X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az oldalsávról van szó...normál gameban van egy zavaró (engem zavar) keskeny panel a gombok alatt ami végigfut a képernyõ teljes szélességében.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Bár egy Reunionos kezelõfelületért (megtartva a jelenlegi extrákat, csak a kinézet és a gombok elhelyezkedése miatt) még fizetnék is.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
És tud generálni egy olyan érdekes effektet, hogyha egyszerre sokan lövik, miután leesett a pajzs a környezõ xenonok egyszerûen megfagynak.
Vajon el lehet foglalni az Argon One-t?
KÉP.
De nekem Griffon kell de nemtalálok seholsem! 😊 Sajnos...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De a Tokyo az nem! 87 max speed nem rossz. Nagyon tetszik a hajó maga és belül sötét a docking bay! 😊 Jó helyen vannak a turretek bár csak 24db van. De 2 oldalra fölmegy PSP viszont a többi helyre nem. Szerintem nagyon-nagyon jó hajó! 😊
Mit mûveltél vele? 😄
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ja huncutkodok, mert próbálok egy táblázatot csinálni (magyar nyelven), és ha összejön benne lesz minden hajó, kikötõ stb... Mindez idõ kérdése amibõl kevés van, ki kell ismernem magam a sok cucc között. Jóformán minden technikai adat megváltozott a méreteken kivül.
X universe Home, sweet home
Most már így fog kinézni:

Vidarral az a nagy problémám, hogy rohadt kevés lõszer fér bele a pici raktér miatt és lassú is. Nagyobb ütközetben nagyon hamar elvérzik, míg Springblossommal bármennyi hajó közrefoghat, nem tudnak elkapni, ha full gázon tolod neki. A Springblossomnak több mint kétszer akkora raktere van és még a Terran flak, az SSC is rámegy.
Az Eclipseket illik telepakolni fegyverrel. Egyrészt mert bõven belefér és a fegyvergenerátor is jól bírja. PAC helyett Phased Repeater Gun-t használok a tornyaikban. Erõsebb, nagyobb a hatótávja, gyorsabb a lövedéke és a tûzgyorsasága is és mindemellett alig fogyaszt többet, elhanyagolható mennyiség. PAC-ot csak M4-ekbe használjatok.
Másik téma: nálam néha elég keményen ütik a népek egymást, leginkább a Boronok szokták a Spliteket. Korábban már írtam, hogy a Boronok nálam elég durván kipucolták a Ceo's Doubt-tól délre lévõ kalóz szektorokat és Family Whi-t is rendesen szétkapták és Split fire-ben állandóak az Argon és Paranid összecsapások, de õk egymás területére nem igen mászkálnak el. Szerintem több idõt kell a játékban eltölteni, míg beindulnak a flották.
Empires Edge-bõl kimégy a West kapun Savage Spur-ba, majd onnantól három szektor dél felé.
Szerintem a Vidar masszívabb sokkal de persze én nem mondom, hogy nem jó a másik csak az szerintem inkább ilyen Hit 'n Run taktikára van kitalálva. Tornyokat beállítani attack my targetre és mikor távolodsz is azt lövik amit Te szembõl. 😊
A P-k meg akkor veszélyesek szerintem mikor kötelékben jönnek szembõl, mikor elmégy köztük és rájukfodulsz már gyerekjáték leszedegetni õket...
Akkor még teszek HEPT-t az Eclipsekre meg felfegyverzem a Vidart az azóta ott áll amióta megkaptam.
A Springblossomot azért szeretem, mert le lehet vele rázni az üldõzõket és feltölteni a pajzsokat és újra támadni a nagy sebessége miatt. Ez rengetegszer mentett meg a pusztulástól. Fõleg mikor patrol küldin egyszerre jött rám 10db Xenon P...
A Yakik Weaver's Tempest szektorát meg sztem még meg sem találtam. 😊
Kösz a tippeket, akkor az én wingjeim a homebase miatt álltak neki támadni állandóan.
Én az Eclipsekbe ( a sima Eclipse aminek 200MJ a pajzsa ) elöl teleraktam HEPTel, és a tornyokba PAC. Õk velem ellentétben nem tapadnak a célra folyamatosan, hanem ha mondjuk 3-5 fõs wingekbe szervezed akkor összehangolva rácsapásokkal dolgoznak méghozzá nagyon hatékonyan. Ami azt jelenti, hogy rövid ideig lõnek és ahogy néztem elég pontosan szóval nem használnak el sok energiát szerintem nyugodtan megrakhatod õket HEPTel. Én személy szerint 1-2 fajta rakétát is adok nekik és vígan lövöldöznek is vele.
Én ilyeneket használok a Pantheren és annyi a bajom, hogy csak nagyon kevés winget lehet létrehozni. Túl kevés a szín... Én személy szerint az Attack nearest target of... parancsot adom nekik és itt a hajót választom ki a listából amiben hordozni akarom õket. Azt hiszem, ha mondjuk wingekbe szervezed õket és bedokkoltatod õket a hajódba nem fognak kimenni csak ha Wing Homebasenek a hordozójuk van beállítva. Persze ha protect shipet állítod akkor lehet kimennek. Azért nem használom ezt, mert így csak azokra lõnek aki a hajót támadja. De ha mondjuk piratok barátokkal harcolnak akkor nem ütik õket csak aki engem lõ ezért szoktam a másik parancsot használni. Ahhoz, hogy jól mûködjenek szerintem minimum 16-20 db szükséges. Nálam 4es csoportokban vannak...
Nekem is van van jópár Springblossom-om ( omomom atyaég... 😄 ) de én személy szerint a Vidart jobban kedvelem. Elöl 2vel több ágyú bár egyel kevesebb turret és összesen 1gj pajzs a 600-al szemben. A legtöbb damaget úgy is én osztom ki frontálisan mindkét hajóval nem a turretek szóval szerintem jobb elöl a 10 ágyú. Én úgy éreztem, hogy strapabíróbb az ATF m6, mint a Springblossom. Annak inkább a sebességébõl adódik az elõnye de a Vidar nekem jobban bevált.
IBL factory nálam a Yakiknál Weaver's Tempestben van 2 db megf 1db LooManckStrat's Legacyban. De ha fölrakod a The Maruder ShipYard scriptet akkor 11M Cr. körül tudsz venni gyárat.
Ha viszont rájöttek az eladási statisztikák alapján, hogy errõl a játékról írni kéne és kiarják egy olyannak aki azt sem tudja mi ez, akkor érdekes dolog sülhet ki belõle.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Tegnap nekiálltam felfegyverezni végre a Pantheremet.
Vettem egy OTAS Mistralt, õ a Weapon support, ahol kapni olyan fegyókat ami késõbb kellhet azt mindig megveszem vele (Flak, PPC, IBL, torpedók meg stb.)
Az IBL beszerzésével elvoltam egy darabig. A gyárban volt 2db. Majd vettem egy másik Mistralt abba belepattantam és feltöltöttem az IBL factoryt, hogy tudja gyártani a launchereket. Háát…
10x SETA-ban 20 perc alatt készül el egy launcher, azaz gyorsítás nélkül több, mint 3 óra. De nagynehezen összejött a 6db.
Jött az ötlet, hogy kellene venni pár vadászt is bele, de hogyan vigyünk neki jumpdriveot meg többi felszerelést. Vettem egy OTAS (OTAS hajók nagyon bejövõsek kinézetre) Military transportert (elõször láttam ilyet) és tök jól néz ki ahogy bedokkolnak a hajók és látszik, hogy mi van benne. 😊
Amikor már megvolt minden, megyek én is a Shipyardba a Springblossomommal, hát a Shipyardot épp lövi egy Xenon Q. 😄
Elõtte még sosem láttam ilyet csak mikor átrepültem egy Xenon szektoron. Levadásztam, könnyen ment de csak azért mert a Shipyardod lõtte egészen addig amíg már alig volt pajzsa, kísérõje meg egy sem.
Felfegyvereztem a hajót meg vittem egy 3-as wingnyi Eclipse-t elõl 4 HEPT tornyokba 1-1 PAC. Elbír a fegyvergenerátoruk több HEPT-t is elõre vagy ennyi elég szerintetek?
Nagyon jó kis gépek, írtják a népet rendesen és a pajzsuk is jó.
Aztán visszatértem a félbehagyott Final Fury plothoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam így Pantherestõl, Springblossomostól már én leszek ott a király. Hát nem. 😄
Ha a Springblossomot vezetem akkor a Panthert szétkapják a Corvettek gyorsan, ha a Panthert akkor jobban megy a dolog de a beugráló sok Kha’ak kisgép szép lassan szétkapja az Eclipseket meg a Springblossomot is.
A végén már úgy próbáltam, hogy az Eclipseket és a Springblossomot át se hozom így megy is a dolog egy darabig de mikor minden Kha’ak odaér az outpost mellé akkor annyian vannak, hogy a Panther turretjei nem bírnak velük és szétszednek. Szóval végre van komolyabb kihívás.
Ha hazaérek megpróbálom úgy, hogy bemegyek a Springblossommal megpróbálom leszedni a 3 Corvettet az elején, meg amit tudok az Outpost körül is (idáig már eljutottam elõször is csak túl sok lett a hajó a végén ami jött utánam és ha egyszer lõtvolba értek pillanat alatt lekapták a 600Mj pajzsomat) majd utána hívom a Patnhert, hogy segítsen takarítani. Nem nagyon akarok Eclipset sem veszíteni mert felszerelve azért 7-8 milla azoknak is darabja.
Be lehet állítani valahogy a fedélzeten lévõ vadászoknak, hogy támadásnál ne repüljenek ki? Ill. ti milyen parancsot adtok nekik? Protect ship?
Az ilyeneket én is hiányoltam a sima X3:R-bõl meg a TCbõl is.
A Core vagy fontosabb állomásokat tartalmazó szektorokat be lehetne védeni nagy erõkkel de a peremterületeken jó lenne ilyen csatákat látni néha. 😊