X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A mostani irányítás Joystickkal ugyanolyan mint a régi, de b@szottul idegesít az oldalsáv. Néha kell az egérkurzor, de ha eltüntetem az oldalsávot, nem lesz kurzorom sem.
Nekem arra kellene megoldás, hogy lehessen eltüntetni az oldalsávot, de maradjon a mostani irányítás. Az oldalsávtól nemigen találom a célpontokat a baloldalamon.
Ami még idegesítõbb az Aktív Guidance. Ki lehet kapcsolni, de csak átmenetileg. Harcban igencsak idegesítõ két kijelölt célpont. Meg játékromboló, mert mutatja az utat feltérképezetlen területeken.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Gratt a játékhoz, viteez 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
天使たちは私を見守る
http://a-zcomp.eu/
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egy infó, ami lehet hogy új:
a CD Galaxisban lesz novemberben X3 TC 4990 HUF-ért. Állítólag az is lehet, hogy magyar felíratokkal, akinek ez elõny.
Üdv!
Általánosságban kimondottan harci gépek, azonos kategóriában a legtöbb pajzzsal ellátva, csak a fegyverzetük nem túl színes és változatos.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amennyiben egyszerre túl sok cél jelenik meg elõtted, akkor nem tudja a gép mindet külön kijelezni, míg egy bizonyos távolságra be nem érsz hozzájuk. Ezért lehet olyan szitu mint amit leírtál. Ott táncikál elõtted mondjuk 3 Km-re egy korvett, meg éppen széthullóban ott van a közelében 2 cluster, de közben pár célpont már keretet kapott. Míg ki nem nyúvad pár régi vagy elég közel nem érsz addig a célzórendszer nem tudja ezt a sokaságot lekezelni.
Meg kell tanulni/be kell gyakorolni a "vakon" (kikapcsolt harci szoftverrel) való harcot. Csak a szemedre hagyatkozva. Nem egyszerû az biztos, de ilyen szituációkban sokat segít. Clustereken gyönyörûen be lehet gyakorolni és késõbb már nem lesz gond nagyobb távról egyéb gépek vadászata sem.
Amit még tudni kell, hogy a harci rangunktól függetlenül az OFF feladatok teljesítése közben ahogy haladunk elõre, egyre nõ az idegenek agresszió szintje és egyre több vagy keményebb gépet küldenek majd ellenünk. Mondjuk az utolsó feladat az sétagalopp egy átlagos kísérõsdihez képest az Unknown Sector-ban. Addigra megedzõdünk annyira hogy 9-12 Kha'ak guardian, 15+ korvett és 2-6 egyszerre támadó destroyer már ne legyen olyan nagy gond.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ATF M7-esekre voltam még kíváncsi (Skirnir, Aegir).
Deimos: 6 GJ pajzs, tehát a legtöbb M7-es szinten sõt, van olyan M1-es nem is egy aminek kevesebb van. Rámegy a PSG. Jó manõverezés, jó sebesség. 6 fõs M7-esek közt átlagos hangár.
Tresher: Sajnos csak 3 GJ pajzs, második legjobb manõverezés, de erre az egyre megy rá a PPC, de csak elõre, így viszont a legjobb frontális támadású M7-es. Nincs hangár. Én eladtam és Deimost vettem helyette. A PPC hordozás miatt vettem meg, de nem éri meg.
Cerberus: Baromi lassú, 6-os hangár, jó fegyvergenerátor, pocsékul elhelyezett fegyverek, 3 GJ pajzs leggyengébb pajzsgenerátorral, legkisebb raktér. Roncstelepre való, két liter space fuelt nem adnék érte.
A Teladi M7-eseket még nem teszteltem.
ATF hajókkal hogy hogy mi van? Mire vagy kíváncsi, van vagy 12 féle belõlük M1-tõl M7-ig.
Kicsit fel is hagytam a harcal, most gyárakat telepítek ezerrel, szépen növeli a reput, és viszonylag jól is jövedelmez. Egy Kastlerrel megyek szektorról szektorra, és ha látok építõs küldit, azt elvállalom, és odahívom a mamuszomat, megveszem a gyárat, lepakolom, és irány tovább. meg bevállalgatok hajószállítós küldetéseket, ez is elég jól fizet. Ja, és megveszek minden felajánlott hajót, ami le van robbanva... 😄 Asszem veszek már én is egy Split Panthert, de csak azért, mert így raktárról tudnám kiszolgálni az M5/M4/M3-as hjókra vágyó ügyvelek kéréseit. 😄
"Hozzá már egy M3+-s Teladi hajót! Veri Hard...) Csak nem hagyhatom ki...
Mivel nekem is visszaküldték, hogy az angol változat elfogyott és már nem is lesz én visszakértem a pénzt, vissza küldték és elnézést kértek. De amint itt megjelenik tuti megveszem.
Más. Tegnap összelövöldöztem egy kis pénzt és kíváncsi vagyok a véleményetekre M7 ill M2 témában.
Olvastam, hogy a Panthert és Deimost ajánlottátok. Az láttam, hogy a Patnherbe befér csomó vadász, ezen felül miben jobb ez a kettõ? ATF hajókkal mi a helyzet?
Esetleg vadásszak még egy kis pénzt és kapásból M2 és kísérletnek 1-2 M6?
X universe Home, sweet home
X universe Home, sweet home
Újratöltöttem az állást, mert nem sikerült visszanyerni az uralmam a játék felett.
Istenem, legyen már holnap 13:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre a kezemben tarthatom majd a játékot, és ez a várakozás kikészít!!!
天使たちは私を見守る
Szivesen olvasnám a manualst, de sajnos az én idõmben még oroszul tanultunk. Probáltam fordítgatni a webforditóval, de értelmetlen szöveg jött ki. Ezért is kértem korábban, hogy ha van valakinek kedve, akkor lefordíthatná a manualst, vagy készíthetne egy kezdõknek szoló kis írást.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
天使たちは私を見守る
Tudnátok abban segíteni, hogy mit jelent a játékban a piros szinü célkereszt, a sárga színü dollár jel, a zöld téglák, a fehér izzó, és a kék könyv ?
Elöre is köszönöm a választ.
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
天使たちは私を見守る
Nem is tudtam megcsinálni, inkább hagytam késõbbre.