12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#4807 Na azzal semmi bajom nincs, nekem amúgy is meg volt növelve szóval engem nem zavar. -
bgabor #4806 Ez a mod szerintem akkor lenne tuti, ha csak a háttereket változtatná, és nem nyúlna bele a játékmenetbe(duplájára növelt szenzor hatótávolág és hasonlók). -
#4805 Azt hiszem Heretic's End is megér egy misét! :)
Kép 1.
Kép 2. -
#4804 Egyébként ugyanez a háttér a fölötte lévő Grand Exchange szektorban de a régi koromsötét Tears of Greed is nagyon szép lett a távoli nebulával és a fekete lyukkal! :) Nagyon tetszik. Egy jó háttér teljesen más hangulatot tud adni az egész szektornak. Gyárilag nem tudom miért nem lehet ezt belerakni. Nagyon földobja!
Tears of Greed 1.
Tears of Greed 2. -
#4803 Az fix, hogy innen kipucolom majd a Teladikat! Ez a szektor kell nekem! -
#4802 Na jó azt hiszem megvan az eddigi legdurvább amit láttam! :)) Nagyon tetszik!
Merchant Heaven
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4. -
#4801 Való igaz, tényleg más színű. De amúgy nem tudom milyen volt, mert nem emlékszem rá! :) -
#4800 Nálam is, de az a 2 nebula meg a fényes csillagok marha szépek (mint a Perseidék, az meg a kedvenc csillaghalmazom). Amúgy érdekes: neked a Menelaus Oasis-i bolygó mindig olyan volt? Mert mint láthattad, az enyém nem ilyen kékes. -
#4799 Hát nekem ott nem sok semmi van. Egy bolygó egy holddal ami egyébként nagyon jól néz ki meg 1-2 távoli gáznebula. De semmi extra! :) -
#4798 Nos megnéztem Menalaus Oasist! Tényleg gyönyörű szép!
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.Kép 4. -
#4797 Ha már arrafelé jársz, javaslom még Maelstromot. Meg fogom rohamozni a fórumot, hogy több ilyne szektor kell :) -
#4796 Nos ez tényleg bekaki! Még az enyémet nem láttam, mindjárt megnézem! :) -
#4795 - rohadt képfeltöltés.hu - view/090201/menelausoasis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
#4794 Csöpp -
tomonor #4793 csöppents linket is -
#4792 Vááá! Menelaus Oasis hihetetlen lett! Elnézést a kifejezésért. de el kell csöppenni tőle! -
#4791 Jaja láttam a linket amit betettél ( ha jól emlékszem ) de nem gondoltam volna, hogy ez is ilyen közeli már... :) -
#4790 Jön majd egy másik is, Realspacetől, az a bolygókat is kicseréli (hihetetlenül élethűre). ;) -
#4789 Nem messze van tőlem, megnéztem. Nagyon szép kékes színt és egy nebulát kapott a hátterébe. :) -
#4788 Nem győzöm megköszönni! :) A második otthonomnak kinézett szektorban is kicserélték a hátteret. Ebben van ráadásul 4db 64es Silicon kő is! Nagyon jó ez a mod! -
#4787 Én egy Heavens Assertion szerű szektort keresek most, remélhetőleg az benne van. -
#4786 Hát szerintem a Jupiter környéki szektorok nagyon szépek csak nem lehet Terranokhoz HUB-ot linkelni! Aztán ott van HOL szektor meg Legend's Home. Esetleg Akela's Beacon. De nekem tetszik Grand Exchange és Ianamus Zura is. Viszont a Homebase Sector a már általam említett jobb oldali legalsó szektor lett Menelaus Oasis alatt. Szép, kellemes muzsika és világos. -
#4785 Lehet.
Mindenesetre most keresem a legszebb szektort, ahova a Terran Defence Stationomet betenném. Kell egy állomás ahol össze tudom gyűjteni a hajókat. -
#4784 Az nekem is szarakszik. Én simán bemásoltam a Cat/Dat filet a sor végére. (24) Egyébként nem lehet, hogy random cseréli le a szektorok háttereit ? Tehát nem mindenkinél ugyanazt ugyanarra ? -
#4783 Mellesleg a plugin manager állandóan hibát ír ki (elnézést, hibát érzékelek, leállok). Reinstall sem segít..... -
#4782 Kész, én beperelem a csákeszt. Nekem nem ilyen (javult, de nem ilyen). -
#4781 OK! Azt elmondhatjuk, hogy a Cloud Base North West szektorban valami történik... :) -
#4780 Hát nem tudom, hogy új-e de nekem a Jupiter légköre több irányba forog. A hajóm mögötti fehér sáv jobbra, a parancsnoki híd fölötti rész az ellenkező irányba. Nem tudom eddig így volt-e de most így van. Szerintem sokkal jobbak az arányok, és persze a Nap is msáhogy néz ki.
Jupiter 2 -
tomonor #4779 hoppá :o -
#4778 Érdekes. Jupiternél járok, de nekem a solban semmi új.... -
#4777 A SOL szektorok nagyon meggyőzőek! :) Hihetetlenül szépek lettek! -
#4776 Hááát gond nélkül működik. Nagyon-nagyon durva lett! Egy szektort láttam még, ahol kiléptem de nagyon szép! Végre vannak csillagok és bolygók a háttérben. Sokkal realisztikusabb. Amit a képeken láttam, hogy fekete lyuk a szektorban ( KÉP ) olyat még nem láttam de a csillagos háttér nagyon meggyőző! Tetszik! Köszi a felhívást! Azthiszem másodjára! :) -
Kondor #4775 Szevasztok!
A játékkal megjelenése óta játszok, de sajna nincs sok időm a játékra, így szinte sehogy sem haladok vele..., de! eljutottam már arra a pontra amikor is van egy Argon Titánom fullra felszerelve. Az igazat megvallva javarészt békés kereskedéssel töltöttem a játékidőt, harcigépeket csak védelemre vettem, és ez az M2-es hajó is befektetés célzattal lett megvásárolva. Pontosabban arra, hogy őrjárat küldetéseket elvállalva, csak be kelljen küldenem az adott szektorba, ő meg lerendezi a kalózokat/xenonokat/khaakokat.
Na most ez a része működik is a gondolatomnak, egyedül ott hibádzik a feltevés, hogy azokért az ellenséges hajókért, amiket a Titán darál le, nem kapok semmi pénzt. És ez baj.
Első kérdésem tehát az lenne, hogy mit kellene hogyan állítsak, hogy küldetésnél a saját egységeim által levadászott hajókért ugyanúgy kapjak zsét, mintha én szedtem volna le őket.
A második kérdésem pedig úgy szól, hogy van pár szektorban pár félreértés, ami miatt ellenem fordultak az űrállomások. (gamepaddal játszok és a menükilépés gomb ugyanaz volt, mint a rakétaindítás, és véletlen hammerhead rakétákat lőttem ki, ami olyan az állomásnak is, mint csótánynak a villamos) Ahogy fakó emlékeim felderengenek, úgy rémlik, hogy a Reunionban a BulletinBoardon lehetett a kalóz állomásokon, visszahekkelni az ellenséges állomásokat, de TC-ben már nem találtam BB-dot. Szóval azt hogy?
Elég nekem link is, hogy hol találok infót ezekről. Köszönöm elére is =) -
#4774 hát ez lesz a 24.dat/cat! :) Meglátjuk! -
#4773 Úgy is jó, csak ha sok modot tettél fel így, akkor te is kaphatsz ilyen kis kék üzit mint én :D Elméletileg vmi üt vmit 2 modban és ez okozza. -
#4772 És ha csak bemásolom a dat/cat fileok mögé a következő sorszámmal ami jön nem működne ? Még nem próbáltam mert nem vagyok otthon csak érdeklődöm... -
tomonor #4771 ez+ a combat mod 3 szép kombó lehet... -
#4770 Na, megoldottam :) Én ajánlom azt a modot, nagyon megnöveli az FPS-t -
#4769 Nekem igen :)
Ha vki letölti és a plugin managerrel telepíti, akkor pls magyarázza majd el nekem, mert a mellékelt magyarázat alapján szégyellem de nem nagyon tom csak false patchként és valszeg az bszkodott a géppel. -
Gunslinger #4768 Szép, szép, de nekem bőven elég szép a gyári is. Annyival nem nyújt többet.