12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#4647 Nekem bejön a nehezítés, és hitelesnek is tűnik. -
#4646 Nem rossz hajó! Egész sokáig bírja a generátora 8db front A-PPC/CIG ágyú ellátását... -
SaGa #4645 Így marad, hacsak fel nem rakod a Terrran jump, vagy a Free jump scriptet. Ez utóbbi jobban tetszik. Lehet vele EC nélkül is ugrani, a pénzedből von le annyit, mintha EC-ket vettél volna, középáron. -
Gunslinger #4644 Azok a kapuk nem ugrókapuk, hanem amolyan gyorsítók. -
mindero #4643 Ez is jól néz ki, bár a seggén sok a fúvóka egy kicsit. De amúgy simán veri a paranid hajókat (kinézetre). -
#4642 Hmm van itt egy egész jó kis hajó MOD.
Paranid Thanatos M6
Ship stats:-
Speed - 230m/s
Sheilds - 3x 200mj
Reactor - 2200
Acceleration - 7 m/s
Angular Accel. - 35
Hull - 50000
Laser Energy - 15500
Laser Recharge - 375 -
#4641 Van egy script a Downloadsban ami átkonvertálja az Accelerator Gate-ek működését a sima kapukéra és működik a jump in. -
Ace McCloud #4640 Sziasztok!
Amennyire jól vettem le, a terranok letiltották a kapuk ugróhajtóművel való használatát, ezért nem tudok ugrálni a terran szektorokban..
Ez meg fog változni idővel, vagy végérvényessen csak utazással lehet átjutni a terran szektorokban?? Point-point ugrást el lehet valamivel követni a tc ben?? -
#4639 #4637
Ha fölteszed az Imperial Laboratories scriptet bármennyi ilyen (idővel bármilyen) hajógyárat tudsz vásárolni magadnak.
A hajó neve amúgy OTAS Eurus (M4). -
SaGa #4638 Az állomás az XTM-ből átemelt Boron Shipyard. Itt csak egy van belőle, ha jól láttam, az XTM-ben az összes boron hajógyár ilyen volt. Ha M6-nál nagyobb hajóval szállsz le, akkor a "hasában" kötsz ki. Gyönyörű látvány... -
SaGa #4637 Ez a Military HUD Mk3. Jó kis módosítás. Feltűnőek az elszórt konténerek és a kapuk... -
vecsi71 #4636 Azt onnan tudom hogy ha kiadom neki a parancsot hogy mondja meg mi kell a helyre állitáshoz.Ott közli,hogy milyen gyár vagy milyen hajó lessz belőlle.Egyébként a jobb oldalt lenti szektorokben idáig csak két féle hajó tipussal találkoztam amit meg lehet javítani.Magnetár az egyik a másik meg a mercuri tanker.Gyárból meg 3 félét találtam.Médium veapons platform,cahona bakkery és még egy tipus csak nem jut a fejembe. -
mindero #4635 Mondd csak te milyen játékkal játszol?
Az űrhajó, az állomás, a kezelőfelület, meg az a távolba lévő hajó-ikon mi a bánat? -
SaGa #4634 Ilyet még nem láttam. Logikusan bánya nincs aszteroida nélkül, de tudja a fene. Ki kell próbálni. Lehet, hogy ha nincs aszteroida, akkor rá lehet vontatni egy megfelelőre...
Azt honnan látod, hogy mi lesz a roncsból? Még nem jöttem rá. A formákból persze meg tudom saccolni, de az nem az igazi... -
vecsi71 #4633 Az imperiál laboratories scriptet már néztem én is de még nem telepítettem viszont a honlapján az ismertetőnél van egy olyan termék aminek a neve:Tomonor technologies price 101 credits. -
vecsi71 #4632 Köszi,hogy szoltál.Este mindenképp lecserélem.Lenne egy kérdésem .A jobb alsó sarokban már 3-rom gyárat feljavitottam meg két hajót viszont van ore bánya is aszteroida nélkül.Ezeket egyenlőre mindíg lebontottam.A kérdés az lenne,hogy te javítottál e már fel ilyen gyárat?És ha igen akkor lett e aszteroida is utánna? -
SaGa #4631 Aki használja a Utilize and Repair Station modot, annak jelzem, hogy megjelent a 3 verzió. Persze a neve megint eltér az előzőétől, mint korábban is, így e kell szedni a korábbit és felrakni az újat, nem lehet "updatelni". Változott a dolog, nem kell számokat beírni. van egy belépő menü, amiből 3 nyílik. Az első megmondja, mi kell az adott roncs helyreállításához, a másodikkal javítja (ha megvan a hozzá való összes cucc) a harmadikkal szétszedi, ha elfér a kitermelt anyag a hajóban.
Igazából már csak az hiányzik, hogy egy olyan kereskedelmi parancsot lehessen valamiképp kiadni a hajónak, amire nekilát és összevásárolja a szükséges anyagokat, majd szól, hogy lehet javítani. Eddig szétszedtem két hajót, egyet feljavítottam, meg újjá építettem egy Cahoona Bakery-t. Ez utóbbit 10 perc alatt húzta föl a gép.
Elkezdtem feltérképezni azokat a szektorokat, ahol sok a roncs gyár. A jobb alsó sarokban van egymás mellett kettő is. Csak egy-egy Military Outpost és egy halom rom van bennük... -
tomonor #4630 Xperimental Shuttle - azt vedd meg o.o -
#4629 Sejtettem, hogy megéri befektetni a BUILD küldetésekbe, no de ennyire: az egy dolog, hogy milliót kapok minimum egy egy gyárért, de jómagam is építek hozzá és kegyetlenül dől a pénz! Ore Beltben és CBSW-ben rendeltek 1-1 Paranid Mobile Drilling System Factoryt. CBSW-ben felállítottam egy Soyfarm meg Soyeri komplexet, és (a többi frissen felállított gyáram mellett, melyeket ugyanezzel a metódussal építettem+szállítgatások) így gyorsan SETA nélkül visszajön a Tokyom ára (max áron vesznek mindent, min áron veszem az ECellt)!
Most már csak egy kérdésem van: mit vegyek most, hogy ismét átlépem a határt?
Osakan gondolkodtam, de azt ugye nehéz fölszerelni. Valami jó is pimp mobile lenne a jó. -
#4628 Na még egy pár! Ez nagyon megfogott amikor közel mentem hozzá. :)
Kép 4.
Kép 5.
Kép 6. -
#4627 Nagyon durván néz ki ez a feljavított XTM-es ShipYard!
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3. -
#4626 Találtam egy nagyon érdekes scriptet. Ha jól nézem a listát komplett complexeket ( is ) árulnak, és az összes módosított hajót is. ( Hauler, enhanced, advanced )
[ALP]Imperial Laboratories 1.3 25/1/09 -
tomonor #4625 Banner... -
bgabor #4624 Köszönöm, akkor fel is keresem. -
#4623 Az alapjáték az 1.0.1
Patchek..... relatív. Nekem csak annyit "javítottak", hogy drasztikusan csökkentették a FIGHT küldetések jutalmait. Persze "ahány TC annyi bug", de te döntöd el.
Amúgy Egosoft oldalán nézted?
Ha az 1.0.1-1.4et teszed fel, az mindent tartalmazni fog.
-
#4622 Nos az alapjátékra az tökéletes de az egosoft oldalán mind ott van. -
bgabor #4621 Patchekkel hogyan kell eljárni? Kell mind vagy elég az utolsó? Az alapjáték milyen verziószámú? Mert én csak 1.0.1-1.4 patchet találtam. -
#4620 Naja. Csinálhatnának esetleg egy másik Terrán frakciót, amelyek nem értenek egyet ezzel a spártai életformával, és el akarnának szakadni (pl. Spaceforce: Rouge Universeben volt ilyen az Earth Military Dictatorate és az Union). Aztán ezek adnának munkát a támadásaikkal. -
Gunslinger #4619 Hja, a 20. század közepétől rendületlenül folytatódik a titkos UFO projekt az 51-es körzetből, USA kormány helyett Terran ufók :D -
#4618 Azt hiányolom, hogy a Terranok nem adnak harci missionokat ezért örültem meg, hogy hátha így majd igen! :) -
#4617 Folyton figyelnek minket! :)) -
SaGa #4616 Az utolsó Unknown szektorban a kezdetektől ott van a kalóz bázis.
Tegnap találkoztam egyszerre két ufóval. Meg is ijedtem kicsit: beléptem egy szektorba és az orrom előtt lebegett kettő egymás mellett, fejmagasságban, közvetlen közel. Majdnem nekik mentem... Aztán gyorsan elhúztak keletnek... -
#4615 Semmilyen mod, A poén az, hogy 2 napja még nyugodtam repülgettem arra, ezért is mertem nekivágni egy Mistrallal Nvidiumot bányászni. Még jó, hogy az én kis drágaságom (Fenrir) Asteroid beltben pihen. Most rá várok. -
Gunslinger #4614 LOL :-D Mivan, kihaltak a többiek nálad? Xenonok is? :D Pluto utáni Unknown Sectorokban szoktak lenni furcsaságok, nálam van kalóz bázis is, mindenféle mod nélkül már 1.2-es patch idején ott volt, aztán láttam arra egyszerre két ufót is, meg találtam egy üres leharcolt Fenrirt, igaz azt 1.3 patch után. Hát érdemes arra fele visszanézni, négy unknown sector van ott egymás után. -
#4613 Uhh milyen modddal ? Vagy hogyan ? Dejó! :) Nekem is kell! -
#4612 OMG. És én meg azthittem, a Terran szektorok biztonságosak: Pluto után kb Pirate Alley szintű a kalózsűrűség. Hogy hogy a halálba jutottak azok túl az USC ATF flottán, azt nem tudom..... -
Gunslinger #4611 Hja, Katana nagyon vacak, mint a nagy tesója a Yokohama. Használhatatlan hajók, de az Aegir is. Az egyedüli Terran/ATF M7-es amit érdemes használni, az a Skirnir. Na az egy nagyon jól eltalált hajó. M7M-nek számít valójában, azok közül a legerősebb, M2-es méretű pajzzsal és M1-es szintű átlag sebességgel. A rakétatűzereje valami brutális. Springblossom kemény lenen kisebb flottában, csak kár, hogy az AI nem tud vele olyan jól repülni, a szűkebb szektorokban és sűrű csatákban elég öngyilkosan hajtanak, ezért csak három darabom van belőle, elég is bőven. Az ajándék Vidart én ugyan nem adtam el, de a 4 hónapnyi játék alatt kb. kétszer ha használtam, valamelyik EQ dokkban pihen, gyűjteményi darab nálam. -
SaGa #4610 Nem tudom, de nekem határozottan jobbak voltak a Prototype fegyverek. Mivel mind a kettőből volt 1-1 darab, hasonlóképp felfegyverezve, csak az egyiken a sima a másikon a prototipus fegyverek, össze tudtam hasonlítani. A prototipusok (főleg a matter/antimatter cannon) határozottan jobbak voltak. El is adtam a Vidart és vettem még egy Springblossomot.
Akartam egy ilyenekből álló flottát, csak jött egy újratelepítés és egy új kezdés...
Abban a menetben kipróbáltam a Katana-t is, de az még annyira se jött be... -
Gunslinger #4609 Hja, az a Fenrir. Én nem raktam fel ATF shipyard scriptet, viszont találtam belőle egy üreset, de nagyon sérültet az egyik Terran unknow sectorban 1.3 patch után, gyorsan magamévá tettem, valóban nagyon jó kis masina, bár a Spitfyre még mindig a király nálam :-) -
Gunslinger #4608 Springblossomra 3x200 MJ megy. A prototípus fegyverek viszont nem jobbak, valamivel gyengébbek, mint a normálok. A MAML-nál akkora különbség nincs, az EMPC-nél már van egy kicsi. Ettől függetlenül a legjobb M6 szerintem is a Springblossom, a második legjobb meg az OTAS Skiron meg a Hyperion nálam holtversenyben.