X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A Goner plot megoldása, ezen a ponton nem lesz egyszerû. Pláne ha egy ranger-t kéne megmenteni. Ha nem sikerül nem kell aggódni emiatt. Kell sok mentési lehetõséget tartani és menteni minden egyes hajó után. Ha túl gyenge lenne a célpont, akkor visszatölt és újra megnéz. De az is egy taktika, hogy a kérdéses szektorokat telepakolja az ember a saját vadászaival. Úgyis mindig ugyanbban az 5-6 szektorban kell majd mentegetni a célpontokat. Pirate Sindicate esetében nem kell tartani M7-M2-es hajóktól, elsõsorban vadászok és M6-ok mennek rá a célpontokra.
Ez a játék alapjaiban is el van qrva, nem kicsit, nagyon. Nem akarom még jobban elqrni.
Talán újrakezdésnél ekezdem a plotot is.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ezgázegázezgázezgázezgázezgázezgáz<#falbav>#falbav>ezgáz<#falbav>#falbav>ezgázezgázezgáz
Ennek nagyon örülök mert szerintem a Thor nagyon jó kis hajó! 😊 Jobban örültem ezeknek, mint a Skirnirnek mert persze végül meglett az is. Csak egyszer lenne HQ-m! 😊 Már gyártanám is õket...
Egyébként egyetértek az EVE zenék NAGGGYON jók! 😊 Elsõ dolgom volt kimásolni õket a kliens mappájából! 😊
天使たちは私を見守る
Most épp a Grand Exchange-ben parkolok a Shipyardon.Kifizetem.<#vigyor>#vigyor>
KÉP.
- Experimental Electro-Magnetic Plasma Cannon
rosszabb mint egy
- Electro-Magnetic Plasma Cannon
- Prototype Matter/Anti-Matter Launcher
szintén rosszabb mint egy
- Matter/Anti-Matter Launcher
És csak a szarabbak mennek fel a jobb M6os hajóra, ki érti ezt. 😄
Nekem bejött a kiugrálós mód, mert csak addig maradok, mig a pajzsom max-nem lesz, aztán
irány vissza harcolni. Az elején nekem is volt, hogy nagy arccal, meg egy Eclipse-sel bevállaltam
egy Hard Patrolt, aztán nem bírtam megcsinálni, mission end, a Treasure Chest meg tele Xenon P-vel... Az elsõ m6-ost ott kellett felavatni.
Capitalok ellen ugyanezt használom( hátramenet, rudder, irányváltás, kigyorsítás). Úgy látszik külön-külön is feltaláltuk a spanyolviaszt.<#vigyor>#vigyor>
Ha meg gyárat lõ akkor sokszor sérülés nélkül leszedheted.
Én másik szektorba nem szoktam ugrálni mert ilyenkor sokszor megszakítja nálam a patrolt (ha sokáig nem lõsz az ellenségre akkor kiírja, hogy patrol vége aztán takaríthatod ki a szektort ingyen ha akarsz még benne bármit csinálni a 30+ Xenon Ptõl. 😄
Ha lecsökken a pajzsom kinézem az adott szektornak egy olyan kapuját, ahol kevesebb az ellenség és oda átugrok. Mire újra lõtávba érek simán töltõdik 20-30%ot a pajzs és közben tûz alatt tartom a kis hajókat meg õk is engem így nem szakítja meg a patrolt a gép.
Mai rekordom 150+ milla.
Már simán megvan a pénz egy M2-re fegyvereket is vettem de emiatt a hülye Goner plot miatt ebbõl ma már nem lesz semmi. Terranoknál nekem sincs PSP gyár, van 1db PSP az unknown szektorban az egyik Military outposton meg talán a Hold bázison de ebbõl nem lehet felszerelni egy hajót meg rangom sincs hogy megvegyem a PSP-t szóval Boreas lesz az elsõ M2esem majd.
Aki végzett a Goner plottal az írja már le nekem mielõtt agyvérzést kapok, hogy ennek a részének amikor minden szektorban egymásután más szopatást találnak ki neked ennek mikor lesz vége? Ha egyet elcseszel és mission failedet ír akkor ugye folytatódik az egész mert egymásután dobálja a lehetetlen küldetéseket. Pl. védj meg egy hajót ha egyszerre indulsz akkor is mielõtt betöltené az ellenségeket már lelõtték, meg mikor még van csomó kalóz a szektorban bedob egy másik küldetést de késõbb ugyanoda mehetsz vissza csak éppen már 2x annyi kalóz fog támadni mert még a régiek is ott vannak. Meg hasonló nyalánkságok.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Legalább ketten maradjunk.<#vigyor>#vigyor>
Éljen a jogtiszta bug!!!
egyébként dögunalmasak.Még kereskedni se lehet náluk. Akkor marad a Boreas.A többi
szektor nekem is normális, Aldrin-i szuperhajók nélkül meg majd csak kibírom valahogy...
Az, hogy pusztán 1 M3-as hajóval a seggem alatt tudtam feltornászni magam, egyszerûen nevetségessé teszi a játékot. Nem tudom komolyan venni. Modokat akarok.
szoktam megcsinálni. Kiugrok kicsit töltõdni ha nagyon gyík mán' a pajzsom, aztán vissza.
Ennyire már vagyok régi motoros, csak hát elqrtam na.
Nem veszek egy darab Springblossomot se!!!
Bzmeg.
Újra nem kezdem az biztos. Túlságosan szeretem a mentéseimet. Sok mindent végigcsináltam már.
Akkor hát Argon Rulez. Ezért kiirtom a Terranokat. <#duhos2>#duhos2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Egyébként télleg' atdtam el hajót a küldetés vége elõtt pont....
És a PSP-hiánya az mi lehet?
NFS vagy ilyen stílusú játékokat azért fordítanak le gyorsan ugyanis nem tartalmaz nagy munkát hogy lefordítsák azt. Ám például a Witcher fordítása nagyobb munka volt, pénzért. Ez így mûködik szerintem.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha az M6okkal nem foglalkozol akkor is mire odaérsz jó esetben csak a pajzsát lövik le rossz esetben már a hajót is.
A másik meg, hogy kezdem azt hinni, hogy a gép nem feltétlenül nézi a patroloknál milyen hajód van, hanem csak a rangodat mert ma csináltam egy Hard patrolt ami kb 1.5 óráig tartott, ezalatt lelõttem vagy 7-8J-t meg 10-12K-t meg rengeteg P-t és L-et. Egy darab Pantherrel. Nincs M2es hajóm még, a rangom Crusader.
Persze nagyban hozzájárult, hogy amikor ezek a Capitalok nekiállnak lõni egy állomást akkor veled nem foglalkoznak vagy max 2-3 ágyúból lõnek vissza, vagy szimplán nem is lõnek.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A problémám a következõ: Argon Humble Merchant-ként kezdtem, és kb. egy hete nekiálltam
a Terran fõküldetésnek. Minden jó volt egészen addig, míg a Split tudóst le nem szállítottam a
Holdon a Military base-re(Nem tom' hanyadik feladat, nem számoltam, :Split TL scan, aztán Unknown sec. a Zyarth's Dominion mellett stb...)asszonták tenkjú, és azóta a Terranok egy rohadt kukkot se szólnak hozzám. Kínomba' már felvittem a rangom maxra náluk, meg bejártam az összes szektorukat, de semmi. A másik meg: Nem tudok M1-M2-est venni ná-
luk, mer nem lehet kapni egy fél darab Point Singularity Projektort sem sehol. Életemben
elõször már megnéztem a neten is a térképet, asszongya hogy két gyár: Moon, + Saturn 3, de
nekem egy darab sincsen. Az ATF-nél a Lunar Acces rangom miatt nem kapok az Orbital DS- eken, gondolom be kéne' jutnom a Földre, csak nem tudok.
Már van egy csomó hajóm, gyáram+komplexumom, +bejártam már az egész térképet, szarul
esne ha pont a Földre nem tudnék bejutni.Meg 1-2 Osaka+Tokyo is jól jönne.
Nem tudom játszik e még valaki Argon Humble Merch.-ként, ez most bug, vagy valamit nem csináltam meg? Az összes feladatot kb. 10-15 perc múlva megkaptam, de most kb. 1-hete kuss van.
Aki erre tud valamit az szóljon. Elõre is kösz.
Mert akkor jól elleszek én a HQ nélkül is...
A szektorbe meghagyták a Trading stationt, a marine traning barrakot és egy Crystal Fab-ot.
Terracorp HQ-t valaha visszaépíti oda az AI???