X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így viszont várok még a kereskedéssel.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeretném kipróbálni a játékot mielött megveszem. Tudna valaki adni egy linket ahol jó sebességgel jön a demó?
A másik kérdésem hogy terveznek e magyarítást...
Köszi
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Más. Itt milyen hatékonysággal dolgoznak a kereskedõhajók MK3 szoftverrel? Ki melyik hajót preferálta kezdésnek illetve melyik szektorban szoktátok elindítani, ahol biztonságban is van meg minél elõbb eléri az universe trader szintenót?
Nekem is van már egy elképzelésem csak kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata ilyen téren. 😊
Meg igazából még nem döntöttem el, hogy elsõ millámból vegyek egy kereskedõhajót, vagy inkább gyûjtsek még jobb hajóra és csináljak küldiket.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Köszi
goyo2:
Max állomáson tud dokkolni. Hajók hangárjába nem fér be.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
M8-as tud valamibe dokkolni?
Köszi
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows VistaÔäó Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 3870 <2298 MB>2298 MB> Driver: 7.15.0010.0134
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
Usable System Memory: 4094 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1280 x 1024 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 42.5 average fps 14.0 minimum fps 89.0 maximum fps
Scene "Fight" 66.0 average fps 31.0 minimum fps 100.0 maximum fps
Scene "Build" 67.9 average fps 44.0 minimum fps 105.0 maximum fps
Scene "Think" 28.9 average fps 17.0 minimum fps 50.0 maximum fps
Overall average framerate: 51.3 fps
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. Fallout 3
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. World of Warcraft
6. Real Madrid Fan Club
7. KONAMI Soccer kiegészítõk
8. A magyar mentalitás
9. Forza Juve
10. X3 - Terran Conflict
Szóval elkezdtem, a számomra megszokott kezdésnek számító Custom game formában, a hagyományokat tisztelve: Argon Prime, alap Buster, 1000 credit. Miután pár percig céltalanul röpködtem és fejcsóválva csodáltam a felvillanó és eltûnõ célkereszt/villanykörte/sárgakõ kombókat, rájöttem, hogy így éhen fogok dögleni, tehát elgondolkodtam, hogy is keressem meg a betevõ falatot. Tapasztalatomra támaszkodva nem estem pofára, hanem vásároltam a megfelelõ helyen a jóféle argon whiskeybõl. Egy egész hordóval! 😄 Ezt a helyi piac feketébb részén 150%-os haszonnal értékesítettem, majd megismételtem kis körutamat immár két (!) hordóval. Bár az árrés csökkent, azért az univerzumválság még nem tört ki, így hát rendszeres túrákat szerveztem a két (!) lepárlóüzem és a feketepiac között. Nemsokára beruháztam némi raktér/sebesség/fordulékonyság tuningra, még néhány forduló, egy-két kitérõ a környezõ szektorokba, és a hihetetlen 175-ös sebességgel tépõ, távolba látó és felfegyverzett, csurig pakolt alkoholexpressz elindult új piacok meghódítására...
Azt csak csendben jegyzem meg, hogy fent leírt események alatt egyetlenegy alkalommal nem szúrtak ki vámosok, rendfenntartók, biztonsági emberek és hasonszõrû nációk. Most akkor hogy van ez, én vagyok a szerencse fia, vagy kimaradt a kontroll?
Tudtam, hogy anno egy szörnyet kreáltam <#eplus2>#eplus2>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Elvégre velük van CBJ, õ pedig minden adatod begyûjt rólunk a monitoron keresztül, miközben játszunk!
Szal nem hülyék.
天使たちは私を見守る
1. Mázlista
2. Nekem már feladták a postán az újat (kedden, szal remélem holnap már itt lesz...vagy legalább még ebben a hónapban)
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Olvasgatom itt a rendszerigényt, és kezdek elszomorodni!
Ugyan is a Configom:
celeron 2600, 2Gb ddr2 Ram, inno 3d GF 6600 128MB ddr2 PCI-E
Ja, és xp prof sp2 van.
Szerintetek menne rajta?
Ha nem tévedek nagyot, akkro viszont az X3 R esetében ez a hajó nem hadihajó volt, hanem személyi yacht. Nem harci gép. Nem csoda hogy új típuskódot kapott.
Gunslinger:
Igazad van. Kevertem a raider-rel (az meg legalább gyors volt).
Egyébként a Vanguard eszmefuttatásod hibás, semmilyen más típusban nincs jelen a Vanguard alváltozat kevesebb pajzzsal az alapváltozathoz képest, az leginkább a Raiderre jellemzõ (ha tévedek, elnézést, de én még nem tapasztaltam az ellenkezõjét)! Egyszerûen nem kell megmagyarázni a lefokozást, ráadásul nem csak ez az egy hajó járt így, az összes Reunionban meglévõ M2-esnek kevesebb lett a pajzsa a korábbiakhoz képest, az M6-osoknak meg több lett. A Hyperion Vanguarddal a legnagyobb bajom egyébként, hogy többé már nem megy rá a PSG.