah az van a Legends home-ban vagy hol?
Valen
olyan is...

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

OTAS Shipyerd? Van olyan is?
Valen
Argon Shipyardon lehet kapni az argon hajók "gyengébbik változatait", míg az OTAS shipyardon a "táposabb" argon hajókat (a táblázat szerint)

Mivel minden argon shipyardon más-más választék van, körbe kell nézni.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

A listában van olyan M7-es, hogy Astraeus Hauler. Egész jól néz ki, csak a hullja gyengébb (bár szerintem a cerberusnak meg bugos a hull értéke, mert ahoz képest mekkora, simán lelövik, ha nincs rajta pajzs), fegyverek ugyanazok, de gyorsabb. Vagy ezt is cska a plot során tudom megszerezni?
BaLeeX
Meg is van csak vak voltam. <#lama>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Terran plot: ott tartok, hogy el kellett foglalni egy Caimant amiben jumpdrive componentek vannak. Ez meg is történt, bele is ülök és akkor most mi van? Írja hogy valami TL-t keressek de nem igazán értem. It mit kellene csinálnom?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lockheed
HEPT+PAC

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Tudja valaki, hogy az M6 centaurra milyen fegyvert érdemes tenni, mert bár rámegy a Cig, nagyon gyorsan leszívja az energiáját már 2-3 darab is...
A command menüben az Autojump opciót yes-re kell állítani. Ugyanitt beállítható vészhelyzeti ugrás és be lehet állítani, hogy mekkora pajzs energia mellett ugorjon el, én az összes M7-esnél nagyobb hajómnál ezt a küszöböt 20%-nak adtam meg, tehát ha a pajzsa 20%-ra vagy az alá csökken akkor automatikusan elugrik. Azt is meg lehet adni, hogy minimum hány szektor távolságra ugorjon el, ezt érdemes minimum 3-ra belõni, mert van olyan xenon terület ami 3-4 szektoron át tart. Hajónként lehet ezeket beállítani, de elég egyszer, utána nem kell vele törõdni.

én is mindenhol azt olvastam hogy van ilyen funkció a játékban...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Én úgy láttam, hogy van a hajóknál egy olyan menü, hogy engedélyezed-e, vagy sem a jump drive használatát...

http://a-zcomp.eu/

Lockheed
Hát lehet, hogy nekem nem volt vmi software telepítve a hajón de nem jött utánam...

BaLeeX
Kösz!

neem, én azt hallottam hogy automatán követnek normál jump esetében is.

Lockheed

Utasok: Azok a jólelkû fickók kijönnek a stationról veled együtt csak õk szkafanderben és NEKED kell fölszedni õket úgy, hogy nekikmégy és aztán kell elvinni õket.
FleetJump: A hajóidat Wingekbe rendezed, kiadod nekik a folow me vagy protect me parancsot és a SAJÁT hajód Navigation->Jump parancsával ugrasz. Akkor mennek utánad.

Ha már itt tartasz a történetben akkor kellet olyan feladatot kapnod hogy wingek létrehozása, szerintem azzal jól lehet kezelni egy flottát.

BaLeeX
Más.

Terran plot. Most jöttem az Argon Sector M148ból, az a feladat, hogy vigyek passangereket a Heretic's Endbe. Most nem tudom ezek a passngerek beszálltak-e vagy most mi van mert itt vagyok a helyszínen ahova hozni kellett volna õket és nem történik semmi, pedig ezt jelzi sárgán a játék, hogy ide kell jönni. Ötlet?

BaLeeX
Ebben a részben már okosabban van megoldva a flottád kezelése? Gondolok itt arra, ha elugrasz valahova akkor automatikusan utánadugranak vagy egyenként kell kezelni õket? Ha utóbbi akkor ki hogyan oldja meg, hogy ne legyen olyan körülményes?

macskapárti vok :>

Vitez77
Jajjjj de cukiiiiiiiiiiiii

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Hee?

Vitez77
Hát nemtom. Mint mondtam, a blogomon mûxik.
A videjóhoz meg: meddig rágod még ezt a csontot? <#mf2>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Fight trailer - az igazi, Angol! <#nyes>

Hmmm, talán google a legjobb barátod. Habár ha azt nézzük az itt található Angol manual is kalóz változat xD

Megszeretném kérdezni, hogy a német nyelvû manualshoz hozzá lehet jutni?
Lelehet valahonét tölteni? Természetesen jogtisztán, mint az angol nyelvüt.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

Én lélekben akkor is itt voltam amikor még meg sem jelent a játék. >_<

Népszerû témák
1. Modellautók
2. Call of Duty World at War
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Fallout 3
5. Radeon HD Series
6. X3 - Terran Conflict
7. Euro Truck Simulator
8. Test Drive Unlimited
9. XBOX360
10. A nagy szavazó topik

Gentlemen, asszem az X topikok történetében csúcsot döntöttünk. 😄

Ja ez nem is nekem szólt!<#confused>
Bocsi!
Bár akkor is régi X-es vagyok! Csak akkor még szopimalacként fórumoztam!

Én végig itt voltam!!!
Minden nap!!!
Nem gyõzök vissza lapozni, annyi a hozzászólás<#vigyor4><#vigyor2><#wow3>
A kedvesem meg már frászt kap hogy nem vele vagyok hanem veletek!<#ejnye1><#ravasz1>

Második kisérlet!
Medium felbontás:
--------------------------
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236)
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Graphics Card Info: ASUS X1650 Series <256 MB> Driver: 6.14.0010.6660
CPU Info: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs)
Usable System Memory: 1792 MB

Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1440 x 900 * ❤️2>, fullscreen
Using Shader Profile: 1.4
Antialias Mode: NONE
Anisotropic Mode: NONE

Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: medium
Shader Quality: medium
High Quality Bumpmaps: disabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: disabled
Ship Color Variations: disabled
More Dynamic Lights: disabled
Used Vertexsize: 28 bytes

Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 13.8 average fps 2.0 minimum fps 30.0 maximum fps
Scene "Fight" 27.6 average fps 5.0 minimum fps 67.0 maximum fps
Scene "Build" 38.6 average fps 24.0 minimum fps 57.0 maximum fps
Scene "Think" 18.5 average fps 11.0 minimum fps 27.0 maximum fps

Overall average framerate: 24.6 fps
Láthatóan kikapcsoltam mindent.
Na így már talán lehet vele nyomulni, bár amikor kiírta hogy stresszeli a videókártyát akkor az állomás árnyékos felén minden fekete volt. Bár igazából is ezt látnánk!
Sajnos több rammal kellene kipróbálni de az most nincs!<#szomoru1>

Nézzenek oda! Kit látnak szemeim?!

Jól van, asszem össze fog jönni a régi X-es csapat... <#nyes>

A CDGalaxisos megjelenésnek külön örülök, és meg is vagyok lepõdve.Hát akkor nem megy ki Németországba.

Sziasztok!
Az elsõ teszt:
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0

Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236)
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Graphics Card Info: ASUS X1650 Series <256 MB> Driver: 6.14.0010.6660
CPU Info: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs)
Usable System Memory: 1792 MB

Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1440 x 900 * ❤️2>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 4x
Anisotropic Mode: NONE

Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: disabled
More Dynamic Lights: disabled
Used Vertexsize: 28 bytes

Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 13.4 average fps 1.0 minimum fps 30.0 maximum fps
Scene "Fight" 20.6 average fps 2.0 minimum fps 35.0 maximum fps
Scene "Build" 20.1 average fps 7.0 minimum fps 30.0 maximum fps
Scene "Think" 10.5 average fps 7.0 minimum fps 17.0 maximum fps

Overall average framerate: 16.2 fps
A 2 cpu azt jelenti hogy úgy csinál mintha 2 procid lenne (hyper treadingnak mondják)
Nagy felbontás evvel a konfiggal felejtõs!<#zavart2>

Lehet hogy egy random link-gomb kéne neki. Egyszer már csináltam olyan audio gombot amik ott felül vannak ám nem érte el a kívánt hatást, azért tettem quickplayeresbe. Ámcsakhogy van akinek nincs quickplayer-je. >.< Asszem visszarakom simán quickplayerre mégis.

Legend, te milyen böngészõt használsz? IE7-en meg Firefox 3.0-án meg kell hogy jelenjen, ha nem akkor egy felugró ablakba hogy telepítse a hiányzó bõvítményt. Ráadásul ha lejátszotta neked a zenét és a gomb nem jelent meg akkor más problémák vannak...

Hát Vitéz, sajna nem megy a kód, próbáltam mindenhogy. A gomb az itt van de valami hibádzik. :-/

az FAQ lenne. Sajnos még nincs aki elkészítse.

Sziasztok.

Egyre népszerûbb ez a tényleg kíváló játék.
A manualson még nem gondolkodott senki? Ha valaki feltudná olvasni egy hangfájlra, akkor én azt legépelném. Sajnos forditásban nem tudok segíteni.

Addig is kérhetném a már játszokat, hogy egy röpke szösszenetben leírnák a nagyon kezdõknek, hogy mit is tegyenek miután elinditották a játékot. Gondolok én itt arra, hogy kell e valami a dockoláshoz, hogyan vásároljunk, majd eladjunk egy árut, kell-e ehez valami raktár rész a hajóra. Mik azok az alapvetõ fejlesztések amik az elsõ játék órákban szükségeltetnek.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

Népszerû témák
1. Modellautók
2. Call of Duty World at War
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Fallout 3
5. Radeon HD Series
6. Euro Truck Simulator
7. X3 - Terran Conflict
9. A nagy szavazó topik
10. Test Drive Unlimited

😄 hajrá srácok!

Próbáld meg manuálisan kivezetni õket a szektorból majd egy másik rendszerben add ki nekik a universe trade parancsot. Jumpdrive kötelezõ.

Lehet, de csak azért írtam oda, mert tévesen írta ki a progi (a HT megtévesztõ).
Itt a vidkari ami nagyon szûk keresztmetszet. 1.5 giga ddr ramok még elbírják.
De hál istennek nem ezen a gépen viszem, a másikban 4850-es kari van. 😊
BaLeeX
Hasonlítsd össze az én mérésemmel (#2096). Ennek a játéknak hót mindegy hány magos a procid, mivel csak egy magot használ sajnos.

Lockheed
Nekem Saitek x52-m van és meg kell, hogy mondjam imádom. Fõleg azért, mert ha egyszer rászánok egy órát, hogy a csináljak egy profilt egy játéknak akkor már egyáltalán nem kell a billentyûzetet haszbálnom. Az egész játékélmény más és sokkal kifinomultabb irányítást tesz lehetõvé, mint a bill+egér. Persze nem ezért vettem, hanem mert sokat repülök szimulátoron de azért remekül használható ebben a játékban is.

X52

dimre
Megpróbáltam botkormánnyal is, de egérrel+bill a leggyorsabb és könnyebb is.
A botkormány elönye, jobb manöverezõ képesség fordulás pörgés stb.

X universe Home, sweet home

Lockheed
Kicsit unom már a kínlódást velük amúgy. Nem tudom mi a gond. Nálam a leggyorsabban Ore Beltben érték el a 8. szintet. A régi kedvenc helyek ( Power Circle, Ringo Moon, Acela's Beacon, Aladana Hill ) jelenleg nem mûködnek. Csak álltak. Kettõt indítottam kezdésnek de már az agyamra mennek. Most mindkettõ 10. szinten van és nem akarnak kimenni Ore Beltbõl. Ott is többnyire csak állnak. Már kiadtam nekik a Universe Trader parancsot de nem mûködnek sajnos...

Háát ez az Aldrin sajnos tényleg nagy.

Nem túl hatékonyak így a szektor tréderek.
Arra gondoltam, talán vonósugárral kicsit össszébb lehetne gyûjtögetni az állomásokat, mert ez így elég lassú. 5 Mistral cirkál, de még csak 2-es szintnél járnak, míg a másik 5 már 5-6-os képzettségen vannak.
egér + bill sztem jó kombó

Hali All

Ti milyen vezérlõvel (bill, joystick, gamepad) toljátok ezt a gamét ??? És melyiket ajánljátok ?
aham, akkor még várok rá, thx az infót!

amugy jött egy privid...

o: fotósáp?