X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
tanulság: ha egyszer laptopon fogom majd játszani, akkor távol kell maradnom a nagy csatáktól <#wow1>#wow1>
Amúgy nem rossz, egész játszható szinten ment. Persze nem ezen fogok Xenonokat írtani, hanem az asztali PC-n. Alig várom, hogy hazamenjek végre és kipróbáljam azon is <#eplus2>#eplus2>
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Kérlek, ha tudod törüld a 2007-es hozzászólásom. 2 privát ment.
Köszönöm, és elnézést.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
Hú, mennyi comment! Ez valami nagyon fain ûrhajós gamma lehet mi?
Van olyan jó, mint a Freelacer?
Leszedtem a Dark Horizont, de asszem oylan hévvel fogom uninstall, mint ahogy install.
Ezt megéri letölteni?
(mondjuk igez hogy sehonnan nem lehet perpill megszerezni de mint mondtam ne jelentsük ki hogy warezolunk....)
Valaki belekezdett a magyarosításba?
Nagyon sajnálnám, ha nem készülne hozzá.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
天使たちは私を見守る
Vazz mikre gondoltok ti itten. 😄
http://www.egosoft.com/download/x3tc/demos_en.php
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Asszem talán hacking ellen van ?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azt se feledjük el, hogy az X3 esetében ez a hajó volt az egyetlen M7, ráadásul kísérleti és az is elveszett, a játékos volt aki megtalálhatta. Az újragyártott miért ne lehetne gyengébb (így is a legerõsebb nem Terran M6)? Az eredeti nincs meg. Ki tudja mi lett vele, miért veszett el? Netán a felpakolt cuccok nem voltak biztonságosak abban a méretben és ez okozta a gondot?
Túl erõs gép volt az és még most is az így megváltozva.
Jobb ez így szerintem. nem olyan elrontott a balance legalább mint anno volt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
a nézne már ki furán...
A legtöbb pirate basen nálam most is kapható és a Teladi Trading Stationokon.
http://a-zcomp.eu/
Van valami titka a használatának?
http://a-zcomp.eu/
Akit érdekel én igy csináltam meg a terran plot végét:
Vettem egy pelikánt, teledianium bele tornyokba csúzli rakcsi védelemmel. Az állomásig seta, mert akkor alig lõnek rád, ami szerintem a proci miatt van, mert nem bír annyit rajzolni és számolni, hehe, manuálisan dokk.
A lényeg, :
undock, elsõ astronautát felvenni vissza az állomás mellé pajzsot tölteni, utána a másik, aztán megint vissza és jump.
(nekem a firefix 3.0.3 elszáll ezen a fórumom. Talán nem kéne annyi mindent beleapplikálni.<#vigyor1>#vigyor1> )
Újra ez van: "Currently out of stock, will be dispatched as soon as new shipment arrives (expected end of October)"
Magyarul október végén jön a szállítmány. <#idiota>#idiota>
Nekem még nem írtak semmit emailben, hogy mi a helyzet, pedig tegnap dél körül rendeltem.
De mivel itt egy lenti tipp jónak bizonyult így tegnap végre elindult a "más forrásból" származó játék. Így elleszek addig is amig végre eldöntik, hogy most lesz-e angol verzió belõle vagy nem. 😊
Lenne is két kérdésem. Az elején a szállításos küldikhez kell Cargo Lifesupport system. Ez Reunionban illegális, kalózoknál beszerezhetõ cucc volt nem? Itt már nem az? Ha nem az, hol lehet venni?
Failed küldiknek semmi hatása nincs a késõbbiekben ugye? Azaz ha felvettem ezt a szállítós küldit, de nem volt lifesupport systemem és lejárt az idõ akkor csak törlõdik a küldi és annyi ugye?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ajándékba kapom az egész szektort? <#alien>#alien> Vagy azt a kis könyvet jelenti ott a képen..?
Legalább most már értjük mér mondja mindegyik Boron hogy "FOR THE QUEEN!" <#beka3>#beka3>
Boron királynõ

Amúgy venni lehet valahol? Vagy cska elfoglalni az örököstõl?
Az elõbb egy Boron szektorban õrjárat során 48 Xenon hajót lõttem ki. 28 mill Cr-et kaptam.
<#vigyor4>#vigyor4>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nem egy M7, de már majdnem. A mozgékonysága miatt megvan a túlélési esélye a nagyobb gépekkel szemben is, a kicsik meg nem jelentenek neki komoly kihívást.
Ennek a gépnek nem okoz problémát szétkapni még egy M7-est sem, de sikerült vele legyilkolnom a Yaki fõhajót is (oké, nem mûvészet szétkapni egy M1-et, de nekem most sikerült elõször). Mondjuk a legkomolyabb kihívást továbbra is a Kha'ak Destroyer jelenti a maga 18 db Gamma Kyon emmitter fegyverzetével, amibõl mindig legalább 6 ágyúval tud lõni egy célpontot.
Kíváncsi leszek mikor fejezi be Cycrow az overtuning script-jét, mert onnantól ezzel a géppel nem lesz megállás az tuti. Kicsi tuning a fordulékonyságra és sebességre aztán már az M3-as gépekkel egyenértékû dogfight-ot tud bemutatni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
LOL! Mr. Vitez. 😄
We have sent your copy as registered mail today to you. It should arrive within a few days. Thank you again for your support of Egosoft and your patience. "
Nem nekik kellene elnézést kérniük, hanem a postának...
天使たちは私を見守る