X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor a cuccok árát piszkálod, folyamatosan mutatja, hogy milyen távra lehet azon az áron kapni belõle. Ha 0, akkor annyirét nincs egyáltalán, az általad már bejárt univerzumban.
De asszem a kereskedõknél be lehet állítani hogy global accountról vegye a pént vagy az állomáséból.
Legalábbis mintha láttam volna ilyesmit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A fighter behozza a cuccot az még akár reális is lehet.
Kép 1.
Kép 2.
Képet nem csináltam és már visszatöltöttem másik állást.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Áááá scriptek nélkül megõrülnék! 😊 Nagyon élvezetes dolgokat csinálnak mostanság...
LCD - értem. 😊
A pedál egyszerû nagyszerû darabnak tûnik - X3hoz is használod?
Az LCD azért invertált, mert sötétben szeretek játszani, és a billentyû kellemes lágy fényéhez képest egyébként szembántó lenne.
A legjobb egy hajó irányításához a Rudder Optimization - most kezdtem újra a játékot, és mikor még csak egy szem hajóm van 1000 credittel a szkafanderem zsebében, bizony lehet akármilyen Joystickom amíg nincs feltuningolva a kicsike.
Scriptek: most megjátszom az ártatlant, és "tisztán" nyomom a játékot. Így legalább nehezebb.
Amíg kijön az XTM a TC-hez (vagy bármilyen más fasza mod) addig nem akarom modifikálni - akkor már úgyis muszáj lesz, és addigra szépen kikísérletezitek ezeket a scripteket, nem is beszélve arról, hogy a következõ néhány patch mennyire fog a jelenlegi scriptekkel összeveszni addigis drukkolok nektek.
Kivétel a Scrop Map. Ezzel csalok: egy külön X3 TC-t telepítettem erre a célra, egyszerre indítom a két játékot, és ALT+TAbbal váltok a kettõ között, ha aktiválni szeretném a keresést. így az alapjátékom "tiszta" marad.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Parancsnál meg ott van hogy CAG on standby... és none.
Közben a gyárban az egyik nyersanyagból szinte semmi nincs mégsem indulnak el.
KÉP.
Argon Rapier! 😊
天使たちは私を見守る
Kép.
Community Logistic Software
Amit imádok benne, hogy ugye a külön gázkar miatt sokkal összetettebb és kényelmesebb irányítást tesz lehetõvé. És van rajta 3 HATSwitch gomb darabonként 8 iránnyal amit nem feltétlenül arra kell használni, hanem irányonként lehet kombinácót is definiálni rá. A Gázkaron a 2 rotaryn kívûl elöl még van egy görgõ abban egy gomb, így összesen 41 gomb van rajta + a gázkar elülsõ részén egy külön kis joy ami mellett még egy gomb van ami az egér bal gombját helyettesíti. A Joy jobb oldalán van egy 3 állású kapcsoló ami 3 teljes kiosztást tesz lehetõvé tehát 3x41 gomb. Plusz a Joystickon a tûzgomb alatt a kisujjnál van egy SHIFT gomb ami mindezt megszorozza kettõvel.
Nyilván nem azért vettem, hogy X3al játsszak mert arra jó egy sima joystick. Kb 7 éves korom óta repülök különbözõ szimulátorokon úgyhogy kb ez a mániám, ezért vettem meg ezt a Joyt a G15-öt meg a URL=http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_product_details&pid=357]pedált
is... 😊 Bár mióta kinn a TC nem sokat repültem.[
Viszont így legalább könnyen definiálok bármit bárhova. A repülési funkciókat szoktam amúgy a Joyra a billentyûzetre meg a Wing commandokat meg a Turret controlt.
Rotate and move objects
Alakítsunk G15 klubot 😊 Mikor lesz hozzá TC szkript? Akarom, most!
enyimé
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam!
A linket rosszul írtad be itt van helyesen.
Commercial_Agent_08-11-22_X3TC_3.1.01 - DATA.HU
És itt vannak a hozzá szükséges dolgok szintén SPK-ban:
Neccessary Libraries - DATA.HU
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ugyanaz, mint az X3R-hez kiadott hivatalos bónusz packban volt. Illetve van még benne némi extra. Valaki hiányolta a Station Managert, a Commercial Agent sokkal jobb volt!!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Marine Training Manager
Majd kipróbálom, de ha nem kell fizetni érte akkor nem fogom használni... De ha igen, akkor sztem igen mert hasznos és nem kell berakni õket egy állomásba, hanem mozgásban lehet a hajó közben...
Persze mindenkinek a saját szája íze szerint...