X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd csak:
Lap közepén : Siegfried Class Coastal Defence Battleships
Ott lesz alulról a második az Agir fölött! 😊
battleships-cruisers.co.uk
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
hol lehet venni boarding podot?
köszi
Nekem amúgy a Terran plot hibátlanul végigment hála istennek.
Szándékosan hanyagolom a plotokat, a terran elsõ üzi és a final fury elsõ találkahely a maximum.
Plotokkal várok 1: patchre, mert szidjátok rendesen, 2: legyen hátterem, ne kelljen vakarnom a fejem egy váratlan szitu elõtt.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Hát szerintem jobban megéri a Terranoknál csinálni a plotot, és akkor nõ a rang náluk is néha az argonoknál is, és rád dobnak 2 igen durva M3at meg az egyik legjobb M6ot. Plusz lesz jó repud is és aztán lehet vásárolni a hajóikból amik sok esetben a játék legjob hajói. 😄 Nekem is van sok argon hajóm olyan is ami csak azért van mert tetszik de csak azokkal nem fogsz boldogulni. A Terran M2 ( OSAKA ) és még csak nem is az ATF (Tyr) elég nagy Argon flottát képes lenne összepocsékolni viszonylag könnyen. 😊 Fõleg ha esetleg el szeretnél vállalni pár patrol missiont mert csak mert jó. 😊 Szerintem sokkal nehezebbek a harcok, mint az X3Rben mert ott Nálad volt a kezdeményezés, ott és akkor léptél harcba amikor akartál. Itt viszont jönnek és Jumpdrive-al jönnek. Nem árt felkészülni az olyan helyzetekre, amikor egy teljes oldalnyi K és J ( inkább K, mint J ) ugrik a szektorba és csak egyféle hajóval nem fogsz boldogulni. Persze ez az én saját véleményem és a saját bõrömön tapasztaltakon alapszik ( általában kiporolnak! 😄 ) de nagyon jó hajói vannak a Terranoknak szóval szerintem nézzél szét a Saturn vagy a Moon ShipYardon. 😄
Az Xtm-emet kidobom a kukába, és majd azt is tiszta lappal kezdem (elfogultság).
Kíváncsi vagyok, elérem-e még ma a "Hero of the federation"-t csupán egy M3-assal.
M3masnál nagyobb hajóm még nem volt, az új Centaurt leszámítva, de azt járõröztetem a bányáim körül. Eddig a talált Adv. Eclipse-t használtam, most a talált Adv. Perseust használom, magában, lekapcsolt turretekkel. Vicces lesz ilyen kis csónakkal felvergõdni.
Akkor majd veszek flottát, valószínûleg Argont, csak mert bejön a formaviláguk (elfogultság) és ahhoz van rangom.
Más: a gyárak nemigen akarnak önellátó módon mûködni, jó sok parancs hiányzik belõlük.
Lockheed: A Pirate Base-k alapban barátságosak, gondolom az owned hajóik is azok (talán).
Nálam volt olyan, hogy kalóz szektorban lõttem kalózhajót, majd a Kalóz Testvériség megköszönte, hogy lelõttem az invadert - WTF??- ezt még ki kell kísérletezni, talán kalóz reput is lehet növelni.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Aegir az Aegir Heavy Frigate CA-01 helyett: Aegir az Aegir Heavy Cruiser CA-01. 😊
Cirkálók C és attól függ milyen a hajó ( A - Heavy, L - Light, M - Missile )
Tehát mondjuk az Aegir az Aegir Heavy Frigate CA-01, a Cobra meg Cobra Missile Cruiser CM-01.
Mindet más színnel ami jól kiemeli õket a TSek és vadászok közül. Sajnos a Cruiserek kimaradtak.
Úgy lenne értelme ha benne lenne még az M0 osztály.
Corvettek (M6) (PG Class)
Rombolók (M7) (DD Class)
Fregattok (M8) (FF Class)
Cirkálók (M2) (CL/CA Class)
Csatahajók (M0) (BB Class)
Hordozók (M1) (CV Class)
Nos ez így van a valóságban a hajók között...
Ezért csinálom én is az elnevezést ehhez hasonlóan. Mert azért a fregatt osztály kb a Hyperion körül kellett volna meghozni, a jelenlegi M8akat meg kicsit átgondoltabban létrehozni ezen osztály keretein belül...
Hol találkoztál kalóz Brigantinnal ? Én még nem is láttam M6nál nagyobb pirate hajót...
Becsomagoltam a mappát is tehát csak ki kell tömöríteni oda a mappával együtt...
KÉP - Ore Belt
DOWNLOAD - DATA.HU
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De még a Goner plotnak tegnap álltam neki a Final Furynak a hajó kisérgetõs részén meg egyszerûen nem tudok végigjutni. Ha egyedül megyek a Springblossommal akkor a végén annyian jönnek, hogy alig bírja a gépem, ha beküldöm kíséretnek a Panthert az szinte semmit nem ér mert mire lõtávjába érnek a Kha'akok addig szétszedik a hajókat. Próbáltam azt is, hogy beugrottam majd ki és hagytam egy kísérõhajót de ez sem volt az igazi.
Ki hogyan csinálta meg?
Köszi az észrevételt! 😊
Egy station manager script tényleg nem ártana.
Még annyi, hogy az EQ dock igazából mire jó és miért olyan marha drága? Abba be lehet pakolni a megszerzett fegyvereket és abból felfegyverezni a hajókat?
Mert sok EQ-ban el lehet adni mindenféle rakátét de utána megvenni már nem lehet. Ebbõl gondolom, hogy a sajátban talán mûködne raktárként.
Kipróbálnám de még kell pénz hozzá, mert tegnap sokat költekeztem és hátha tudja valaki. 😊