X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyhogy nem lehet terran gyárakat venni?

Hogy lesz így fegyvergyártó üzemem? <#szomoru1>

ugyan, ha ért is volna tudtam volna hogy te ugyse csinálnál ilyet 😉 És itt az sg-n igen sok a hülye gyerek :<

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ne is mond a bugokat, 2x álltam neki terran utolsó elõtti küldinek, és mind a 2x a végén lett szar amikor dockolni kell a moonbasen, de nem történik semmi.

Gunslinger: Lentebb említetted, hogy a M6-nál csak a springblossom. Ha az nem elérhetõ számomra mit tudnál ajánlani? Sajna a patrol során lelõtték 2 M6-osom meg 4 novát. Vagy inkább hagyjam az M6 osztályt, és M7 + M3-asokkal mozogjak?
OFF: Rendben van, kiderült a dolog.Visszaéltek a nick nevemmel.A büntetõpontjaimat visszavonták, de ha ez mégyegyszer elõfordul ,akkor asszem többi nem fogok ide sem írni, nem érdekel kinek fogok hiányozni és kinek nem.Ki fogok lépni örökre innen, aztán majd csak mail-ben tartom a kapcsolatot a normálisakkal.
Tele van a *szom már a hülye gyerekekkel, akik mást nem is tudnak, csak rombolni.
Emlékszem mennyi idõmbe tellet az X3 topic-ot is normális hangvételre állítani.

HA VALAKIT KÖZÜLETEK ÉRT TRÁGÁRSÁG VAGY MOCSKOLÓDÁS A NEVEMEBEN,ELNÉZÉST KÉREK,NEM ÉN VOLTAM.
OFF vége.

Vitez77
<#worship> Kösz

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Basszus, csak én lehetek ilyen peches. Bejártam az összes Terran rendszert, de tényleg az összeset és egy darab ATF M1-essel sem találkoztam, sem Wodennel sem Odinnal. A Neptune-nál találkoztam egy Tyr-el, ami ugye az ATF M2-es, de az nem érdekel, meg már olyan messze esélytelen flottázni. A két Boreas kb. holnapra érne oda. Mindenhol csak sima Terran capital shipek voltak, meg töménytelen mennyiségû ATF Skirnir, ami szintén nem érdekel. Mikor a Terran plotot csináltam volt, hogy két Odin is volt Asteroid Beltben sõt, a Hubomnál is találkoztam már Odinnal, mert a kapukat Heretics Endbe reroutoltam. Ez a játék tuti gondolatolvasó, most direkt elrejtette az összes ATF nehézhajót elõlem 😞(( Viszont az egyik névtelen Terran szektorban találtam egy kalóz bázist, ami korábban tuti nem volt ott, mert már felderítettem korábban az összes rendszert, ahova vezet kapu. És ami nagyon meglepett, hogy volt nekik raktáron Boarding pod! Na ilyet sem láttam még eddig, gyorsan meg is vettem, igaz, hogy csak egy darab volt, de így már 15 darabom van belõle. A marineok tuti fel fognak lázadni, hogy nincs mit csinálniuk, hehe :-D

Lockheed
Szerintem azzal még várjál egy patchet. Ugyanis a jutalmakat csak mondják de nem kapod meg mert bugos. A plotokat állítólag a következõ patchben javítják...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Ha a mining corpoknál küldizek akkor azok adnak valamit? A pénzen kívül?

Lockheed
Majd írd már le légyszives, hogy mi lett a buli vége ! 😊

Ti találkoztatok olyan buggal, hogy leáll az ellen a harc közepén?
Elvállaltam egy very hard xenon ellenes hadjáratot, melettem a boron M1 és M2, csak ne mveszíthetek. M1-et hamar kiszedték, de az M2 tartotta magát. Viszont mikor a Boron kapital shipet már veszélyesen meglõtték megállt, és nem lõtte tovább.
Meg amikor elkeztem lõni a Xenon M2-est megállt a lövéssel, mikor abbahagytam folytattaa tüzelést.
Meg olyan is volt, hogy 1 percre az összes hajó megállt, még az én wingjeim is. Nem reagálltak a parancsra, azt kis idõ múlva, mintha mi sem történt volna folytatják a harcot...
De jó, Kinyírtam már vagy 8-10K-t a küldetés alatt, 70 millás eddig a küldi, és még van pár K hátra. 😄
Ugyanazt tudja, mint a többi TL. Állomásokat lehet vele szállítani többek közt és két helyre lehet neki rakni mobil bányászó rendszert emlékeim szerint, asszem a front meg a back turretbe, tehát ideális bányászásra, de nem csak ezzel az egy hajóval lehet bányászni.

Fõleg, hogy én kisebb Terran hajókon csakis Mattar/Antimatter ágyúkat használok, amik lõszeresek. Ami zabálja az engergiát nagyon az a Terran Flak (Starburst Shocwave Cannon). A sima EMP cannonok nem fogyasztanak valóban, de az csak vadászokra valók, de már az M3-as Spitfyer masináimon is inkább a M/AM ágyúkat erõltetem és csak a lövegtoronyba rakok EMP-t.

Közben eladtam a Tokyomat és kiszemeltem magamnak új célpontot elfoglalásra, már van 20 minimum 3 csillagos képzettségû Marine-om és a segítségükkel lesz egy ATF Odinom vagy Wodenem. Picit haragudni fognak rám a srácok, de eldöntöttem, hogy nekem kell egy ATF M1-es. Nagyon durva, hogy mit tudnak azok a hajók, az M2-esek nagyrészét leiskolázzák, gyorsak és baromi sok pajzs fér rájuk. Kemény menet lesz, mert általában tele van a hangárjuk vadászokkal és minimum 2-3 M7-es kíséri õket meg néhány M6-os aprólék. Sztem az egész flottát bevetem, ha már megvettem õket. A két fullra felfegyverzett OTAS Boreas-om lesz a tüzérség, gyorsan lekapom velük az M7 kíséretet aztán a Pantherek a vadászaikkal eltakarítják a maradékot közben ülök az egyik Springblossomomban és fedezem a Cobrat ami viszi a marineokat 😄 Viszek kb. 50 M3-ast, a ritka Advanced meg prototype gépeket otthon hagyom. Áhh, ez lesz a ma esti program :-) Az LOWP foglaló projektet most pihentetem picit.

Lockheed
Jaja azt megkaptam én is a plotban és nagyon jó hajó! És az EMP tényleg nem eszik semmit. Vidaron elöl azt hiszem 10 db van és oldalt még négy de soha nem fogy ki és jól is szeletel! 😊 Szeretem nagyon.

Én most Terran Cutlesel nyomom szerintem nagyon jó. Fõleg hogy a terran fegyverek nem fogyasztanak. Néztem argon m3ast is jó volt mert sokat bírt, de lassú volt és 1 M6ölése közben kifogyott a szuflából, terranal nincs ilyen gond.

csak tippelek ám lehet hogy olyasmi mint az XTM-es T0 hajó (asszem Anastasius)

Lockheed
Gyerekek tudja valaki, hogy mit tud a TL? ( Mobile-Mining Base Ship ) Vagy miért ez a neve ?

Még jó. Ilyen sebességnél... Úgy kell vele repülni, mint egy nagyobbacska vadászgéppel, rácsapásokkal kell ritkítani az ellent. Gyakorlatilag másfél hete ki sem szállok abból a hajóból, annyira jól meg van csinálva.

Igen, csak úgy nézem, hogy teljesen más harcmódot igényel, mint a többi M6-os...

http://a-zcomp.eu/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Terran Springblossom, ezt a hajót is abban a szektorban lehet megszerezni? Mert nem láttam terran szektorokban.

úgy hangzik mint a bolygóraszállós izé az X3:R XFP modból...

Nahhh ez eszembe se jutott, hogy megpróbáljak rajta átrepülni... Viszont csak akkor bohóckodnak a hajók, ha te is bent vagy a szektorban... A két fegyvergyárat meg érdemes nyersanyaggal tõltögetni...

Lockheed
Aldrinhoz:

Egyébként ez a szektor az agyamra megy de tényleg. Sok (NAGYONSOK) Terran cucc csak ott szerezhetõ be és mivel ott ez a bazi nagy kavics minden hajómnak zavarja a NAVcomputerét. Odaküldeném valahova õket de csak forognak. Bedokkolás helyett is sok helyen csak forognak. Érdekessége az aszteroidának, hogy át lehet menni rajta szóval nincs is ott csak úgy látszik. A térképen sincs rajta, mint object és nem is lehet lockolni. Hányok ettõl a helytõl. Mondjuk én amint lehetett ( kijött rá a mod ) kivettem a ködöt a szektorokból ahol volt mert idegesített a katyvasz és nem láttam semmit. Ráadásul +fps. De itt is volt köd azthiszem. Viszont mivel elõször várnám, hogy a HUB plot elinduljon és elkezdjem ezért nem nagyon foglalkozom kereskedéssel. A terran szektorokban nemigen van kereskedelem ezért NINCS fegyvergyártás és elvétve bár de Aldrinban az elszigeteltsége miatt kapható ez-az +pár hajó is csak onnan szerezhetõ be. Szóval kicsit kibuktam amiatt a kavics miatt na! 😊

Lockheed
Itt van a térképem PNG-ben.

http://data.hu/get/837512/X3map.png.html

Igen, csak jumpdrive-val lehet közlekedni oda...

aham. És akkor hogy lehet bekerülni a rendszerbe? úgy mint a khaak sectorokba?

Az egyik plot során válik elérhetõvé. Érdekessége, hogy nincsenek kapui, és hatalmas nagy, egy gigantikus aszteroida körül vannak az ûrállomások.

Egy újabb Final Fury-s gondom akadt:
Elküldenek a Kha'ak 926-os szektorba, hogy likvidáljak egy Kha'ak konvojt. Normális az, hogy a tornyok számára sérthetetlenek az ellenséges hajók? Vagy ez is csak egy bug? Így nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni, mert rengetegen vannak....

xD

BaLeeX
Miután beírom mindig utána találom meg... -.-

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ez az aldrin rendszer amugy merre található? Mert a térképen nem találom... Terran sectorok felé?

Az Aldrin szetorban, a három Unknow Base-n, vanamint a két Weapon Proudction Bázison.

BaLeeX
Még 1 kérdés. Hol találok a terran fegyverekbõl "prototype" változatot?
Végignéztem az összes terran szektort de csak sima van. Aldrin szektorban meg egyelõre nem találtam gyárat.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szívesen. Igen, a Springblossom is teljesen jó fuvarozásra, mert az is gyorsabb bármelyik M3-asnál a Spitfyre kivételével. Springblossom rulzz, legjobb hajó a játékban :-)

Nekem a starburst shockwave cannontól ugrálnak rendesen, persze csak a nagyobbakból, mert a kicsik egybõl elporladnak. Már szereztem egy LX-et, amit megtartottam és legalább 8 L-t és 15 Susanowat már eladtam.

Volt másik M6, ill.M7 hajóm de addig nem vettem észre. Csak a Panther-nél tapasztalom.

Miután megvettem és rendesen felszereltem egy Split Panthert, a kalózok ugrálnak rendesen. Maelstrom környékén tegnap ötból ugrottak ki.

ééértem o: Szal Bala Gi szerû mint az X-tensionban.

BaLeeX
Én a talált Mambával toltam a plotot egészen addig amig nem kaptam meg a Cutlass-t. A Mamba azért a kezdõ Sabernél jobb, meg dupla páncélzat.

Gunslinger: kösz a tegnapi tippet, amikor volt rangom megvettem az Aldrin-on a Spitfyre helyett inkább a Springblossom-ot és azzal questelgettem a terranoknál. Az is elég gyors. 😊
Ha hazaérek már talán fel is tudom valamennyire fegyverezni.

Remélem jön valami patch ami javítja a plotok bugjait meg remélem lesznek új plotok is mivel simán lehet újabb plotokat hozzáadni patchekkel szerintem. Meg egész jól fogyhat a játék is, hogy ilyen hamar kifogytak a különbözõ nyelvû változatokból.
Bár én a Terran plot folyamán 1x akadtam el amikor menekülni kellett az ûrbázisról és a csávók kiugráltak de én meg ezt nem értettem, és nem szedtem össze õket. Mire visszamentem már sehol nem voltak így visszatöltés következett.

Ezeknél a terran passanger küldiknél vannak egész szopatósak, volt amikor 10km-re a céltól járt le az idõ és az ürge benyögte, hogy elkésett és ki akar szállni a hajomból azonnal!
Ki is basztam az ûrbe. <#hehe>

Van valami jo modszered egy M3-as elfogasara? A TC-ben valahogy ritkabban ugranak ki a pilotak.
Nah, vele nem találkoztam, hol lehet ráakadni? Bár ahogy nézem a statját, hát nem valami fürge masina. Nálam vadászgépeknél a legfontosabb tulajdonság a sebesség, aztán a pajzs mennyiség, fegyverválaszték és végül a fegyvergenerátor. Minden más (raktér, rakéták) hátrasorolt szempont. Amit korábbi felsorolásomból kihagytam, az Advanced Perseus is nagyon jó masina, sajnos olyat sem lehet vásárolni, viszont találni lehet.

Persze, az ugyanis kalóz változat. Az Argon Eclipse már más kategória.
Nekem amúgy M3 típusból továbbra is az enhanced Kea a csúcs. Ezzel tudtam eddig a legjobban harcolni. Sok ágyú, sokféle variációban, egész kellemes ellenállással párosítva. Venni persze ezt sem lehet. 😞

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Saga Jr tegnap leírta félig-meddig, de akkor kifejtem. Ha Argonnal kezdesz, akkor elõször egy Terran viszonyt javítgató átvezetõ rövidke plotot kell végigcsinálni, ezután kapunk az ATF-tõl Asteroid Belt access-t, innentõl megegyezik a Terran plottal a folytatás. (Ergo értelmetlen Argonokkal kezdeni) Az Uranusnál kell felvenni a Terran plotot. Közben akár elkezdhetõ az OFF plot Omicron Lyrae-ban, amit egy Exterminator nevû hajónál lehet felvenni. A Goner plot felvehetõ Elysium of Light-ban, a The Hub plot meg akkor jelenik meg, ha minimum King's Knight rangon vagyunk a Boronoknál és közepes a harci és kereskedõi rangunk is. A The Hub plot után jön elõ a HQ plot, mert annak az egyenes folytatása, de pl. a Hub plothoz nem szükséges semmilyen korábbi plot végigjátszása. Aztán vannak még különbözõ társaságoknál is kisebb plotok is. Tehát magunk választjuk meg, hogy mit szeretnénk játszani, semmi sem kötelezõ és a HQ-t kivéve nincsenek szoros összefüggésben a plotok.

Lockheed
Ja persze bármivel bármit. Igazából itt sincs jelentõsége a fajodnak csak a kezdõopciókra van kihatással...

szal argonként végigviheted a terran plotot? o_O

Lockheed
Hát ahogy nézem egyszerre lehet több is aktív és amikor teljesitesz valamit ami kell ehhez vagy ahhoz akkor emgy tovább az adott plot. Én mondjuk Terranként kezdtem mert mihamarabb látni akartam az újdonságokat és gondoltam úgy a legizgalmasabb, ha viszem a játék címét adó plotot és közben jövök rá/mutatják meg mi micsoda. De ahogy hallottam ha argonként kezded egy sima üzivel odaküldenek a terran plot kezdõhelyére szóval ez elég furi... 😄

Lehet hogy még nincs senki otthon és azért, ám most a népszerûségi listában 8. a topikunk. 😄

LOL! Esetleg ki-extendelnéd melyik topikba kaptad? :<

<csak szólok, házigazdák nem tudnak büntetni, csak törölni hozzászólásokat>

És hogy lehet plotokat váltani? Egy kezdõ karakterhez jár vagy te választod ki? >.<

Én Argon Eclipse-el mentem meg jött velem a Pleco-m benne négy M3-assal, de nem volt rájuk szükség, mert akkora flotta jött a Terranoktól, hogy egy hajót tudtam csak lelõni, annyira kevés ellenség volt, baráti hajóból meg olyan sok. Engem el sem találtak. Vártam a Terran plot végére valami nagyobb csatát, hát szépen elmaradt. 😞((((