12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#4287 Miii? Eddig én 1-re sem emléxem (1 crossysra azt azóta 1-re sem). Ha ez igaz, akkor bocs. De mint mondtam, nem kötözködés volt (azért pls ne ferdítsd. Vitázni meg nem nagyon akarok, mert nincs miről).
RJoco: át lehet az irányítást állítani, szal az a kisebbik baj. -
#4286 Asszem lesz mit visszaolvasnom.
Felraktam a TC-t tegnap.
Hát majd meglátjuk mi lesz, mert az irányítást jól elk***ták.
Az egészet át kell állítanom Reunion-osra, mert hogy kettőt nem tanulok meg, az fix.
Az állomások szép nagyok, a hajókból még nem láttam igazán szépet.
-
r4pt0r #4285 1-2 térképen a jobb alsó sarokban vagy hol szoktak jelölni 1 unknown sectort, szerintem az lehet az. És gondolom ezt változtatja randomba, ezért elvileg ha elmész többet ugyanazt nem látod, max ha randomba pont úgy jön ki. De mivel még nem vittem végig a Goner plotot ezért ez csak találgatás. -
r4pt0r #4284 Nem, már múltkor is beszéltek az eberek néhány sort warezról akkor hallgattál, most ahogy szóltam fél mondatott belém kötöttél. Ez már a 3. és mind semmiség miatt, másra bármit csinál semmit sem szólsz. Kezdem úgy érezni hogy nem kedvelsz valamiért vagy csak a neven nem tetszik lényegtelen. De nem baj várom a 4. alkalmat. :D -
tomonor #4283 ahaa, és van valami fix pontjuk, vagyis vissza lehet beléjük térni/elnevezni őket, vagy lehet-e látni az univerzum térképen? Vagy csak egyszerű unknown sectorok? :S -
#4282 Vhogy sejtettem hogy ilyen hsz lesz a válasz. Ha görcsölnék, már vagy 10x ugrottam volna LOL. Csak szépen megkértelek, hogy az ilyet PM-ben, ha már Tomonot kiírta. -
r4pt0r #4281 Semmit nem írtam honnan miért mennyire és mikor. De ahogy beírom hogy warez neked ugrani kell már.... Nyomd a gamet nyugodtan, nem kell mindig görcsölni :D -
#4280 -
Gunslinger #4279 Eleve már, ha megnézed a youtube-os oldalát láthatod, hogy tavaly novemberi a video.
Amúgy erősen ajánlom Star Trek XI ügyben az alábbi blog gyakori látogatását.
http://startrek11.blogspot.com/
Ha ezt olvasod, semmi sem lehet új a filmmel kapcsolatban :-D -
#4278 Nabazz, akkor én is le vok maradva. Én a debut trailerre emléxem még -.- -
Gunslinger #4277 A trailer sem új, novemberben volt a premierje, az új James Bond film előtt mutatták be először, ezt a Spockos verziót pár nappal később. Maga a film is 4 hónapon belül kerül bemutatásra május elején. -
#4276 Off: (bocs, de) Vazz, már vagy egy éve bejelentették XD De a trailer az új, köszönjük! -
Gunslinger #4275 Mivel random generált, elvileg végtelen, de tartalmuk szűk keretek között mozog. Van kb. 7 féle háttér, mindig ugyanaz a zene, tele vannak aszteroidákkal, gyakran találni nividiumosat is. Több százas nagyságrendű energia cella konténereket tartalmaz mindegyik rendszer, általában 3-4 konténerre elosztva. Aszteroidák mindig vannak, de hajók nem mindig. Legtöbbször Khaakok fordulnak elő, állomással együtt és gyakran találni xenonokat is, de állomással ritkán, de előfordul. Egyszer volt olyan is, hogy csak semleges Yaki-k repkedtek egymagukban. Kis méretű rendszerek, többségüket Triplex szkennerrel teljesen vagy majdnem teljesen be lehet látni. Egy ideig mókás ilyen rendszerekbe ugrálni, jól lehet növelni a harci rangot és új fegyvereket, taktikákat kipróbálni, esetleg nividiumot bányászni, ha van, de semmi többre nem jók. -
tomonor #4274 OFF:
Új star trek filmet készítenek!
Trailer:
-
#4273 Mint ahogy ki van írva szép pirossal meg a szövegdobozba feketével, az ilyet légyszi ne itt. Inkább PM. -
tomonor #4272 *Wanadoo -
tomonor #4271 wandagoo-n ajánlották a játékot néhányan, csak lefogyott a kártyámról a pénz és nemtudok ezért 3 napra előfizetni. A chello-s 2 Megás nettel pedig lejönne egyhamar :( -
r4pt0r #4270 Mint már mondtuk kezd el warezon azt megveszed, nem kell itt várni. De te tudod. :D -
#4269 én a marines ről keresek leirást melyik mi mert van bőven belőle tud valaki erről valamit. -
tomonor #4268 összesen hány ilyen random redszer van? -
tomonor #4267 előbb adj cd-t hozzá -
r4pt0r #4266 Inkább told a gamet, nem megy ez neked. :D -
Gunslinger #4265 Nem minden, csak majdnem, IRE, PRG, a Kyon Emitter fegyverek (3db) és a kísérleti ill. prototípus terran fegyverek sem mennek rá. Nem értem ezeket miért hagyták ki. -
Gunslinger #4264 Fenét. Aldrinba nélküle is be lehet ugrani. Az unfocused jumpdrive-al random generált rendszerekbe lehet ugrani az ismert univerzumon kívülre, de párszor már le lett írva a topicban. -
tomonor #4263 azzal tudsz beugrani Aldrinba -
mindero #4262 Nekem is csak véletlenül volt ott, a paranid szektorokban szokott bóklászni.
Az unfocused jump drive mire jó?
Befejeztem a Goner plotot, megköszönték mondták h jutalmul megkapom "ezt". Jó fél órába telt mire rájöttem mi az az "ez". -
tomonor #4261 steamet csak steam játékokra jó használni (aka Valve mint half life vagy cs) -
#4260 Bár STEAM-en talán még olcsóbb. Csak azzal AFAIK modolni problémás. De a játék jó. -
#4259 Mielőtt vki bevágná az "attól függ: lehet ingyen is"-dumát: külföldről behozva kb annyi, akinek meg van türelme, annak majd Magyarországon 5000HUF lesz. -
netmester #4258 helo
jól tudom uyge hogy a játék kb 12 ezerbe kerül? -
#4257 Sztem csak véletlen hogy a sok szektor közül pont ore belten haladt át az a hajó. Amúgy is, nem egy olyan van a galaxisban (remélem), kersgélj és min ismert, "türelem hyperiont terem". -
#4256 hát én át néztem egész ore belt de sehol nincs a hajó nekem is jó lenne egy ilyen. -
tomonor #4255 Fő a pontosság. -
Zombye #4254 Elnézést kérek!
X3 Reunion volt... :D
Ezt a blamázst! -
tomonor #4253 Ja, megtaláltam a hajót ami a képen van. A Springblossom az.
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NjE4Mjg0NDM
kép -
tomonor #4252
-
mindero #4251 AHAHAH megvan a Hyperion Vanguard
Ore beltben véletlenül ráakadtam, mondom követem hátha valami elszigetelt rendszerbe megy.
Paranid Prime, o, shit mondom most vagy soha. Volt egy TM-em 2 Novával a pajzs lenntartására, egy Cutlass amivel a pajzs nagy részét levittem, meg egy terran TP 10 marine-nal. Elcsaltam a bánatba, Cutlassal le a pajzs, Novák lenntartják, TP-vel kidobom a marine-okat. Ima. Közbe megjöttek a biztonsági erők. TP, egyik Nova Hullja 5% elugrás velük. Cuttlassal dokkolni a Hyperionba (amin semmi fegyver, pajzs nincs). Újabb ima. Biztonsági erők meg elindulnak a Nova után
És az akció végén még Paranid Friend a rangom. Bár érdekes módon az összes paranid piros lett, mondom megnézem a Global Settings. Hát ott jól van beéállítva. Végignyomkodom az összes gombot ami ott alatta van, átállt minden normálisba.
Egyszóval a lehető legjobban jöttem ki a kalandból. Remélem nem lesz bugos semmi. -
tomonor #4250 X2-ben egyáltalán nem volt semmiféle HUB. Valamit benéztél... -
SaGa Jr #4249 Na igen. Viszont a fegyvergenerátora kicsi, a pajzsa nagyon de nagyon lassan töltődik a szintén gyenge pajzsgenerátor miatt. Emellett a raktere sem mondható kimagaslónak, így bizony behatárolódik az általa hurcolható és használható fegyverzet mennyisége, hiába a nagy variációs lehetőségek. -
#4248 X2? Hub? Miféle modot alkalmaztál te? Én egyszer sem láttam HUB-ot az X2-ben, tudtommal az R-ben volt nagy újdonság (bár X2-ben nem gyáraztam, inkább pájröt vótam)