12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #4167 én a reunionba mindig is CTRL-al lőttem o.o Ha egérrel próbáltam, félre mentek a lövések... -
tomonor #4166 tudom, csakhát a ratyi freemail a spam-be sorolta az üzit és nem vettem észre időben... >_< Azért köszi. :) -
SaGa Jr #4165 Az advanced eclipse csak a nevében hasonlatos a sima eclipse-hez, egyébként semmi köze hozzá. Az AE egy kalóz gép, míg az Argon Eclipse az egy nagyon komoly M3+-os gép.
A szövegelésre is illik ám figyelni, meg az enciklopédiában olvasgatni, akkor kiderülnek ilyen apróságok is. Csak az adatokat nézni, táblázatokat hasonlítgatni a megfelelő háttérismeret nélkül bizony ilyen félrevezető lehet...
-
#4164 hát énis találtam jopárat halod igaz sok ujdonsád is van benne csak a küldetés az kevés nem tud valaki ojan linket amin van ijen küldik. -
Lysandus #4163 Tiszta átverés a hajóknál ez az "advanced" előtag. Az advenced eclipse pl sokkal rosszabb, mint a sima. Lassabb, és kisebb a pajzsa is. Nem tudom, hogy ki találta ki ezeket a hülyeségeket. -
vecsi71 #4162 A linkel akkor lehet problémád ha 3 napon belül nem probáltál belépni az oldalra ahova a meghívót kaptad.Ezután érvénytelen lessz a meghívó. -
#4161 Hol találok olyan listát ami mutatja hány dokkolókampó van egy-egy állomáson? (többek között) -
r4pt0r #4160 Persze mert nem használjátok a klasszikus nézetet, azért jobb a lövés. Egyébként nekem a bal gomb a menü(mármint ha kattintasz 1 hajóra arra a menüre gondolsz.), és bal gomb a lövés is. -
mindero #4159 Úgy van lassan nekirepülsz, és kész.
Viszont a lövés nekem is jobb gomb, bal gomb a menü. Pedig nem állítottam át semmit.
Fordítva tényleg jobb lett volna, de már kezdem megszokni úh mindegy. -
r4pt0r #4158 Nem kell nyitni semmit, neki mész azt ennyi.
Nekem csak bal gomra lő, valamit nagyon elnyomtál. :D -
#4157 hát aza baj halod a játék az jo de sok dolgot meg variáltak bene és nagyon furcsa kezelni az x3 az király volt de ez ki halot ojant hogy jobb egérel kell löni ha a configot álitom mind a 2 gomb lö de minek az jo kerdes mikor az másra van alapon álitva. -
#4156 de van gond hiába akarom kinyitni a hajo raktárat hogy felvegyek az ürböl valamit nem nyilik pedig az o betüre raktam nem ertem a rakétával is gond van kelene egy jobb leirás jöhetne kisvuki nyagy szakértö ebe ö x3 ir rendesen és nagyon ügyes amelet. -
#4155 amit keresel itvan t\0001-L044.pck ez bevan csomagolva X3 ModManager kell meg nyitni a 04 cat nevü könyvtárat. a másik hogy nem az elte tanultam 2 pár ujam hiányzik baleset 3 nem vagyok gép iro sajnos és 40 böven el multam de irni szeretek aki nem tugya elolvasni az ne olvasa az irásom a kézel irót receptet se lehet elolvasni mégse reklomál az ember. -
#4154 Muhaha. Remek poén.
Kell a fordítás az újoncok miatt. De ha már "benne vagy" nehéz sőt zavaró átszokni főleg, hogy továbbra is angolul karattyolnak. Volt szerencsém néhány fordításhoz, amelyik játékot eleve úgy kezdtem az okés volt de pl. a Dawn of War-t, ami egy kb 20évre visszatekintő sajátos nyelvezetet használ szinte nem értettem magyarul.
-
tomonor #4153 Ajándék csónak ne nézd a lapát... -
r4pt0r #4152 Én szeretem a magyar fordításokat/szinkronokat amíg jó minőségüek. Pl LoTR filmeknek szerintem kiváló a magyar szinkron ezért úgy nézem, de a legtöbb filmet angol hanggal magyar felirattal nézek. De pl ami japán azt nem nézem angol hanggal csakis eredeti nyelv angol felirat.
Szóval ha valaki csinálna egy tényleg igényes magyar feliratot, használnám az x3hoz.
De ez is egy szakma, szóval nem hiszem hogy 1 ember tudna igényeset csinálni. -
#4151 off/Csak te fórumozol keveset. Ez átlagos jelenség. Ez egy kivételesen jó fórum. Amíg nincs flame, mindegy ki milyen stílusban ír - választékosan is lehet bunkóságokat írni./on
A magyarítás a magyar X-társadalom Achilles-sarka. Én nem szeretem a fordításokat(bár örülök, hogy nem németül kell nyomni). Tény viszont, hogy pontenciális játékosokat veszítünk, pár ismerősöm csak emiatt riadt vissza.
Viszint aki már benne van, annak már mind1. -
#4150 Én nem találok ilyen nevű fájlt! Pedig átnéztem még a .cat fájlokban lévő mappákat is. Csak 0002 -L033, -L039, -L049 .pck van de ezek csak az indító menü angol, francia, olasz és német fordításai. Winrar megnyitja, a benne lévő fájlt meg a jegyzettömb is olvassa. A játék belső feliratai nem tudom merre vannak. Be vannak csomagolva a .dat fájlokba talán?
off
Télleg nehéz kibogozni mit is akarsz írni. Néha használsz ékezetes betüket néha nem, néha lemarad egy betű néha eggyel több van. Az adatlapod szerint 40-45 közötti vagy így arra tudok gondolni hogy nem nagyon megy a gépelés (ekkor viszont visszaolvashatnál hogy mit írtál) vagy hogy nem megy annyira jól a magyar nyelv mert határon túli vagy.
off vége
-
#4149 Azt hiszem, én is csinálok egy képfájlt a lemezről, mert
1: mindig foglalt miatta a lemezmeghajtóm
2: csak többszöri beolvastatásra hajlandó elindulni minden alkalommal és összekuszálja az oprendszert indításkor ha bennfelejtem (nem lemezről bootol biosban)
3: a lemez már erősen karcolódik, mivel rengeteget kell ki-be rakosgatni, és nem tokban tartom hanem a PC tetején, hogy kéznél legyen.... -
Ace McCloud #4148 Köszönöm szépen az üzeneteket!
Az még nagyon faja lenne, ha tudnátok egy letöltés-linket küldeni olyan daemonra, amivel mountolható a kép, és feltört, vagy ingyenes verzió.
Jelenleg próbaverzióval tolom...
Találam két plugin managert, az egyik v2.12, a másik az ego oldaláról a v2.20. Remélem ez utóbbi jó lesz...
Tomonor! Küldtem válaszüzit, minden kellő infóval. Remélem megérkezett...
Amennyiben mégsem, akkor írj, és elküldöm megint.
-
tomonor #4147 blah már én is warezon fogom megszerezni amíg nem lesz kapható... Egyszerűen nemigaz mennyire igénytelen a deepsilver a kiszállítási dolgokkal (nem az ego, egosoftnak SEMMI köze nincs ahhoz hogy nem jut el a játékuk akárhova)... Lenne a játékra kereslet, erre sold out/nem kap szállítmányt ez az ország/költséges/stb stb. De akkor ne is csodálkozzanak hogy lewarezolják a játékot. Szerintem az egonak innentől kiadót kéne váltaniuk a következő egosoft-os játékok jövőjének szempontjából... [de érdekes mondat lett o.o] -
#4146 Egy kis kiegészítés:
2. A daemonnal futó, tehát nem crackelt változatra nyugodtan mehet minden patch. (Tudom, nem wrz, de nagyon nem lehet kapni, és bizony én gyártottam a daemonnal egy képet a wincsire, hogy ne kelljen mindig a gyári lemezt pakolgatnom, tehát a fentieket bizton állíthatom.)
4. Elvileg a legújabb megy, gyakorlatilag hol igen, hol nem - a bepakolt hajótól függ. -
mindero #4145 1. szerintem bekerültek, talán a special command software (vagy a suply ship) meg a repair laser-rel elő lehet hozni a repair ship parancsot, a jumpdrive system meg alapból elég alapos lett.
2. igen, ha nem crackelt, hanem képfájlról tölti be (nem is tudom h van-e crack)
3. a gyüjtemény itt fent van a banner alatt, tornor bővíti folyamatosan
4. igen van tc-hez is, ha nem itt fent akkor a hivatalos oldalon mindjárt megnézem -
Ace McCloud #4144 Sziasztok, Boldog új évet!
Sajnos elég sok mindenből kimaradtam, de pár napja magam is elkezdtem a TC-t
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, és nagyon megköszönném, ha segítenétek.
1. Volt pár script a reunionhoz régen, mint az Advanced jumpdrive, a repair hull, meg hasonlók. Ezek közül beépítettek valamit a játékba, vagy van hasonló script, amit fel lehet tolni a tc be??
2. Amennyiben feltolom a legújabb patchet, az tönkreteszi a wrz verziót??
3. Létezik olyan faja script, mod, térkép, és leírásgyűjtemény, mint annak idején amaro oldalán?? Tomonor oldalán a tc letöltéshez csak egy videofilet láttam, és a pár oldallel ezelőtt megadott link a leírásokhoz, nekem nem műxik. Nem tudja betölteni az oldalt.
4. A régi reunionhoz volt ship installer, és creator. Azóta nagyon megváltoztak a fegyverek, és hajófelszerelések, ezért gondolom az már nem használható. Léteznek TC-hez is ilyen progik??
Amennyiben léteznek, tudnátok linkeket küldeni. Köszönettel : -=Ace=- -
mindero #4143 Beraktam az első gyárat a játékba, mit ne mondjak gyönyörű ahogy a kereskedő hajók MAGUKTÓL használják a Jump Drive-ot (nem az ut-k hanem sima nyersanyagbeszerző hajók).
Az új 1.4 patch meg jótékony hatással volt a küldetések nehézségére, és megindult az élet a terran szektorokba is végre.
Végignyomtam a terran kampányt, és baromi jól indult, de a vége elég gagyi lett. Az utolsó csatában gyakorlatilag semmit se csináltam. Mire odaértem vége volt. (Bár asszem írták lehet h bővítik a történetet később a frissítések során) Úh ez egy kicsit csalódás. Na majd a Final Fury talán többet mutat. -
#4142 A játék vezérlése Joystickkal lehet hogy jo de én egérel jácok és ott vanak gondok böven most nézem tt mit lehet tenni ez ügy ben. -
#4141 A játék vezérlése Joystickkal semmilyen gondot nem okoz, a nyelvezete pedig könnyű kell, hogy legyen egy veterán játékosnak, aki végigtolta az egész X-szériát. (én RUval kezdtem, de nem okozott gondot)
-
tomonor #4140 HG közbeszólás: ejtsük a témát. A konfliktus csak a Xenonoknak jó. :) -
#4139 ez a file amit kell forditani 0001-L044 itt kilehet bontakozni meg lehet mutatni ki mit tud.. -
Repiv #4138 azt nem mondtam hogy nem tudom, csak azt hogy borzasztó! -
#4137 mér te mit nem tuc el olvasni -
Repiv #4136 bocs, most mindenféle ba**ogatás nélkül kérdezem:
de te direkt helytelenül írsz minden szót?
borzasztó elolvasni... -
#4135 és a tc nek is már meg találtam a honositási részét és müködik már a menük már magyar nyelvü nekem . -
#4134 én legalabb megtaláltam a mogyát az x3 magyarositás nak de ti meg meg se probáltátok elkezdeni pedig van itt pár ember aki ért az ijen hez ez a lol!! -
#4133 látom te ezt jobban tudod csak szövegelni tudol a tehetség meg 0 -
tomonor #4132 LOL! -
SaGa #4131 Ha abban a stílusban magyarítanád, amiben ide írsz, inkább ne tedd... -
#4130 szerintem ez a játék is a másik sorsára fog jutni szétszedem es át irom tejesen amijenre kell mert ez igy nem jo es egyuta megnézem a magyarositást is hogy tudom el kezdeni mert a másik az már turhetö álapotba van ijen téren lesz munkám vele böven de most remélem semi kelemetlen dolog nem jön közbe mert idom most van hozá csak visza kell alni az angol forditasra mert majnem 1 évig szünetelt sajnos. mosmár nézhetem a forumot is vegre. -
r4pt0r #4129 Szerintem jó, bár ízlések kérdése. Ha az ember meg akarja szokni az újat akkor 1 nap után tudja már mi merre lehet. 1 hét után pedig mintha minidg ezzel játszott volna. Tudom én is átszoktam 1-2 játékban több éves szokásról mert az új egeren lett még +6 gomb.
Ha nem azon agyalnál miért ilyen az irányítás hanem csak élveznéd, utána már nem foglalkozol vele. :D -
#4128 jo neked én az egész játékal jácotam mert meg van mind eböl a szériabol de edig ez a leg roszabb az irányitás ba semi se otvan ahol kéne leni es tul van bonyolitva az irányitás elég rendesen.