X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Tigert nem tudom miért vettem de minden M7est meg fogok venni. 😊
Ahogy nézem a Patrol Sector küldetések eléggé megkeményednek ha van ilyen hajóm. Kicsit eltúlozza szerintem a gép ezt. Kaptam WARLORD szinten Very Hard Patrol küldiben az elõbb 14db K-t, 6db J-t, 9Q-t plusz az apraja... Mindezt azért mert van egy M2esem ? 😄 Jófej! Ahogy nézem egyenlõre másból kell pénzt keresnem mert ez eléggé kivitelezhetetlen jelenleg egy darab csatahajóval...
Nyolc M7, szép 😄 Nekem csak hét van, de sztem itt nem állok meg. Szemet vetettem egy ATF Skirnirre (igen, a hülye ATF hajó mániám nem bír elmúlni, de legalább az M1-rõl lemondtam) ugyanis ma szúrtam ki, hogy az biza a Terranok M7M-je, de nem is akármilyen. Rámegy három különbözõ turretre is egy rakás lézer és azon felül vannak jó kis rakétái amit csakis õ használhat. A Shadow és a Ghoul. Újra értelmet nyert a Boarding csapatom, bár a második turnus 20 faszi még nincs teljesen kiképezve, folyamatban van a dolog.
A flottám most úgy áll, hogy:
M2: 3 darab (2 fullos OTAS Boreas, 1 Terran Osaka kb. 80% fegyverrel)
M7 és M7M: 7 darab (2 Split Panther, 2 Paranid Deimos, 2 Split Cobra, 1 OTAS Aquilo, mindegyik fullos)
M6: 5 darab (3 Terran Springblossom, 1 Terran Vidar, 1 Paranid Heavy Nemesis, fullos mindegyik)
M8: 2 darab Paranid Hades
Vadászok: 83 darab, ebbõl 62 M3 és M3+
TS: 28 darab, Split Caimanok különbözõ változatai és OTAS Mistralok
TP: 4 darab
TL: 2 darab (Split Elephant és Boron Orca)
Egyedül M1-esem nincs jelenleg, a Tokyomat múlt héten adtam el. Eddig még nem bántam meg, de lehet, hogy az Osaka mellé veszek egyet újra. Tetszik az ötlet, hogy legyen egy saját Terran hajós flottám, ahhoz pedig elengedhetetlen.
Cerberus sztem ronda és jellegtelen, de ha tetszik, akkor megbocsátom ezt a tévedésed 😄 Én is csak azért vettem meg a Heavy Nemesist, mert baromira bejön a külalakja. Szektor védésre használom, az EQ dokkomat õrzi konkrétan és két Argon Eclipse kíséri az õrjáratban. A Tiger mire jó? Kipróbáltam, de nem jöttem rá, hogy mi értelme annak a hajónak a Panther mellett. Pláne a Tresher mellett. Vagy minden fajtól össze akarod gyûjteni az M7-eseiket? X3:R-ben csináltam, hogy mindegyik M6-osból tartottam és használtam is õket olykor 😊
Kösz!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hol tudom upgradelni a Pantherem? 😄
Gondolok itt a speed, cargo, rudder tuningra.
Shipyardokon és EQ dockokban nem lehet máshova meg nem tudok bedokkolni vele.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy vagy Egosoft (az összes verzió angol, egyedül a manual és a doboz nyelve más), vagy CDGalaxis (úgyis szólni fogok, de december elején már 100 hogy lesz).
Farnhams Legend meg egy nagyon jó könyv, ha tudsz angolul (vagy németül), akkor csak ajánlani tudom. Az 1. rész történetét meséli el, de marha élvezetes mû, megéri, fõleg, ha a TC-vel együtt rendeled (úgy olcsóbb).
天使たちは私を見守る
Bolthoz pedig ott van fent a link a banner gomboknál, ám ha sold out van akkor kivárod míg kapható lesz a CD-galaxisban, vagy e-bay.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
lene egy oj kérdésem amit itt néhányan nem szeretnének halani legalábis nem rajonganak érte
hol lehetne leszedni normálisan ugy h müködjön is mer amit leszedtem ahoz kéne v mi crack v valami de minden crack virusos amit leszedtem
Vagypedig nem tudnátok egy magyar linket mondai ahol meg lehetne veni meg ezesetben a Farnham's Legend mit tesz hozá mer nem olvastam még rola.
Mert pusztán számok szerint gyorsabb kevesebbet "eszik" és a sebzése is dúrvább. Mégis mindenki flak-et rakott a toronyba...
Kösz!
天使たちは私を見守る
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem mondjuk már csalás a free jumpdrive meg az ilyenek is.
X3TC Ship DataSheet
És itt vannak az összes fajnál és cégnél elérhetõ rangok is szintén Excel táblázatban.
Race and Corporations Ranks
Egyébként a The X Universe fórumról van.
Érdemes amúgy szerintem fölrakni a WeaponQuickswap scriptet. Ez olyan, mint az X3Rben az RS.Turret.Defence volt. Magától cserélgeti a turreteken a fegyvereket pillanatok alatt az aktuális harci helyzetnek megfelelõen és jól csinálja. Ha teszel a hajóra 10-20 PACot HEPtet és CIGet még hatékonyabb lesz. Ha nincs nagy hajó a közelben elöl is lecseréli az IBL-t CIGre vagy HEPTre és azzal lövi a vadászokat ami igencsak hatékonyabbá teszi azt a turretet. Ráadásul nekem az elsõ turret Attack My Enemies-re van állítva de ha nincs befogva enemy akkor keres valakit és lövi magától szóval nekem bejön. 😊
http://a-zcomp.eu/