12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
r4pt0r #4127 Én 1 nap alatt megszoktam, nekem az x3 lenne már furcsa. :D -
#4126 ahogy látom a játek az jo de a sok irányitás gombot el rontoták rendesen semi se otvan ahol leni e kéne vagy más néven van a játék ba
-
#4125 sikerult de most meg a ball is és a jobb is lö hát ez jo -
r4pt0r #4124 1x a Ctrl+N (classic view) ráteszed a jobb egérgombra. Ekkor ha megnyomod a jobb egérgombot akkor lehet váltani a bal gomb lövés, és a kurzor között. -
#4123 szerintem a kiadás napján sok volt náluk a pezsgö és nem veték észre hogy rosz gombra irták a vezérlést sajna. -
#4122 hát sajnos akorse tudom át álitani hogy a ball gombal löjon ahogy kéne lenie ezt jol el cseszték mert nem joball kel löni az egérel hanem ball a tüz gombb. -
#4121 Majd írd meg hogy működik-e, mert már régen állítottam be magamnak, s kiment a fejemből De úgy emléxem így kell. -
#4120 nagyon köszönöm a választ remélem jo lesz. -
#4119 Menj be a Controls-ba, s ott állítsd át (ha jól emlékszem) a Toggle Classic Flightmonde-ot a jobb egérgombra, cursor firet a ballra. -
#4118 Boldog Új Évet mindenkinek .sziasztok szeretném meg tudni lehet e kezdeni valamit az irányitásal a tc mert az erdekesen hasznája az egeret nem ugy mint az x3 ba mit lehet csinálni vele tud e valaki segiteni ebe tegnap sikerült elinditani de furcsa az iranyitás ball gombal iranyit a jobbal löl és ez nem valami jo megoszoném a segitséget ha tud valaki segitsen rajta az 1.4 javitás is. -
#4117 Én az Advanced Perseus-szal vállalom be a Patrolokat (1.3-as peccsel), az átlag 4 Pirate Centaur + az aprólék. Ha vannak helyi erők akkor könnyebb, ha nincsenek gyakrabban kell utántölteni az állásokat. -
Lysandus #4116 Ebből is látszik, hogy milyenek a nők. A csaj átvert. -
SaGa #4115 Hmmm...
Tiszteltetem az Egosoftot...
Úgy tűnik, a területvédelmi, vagy őrjárat feladatokban kapott ellenfelek mérete a hajóm méretéhez igazodik. Nagy nehezen felszereltem egy Terran M7-est (Aegir), bevállaltam egy őrjáratot és helyből kaptam 2 K-t a képembe, az aprólékkal együtt. Mivel az Aegirre felszerelhető ágyúk kb 3 km-re lőnek max, a K távolsági fegyverei szétszedtek, mire lőtávolba keveredtem. Ugyanazt a feladatot a Springblossommal felvéve csak 3 P és egy halom L jött, az M-eket és N-eket nem is számolom...
-
mindero #4114 Buék!
Nem is játszottam (tc-vel) az egész szünetbe, katasztrófa.
Megfogadom h idén nem így lesz :) -
Ninju #4113 BUÉK mindenkinek! -
tomonor #4112 ööö vecsi, lenne egy kis gond a linkkel, a tudodmelyikkel >.< majd pm-elek -
vecsi71 #4111 Bocsika :ÚJ ÉVET -
vecsi71 #4110 Boldog újjévet mindenkinek! -
tomonor #4109 Jóhír: holnap (vagyis ma) felrakom az XP-t és ujra lesz photoshop-om. Wiihiiii n_n -
Nagyapi #4108 Boldog Új Évet mindenkinek. -
tomonor #4107 hali kisviku :P
És BUÉK mindenkinek. ÍGÚÚÁNAAAAA >:P -
kisviku #4106 No, én is adok életjelet magamról és egyben mindenkinek boldog új évet kívánok! -
#4105 FPS-ben gazdag Boldog Új Évet indenkinek! -
#4104 Boldog új évet kívánok mindenkinek!!! -
#4103 Én sem jövök már idén, tehát mindenkinek nyugodt, sikeres új évet, hibamentes X3:TC-vel, új XTM-el turbózott galaktikus birodalmat kívánok. -
#4102 No, mivel később valszeg már nem leszek itt:
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! -
tomonor #4101 ááh... -
SaGa #4100 Külön nincs. Elvleg benne van valami hasonló, csak minden faj csinál inváziókat. -
#4099 Xenon Invasion -
tomonor #4098 o.O mit? -
#4097 Gyerekek, csak én nem találtam eddig a Reu-hoz hasonló XI küldit? -
Ninju #4096 Be kell majd rakni egy /off gombot. :D
Off
Nekem is ultimate.
/Off
A többit majd PM-ben. :) -
tomonor #4095 az a gond hogy mindegy hány bites, a kiadott verzió a lényeg. Ultimate-m van, és azon speciel nem megy, Home Premiumon pedig igen. Fíí de offolunk >_< -
rpetercom #4094 Hála az ego-nak, az 1.4 javította a terran megakadását. -
Ninju #4093 Nekem Vista64-em van és megy rajta az extended CS4. -
tomonor #4092 BILL GATES MONNYONLE!!!44 -
tomonor #4091 nem vagyok expert ám nyugodtan, ám 10% az esélye hogy válaszolni fogok tudni rá.
Ja, és zseniális az ötlet o: Ám még mindig kérdéses hogy megy-e Vista-n... -
Ninju #4090 Off:
Miért nem töltöd le az adobe honlapjáról a trial verziót?
Műxik és törés is van kint hozzá.
Más:
Zaklathatlak priviben PS kérdéssel?
:) -
tom36 #4089 Üdv
Valaki megtudná mondani h Hamerhead torpedot mijen gyáral lehet gyártani (ha lehet) mer nem találom csak a Hamer Heavy Torpido-t (azt véletlenül ere ruháztam be azt a halyom nem is tudja kezelni -
tomonor #4088 "Kétségbe esett Xenon hajó" :P