12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#4567 No az egós W7-es topicból kiderül, hogy nem csak én szívok vele, hanem mindenki, akinek eredeti lemeze van, a Tages egyelőre nem foglalkozik a W7-el.
Viszont a Steameseknek nincs vele problémájuk, sőt még minőségjavulásról számolnak be, úgyhogy erősen gondolkodnom kell egy Steames beruházásrs, ha nem lenne olyan drága nem vacillálnék... Bár akkor lenne egy eladó lemezem.
Amaro: úgy tűnik mákod van, hogy nálad működik. -
-
tomonor #4565 Ja mégvalami: BEZÁRT AZ OLDALAM! -Bizony, Tomonor's X-Site, rest in peace. Ezentúl már Amaro oldalán leszek elérhető, az oldalam végleg meghalt. Aki még tiszteletét szeretné tenni a még 2 hónapig működő oldalvázon, az vegyen egy szép nagy koszorút X díszítésekkel, és lépjen ide: http://www.tomonorx3.gportal.hu :)))
Köszönet mindenkinek aki támogatott az oldalon! Természetesen továbbra is itt leszek házigazdaként, vagy adminisztrátorként Amaro oldalán.
Nos asszem ennyi o.o GG every1 -
tomonor #4564 O_______________________O' -
tomonor #4563 Van egy limit, amelyet nem léphetünk át, ugyanis nem fogja engedni vagy a gép, vagy a játék engine. Próbálkozni persze lehet... -
#4562 Valódi nem elég. A TC-ben még nincs gyárbirodalmam, de Reunionban 5-6 FPS-el repesztek a szektoromban.
Egyébként csak a maximumot akarom: 1920x1200-as felbontás alatt minél nagyobb élsímítással és plafonig felvitt grafikai beállításokkal szeretnék akadásmentesen harcolni végeláthatatlan flottám élén egy szintén végeláthatatlan Xenon+Khaak flotta ellen egy aszteroidákkal, köddel és komplexumokkal tele szektorban, minél többféle különböző színű rakétacsóvával. Olyan sok ez?? -
#4561 Semmi sem elég alatt mit értesz? GS-felhasználói nem eleget (120FPS alatt semmi), vagy valódi nem eleget (a gyárbirodalmad miatt)? -
#4560 Hmmmm......
Köszi Amaro, de megpróbálom tisztán (igaz, így ellesek vele egy darabig).
Amúgy meg, akit esetleg érdekel, elgurult gyógyszerem keresgélése közben alkottam (ha lehet ezt alkotásnak hívni) unalmamban:
The Chronicles of Julian Granda (not Gardna!) Ep. 1 Part 0
Ep.1 Part 1 -
#4559 Hello, sorry, we currently do not support Windows 7 Beta for the disc checking versions. Activation versions will work.
Kind regards,
TAGES Activation Support Team
Nem adom fel. Eddig minden fejlesztés a gépemen az X3 miatt történt. A 64 bites platformot is emiatt erőltetem, a jobb memóriakihasználás miatt. (4GB memória van bent 1066MHz-en pörög 5-5-5-15 időzítésekkel - és még van hely további 4 Gb számára, de a 32bites rendszerek csak 3 Gigát "látnak" és az X3-nak semmi sem elég) -
#4558 Végezhetsz vele hamar: két mod is van az ego oldalán, a Medium hub és az Easy hub. Mindkettő lecsökkenti a szükséges anyagok számát, utóbbi elég drasztikusan. -
#4557 És én még azt hittem hamar végzek.........
Sebaj, legalább nem fogok unatkozni.
Mellesleg, aki visszasírja az 1.3-as árazásokat a harci küldetéseknél, az töltse le ezt a .cat .dat fájlt. -
tomonor #4556 nividiumból 500 egység egyáltalán nem sok... -
SaGa Jr #4555 Eredetileg pár százezer darab crystal, rengeteg ore, nividium (ebből nem sok, ha jól emlékszem olyan 500 körüli mennyiség), meg pár hasonló apróság.
Ha valamit nem találsz gyárakban, attól még érdemes lehet leszállni bármely állomásra és cserélgetni azokkal a hajókkal amik dokkoltak. Én speciel így szereztem be a chipeket és a nividium egy jókora részét is. Venni nem tudtam, hát körülnéztem pár állomáson és mázlim volt. -
#4554 Mert akkor értelmét veszíteni ez a fórum :P Legegyszerűbb lenne védelem nélkül, alla SoaSE (ha fel akarnak vmit törni, úgyis megteszik, ha meg vki meg akarja venni, úgyis megveszi. Így legalább a (idézem a Stardockot!!!!!) "tisztességes játékosok" teljes mértékben élvezhetik a játékot).
On: dejó.......rohadt HUB.
Vki meg tudná mondani, mik kellenének majd hozzá? -
#4553 Nem kell crackelt verzió, én a sima letölthető változattal próbálkoztam, nem tudom, nálad miért nem indul el. Mondjuk a W7 nálam már agyon lett állítgatva, lehet, hogy valamibe beletrafáltam véletlenül. Próbáld meg talán a daemon/mini image változattal, bár az meg nekem XP alatt se jött össze - tehát lehet, hogy nálad menni fog :D
Miért nem csinálnak egy olyan védelmet, ami rendesen működik?! -
Gunslinger #4552 Saját gyárak nélkül ezt még meg lehet csinálni, a további tételeket már nem. -
#4551 Kérdések:
1. hogyan tudom beállítani azt, hogy a TL-emhez rendelt Kea automatikusan és folyamatosan feltöltse a TL-t ECellel?
2. felépítettem egy megrendelt SPP-t Brennans Triumphban, erre piros lett. WTF?
3. Lásd az előző Vitez hsz-t
Nonpluszultra: emberek 90%-nak nincs. -
#4550 Kipróbáltam a Tages drivert, hasztalan. A Rightmark CPU Clock Utility-t letöltöttem, feltelepült de nem indul el.
Próbáljak ki esetleg egy Crackelt verziót? Hátha azzal megy.
Egy linknek örülnék. Ez nem Warez, hanem zsákutca. Nekem megvan eredetiben, úgyhogy nem bánt a lellkiismeret. (úgy sincs) -
#4549 Ja, HUB: létezik olyan, hogy hirtelen elfogy az összes microchip a galaxisban? Mert rohadt lassan fog összegyűlni az az 500db :S -
#4548 Amint kész a HUB azután pár órával indul! Sok szerencsét! :) -
goyo2 #4547 Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a HQ plotot mikor és hol lehet felvenni?
köszi -
#4546 Vagy lesz vmi, vagy csak Egosofték úgy gondolták, ideje kitenni egy új képet. -
SaGa #4545 Azokat.
For the Overlord!
Treasure!!!
stb...
Aki játszott az Overlorddal, az mindent hallotta már... -
#4544 Kinek a megjegyzéseit ? A droneokét ? Amit a szektor térképen írkálnak? :) Azok elég jók!
For the Master! :) -
SaGa #4543 Juteszembe...
Figyelte már valaki a MARS script által vezérelt Goblinokat (fighter drone-ok), amikor kimennek valami elszórt cuccot összeszedni? Érdemes elolvasni a megjegyzéseiket... -
#4542 Még így is jobb, mint a SecuRom.... -
r4pt0r #4541 Az ilyeneket szeretem, rátesznek 1 védelmet de az már nem jó. És akkor még mi nekünk kell frissíteni a védelmet XD
Persze ha nincs más megoldás. -
SaGa #4540 Na ezt megnézem...
Ez a teges egy eléggé elfuserált védelem, ahogy a többi is. Mind csak az eredeti lemezt használókat szivatja... -
#4539 Egy fontos részletet kifelejtettem: 64bit alatt a v5.5 Tages drivereket használom, szabadon leszedhető a tagesprotection oldaláról. Azt nem néztem, milyen módosítás van eredetileg az X3-ba építve, de a tapasztalat szerint fut ezzel a driverrel. -
#4538 Vista 64: simán megy, semmi gond. W7: Rightmark CPU Clock Utility-val 60%-ra téve a procit eredetinek látja az eredeti lemezt :D Röhej, de ez van. -
vecsi71 #4537 Nálam se pajzs se fegyver nem szokott maradni az elfoglalt hajókon,de ezt csak m6-osok esetében tapasztaltam.A szoftverek meg szoktak maradni.M6-oson kivül a yaki ryut foglaltam idáig el,hogy legyen tl hajóm ezen megmaradtak a fegyverek,és a szoftverek de a pajzs nem.Viszont volt rajta jumpdrive ugyhogy gyorsan át transzpoltáltam bele energia cellát és kiugrasztottam a szektorból. -
vecsi71 #4536 Igaz -
SaGa #4535 Nem nagyon akar. A Tages (a védelem) 64 bit támogatásával van valami baj...
Túl sokat nem küszködtem vele, felraktam, kipróbáltam, nyafog...
Ru megy vele szépen, stabilan de abban már nincs semmi védelem, kiszedte az egosoft valamelyik patch után...
Azt igérték, hogy a TC-ből is kiszedik majd... -
#4534 Juhúú! Kezdődik megint: Újratelepítettem a játékot, nem peccseltem fel hanem közvetlenül indítottam volna, de ugyanúgy kéri az EREDETI lemezt. Fuck. Végre eszembe jutott, hogy indítsam el a korábbi verziót, amit XP alatt használtam - ugyanaz. Reboot. Elindítom a jó öreg megbízható XP-t, és voilá: működik szépen minden.
Ha valakinek voltak hasonló kalandjai ossza meg velem (velünk), hogy mire jutott.
A 64bites Vistásokra vagyok kíváncsi, ne adj Isten 64 bites W7-esekre.
SaGa: nálad a Reunion ment W7 alatt. 32-es vagy 64-es?. Mi a helyzet a TC-vel?
PS: lehet, hogy floodolásnak tűnik a dolog, de szerintem közérdekű.
Megyek aludni. Ma korán lefekszem. -
#4533 Elkalandoztam a Windows 7 irányába (SaGának köszönet), hát vannak apróbb kellemetlenségek.
Felraktam a játékot eredeti CD-ről, felpeccseltem, majd telepítettem a Botkormányom driverét és akartam indítani, de nem indult el a botkormány profilkezelő programja. Leszedtem a legújabb verziót a fejlesztők oldaláról ( a logitechnél még nincs fent), azzal megy szépen a Profiler: importálom a jól bevált profilt, indulhat a játék! Sajnos nem indul, felszólít, hogy az EREDETI lemezt rakjam be. Hát az van bent, bakker! Most újratelepítem a játékot, addig van időm írkálni.
Csak azért erőltetem, mert az XP-s TC Deno átlag FPS-em (túlhúzva) 44 volt, Az alapjáratú W7x64-en 43-at kaptam. Túlhúzással felment 50-re de még lehet, hogy tovább feszegetem.
(az ilyenek miatt nincs időm játszani) -
#4532 Volna egy kérdésem, lehet hogy már meg lett válaszolva, de nem láttam.
Mikor elfoglaltok egy hajót a marine-okkal, mi marad meg rajta? Pajzs, fegyverek, szoftverek?
Úgy néz ki, jövő héten végre összeáll az új gépem, és három hónap után végre nekiállhatok komolyan TC-zni. Tele vagyok már tervekkel. -
kalmi #4531 ez meg volt utána nem mutat semit mere menjek csak azt hogy abba a szektorban van ami kell de hogy mi azt nem tom -
SaGa #4530 Egosofttól letölteni? Ott csak postázásra tudsz rendelni. Letölteni a Steam-től lehet... -
#4529 Nem tudom :D Amikor indul a reparálás, már meg lehet nézni az infó statot, ott szerepeltek a lejjebb említett adatok, amik úgy felhúztak (cca. 40-45Mft a kp+nyersanyag, amit ki kell érte pengetni), hogy azonnal reload volt (okosan minden ismeretlen cucc előtt mentek, hacsak el nem felejtem). Emiatt se a végső kinézetéről, se a nevéről nem tudok mit mondani (bár a neve nem hiszem hogy változik a helyrehozás alatt vagy után). Ennyi creditért legalább egy TL-t vártam, főleg, ha figyelembe vesszük hogy mindenestől kb. 18-20M credit egy EQ wreck kipofozása. -
vecsi71 #4528 Igazad van erre nem gondoltam.Viszont az egosoftol le is lehet tölteni amit imént elfelejtettem leírni.