X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Igen
3. ugyanez
4. HQ-s és a Terran a legjobb a nyeremények miatt, a leghosszabb meg a The Hub, tegnap errõl folyt a diskurzus, több hónapon át tartó plot
5. Az összeset meg kell csinálni, ha teljes értékû játékot akarsz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Paráztam mi lesz, hogy nem az M6al megyek de még csak nehézség sem volt benne.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
1. Terránként lehet majd Terrán bázisokat venni?
2. -//-, hajókat?
3. És argonként (ugyanezek a kérdések)?
4. Melyik plot a legjobb/leghosszabb?
5. Összességében, ti melyiket ajánljátok (plot)?
天使たちは私を見守る
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skate Prototype
Advanced Barracuda
Bustclaw Prototype
Egyébként valóban sokan nem néznek körül aztán vesznek Cerberus, Centaur meg hasonló szutykokat. Én is kis hajókkal szeretek harcolni, csak nagy ritkán ülök be valamelyik Boreasomba, általában mikor sok Xenon capital ellen megyek. Bár a Terran Springblossommal is kifektettem már 4 Xenon K-t meg pár J-t. Azzal a hajóval a Khaak M2-esen kívül bármit le lehet gyõzni könnyedén és mégiscsak egy pici M6-os. Mondjuk ez relatív, hogy pici, mert eléggé széles, egyszer jól rá is faragtam vele, mert ha egymás mellé bedokkolsz belõle kettõt, akkor egymásba érnek a szárnyaik és kidokkolásnál láthatjuk a Game Over feliratot. Nem szabad egy állomásra egynél több Springblossomot dokkolni, még nagy EQ dokk méretûekre sem, mert az AI hajlamos egy csomópontra pakolni õket.
Kedvenc hajóm XTM-ben az Otas Reaper volt, 12x Mass Driverrel <#violent>#violent>
Nagy hajókat nemigen szeretem, a kicsikkel jobb harcolni. A nagyokból, meg csak nézel kifelé, és várod, hogy mi történik...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Legjobb hajó listám kategóriákra lebontva, ATF hajók-at nem számolva:
Legjobb M1: Terran Tokyo
M2: OTAS Boreas, Terran Osaka
M3: Terran Scimitar, Cutlass, Spitfyre, Argon Eclipse, Nova Vanguard, Nova Raider, Boron Advanced Barracuda, Barracuda Prototype, Paranid Medusa Prototype, Teladi Falcon Sentinel, Xenon LX, Pirate Bustclaw Prototype. Ezek közül bármelyik választható, kiváló M3-asok. Személyes kedvenceim a Cutlass, a Spitfyre és az Eclipse.
M4: OTAS Solano
M5: Teladi Kestrel, Split Enhanced Jaguar
M6: Terran Springblossom, a többi M6-os mellette egy vicc
M7: Split Panther, Paranid Deimos
M7M: Split Cobra, OTAS Aquilo
M8: Mindegyik szar, totál használhatatlan hajóosztály, fõleg ennyi pénzért.
TP: Split Iguana
TS: Split Caimanok és OTAS Mistralok
TM: Otas Zephyrus
TL: Split Elephant és a Terran Atmospheric Lifter
Kestrel: valóban brutális kis jószág. 600 körül repeszt, a Pajzsa annyit ér, mint egy szappanbuborék, de ilyen sebesség mellett nehéz eltalálni. Fegyverzet megmosolyogtató, de legalább van. Amin lepadlóztam az, hogy van hátsó Turret-e. Remek jószág, egy darabig biztosan a fõ hajóm lesz. A plotokat majd azután kezdem, hogy már berepültem és feltérképeztem az összes (minél több) szektort. A mindenkikedvence Adv. Eclipse túl lomha, bár már így is 105 szektornál tartok. A Kestrel fogja nálam kitölteni azt a fájó ûrt, amit a Starburst fájó hiánya okoz.
Bevállaltam egy szál Kestrellel egy bevédõ küldit: egy marék vadász, két Osprey és egy Marmon. Ez így eléggé szerény felhozatal, de a két Osprey-t már nem tudtam leszedni, M6 alatt úgy tûnik bármit leszed .
A kettõ között az a külömbség, hogy az elsõ XP-n készült, a második Vistán, ugyanazon a hardwerkonfigon. A proci túl van húzva, érdekes, hogy csak a Vistás benchmark "látta". A Vista alapban felismeri a 4 GB-ot, a benchmark _nem_ lát csak 3mat. Alapvetõen nincs nagy külömbség, a Vistától többet vártam, ma a hardwereket és a szoftwereket is erre hegyezik ki, arra gondoltam a videókártya jobban fog teljesíteni a bónusz 1 GB-ról nem is beszélve. Azt hiszem maradok a jó öreg XP-nél, a Vista meg megy a kukába.
--------------------------
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236)
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Graphics Card Info: NVIDIA GeForce 8800 GTS <640 MB>640 MB> Driver: 6.14.0011.7519
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 @ 3.00GHz (2 CPUs)
Usable System Memory: 3070 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1280 x 1024 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 4x
Anisotropic Mode: 8x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 64 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 40.3 average fps 13.0 minimum fps 83.0 maximum fps
Scene "Fight" 76.1 average fps 27.0 minimum fps 173.0 maximum fps
Scene "Build" 70.8 average fps 46.0 minimum fps 99.0 maximum fps
Scene "Think" 26.2 average fps 17.0 minimum fps 58.0 maximum fps
Overall average framerate: 53.4 fps
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.longhorn_rtm.080118-1840)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: NVIDIA GeForce 8800 GTS <1887 MB>1887 MB> Driver: 7.15.0011.7519
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.5GHz
Usable System Memory: 3070 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1920 x 1200 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 8x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 40 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 39.3 average fps 11.0 minimum fps 85.0 maximum fps
Scene "Fight" 67.0 average fps 30.0 minimum fps 118.0 maximum fps
Scene "Build" 55.4 average fps 35.0 minimum fps 81.0 maximum fps
Scene "Think" 27.9 average fps 19.0 minimum fps 47.0 maximum fps
Overall average framerate: 47.4 fps
A BBS-ben meg pont az tetszett, hogy nehéz volt küldetésekre vadászni. Most meg nem is kell, így túl könnyû (vagyis inkább beleordítják az arcodba). Valami köztes megoldásnak örülnék.
Jumpdrive-ot több helyen is lehet kapni, Atreus HQ, Terracorp HQ, OTAS HQ, Earth Torus így fejbõl, de ezen kívül talán van még pár hely. Tessék mindig HQ-ban körülnézni, EQ dockokban nem lesz. PTNI HQ-ban sincs, pedig igazán lehetne, az a HQ van a legközelebb a Terran kezdéshez. Én az elsõ jumpdrive-omat Atreus HQ-ban vettem.
A BBS-eket egyáltalán nem hiányolom, a hírek sûrûn ismétlõdtek, pár hétnyi játék után már az összeset olvasta az ember és ritka lass volt BBS-en vadászni a küldetéseket. Nem a BBS-ektõl él az univerzum.
Mindenesetre asszem erre a topkira gondolsz: http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=13403.
Már én is írtam bele hogy rakják bele a T0 hajókat. Ám már majdnem mindenki leírt mindent... xD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Jumpdrive-ot hol az ördögben lehet venni ? A Gonar temple-be nem tudok dokkolni.
Mondjuk a Python-on javít egy keveset hogy egy nullával többet irtak a hull-jához 😊 gondolom nem szándékosan, igy 4 milliós a hull a 400 ezer helyett 😊 még a Valhalla-nak is csak 800 ezer a hull-ja 😊
Tomonor: beraktál korábban egy linket egy felhíváshoz, amit az XTM-esek intéztek a játékosokhoz, hogy mit látnának szívesen a TC-XTM-ben. Lenne pár ötletem, eelõkeresnéd a linket, mert nem találom...
Split phantert hol lehet kapni, mert azt sem találom. 😛 Bár most lóvém sincs rá...
És hát azért most belegondolva engem is kiborít hogy meg kell csinálni PHQ elõtt. Mert ez a Hub jópofa meg minden de el lennék nélküle, de azért a PHQ mégiscsak a birodalmam alapköve lenne. :S
Remélem kövi javításban valami értelmesebb követelményeket tesznek be. 😄
Unfocused jumpdrive spoiler:
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Más téma: a Boarding podokba hány marine fér el? Csak egy darab vagy több is? Mert a Cobrába max 20 faszi fér el és lassan készülõdök egy LOWP elfoglalására és 14 boarding podom van (nem feltétlenül akarom az összeset kilõni, hátha lesz még késõbb hasonló akcióm). Most este még picit játszok és elküldöm a faszikat tréningelni, 8 manusom már elég profi szinten van, lehet már velük el bírnék egy olyat foglalni, ki tudja.
Részemrõl meg a cuccok szállítását 4 db Mistral SuperFregihter végezte (Home Base a Hub, aztán vásároljon). Mondanom sem kell, hogy haragban állok a gyártóval (OTAS), mert ezeket sem vettem, hanem lõttem.
Az egész brancs mellett meg besegített (ha tudott) a Hyperion Vanguard (ha már 3333-as a raktere, akkor szállítson az is). Rohadtúl macerás az egész és szerintem nem véletlenül. Akkor is az lenne ha csak egy nullát levennének a mennyiségek végérõl. Én már akkor boldog lennék. 😊
A crystal szállítása meg menne ugyan, mert van honnan beszerezni (ez üdítõ kivétel az eddigi igények mellett, bár az ore sem volt egy nehéz dolog), de lehidaltam a mennyiségtõl. Ezzel el leszek 1-2 hétig az biztos.
Igazi baj talán tényleg az, hogy egyszerre 2000-3000 a befogadóképessége a Hub-nak egyes termékekbõl, van amibõl meg csak 100-as nagyságrendû. Az rendben hogy szipkázza el a megbízó és elég hamar leüríti, de így is ott kell tökörészni és manuálisan beadagolni a cuccot.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
天使たちは私を見守る