12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#4407 Hát véleményem szerint a a Hyperion Vanguard az ATF Vidar és a Terran Springblossom.
Én az első kettőt jobban szeretem, de a másiknak a bődületes sebessége miatt egészen másfajta alkalmazása lehetséges. -
#4406 ezek működnek nálam,, .. CommunityPluginConfiguration-V1.10-28.10.2008..
HotkeyManager-V1.00-05.12.2008,, Improved_Combat_Frame_Rate,,,
Hard Mode for TC... Mars update Cmod3 Beta4 (CIG),,, Mars update Cmod3 Beta4 (PPC)
Military Hud for TC... Signal Boost for TC.. Xtreme Mode for TC.. CMOD3-TC Beta 4.1,,
MarineRepairs-V1.01-01.118 valami baj van ott akkor szerintem. -
#4405 nekemis fenn van a leg ujabb -
Gunslinger #4404 Legjobb M6 = Terran Springblossom -
Ace McCloud #4403 Köszi mano, de ezt próbáltam, és persze a telepítési útvonalat is jól adtam meg. Sajnos így is működésképtelen, ezért írtam ide, hátha valami speckó megoldása van. Mindenesetre nagyon köszönöm a segítő szándékot. A helyzet az, hogy feltoltam a legújabb patchet, és lehet, hogy ezzel lesz problémája a programnak. A jumpdrive komponensekre visszatérve, valóban arra gondoltam. Azt hittem, hogy én hagytam ki valamit a történetből, mert állandóan nyomták a dumát, hogy ugorjak, stb. Elég jó hajó ez a kapott cutlass, a negyedik xenon Q -t nyírtam ki vele, habár 3 M, és 3 L kísérte őket. Igaz egy felszaladt az egyik állomás dokkolókampójára, de a kegyelemlövés az enyém volt :)
Na jó nem arcoskodom tovább! Azért még megkérdezném, hogy szerintetek melyik a legjobb M6? Gyorsaság, fegyverek, raktér, és pajzs a szempont.
-
#4402 Az ami a Split TSben maradt? Nem tudom mire való, én eladtam a hajóval együtt! :) -
#4401 a current x directory nál ad az útvonalat igy E:\Program Files\EGOSOFT\X3 Terran Conflict\ -
#4400 a linkplugin manager -
#4399 nem jól irtam -
#4398 ez müködik a tc vel ezt szed le itt a link [BETA] Plugin Manager 2.20 BETA 6 -
#4397 Honnan vannak a játékba vonatkozó hozzászólások?
Az első 500-ban még mindig senki nem játszott. -
#4396 Reu-ban Jumpdrive Kit volt és az arra volt jó, hogy amelyik hajón nem volt Jumpdrive, arra fel lehetett installálni. Persze, csak ha volt hozzá megfelelő Cargo méret. Starburst-re nem ment fel, csak elveszett egy ilyen Kit.
Én erre gondoltam, remélem nem írtam hülyeséget. -
Ace McCloud #4395 Jah! Ezek tényleg faja madarak... Remélem hamarosan megoldódik ez a gond.
A küldi során, a nyakamon maradt 15 db jumpdrive komponent. Ez mire jó? -
#4394 Sajnos nálam sem vezetett eredményre ez a verzió sem bármelyik. Okok ugyanazok, csak én a Deadalus Class Cruiser miatt csinálnám az egészet. Valahogy imádom azt a hajót azóta, mióta először megláttam a filmben! :) -
Ace McCloud #4393 Elvileg igen.
Ez a plugin manager 2.20 Béta.
Elvileg ez tudja ezeket a dolgokat, de próbáltam az 2.12 vel is, ugyan ez az eredmény...
Esetleg meg tudod adni a megfelelő verzió letöltési linkjét?
Gondolom a hajók azért nem működnek, mert nagyon átdolgozták a terran c-t fegyverek, és egyéb más területen is. Sajnos még odáig sem jutottam el, hogy be tudjam illeszteni a hajót. Kéri az x3 könyvtárát, és hiába adom meg, nem felel meg neki. Ennek van valamilyen trükkje?? Valaki tudja, hogy mit keres ott egy új könyvtár létrehozó opció, amikor elvileg csak könyvtárkeresőről van szó??? A ship creatorral való átdolgozás azért kellene, mert gondolom, csak így tudom majd jól beilleszteni az ezeréves sólymot a játékba... -
tomonor #4392 naná, ráadásul már a második verzió is, rééégóta. -
#4391 Nem is mondtam, hogy XTM kompatibilis XD.
New Horizons elkészült amúgy valaha is? -
tomonor #4390 mégvalami: Real Space szektor háttér cserélő modja szar az XTM-el, elcsúfítja a dolgokat nagyon. Ennek ellenére a New Horizons modba nagyon eltalálták a megfelő háttereket a megfelelő rendszer megfelelő hangulatával, és az is RealSpace termés. Tehát ha a New Horizons mod háttereire cserélné ki az XTM-es háttereket, tuti hogy azt használnám. -
tomonor #4389 Upsz :X -
tomonor #4388 azaz o.o gondolom eltévesztettem amelyikre gondoltál. Mindenesetre ez sem összetévesztendő a New Horizons moddal xD -
#4387 (Ahogy Ali-G mondaná): Rescept!
Látom nem csak én szoktam fantáziálni XDSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(bár én nem X-univerzumban gondóxom
Amúgy a Realspace mod kompatibilis a TC-vel, ill. már kész a kompatibilis verziója.
Amiről te beszélsz, az nem a Horizons mod? Realspace az egy háttérmódosító mod, a Horizons meg az, ami felbontja Sonra 1-2-3-4-re az Argon naprendszert meg minden, nem? -
Gunslinger #4386 Inkább etalon. Az etanol az egy alkohol fajta :-P -
tomonor #4385 Érdekes elgondolása van az X szektoroknak amúgy ám szerintem nagyon közrejátszott az a dolog még az X-btf idején hogy meg volt kötve az X-es fickók keze a távolságok terén. Tehát nem tehették a kapukat egymástól messze, mert 1, nem tudták, a játékmotor limitet szabott, 2, mert nem volt értelme. Ebből kifolyólag következik hogy az űrhajók viszonylag lassúak ahhoz képest hogy ma már milyen sebességeket érnek el a hajók.
Ezt próbálja kijavítani RealSpace. Én valóban úgy gondolom el ezeket a szektorokat a valóságban (feltételezett X4 felé kacsingatva...) hogy egy szektor valóban ÓÓÓRIÁSI, tehát az egyik kaput nem is láthatod a másik kapuból, ugyanis pár bolygónnyival messzebb van...
Az én rendszerezésem szerint lennének az univerzumok ugyebár, mint pl Tejút-rendszer, vagy X univerzum, azon belül lenne pl az Argon Prime rendszer, azon belül pedig lennének a szektorok (Északi kapu szektor; Sonra-4 sötétoldal szektor; Argon Prime rendszer felső határ...) A lényeg az hogy a szektorok között naaaagy lenne a távolság, és ezt csak gyors hajókkal lehetne megtenni, de ugyebár az X univerzum hajói jó ha elérik max a 200 m/s-ot. (Arrow-t/Starburstöt most hagyjuk ki)
Tehát hogy megtegyük ezt a távolságot két választásunk van: Vagy kifejlesztünk egy Hyper technológiát, amelyet minden hajó alapból tud, energiacellákkal működik és előreláthatatlan koordinátákon utazhatsz (vagyis az univerzum nem zárt mint az X eddigi összes részében) hogy elérd a kaput vagy a kívánt szektort a rendszeren belül...A biztonságos utat (aszteroida menteset) bóják jeleznék. -VAGY a másik megoldás az Accelerator kapuk lennének, aki játszott már az Eve Online-al az tudja miről beszélek (habár én csa kelméletben ismerem). Tehát vagy egy hosszú kifutópályára emlékeztető hyperkapu, amely az adott szektorig elrepíti a hajód. Nos, Realspace az első variációt használja, ám mivel az X3 motorja nem engedi a nagy távolságok megtételét, aka egy doboz rendszerben nem lehet egy másik rendszer, hogy ezt megoldja, Mesh nélküli kapukat használ - vagyis olyan mintha az űrbe elérnél egy biztonságos ugrópontig, és ott beindítanád a hyperhajtóművedet. Csak annyi hogy ez kapuként működik, ugyanis végülis ezek kapuk. Mesh nélkül. Érted? ;)
Továbbá én nagyon szeretném látni az első ötletet, esetleg HA gazdag felnőtt leszek () akkor 100% hogy összehívom majd az ego csapatát és még néhány pro készítőt, modolót egy X4 megalkotására, én pedig majd finanszírozom a fejlesztést. És ez végre valahára nem a pénzről fog szólni, hanem a már majdnem elfeledett X rajongókról. Respect. -
tomonor #4384 Egy kis különbség: Real Space mod az X3:R-hez készül, és ha elkészülne egy XTM kompatibilis verziója, nagy etanol lenne... -
#4383 Jajó :)
Csak nézem, azt nem tudtam eldönteni lol.
Más (on): remélem nyomon követitek ezt a modot . Sztem nagyon zsír, s megközelíti a Realspace modot. -
tomonor #4382 nemegészen... -
#4381 Namost ezt remélem nem nekem címezted?
Felsőfokú angolom és alapfokú németem van :P
-
SaGa Jr #4380 Az oda történő visszatérés nem tuti megoldás ennél a feladatnál, ugyanis itt nem az állomáson lesznek akiket fel kell venni, hanem űrruhában elcsámborognak az állomástól. Ez nem lenne nagy baj, de ha nincs ott a környéken a játékos, akkor simán kilövik őket (ha meg ott dekkol a játékos, akkor őt lövik és nem a menekülőket). Azaz ha elment onnan az ember, akkor valószínüleg már nem fog tudni tovább haladni, mert nem lesz akit felvehetne és leszállíthatna, lévén ők kipurcantak.
Ezért is jó eleve olyan hajóval menni, amin van life support és van elég hely hogy beférjen az utas. Ezt mondjuk előre el is mondja a nőci akivel oda kell menni és megvárni míg lezajlik a mentési akció (megvárni hogy ő is bedokkoljon), hogy aztán begyűjthesse őket az ember és elhúzza a csíkot. -
jozzy #4379 Köszi.Már próbáltam de nem találom a két embert sehol. -
SaGa #4378 Van... -
#4377 Van olyan ??? Mert ami a legutóbbi plugin managerben van az nem rakja be a hajókat. Vagyis igen, de nem látszik a hajó. Berakod, megközelíted 2km-re és átlátsz rajta. Ha beleülsz kifagy. -
SaGa #4376 A TC-hez való verziót próbálod? -
Ace McCloud #4375 Sziasztok!
Próbálta már valaki a ship installert, és creatort a terran conflicthoz?
Amennyiben igen, akkor lenne hozzá egy kér(d)ésem!
Nem tudom a shhip settings-et használni, mert az alkalmazásához meg kell adnom az x3 telepítési könyvtárat. Sajnos hiába adom meg jól, kiírja, hogy nem megfelelő a hely, viszont egyszerűen nem tudom, hogy ilyen esetben mi a nyűgje. Semmit nem hajlandó elfogadni, és amit még nem értek, hogy minek van ott egy új könyvtár létrehozása - fül. Egy kicsit magas ez nekem, ezért kérlek, segítsetek elboldogulni ezzel! -
SaGa #4374 Azért a visszatérést próbáld meg. Ahogy látom, a fő plotok küldetései nem határidősek, akkor sem, ha látszólag sietni kellene. A goner plotban, amikor több szektoron át követni kell a kalózt a bázisához, gyakorlatilag ha a közelébe sem mész, csak oda-vissza ugrálsz a szektorok között, hogy ki ne lőjenek a kalóz csatahajók, akkor is teljesíteni tudod, mert amikor a követendő hajó szektort vált mindig kapsz egy üzenetet, hogy hova lépett be. Sőt, egy alkalommal már akkor szólt, amikor a kalóz radarjának hatósugarába bekerült a cél bázis, így a "sárga utat" követve simán el lehetett ugrálni addig.
A plotokon belüli járőrözések is olyanok, hogy elvállalod majd elmész világgá, bármikor felveheted a szálat, amíg a megjelölt hajó vagy szektor közelébe nem mész csavargás közben...
Nem kicsit könnyítettek a dolgon... Ha "valószerűen" akar az ember játszani, egy csomó önkorlátozást kell bevetnie. -
jozzy #4373 köszi. ettől tartotam .sajnos már elég sokat haladtam. -
#4372 Egyetértek, szerintem is sokkal jobb, több bár az elődjére sem mondtam/mondanám soha, hogy nem tetszett! :) -
Nagyapi #4371 Köszi, kipróbálom. -
SaGa #4370 Nem. A plotok a feladatsorok, amelyek egymásból következnek. A különböző kezdések azok különböző kezdések. Ahogy észrevettem, a nem terran kezdéseknél a terran plotba úgy lehet bekapcsolódni, hogy Omicron Lyrae-be belépéskor felkérnek, hogy kisérj el egy terran diplomáciai küldöttséget egy másik szektorba.
Ahol könyv ikont látsz egy állomás vagy egy hajó mellett, ott lehet a különböző "plotokba" bekapcsolódni... -
SaGa #4369 Szerezz egy Life Supportos hajót gyorsan (bármelyik TP megfelel) és igyekezz vissza. Vagy töltsd vissza a korábbi állást. Más lehetőséged szerintem nincs. -
Nagyapi #4368 Elkezdtem Teladi kereskedőként egy újat, és annak ellenére, hogy állítólag van stori én nem kaptam még semmit, pedi már van egy gyáram is ami elég jól felfutott, tehát az eltöltött játékidő viszonylag magas. A Terrannál rögtön az elején megkerestek, itt meg senki nem szólít meg. Próbálta már valaki ezt a plotot (sry, azt hiszem ezt hívjátok plotnak) ?