X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egy ideje nem tubeoltam, szal lehet hogy ez vki más....
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Ha nem a phanterben vagyok, akkor a attack selected(vagy attack my target vagy a fene tudja) parancsú torony mit fog támadni?
A Paranid Olympos meg a tetején azzal a toronnyal amolyan StarWarsos lett, mint az EPIII-ban General Grevous hajója.
Vagy ebben vagy az X3R fórumban volt linkelve egy oldal ahol fönn voltak PNGben nagy felbontásban pár M0 blueprintjei. 4db megvan és föl is raktam datára ha valakit érdekel. ( Olympos, Valhalla, Leviathan, Sohnen Incubus )
Ha valakinek megvana többi pls ossza már meg velem. 😊
M0 Class Blueprints
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Kísérleti fegyver alatt meg valóban a Tri-beam és társai értendõek. Legtöbb amit találtam phased array laser cannon volt (11 db jött belõle össze). Ez a split kísérleti csúzli.
Fusion beambõl összesen 4-et találtam. Míg megvolt a Truelight Seeker, ki is próbáltam. Nagyon látványos, kikerülni lehetetlen, egyfajta erõsebb kyon emitter.
A plasma beam is elég gyakori volt, csak ez sem az a sok hajóra rápakolható fegyvertípus.
A legkevesebbet, összesen egyet a Tri-beam-bõl találtam. Ennek a csúzlinak amúgy az elõnye, hogy nagyon sokáig lõ egy löketet. Nem kell folyamatosan lõni vele. Egy lövéssel olyan 2-3 másodperces folyamatos sugarat nyomat.
A fegyvereket a kilõtt zsoldosok szórták el, illetve az elsõ felderítõ+mentõ akció során, kilõtt haverunk gépének roncsai mellett találtam rá kapásból 2 db PALC-ra. Utána csak kicsit szét kellett nézni, felfedezgetni és belebotlottam még néhány másik fegyverbe is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amit akartam írni, hogy a Final Fury plot során tényleg nincs ingyen hajó vagy egyéb nagy jutalom. Amit ad, hogy a Kha'ak faj agresszió szintje nullára esik vissza. Létszámuk minden szektorban drasztikusan leesik, támadásik kedvük minimalizálódik. Még saját belsõ területeiken is nagyon kevesen lesznek jelen a korábbi állapotokhoz képest. Összességében tehát a plot nem lett elrontva és tényleg nincs benne óriási jutalmazás. Az már más kérdés, hogy valamennyi kisérleti fegyvert a Kha'ak belsõ területek rejtik. Legalábbis én mindig itt találtam belõlük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jadmanthrat! Warriors, this day will be marked in history! With your exceptional bravery and cinning you have now eliminated the last Kha'ak hive existing in our territories. They will now know that they must never return! The Ancients never meant for them to meet with us and thus it shall be henceforth. It is not often that I, as a Split warrior, say such a thing but today I must express to you my gratitude: I'm proud to have fought with you all in this truly epic battle. You are heroes, one and all! Thank you. You may now collect your gratifications and return to your families and to your lives. Goodbye and rejoice!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jadmanthrat! Warriors, this day will be marked in history! With your exceptional bravery and cinning you have now eliminated the last Kha'ak hive existing in our territories. They will now know that they must never return! The Ancients never meant for them to meet with us and thus it shall be henceforth. It is not often that I, as a Split warrior, say such a thing but today I must express to you my gratitude: I'm proud to have fought with you all in this truly epic battle. You are heroes, one and all! Thank you. You may now collect your gratifications and return to your families and to your lives. Goodbye and rejoice!
Na nem is ez a poén, hanem nap végén még elmentem egy kis szektorfelderítésre, aztán kaptam egy _easy_ patrol küldit. Beugrott pár xenon, szokásos 4 P is ott volt, leszedtem õket, majd jött még ahogy kell egyszer csak qrva gyorsan meghaltam. Hmm. Visszatöltés majd megint leszedtek, nem is értettem de gyanúsan sok hajó volt. Megint visszatöltés, megnyitom a mapot és egy oldalnyi Xenon P volt, a többirõl még nem is beszélve. 😄 Mindez egy easy patrol küldi során egy M6ossal.
Csináltam a szokásos rácsapás/menekülés taktikát, lõttem õket amig a pajzsom vészesen nem kezdett fogyni, a hátsó ágyúk nagyon szépen szedték le a kis gépeket, de még a P-kben is komoly sérüléseket okoztak.
Egy P-ért kb 4-500k creditet adotta végén több, mint 10 milla volt a reward, de amint kész volt a misszió elugrottam a szektorból, ott volt még vagy 10+ Xenon P meg egy tonna más hajó. Biztos örültek nekik a szektorban. 😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Placebó, amit Valhalla helyett nyújtanak például nem rossz önmagában, csak Valhallának sz@r. Egy más néven teljesen elfogadható lenne.
A valhallához meg egyszerûen nem is tudok hozzászólni.
Egyre inkább elbizonytalanodok a játszást illetõen.
Véletlenszerû hol fog utolérni a delikvens téged. Nálam az Atreus HQ-t is tartalmazó szektorban volt jelen, mikor át akartam menni a nyugati kapun, akkor szólított meg. Másoknál elõfordult a Kingdom's End szektortól a az Ocean of Fantasy-ig minden variáció. Attól hogy a szektorba beléptél még nem fog értesíteni, csak ha a megfelelõ kapun akarsz éppen átmenni.
Kíváncsi vagyok Amaro kiépítette-e már a kis csempészbirodalmát <#pias>#pias>
http://a-zcomp.eu/