12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Lockheed
    Hát érdemes de az a kezdő karaktertől független... Mindenképpen elindul majd ha a feltételek telejesülnek.
  • Vitez77
    És az ilyen HUB meg ilyesmik? Érdemes "szenvedni" velük?
  • Lockheed
    Minden plot ugyanoda vezet... Van 1-2 amivel jár némi extra de nem számottevő a különbség...
  • Vitez77
    "Borította fel". Nekem rossz értelemben.
    Az R az normális X volt XTM meg modok nélkül is (számomra legalábbis, így 3 év után). A TC viszont az első X, amihez már egy rakat modot le kellett szednem, és fontolom a továbbiak levételét.
    (Feltettem R-t, savegamek megvannak). Van olyan plot, amit érdemes kivinni? Terran Defender vok.
  • Lockheed
    Nemrég újrakezdtem a játékom és viszonylag kevés scriptet használok. Az a baj, hogy én imádom kipróbálgatni az új dolgokat. :) Szerintem ez az ATF/OTAS ShipYard script nagyon korrekt dolog ám. Mert ugye elérhetővé teszi ezeket a remek hajókat de ugyanúgy ki kell fizetni érte a pénzt. Másik jó dolog, hogy végre lehet Terran stationokat vásárolni így a fegyvergyártás megoldott lesz! Végre elkezdhettem kiépíteni a Terran flottámat, első körben vásároltam egy Odint és egy Aegirt, a Paranidoktól meg sikerült 2 Deimost elfoglalni. Bitang jó hajó az, nagyon tetszik. Egyik kedvenc fregattom az lett úgy érzem! :)

Következő hajóm Woden lesz ez tuti fix! Nagyon tetszik, mert ugyanazt az erőt sugallja robosztus felépítése, mint a Tyr és a régi Valhalla! :)

WODEN
  • Lockheed
    Hát a régi istentelenül jól nézett ki! Hihetetlenül eltalált arányai és formavilága van. Az új meg egy Fosch! :)
  • NONPLUSZULTRA
    /SZERKESZTVE/
  • tomonor
    de lehet csak VIP tagnak kell lenni. Vagy modinak.
  • NONPLUSZULTRA
    Bocs, EZZEL.

(miért nem lehet szerkeszteni a HSZeket)
  • NONPLUSZULTRA
    Csak annyi, hogy EZ a Valhalla köszönőviszonyban sincs EZZEL a Valhallával.

Vitéz: nem találsz két X-fanatikert, akik egyformán meg lennének elégedve a TC-vel. Mindenkinek vannak fenntartásai, nekem még több is, le is hurrogtak érte. A TC igencsak vegyes visszhangot keltett, és én is tuti előveszem majd a Reuniont, majd újrakezdem tiszta lappal.
    Kétségtelen, hogy néhány dolgot szívesen átraknék a TC-ből a Reunionba de megvárom amíg a túlbuzgó modderek (hátha) megteszik. Még szórakoztat a TC de tudom, hogy ezt meg lehet unni - a Reuniont nem.
  • r4pt0r
    Jah bocs, azt hittem valami gondja van vele. XD
  • tomonor
    mer ugyebár a méret a lényeg
  • Gunslinger
    Nem elég nagy neki. :DDD
  • r4pt0r
    Még minidg nem értem mi a bajod a Valhallaval.
  • Lockheed
    Tudom, de amit letöltöttem az EGO fórumról az hetet ír.

Megmondom őszintén, hogy én nem bántam, h felborította a balanszot! :) Minden fajtól vettem hajót és az, hogy egyes fajok erősebbek lettek a többinél hát pont nem érdekelt! :) Úgyis mindenkinek nekimentem szóval ez nem zavart. Imádtam az M0-kat és T0-kat és remélem, hogy a TCXTM-ben szintén benne lesznek!
  • Lysandus
    Azt szedd le, ami itt van a downloadsban.
  • tomonor
    reuniont is az XTM borította fel, talán ha a TC-t is felborítja az XTM akkor kapunk egy normaláis X játékot :D
  • Gunslinger
    A Griffon 25 hajót tud hordozni.
  • Lockheed
    Szerintem az lesz az igazi, ha lesz XTM ehhez is. Igazából rengeteg újdonság van ami nagyon tetszik: missionok, rengeteg új fegyver és rakéták, külön missile hajók ( M8, M7M ), áthozták az MTS hajókat is, remek új kezelőfelület ( nekem tetszik ), wingek, jump koncigurálás, auto supply opciók, nagyon szép terran rendszerek és hajók, nameg az igazán REMEK új zenék... Persze azért van pár dolog ami nem tetszik. Pl szerintem HoL szektor nagyon elvesztette önmagát, a régi sokkal jobban tetsztett. Aztán a rang növekedése irreálisan magas a pénzről nem is beszélve... Rengeteg új hajó jött be, az OTAS mellett még sok cég is külön kis plotokkal. Az, hogy kidolgozták a Boardingot az különösen tetszik. Eléggé elnagyolt volt az XTMben. Azt sajnálom, hogy az M8 oszályt lefokozták. Lehetett volna egy M6M helyette és megmaradhatott volna ez ilyen support ship osztálynak. Például az Argon/OTAS Griffon benne van a játékban de nem elérhető. #4019 -ben leírt módon elérhetővé tettem de már nem az a Drone Frigate ami volt. Ennek ellenére egy nagyon jó kis könnyűfregatt. Afféle minicarrier, mint a Panther de látszanak az alulról dokkolt kishajók ahol a droneok voltak XTM-ben. Bár a DATASHEET 7 hajót írt még nem próbáltam többet dokkolni rá de kívülről van hely, majd letesztelem. Nomeg a Valhalla fiaskót azt nem bocsájtom meg soha! :) De szerintem nagyon jó kis game lett én a relase óta remekül el vagyok vele. Abban szinte biztos vagyok, hogy ha kijön az XTM akkor lesz nekem igazán az a játék amit szeretnék. Én az előzőt is nagyon szerettem, szerintem ezt is fogom!
  • Vitez77
    hmm..én spk-an szedtem le. ahhoz nem volt readme
  • Lysandus
    Nem az installerrel kell feltenni. Hanem játékon belül. Én se nagyon értek hozzá, de a readme-ben benne van, hogyan kell elindítani.
  • Vitez77
    Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én meg-megújulóan visszavágyom a Reunionba. Az egyetlen ok, amiért még nem tettem ezt, az az, hogy:
    1. Reunionban nincsenek Terranok (no XTM)
    2. Még nem kerestem meg a savegame-emet
    3. Néhány szektor sokkal jobb a TC-ben (pl. Akeela's Beacon)
    4. Mindig adni akarok a TC-nek egy esélyt
    Nekem valahogy nem azt hozta a TC, amit vártam tőle, míg a Reunion igen.
    Meg nekem úgy tűnik, hogy a fajoknak teljesen felborult a fajok egyensúlya. Pl. a Teladik mindig lassúak voltak a kereskedőszerű hajóik miatt. Most meg az egyik (ha nem a) leggyorsabb hajó az övéké. Ez nekem kicsit fura :S (tom, a kákán is csomót találok XD )
  • Vitez77
    Ennekm az új verziója kiszedi az egész uni-ból. a gond az, hogy meg se jeleníti az installer. Mindegy, hátha nem tette így fel.
  • Lysandus
    Probáljátok inkább azt, ami az egész univerzumból kiszedi a rockokat. Az nekem gond nélkül megy. Igaz arra figyelni kell, hogy akkor indítsa el az ember a scriptet, amikor egy olyan szektorban van, ahol nincsenek eltávolítani kívánt sziklák. Pl Ringo Moon. De ezt le is írták a readme-ben.
  • Lockheed
    Hát legalább most rájöttem, hogy miért fagy ki nekem is. A Script packagerrel bontsd ki és tedd be úgy...
  • Zombye
    Kellemes karácsont mindenkinek!

• NONPLUSZULTRA
    Nincs olyan gyors hajó gyárilag, de van egy placebó, ami jobb: Teladi Kestrel. 600al repeszt, megy rá jumpdrive, két fegyver elől, egy turret(!) hátul. Ez a teknő erősen súrolja a pofátlanság határát, annyira jó (méretéhez képest). Ezzel jártam be az ÖSSZES elérhető szektort térképezés céljából.
  • Vitez77
    Á fráncbá: amióta megpróbáltam feltenni a Remove rocks from sector scriptet, a plugin managerem mindig hibát észlel- És a script se műxik :S
  • Lockheed
    Nahh mondok egy tippet. Van egy script amit a dcript editorból le kell futtatni és egy listából kiválasztva a tetszőleges hajót hozzá lehet adni egy tetszőleges shipyardhoz. Pont tegnap adtam hozzá így a Griffont a játékomhoz mert nem volt elérhető... Sajnos droneokat nem gyárt, de nagyon jó kis fregatt. És van így egy Argon Minicarrier is... A script valahol a lista tetején találtható add ship to shipyard néven. A szép benne, hogy szerintem nem csalás mert a hajót ugyanúgy meg kell vásárolni. A Griffon pl 38 milla körül volt azthiszem. De az említett hajó és még pár másik is szerepel a játékban csak nem elérhető...

DOWNLOAD - DATA.HU
  • Atreus
    TC-ban nincs olyan gyors hajó mint a Starburst? Le kell mondanom a gyors szektor felderítésekről?
  • Lockheed
    Jópár ÚJ script!

Az újat szerintem oda akartam írni... :)
  • Lockheed
    Jópár igen hasznos script a Download Libraryban és végre van TimeStamp is a scriptek topicja előtt, így látszanak az újak! Az újak mind 12.23-án kerültek föl. Van bennük jópár nagyon-nagyon hasznos is!
  • Lockheed
    Mercenary bázisokon lehet venni csillagos csókákat. Nézzél szét a PTNI-tól nyugatra lévő szektorban lévő Merc bázison. A plot elején ebben volt a scannelős-kísérős küldi... Azért jó így mert ha sikerül csillagos mukit venni akkor azzal könnyebben megy a hajó foglalása és nagyobb eséllyel lesz meg tehát nagyobb eséllyel fejlődsz. Én vettem már 3 fight csillagos zsoldost is.

Leírom nálam hol az összes ilyen bázis:
    PTNI HQ-tól nyugatra
    Danna's Chance
    Vestibule of Creation
    LooManckStrat's Legacy
    Mi Ton's Refuge

• Lockheed
    Ehhe, bármi van/lesz is akkor is ez a helyzet. :) Le a kalappal előtte ( nyal a főnöknek :D ) mert mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem törődik a topiccal. Mindig kiagyal valamit.

Amúgy meg Tomonor szerintem csak Paintben húzz a hármasra egy nagy piros X-et és rakd mögé a négyest és kész! :)
  • Ninju
    Én is POD-al próbálkozom, csak maga a "belső" csata nem sikerül soha. Próbáltam már P-t Q-t, de valahogy nem megy.
  • Ninju
    No igen fel is háborodtunk ám!

Már szervezem a csapatot aki égő fáklyákkal és vasvillákkal vesz majd körbe a házatokat ezért a mulasztásért!!!

Karácsony van. Kész lesz amikor kész lesz!
  • Micsu
    Kellemes ünnepeket x3 fanok :)
  • Lockheed
    Már mindenki azon agyal, hogy miképpen fog megkínozni ezért! :) Akkor lesz kész amikor kész lesz és kész! :DD
  • vecsi71
    Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok!
  • tomonor
    No hát akkor először is kellemes ünnepekt kívánok mégegszer mindenkinek, másodszor pedig bocsánatért esedezem ugyanis tegnap kijelentettem, hogy megszerkeztem a bannert. Ez sajnos nem így történt, ugyanis mint kiderült, a Vista nem kezeli a leszedett photoshop-ot, úgyhogy asszem vagy kipróbálok valami alernatívát, vagy megpróbálom a CS4-et megszerezni, ám... No mindenesetre, kellemes pihenést kívánok mindenkinek! :D