X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hirtelen nem is tudom létezik vagy sem olyan TP ami sebessége meghaladja a 160-at. Szerintem ha van is, nagyon kevés ilyen lehet. Talán a Terran meg az OTAS hajók között nézd meg. Azok kiemelkedõek ezen a téren.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mindegyiket rendesen be lehet fejezni. Problémák igazándiból a Terran plot során vannak (nek itt voltak legalábbis csak gebaszok), ha valaki kapkod vagy nem olvassa el/hallgatja meg rendesen a feladatot. Meg annyira komlex tud lenni egyes feladatok scriptelése, hogy egy kis hiba miatt zátonyra futhat a feladat siekres kivitelezése. Van a végén jutalom, de az elhanyagolható a korábban megszerezhetõ cuccokhoz képest.
Fix helyen kezdõdik a plot.
A Final Fury egyszerûen a harcról szól. Sok járõrözés, kísérgetés, stb. Külön jutalma az nincs. Fix helyen indul a plot.
A Goner plot egyfajta elõrevetítése annak mi várható a Hub plot során (itt is lehet bõven hurcolni alapanyagot, sõt hajókat is kérnek, meg harcolni is kell majd értük). Jutalom van a végén (1 M6 amit megvásárolni nem lehet, rámegy minden fegyver, illetve egy unfocused jumpdrive kapható még). Fix helyen indul a plot.
The Hub plot nagyon melós. Kiépített gyárbirodalom nélkül megoldhatatlan. Kiépítettel "csak" rettentõ hosszú, köszönhetõen a horribilis mennyiségû árúigényen. Ezen talán segíthet, ha nagyon jóban vagyunk a bányásztársaságokkal (magas rangunk van náluk mert csináltunk nekik jó sok feladatot). Ez csak tipp, de szerintem van valami köze ennek a dologhoz. Jutalom van, nem is kicsi. Gyakorlatilag manipulálhatunk a távolságokkal. Aki eljut úgy nagyjából a plot egyharmadáig az úgyis megtudja. Változó a plot felvételének helye.
Végül lesz a HQ megszerzéséhez kötõdõ plot. Ez csak az elõbbi befejezése után lesz elérhetõ. Célja és díja a HQ-nk megszerzése, ahol gyárthatunk hajókat, használhatjuk raktárnak, stb.
Mi az a minimum amibe már beszállnak a mókusok? Mert odamentem a jó kis Enhanched Jaguarommal ami megy 600 felett aztmondja ebbe nem száll bele! 😄
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
OWP gondoltam, hogy shipyardon kapható 😄 Csak jó lenne tudni melyikben, mert sehol sem találok egyet sem, pedig a messzi délen (csillagtérkép szerint) lévõ új shipyardokat is átkutattam. Amúgy jobban megnézegettem õket a játékban, a Large változat éri meg a legjobban, mert annak van 3 férõhelyes vadászok számára fenntartott hangárja is, ultramacsó 😄 Még egy darabig kutakodok, hátha én vagyok a béna, de aztán már készítem a Cobra-mat. Tegnap vettem miután az amúgy sehol sem kapható boarding podból az ölembe hullott 14 darab egy kalóz szállítóhajó elhalálozása után. A Cobraval jól el fogok foglalni egy LOWP-t valahonnan aztán nem tudom, vajon TL-be kell pakolni vagy vontatni kell? Na ezt még ki kell találni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki járt a CD Galaxis Net boltban a játékért? Mit mondtak? Lehet már vásárólni?
A weblapukon még nem jelent meg a program.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
Ezt egy Boron Enhanced Dolphin küldi ugyanazon szektorból. Oda kell menni hozzá és felvenni a kapcsolatot vele. Így indul a plot.
Ez a Hub plot hol kezdhetõ el,meg egyáltalán micsoda ? Az OK, hogy nincs a terran conflict-ban paranid király yahtja,de a kisérõ hajók sincsenek ott ? Gondoltam elnézek abba a szektorba,mert még semlegesek a kalózok. Csak nem tudom, hogy van-e ott valami vagy sem.
Valaki ?
Amúgy ha lenyomod a space-t akkor nem kell nyomva tartanod az egér bal gombját hogy egérrel irányíthassad a játékot.
Az OTAS küldetéssorozatban sem jár több hajó, hanem egyet lehetne választani a több el nem érhetõ közül amit majd megvásárolhat az ember. Félreértés állítólag hogy több hajó is szerezhetõ.
A Goner Plot során megszerezhetõ 2 jutalom egyike valóban nem sok szart ér. A másik viszont elméletileg érdekes dolgokat tud mûvelni és aktiválni az oldalpanelen lehet valahogy. Én még nem próbáltam, de ami késik...
A HUB plot jutalma nagyon is megéri a szenvedést. Nem jutottam még ugyan a végére, ahhoz potom 670000+ crystal-t le kéne még szállítanom...
Az OWP elméletileg shipyardokon kapható. Nem midnegyiken és nem is minden fajnál.
Más téma: Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet kapni Orbital Weapons Platformokat? Kicsit favágó módszernek tûnik, hogy két M2-vel védem a szektoromat, gondolkoztam, hogy rábízom három M7-esre (két Split Panther és egy Paranid Deimosom van ebbõl), de sajnos ha nem együtt vannak, akkor még a Khaak korvettek is elég csúnyán el tudják õket verni, ha a gép irányítja a hajóimat. Valami hihetetlen, hogy az AI mit összebénázik az M7-eseim irányításával. Ha én irányítom õket, akkor bárkit lenyomok, de ha a gép... Szal az ideális pont az Orbital Weapons Platform lenne, elég lenne nekem a mediumból is 4-5 és tök príma lenne a védelmem. Most már tényleg ott tartok ahol az X3:R-ben durván 7 hónap után, ezzel meg alig több, mint két hete játszok. A plotok bugosak és végigjátszhatatlanok és már csak a birodalom építés van hátra. Meg nagyon kéne már az a HQ, mert anélkül nem birodalom a birodalom, csak hát bug hátán bug 😞(((((
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
A tényleges problémák közé olyasmi tartozik mint pl.: túl sok pénz a harci feladatokért, plot-ok során túl sok tényezõt figyel a program és ha nem stimmel mind akkor nem enged tovább (legtöbb iylen gond a terran plot során van, a többinél már nincsenek ilyen bonyolult dolgok), el van rontva a The Hub plot alapanyagigénye (750000 db, crystal vagy 250000+ egyéb alkatrész), egyszerûen rettentõ magas.
crossy, mrzed:
Fogtok még pár ilyen feladatot csinálni. El kell érni egy bizonyos rangot a final fury plot küldetéseiben (hadnagy felettit) amikoris majd bead a szokott védd meg/kísérd át/takarítsd ki küldetések után egy nyírd ki az összes támadót a fõhadiszállás körül (Argon Sector M148). Ha ezekkel végeztél és a fontos objektumok meg hajók is túlélték, akkor majd indul a végsõ csapás. De addig bizony sok sok feladatot kell teljesíteni. A rang egyrészt az elvégzett feladat nehézségétõl, másrészt az általad lelõtt gépektõl függ. Namost lelövésbe sajna a tornyok munkássága nem számít bele. Rakétázás és saját kezüleg irányított ágyúk kellenek hogy gyorsabban növekedjen a rang.
Részemrõl 9 kíséret, 5+5 szektor takarítás (különbözõ szektorok), 1 bányatelepítgetés, 2 felderítés, 4 õrjárat, 5 Kha'ak szektorban végzendõ védelmi feladat (military base védelme) volt mire bejött a támadás. Abból is kettõt kaptam, mert az egyik zászlóshajót szétkapta 4 destroyer mert pont mellé ugrottak be (attól fügetlenül, hogy a védendõ célpont a base lett volna). Gyorsan megkaptam mégegyszer ugyanezt a feladatot, és akkor nem volt már ond, mert nem egy pontra ugrottak be a támadók. Mire kidokkoltam és megközelítettem az ellenfeleket, már kivégezték azokat a szektorban lévõ véderõ és zsoldosok egységei.
Még valami:
Fontos hogy egy nagy gépet hagyjunk a végére és lehetõleg mi végezzük ki azt. Különben hajlandó el nem végzettnek venni a feladatot a program (úgy tûnik mintha beragadna a feladat, nem találni már ellenfelet mégsem ér véget).
Ha ezt elvállalod és egyszer eljutsz a szektorba, onnan azok mindig haverok lesznek, még ha a Terran Plot is zajlik éppne és neked oda kell menned. Így gyakorlatilag lövés nélkül megoldható a szöktetés.
Be lehet valahogy állítani a régi vezérlést?
Mit gondoltok a pontifex akárkinek a yahtja is ott lehet ahol volt ?
Az Argon M148 küldikre ne nyomjatok abortot mert bugzik eléggé és lehet többet nem tudjátok befejezni. Nincs idõ korlát rajtuk csak ne szedjétek ki. Én már megszívtam és fél napos mentést kellet visszatölteni.
Majd az 1.3ban lesznek a plotok javítva mert most teli van hibával szinte mind.
http://a-zcomp.eu/
Azzal egyetértek, hogy nem éri meg foglalkozni vele, mert 1. elcseszed a saját játékélményedet, ha a leírás alapján összegyûjtöd az elhagyott hajókat 2. ha magadtól találsz egyet sokkal nagyobb öröm.
Az elhagyott (hajók által eldobott) cuccok viszont mindig a szektor térképben a lista végén vannak. Egy nagyobb csata után mindig marad összeszedhetõ cucc.
Ezt a térképrõl kilógás dolgot nem igazán értem, minden szektor végtelen nagy, bármeddig el tudsz repülni. Néhány fontosabb gyár direkt van sokkal kijjebb rakva a magtól, hogy ne legyen könyû megtalálni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Én is így voltam vele, hogy azt is elkezdtem és mikor be kellett vinnem a Teladianiumot akkor semmi nem volt ellenséges. Ha csak úgy simán berepülsz a szektorba akkor viszont minden ellenséges, mert az egy katonai szektor. Spoilert nem tettem, mert aki nem jár még itt az úgysem tudja mirõl van szó. 😊
Ugyan ide kapcsolodik a kovetkezo kerdesem is: hogyan lehet megnezni azokat a teruleteket amelyek kivul esnek a terkepen? Vannak olyan szektorok amelyek kilognak a terkeprol, hiaba kicsinyitem le, meg igy sem latni az egeszet.
négy darab Incendiary Bomb Launcher-t meg kettõ CIG-et, plusz a maradék helyre HEPT.Kell rá még négy légvédelmi löveg,mind a négy irányba, a maradék lövegek meg HEPT, ill. Mass driver.Én igy szereltem fel, de megközeliteni sem tud sem Khaak, sem Xenon.Szedtem már le Xenon K-t, ill. Khaak Destroyert.Az utóbbi 20 másodpercig birta.Érdekes, hogy a légvédelmi lövegek elég hamar elintézik még a Khaak korvettet is, ezért egy korvettnél nem is kell használni a front ágyúkat.Volt Boron Tresher-em, de az nem ilyen jó.Itt sokkal több a löveg, és itt tapasztaltam elõször, hogy a kalózok sikitva ugrálnak ki a hajókból.
Ezentúl ilyen missziót csak ott veszek fel, ahol van M2 hajó az adott fajnál. 😛
Centaurra, ha elég bátor vagy hozzá, rakjál Mass Driver-t.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Nos eddig nem is lenne baj, a probléma ott kezdõdik, hogy annak ellenére, hogy végigvittem a Terran plotot ratyi a rangom a terranoknál, ráadásul náluk még nem találkoztam "fight" küldikkel, a többi meg alig javít valamit a rangon. Így fel sem tudom fegyverezni a Vidar hajót (amit elvileg nem is lehet venni, csak megkapni) mert a fegyverekhez, a pajzshoz meg miden vacakhoz kevés a rangom. Viszont mivel a gép gondolom figyeli, hogy nekem már van M6 meg M8 hajóm is így már a sima medium protect küldiknél is odaküld Pirate Centaurt, Osprey-t meg ilyen nyalánkságokat, holott ilyet eddig csak Hard vagy Very hard küldetésnél küldött.
Van valami jó módszer a terran rang növelésére? Vagy hagyjam a francba ezeket a hajókat és adjam el õket?
Az a Springblossom hajó nagyon megtetszett az Aldrin shipyardban csak felfegyverezni sincs rangom, nemhogy megvenni.