12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Atreus
    Nna ezt télleg nem lehet felülmúlni! (asszem...)
  • Vitez77
    Nyertél XD
  • tomonor
    ám eztet nem győzi le

• tomonor
    jaja, ezt ismerem :DDDD Roguey készítette annó :P
  • tomonor
    helyes mód a makrókba van leírva, ám elmagyarázom. Először is kell a flash tag: [flash] és [ /flash]

A videó címét meg kell szerkeszteni: a watch-ot kitörölni, a "v" után az egyenlőség helyére egy / -rakni. Megmutatom:
    http://www.youtube.com/v/KpgQkF8002Y

tehát flash tagekkel már működni fog.

• SaGa
    Igazad lehet, erről a scriptről megfeledkeztem...
    Bocs...
  • Vitez77
    Najó: http://www.youtube.com/watch?v=KpgQkF8002Y
  • Vitez77
    Megpróbáljam überelni? (remélem belinkeli)
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KpgQkF8002Y&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KpgQkF8002Y&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • Repiv
    Én az Ebay-ről rendeltem, pár nap alatt itt volt.
    7000 Ft lett a vége postaköltséggel.
    Ráadásul most még a forint is erősebb.
    Ennyit megér szerintem...
  • Lysandus
    Hasonlóképpen...
  • Atreus
    Sztem se várj a bolti verzióra mert lehet csak 2 hónap múlva vagy lesz lehet több.. Novemberre ígérték a CDG.-nál de még mindíg semmi.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam is (mint annyi más játékostársamnak) Proxyon verzió megtámogatva a 4.30.2-es démonnal gond nélkül müxik. Csináltam is küldiket Argon és Terran oldalon is.
  • Lockheed
    Ööö ez az ATF ShipYard script. A MOON szektorban lévő Terran hajógyárat átadja az ATF tulajdonába. Nekem is fönn van és ugyanez!
  • SaGa
    A galériában van pár...
  • r4pt0r
    Most nem értem mit görcsölsz felnyomod másoltba, utána meg megveszed.
  • tomonor
    Van valami infó arról hogy mikor lesz kapható Mo.-n a játék? >_< Már tényleg lassan warez fele hajlok... :/
  • tomonor
    Rossz hír, nem működik egyik photoshop sem. Mindegyiknél próbáltam, ám mindig, MINDIG CD-t kér. Ez a Vista egyik hibálya. Nos, felteszem, kipróbálok majd néhány új rajzprogramot, mint a GIMP ám már olyan jól hozzá voltam szokva a photoshop-hoz. :<
  • Lockheed
    A próba kedvéért vettem egy Gladiatort ( M8 ) mert ilyenem még soha nem volt. Hát az sajnálatos, hogy nem lehet vele hordozókon dokkolni, de azok a Tomahawk Heavy Missilek, bitang nagyot csapnak ám! :) Egy M1-et nagyon könnyen szétkapál! :) 8-10 db elég hozzá és nagyon jól is néz ki mind hajó mind a missile!
  • Lockheed
    Ahham, erről nem tudtam. Köszi! :)
  • r4pt0r
    Csak a HQnak van elő küldi feltétele, többi az mehet magában is, úgy tudom.
  • Lockheed
    Hát ezt mondjuk nem tudtam mert én azzal kezdtem a játékot, hogy azonnal nekiestem a Terran plotnak és még utána jó sokára indult a HUB. Azt hittem az egyik feltétel a másikhoz...
  • Ninju
    Nem kell a Terran plottot végigvinned, hogy elinduljon a HUB plott.
    Nekem sincs végigvíve, de már javában megy a HUB.
  • Lockheed
    Hát nem hiszem! A HQ az tud hajókat gyártani de ahhoz először végig kell tolni a HUB plotot, majd a HQ plotot, majd ha kiraktad valahová akkor Reverse Engineering-el megkapod egy hajó tervrajzát és az alapján már le tudod gyártani...
  • Nagyapi
    azt a sciptet még nem próbáltam, igaz M7 nekem még messze van. De beugrott egy másik kérdés. Létezik olyan script, amiben működőképes hajógyáram lehet? A Reunionban, ha jól emlékszem volt olyan, hogy minta , vagy recept után elkezdett gyártani hajókat. Arra nem emlékszem, hogy gyárakat csinált-e?
  • Lockheed
    Jahh, amíg találsz benne olyat amit örömmel nézel/csinálsz addig nincs gond! :) Én pusztán azt is élvezem, ahogy egy M7 vagy nagyobb hajó keresztülcsorog Pirate Alley-n, és a MARS script kivilágítja a hajó környékét menet közben... :))
  • Nagyapi
    Tehát, ha jól értem, akkor a játék lényege a "JÁTÉK".
    Így már értem:)
  • Lockheed
    Hát én személy szerint nagyon várom az XTM modot. :)

Egyébként az én konkrét célom mindig változik. Jelenleg megint újra kezdtem más kezdéssel a Hyperion miatt. Az én célom, hogy minden számomra kedves hajót megvegyem. Általában van 3-4 szektor amit kisajátítok magamnak és oda beköltözök. De a kitűzött céljaim általában mindig változnak. Most ( kb 4 perce ) vettem meg az első M7-et mióta újrakezdtem. Azután egy OWP-t veszek majd, hogy a szektor védelme a jelenlegi kevés hajóm ellenére is meg legyen oldva, és akkor beindul majd az energia és fegyver gyártás. A Terran ploton és végig kell futnom újra ha azt szeretném, hogy a HUB elinduljon. Valószínűleg letöltöm hozzá a Downloadsban lévő könnyítést ( bazi nagy cheat ) mert már csak kicsi híja van abban a mentésben amit abbahagytam, kb 3 nap alatt meglenne. Most biztosan nem fogok vele megint 1 hónapot szenvedni. A többit majd később meglátom... :)
  • Nagyapi
    Tanácsot kérnék, vagy csak álltalános véleményt. Mi a játék igazi célja? Tudom lehetek kereskedő, harcos kalóz, stb..... , de mi az amire gyúrjak?
    Van közel 32 millam, és nem tudom eldönteni mit csináljak vele, mert nincs előttem a végső cél. Kiírthatok majd szektorokat, fajokat, akár az egéssz univerzumot, betelepíthetem az egésszet a saját gyáraimmal, hajóimmal? ( Ja, azt nem, mert gyárakat vennem kell valahol, tehát legalább egy fajt meg kell hagynom). De ez a végső cél? Nem túl szimpatikus. De akkor mi?
    Ti, akik már az előzőt is játszottátok, terveztetek ennyire előre, vagy létezik valami, ami miatt nem is kell? Esetleg egy új NAGY ÉS CSUDÁLATOS MÓD ami miatt újra lehet kezdeni?
  • tomonor
    képet kérünk
  • mrzed
    Leszállhatok a föld szektorban, ezért úgy gondolom, hogy végig csináltam a terran plotot... sőt még az 1.4-es patch is fent van, de terran gyárak nincsenek a hajógyárak listáin...
  • Lockheed
    Megkapja az ember a mailt a cégtől, hogy van missionjuk. Időnként tényleg nem lehet fölvenni mert az ember aki adná nem adja. Később vissza kell menni és megint fölvehető. Nem tudom miért de ez van.
  • Zombye
    Én csak 1 Terran-plotról tudok, miután befejeztem, én sem tudtam Terran gyárakat venni. Lehet, hogy tényleg az 1.4-es patch tette elérhetővé ezt a "képességet".
  • mrzed
    Milyen terran plotra gondolsz?
    Mert én végigvittem, és nem tudok terran gyárakat venni...
  • Zombye
    Elméletileg kéne tudni folytatnod, minden cégnél így van. nem kötelező a felszólítás után azonnal lóhalálában nyargalni az adott HQ-hoz.
  • SaGa
    Beszélj azzal az állomáson, aki a neve után valami "rangot" is visel.
  • Repiv
    Lenne egy kérdésem:
    Elkalandoztam a Home of light rendszerbe és ott leszálltam a Terracorp HQ-ra, majd csináltam nekik egy küldetést, mikor azzal elkészültem kaptam egy levelet tőlük hogy térjek majd vissza és folytassam nekik a munkát. Ezt én figyelmen kívül hagytam hogy majd később folytatom.
    Na most próbáltam és se a levelet nem találom, se a mission-ok között nincs hogy folytathassam, és a HQ-ra leszállva sincs semmi nyoma a folytatás lehetőségének.
    A konkrét kérdés itt jön: hogy tudom azt folytatni?
    köszi
  • Vitez77
    Hát én is így emléxem. Ezért is szedtem le az ATF shipyard scriptet, mert abban elméletileg már lehet venni.
    Talán az új patch tette őket elérhetővé.
    "ATF Shipyard v.3

This script replaces the Terran ships at the shipyard in The Moon with ATF ships and Terran Stations. +
  • Lockheed
    Au! :) Akkor most nem tudom, hogy mire emlékeztem de azt hittem, hogy nem lehet Terran állomást vásárolni...
  • SaGa
    Script nélkül is tudok venni terran gyárakat a terran plot után...
  • r4pt0r
    Valóban szebb a régi, de én a mostanival is ki vagyok békülve. Igaz talán ha 2x láttam. :D
  • tomonor
    Ideje az agyrombolásnak!

STAR TREKKIN, ACCROSS THE UNIVERSE!!!444