12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Gunslinger #4527 Nem igaz. Külföldi boltokból is meg lehet rendelni, én e-bayen keresztül egy angliai boltból rendeltem anno tavaly októberben. Szerintem még manapság is lehet találni e-bayen belőle. -
vecsi71 #4526 Az országban jelenleg csak úgy tudsz legálissan hozzájutni ha megrendeled a kiadótól,és majd postán megkapod. -
vecsi71 #4525 Köszi a választ.Akkor egyenlőre maradok a bázis javitásoknál. -
Gunslinger #4524 Íjj, ennek a csodahajónak mi a neve? Teljesen új modell, vagy csak egy átnevezett, statjait átírt korábbi? -
#4523 Egyedi hajók, tehát máshol nem. De: 31M credit, plusz egy nagy halom nyersanyag, és kapsz egy hajót, ami:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!50-el cammog, nem lehet rá fegyvert rakni, és 24000XL a raktere
Szóval ehhez mérten kicsit drága mulatság. Persze lehet, hogy mindegyikre mást generál, de egyelőre nincs kedvem végig próbálgatni, talán majd ha sok időm lesz. (Szóval sztornó :D ) -
#4522 Ok és mondjuk olyan helyről meg tudom venni mint pl Gamersgate? Vagy van valami olyan oldal ahol x pénzért direkt le tudom tölteni? Nem illegálisra gondolok!! -
vecsi71 #4521 Nem ez még az országban sem kapható sajnos.De bizonyos helyekről hozzá lehet jutni.Mindenesetre ha lehet kapni akkor tutira megveszem eredetiben mint az elődjét is. -
#4520 Srácok ez boltban kapható még?? -
vecsi71 #4519 Jelenleg én is itt akadtam el. -
mindero #4518 Igen azt én is észrevettem, az OTAS plotból véletlenszerűen jönnek a küldik. Nekem pl most Hurricane rakétát kéne szállítanim, de egyenlőre még csak nem is láttam olyat. Asszem fölveszem a küldit és dobom hátha ad valami mást. -
vecsi71 #4517 Jelenleg az otas küldiket csinálgatom.Viszont van olyan küldi amit nem tudtam megcsinálni.Gondoltam,hogy baj is lessz belőlle de nem.Kis idő múlva megkerestek egy teljessen más tipusú küldivel.Ekkor megnyugodtam mert azt hittem,hogy vége a plotnak,de szerencsére mégsem. -
vecsi71 #4516 Az off ploton már túl vagyok.Igazából elég egyhangú a plot.A végén már én is untam.Igazából már nem emlészem,hogy a 4-dik küldi mi volt,de ha a kahak-os résznél tartasz ott elég sokszor ismétlődnek a küldik. -
vecsi71 #4515 Köszi a választ.Igazság szerint tegnap egy negyed órám volt csak foglalkozni vele mert ezután más dolgom akadt.Egyébként az "undefined" hajókat miért nem éri meg helyre állitani.Esetleg hozzá lehet jutni ólcsóbban? -
vecsi71 #4514 Ok igazad van.De ha jól emlészem csak az az egy gép vált pirosra miután leszkennelted a többi nem.Viszont tényleg pontatlan voltam kicsit. -
mindero #4513 Hogy haladtok a Final Fury plottal?
Én olyan helyzetbe vagyok h 4 küldetés folyamatosan ismétlődik (ráadásul elég unalmasak), ez normális vagy valami bug? -
#4512 Jut eszembe, az "undefined" hajók helyreállítását nem javaslom. Nagyon rossz üzlet... -
#4511 A helyedben próbálkoznék tovább: 1 után a 2 jön, vajon mi történik, ha azt írod be neki? :D
A szkript dokumentációja enyhén szólva hiányos, de rá lehet jönni, és most már mindent tudsz. -
SaGa Jr #4510 Csak azt lőjje, amelyik tényleg csempész. Merthogy ebben a feladatban 4 megjelölt gép is van, de nem mindegyik csempész. Szóval csak odafigyelve a durrogtatással. -
vecsi71 #4509 Egy kis segitségre lenne szükségem.Letöltöttem a utilize and reprair debris szriptet.Tegnap megpróbáltam használni de nem sikerült.Megnyitottam a ship command menüt.Miután alapanyag nem volt a hajóban kiválasztottam,hogy hasznosítsa az álomást.Ekkor kért,hogy irjak be valamit.Beirtam neki az 1-es számot.Erre közölte,hogy mennyi összeg és mennyi raktér kell neki.Le ok-tam aztán nem történt semmi.A hajó parancs menüjében ugyanúgy none felirat maradt.Naszóval ebben kérném a segitségeteket,hogy lehetne munkára bírni a hajómat. -
vecsi71 #4508 Repülj 4 km-en belül a cél hajóhoz,nyomj egy i betűt,és scan.Miután le szkenelted a hajót szreintem egyértelmű,lődd ki. -
#4507 :))) Beteg! :D -
kalmi #4506 kicsit elakadtam a story kuldiben nem tom mit csináljak most mi után megoltdtem a hajot
koszi az eddigi segitségeket már jobban megy minden :P
-
tomonor #4505 Épp most néztem egy vidit a játékmenetről amely egy Terran Sectorba játszódott. Az egészből annyi jött le amikor betty mondja: YourAnus O.O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uranus xD -
SaGa #4504 Próbáld ki az Improved Combat Framerate scriptet. Leszed valamennyit a lövések grafikai effektjeiből, meg a rakéták "nyomvonalából". Ha ez utóbbit nem akarod módosítani, akkor a topik vége felé ott a link arra a verzióra, ami a rakétákon nem változtat.
Gyakorlatilag az olyan effekteket veszi ki, mint a frag bombák robbanása, a javítólézer felvillanásai, stb. Egy határon lévő gépnek sokat jelenthet. -
Gunslinger #4503 Hát igen. Egyébként ma van a szülinapja, ma 79 éves. :-) -
#4502 A jó öreg Buzz rendesen leszűkíti a szóbajöhető fajok számát -
Lysandus #4501 LOL. Egyik sem. Nem most kezdtem. :-)
Az a gyanúm, hogy az EMP grafikailag többet eszik mint a HEPT. A gépem low end, talán a leglowabb ehhez a játékhoz, így jobban akad. :-) Mindenesetre a Fenrir már sose lesz a kedvenc M3+-om. :-) Gondoltam ha bejön, akkor kiugrasztok egy ATF pilcsit az egyikből. De így nincs mitől tartaniuk! :-)
Azt egyébként fenntartom, hogy a Fenrir fegyverei sokkal gyorsabban lemerülnek, mint az általam ismert más nehézvadászokéi, én nem ajánlom. Akkor már inkább a Spyt, a MAML-okba csak lőszer kell, és kétszer gyorsabb. -
Gunslinger #4500 A HEPT-nek valóban nagyobb az effektív lőtávja, mint az EMPC-nek, sebzésben nagyjából ugyanazt tudják, de az EMPC-k kevesebb mint fele annyit fogyasztanak, mint a HEPT, de a Fenrirrel ezt nem is fogod kitapasztalni, mivel nem rakhatsz rá HEPT-et. Egyébként sztem vagy nagyon bénán repülsz és célzol vagy nem kapcsolod be a Fight Command sw-t, amiben ugye benne van a laser targeting support system. Alapértelmezetten a "k" gomb. EMPC-vel sztem sokkal könnyebb leszedni egy M5-öst, mert gyorsabb a lövedéke is a HEPT lövedéknél. -
Gunslinger #4499 Olyan nincs a játékban, max ha ingyen szerzel/rabolsz egyet és veszel rá 1 milláért fegyvert. -
Lysandus #4498 Nekem az EMP nem jött be. A HEPT jobb. Messzebbről talál (ezen most nem a lőtávot értem, hanem, hogy egy kellemetlenkedő M5-öst milyen messziről lehet valójában leszedni), jobbnak tűnik a tűzgyorsasága, és mintha kevesebbet is fogyasztana. Kíváncsi voltam pl. az ATF M3+ -ra, sokat vártam tőle, de annál nagyobb csalódás volt. Elvileg a Fenrir a leggyorsabb (202) és a legnagyobb rakterű ilyen masina. Csakhogy a fegyvergenerátora pillanatok alatt lemerül, pedig csak hat EMP-pet használtam a main slotokban, nem a max 8-at. Az EMP-ek pedig majdnem használhatatlannak bizonyultak az M5-ök ellen, és ugye a terran hajókra mást még a turretekbe sem lehet tenni. -
kalmi #4497 oks koszi meg probálom -
tomonor #4496 á értem -
mindero #4495 Az egy nagyon régen elhagyott földi kolónia. A sztori során lesz újra elérhető. -
mindero #4494 Az a baj h a hard küldi főleg a harci rangodtól függ pl nekem assasin rangon kb 5-6 szoros túlerőt jelent. Függ még a hajótipusudtól is amiben a küldit fölvetted.
Ez M3 esetén számtalan M5-öt jelent.
1 millió alatt sajna nem tudok jó hajót ajánlani, azok olyan 5-6 milliónál kezdődnek amit használtam. Viszont próbálj meg hajók után kutatni, van egy-két jó példány.
Elhagyott hajók:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yaki területeken 2 elhagyott hajó is van (Oracles's Storm, Senators Badlands), és at egyik M3+os
-
tomonor #4493 Aldrin az amúgy mi? Melyik fajnak vagy Corporation-nak a HQ szektora? Vagy csak egyszerűen a Deca-Mekka? -
kalmi #4492 jaj nekem most meg az a gondom hogy kuldikben gyorsan meghalok :( valaki tud mondani egy hajot ami 1millio alat van is nagyon jul birja pl hard kuldiket simán meg tudnék e vele csinálni?
-
#4491 Naja, kicsit eltúlozták azt a szektort........
Az viszont jó benne, hogy minden szektor ugyanannyi EC-ért érhető el (kis spórolós XD) -
SaGa #4490 2 hajógyár van Aldrinban. Az egyik az aszterodiától délre, a másik meg nyugatra. Ott inkább az a baj, hogy fegyver alig van a hajóikra. Spéci EMP-t pl egyszer sem láttam, ami a Springblossomra lenne felrakható. -
mindero #4489 Az a Springblossom Aldrinban van?
Csak mert elkezdtem felderíteni azt a szektort, de eddig még nem találtam hajógyárat. -
SaGa #4488 Ahogy írták helyből is tudja valamennyire, de ha felteszed a MARS Fire Control scriptet, teljes kiszolgálást kapsz.