X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ion Pulse Generator - Disrupts target engines
Ion Shard Railgun - Disrupts target weapons
Ion Cannon - Disrupts target engines and weapons
Szóval már nem csak a shieldet lehet leszedni, pl ezek a fegyverek akkor hasznosak lehetnek pl foglalás közben.
Lényeg, hogy most már mûködik.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Csináltam egy fegyver gyártó komplexet (PPC, HEPT, PRG, CFA) erre ez a buta nekiállt kizárólag HEPT-t gyártani, ráadásul sehol nem tudom beállítani, hogy mit gyártson, egyszerre több dolgot meg nem gyárt.
Ez a gyáras rész annyira el lett hanyagolva... Kár volt ezt erõltetni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ötlet?
a kristály mert x3 ban még igen ezek szerint
cristal nélkül is termel e-cellát?
Ion Shard Railgun
Ion Pulse Generator
Ion Cannon
de tc be már végre betették az isac-fegyv<#crazya>#crazya>ert?
MARS consists of 6 systems:
Fire Control (Turrets)
Goblins (your obedient minions)
Remote Guided Flak Missile
Automatic cargo collection
Satellite deployment
AL Plugin, that makes MARS available for AI capital enemy ships (optional =)
Hotkeys:
Launch goblin (Fighter Drone)
Launch goblin Mk2 (Keris, Fighter Drone Mk2)
Deploy Satellites (Advanced Satellites)
Launch Flak Missile (Remote Guided Warhead)
Cease fire / Ignore target
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A HUB plot során kicseszett velem a játék rendesen! Megjelent egy khaak cluster -4294km -re. <#wow1>#wow1>
Persze lefagy tõle rendszeresen ha befogom. Így egy pöttyet macera abban aszektorban harcolni.
Nem lenne célszerûbb ha a baner alatti Ships ikon az alábbi linkre mutatna?
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/
http://a-zcomp.eu/
Link.
Egyébként ezek a MARS Fire Control Demo videók...
A 2-3 Capital hajóra gondolok.
Link.
, Bayamon-t
, és a Mandalay-t
, amelyek az X2 idején nagyon felkapottak voltak...Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Fõként, mivel a klán a Japán Yakuza után kapta a nevét... 😊
A könyvben is nagyon sok a neo-japán(os) kifejezés. Már nekem is tetszettek, de az egyik haverom (aki beszél japánul) majd megszakadt, hogy milyen "aranyos megoldások" vannak benne XD
天使たちは私を見守る
Vmelyik scifi filmben (vagy Star Trek részben) jól elmagyarázták, hogy a fordítóberendezés a hajó nevét is lefordítja az adott faj által használtra (mármint a filmben), és vica versa.
Sztem így elég logikus, hiszen jobb kimondani, hogy "Albatrosz", mint hogy "Ssszplutanssszikk" vagy mi XD
天使たちは私を見守る
-2011-
Japán lassan magához tér a gazdasági válságból, a Föld technológiai kutató és fejlesztõ központja lesz.
-2022-
A japán nyelv, az angol mellett, az egyik legfontosabb nyelv a világon. (És a legelõnyösebb a tudományban.)
A Tókiói Egyetem egyik diákja (Ashizava Kazuko) más jellegû elméleti kutatás közben véletlenül felfedezi a térugró kapuk alapelvét.
-2063-
Mindenki japán nyelven beszélt, innen tört a japán a csillagokba.
-2099-
Mindenki a japán nyelv modern formáját beszélte, mint második, vagy elsõ nyelvet.
Szerintem a történelmi hûség miatt lett ennyire Japán hangzású sok Terran hajó neve.
Pl: Tokyo <#smile>#smile>, Osaka, Yokohama, Katana...
Eleinte kicsit fura volt és nem értettem de aztán eszembe ötlött, hogy ezt már olvastam anno az Argonopediaban... 😄
Xenonok ugyebár betûkrõl kapták hajóneveiket, amely egy picit logikátlan, ám mind1. Kha'akok-nos egyelõre nincs nevük ezért a hajóosztályokhoz viszonyították õket és arról elnevezték a hajóikat (egész pontosan a splitek, õk adták nekik a khaak nevet is ami annyit tesz hogy egy faj ami kieszi magát mindenbõl) nos felteszem egyszer lesz neve is hajóiknak. 😊
Deactivate Mission Guidance script