X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ebben a videóban érthetõen hangosan kimondja Betty hogy Camoflouge device - installed: http://www.youtube.com/watch?v=ysMIwryOcbQ
Na tessék. 😄
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
És overall? Mert felszerelném a phantert a vadászokkal, cska nem tudom milyennel töltsem meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wilting>#wilting>
Tehát az ATF capital hajók nem elfoglalhatók, az M7-esek igen, az állítólag többeknek sikerült, meg egy valaki állítja, hogy egy Tyr-t is elfoglalt, tett is be róla képet, hogy neki van, de engem ez nem gyõzött meg arról, hogy nem csalva szerezte. Viszont az a lényeg, hogy nem a hajón múlik, hogy elfoglalható-e vagy sem, hanem azon, hogy kinek a tulajdona. Az Ego fórumon írták, hogy valaki megváltoztatta csalással egy ATF Odin ownershipjét másra és egybõl sikerült elfoglalni. A korábban egyszerûen elfoglalt Boron Shark ownershipjét meg ATF-re és Terranra változtatták és egyik módon sem lehetett elfoglalni, tehát mocskosul csal a program. Ma reggel azzal a 20 faszival akivel megpróbáltam elfoglalni az Odint, egy Teladi Condort 2 perc, egy Phoenixet kb. másfél perc alatt elfoglaltam, elsõre! Közel volt Ianamus zura és pont mindkét Teladi cap hajó ott volt, szal kipróbáltam rajtuk a fiúkat. Most eléggé elvette a kedvem ez az egész, hogy a program így csal, hogy nem cappolhatók az ATF M1/M2-õk :-((((( Gyakorlatilag csak ezért öltem/ölöm bele egy M7-es árát marineokba, hogy legyen végre egy komoly ATF hajóm. Az M7-eseik nem érdekelnek, elég gyenguszok. A HQ megszerzésének esélye csekély, nem is reális az egész plot, bár már 4 kaput tudok irányítani köszönhetõen a temérdek gyáramnak és a közel milliárd nagyságú pénzemnek, de a befejezés hónapokra van és nem is nagyon érdekel a HQ most. Ezen kívül már mindent elértem a TC-ben, most már nem látok célt magam elõtt. :-(
Uhh remélem lehet érteni mit akartam mondani... 😄
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Kell oda pénz is, nem is kevés, mert a hozott cuccot ki kell fizetni. Be kell állítani tehát mennyit utalsz az állomásnak. Meg kell adni õ mikor utaljon neked. Megadod hogy gépi hajók leszállhatnak vagy sem. Beállítasz neki egy hajót hogy legalább alapanyag legyen mindig. Az elinduláshoz ugyanis elõbb fel kell töltsed nyersanyaggal, majd utána jönnek csak a népek ha engedélyezted.
Beállítod mennyiért vegyen és adjon alapanyagot azt mehet.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Szal az AI észre fogja venni, hogy ott új állomás van, hordjanak oda is valamit?
天使たちは私を見守る
Telefonszámát pedig nem tudom, esküszöm!
Boci animeszemek
4..........hogyishívják...ami a fején van...
karcsú
és nemesi származású.......
A telefonszámát nem tudod? XD
天使たちは私を見守る

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
irdatlan jó! Bár vannak kifogásaim, összességében egy nagyon jó kiegészítõt(!) kaptam (kaptunk).
Zútok is vissza, csak körülnéztem most egy kicsit <#zavart1>#zavart1>
Amúgy ja, TC-ben van, kicsit bele akarok kukkantani <#alien2>#alien2>
天使たちは私を見守る
Kösz!
天使たちは私を見守る