X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az lehet még a baj, hogy nincs a megadott távon belül, megfelelõ áron, alapanyag. Az állomásnak és a hajónak is meg lehet mondani (ha jól emlékszem), hogy mekkora jump distance-on belül kódoroghat áruért. A hajóé feülírja az állomás távolságát, így ha a hajónak kevesebb van beállítva akkor csak azon belül mászkál.

Amikor a cuccok árát piszkálod, folyamatosan mutatja, hogy milyen távra lehet azon az áron kapni belõle. Ha 0, akkor annyirét nincs egyáltalán, az általad már bejárt univerzumban.

BaLeeX
Vagy 2 milla persze.
De asszem a kereskedõknél be lehet állítani hogy global accountról vegye a pént vagy az állomáséból.

Legalábbis mintha láttam volna ilyesmit.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Van pénze az állomásnak? Anélkül nem megy...

Lockheed
Hát én szeretem nézni, ahogy mindig a szitutól függõen alakítja a fegyverzetet. Viszont tényleg nagyon sok energiát spórol meg!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Ettõl a fegyvercserétõl mindig kiráz a hideg. 😄

A fighter behozza a cuccot az még akár reális is lehet.

Lockheed
Ami még nagyon tetszik, hogy ha beállítom akkor a MARS behordatja a fighter droneokkal a lootot is ami sokkal valószerûbb, mintha FTU-t használnék másrészt nem kell egy másik hajóval szöszölni...

Lockheed
Kis hozzáfûznivaló ehhez. Azt mondták, hogy a becheatelt dolgok nem mûködnek rendesen hála istennek. Arra voltam kíváncsi, hogy ez mûködik-e vagy sem. De minden eddigi funkcója megy...

Lockheed
Én is kipróbáltam, hogy ha megvenném mûködne-e minden benne de nekem jó volt... Egyébként én is visszatöltöttem, mert ezzel a HUB-bal meglehetõsen jól haladok és már benn van a cucc 2/3-a.

Lockheed
Huhhh az elõbb csináltam egy Very Hard Patrolt CloudBase North Westben. Hát ez az Osaka + MARS verhetetlen. Minden fegyverbõl annyi van a raktérben, amennyi pont kell, hogy mindenhova föl tudnám õket rakni ahova fölmegy. Pl.: megy a hajóra mondjuk 12 PSP ( 4 elölre 4-4 oldalra és 4 hátra ) akkor berakok annyit, és mondjuk rámegy 20db EMP valamilyen elosztásban akkor abból is rakok be amennyi pont fölmegy és SSC-bõl is pont amennyi kell. Nagyon jól nyomja ez a MARS. Megfigyeltem, hogy menet közben amellett, hogy cserélgeti a fegyvereket ( pl távoli vadászokat EMP-vel lövi ha közeljönnek akkor SSCvel ) de nem is rakja tele a turreteket csak ha muszáj ezáltal spórol az energiával. De amikor 5 K vett körül akkor mindenhol PSP volt és sz@rt a kishajókra! 😊 Nagyon effektíven csinálja a dolgát. 😊 Ha rakéta jön közelrõl akkor az prioritást élvez, ha messzirõl akkor kihajigál droneokat elfogásra akik a végén visszajönnek. 😊 Nagyom tetszik...

Kép 1.

Kép 2.

BaLeeX
Valaki becsítelte már a Player HQ-t? Tegnap kíváncsiságból meg akartam nézni hogy néz ki, vettem egyet a Marauder shipyardon és le is tettem. Egy grafikai bugos valami volt. Pár dolog látszódott belõle (pl. dokkoló kampók) a többi dolog mintha nem is lett volna. Dokkolni tudtam bele de gondolom ennek nem így kéne kinéznie. 😄

Képet nem csináltam és már visszatöltöttem másik állást.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lockheed
Háát tény, hogy több gomb van rajta mint egy átlag billentyûzeten ha a Shiftet és a profilváltó gombok által létrehozott mennyiséget nézem. Egyébkén szimulátoros repüléshez vettem nem ehhez de persze ha már van használom. 😊 Jaja, pedált is használo a rudder miatt, azt szoktam meg... Meg alapból így ismerte föl a játék szóval nem variáltam. A Wingeket és a Turreteket szoktam leginkább a G gombokról kezelni minden mást a HOTASról. ( Hands On Throttle And Stick )

Áááá scriptek nélkül megõrülnék! 😊 Nagyon élvezetes dolgokat csinálnak mostanság...

LCD - értem. 😊

NONPLUSZULTRA
A Joy tetszik, bár ha lehet ilyet mondani, ehhez a játékhoz túl komoly - mellette miért van szükséged billre az átnevezéseken kívûl? Én csak X3ban repülök
A pedál egyszerû nagyszerû darabnak tûnik - X3hoz is használod?
Az LCD azért invertált, mert sötétben szeretek játszani, és a billentyû kellemes lágy fényéhez képest egyébként szembántó lenne.

A legjobb egy hajó irányításához a Rudder Optimization - most kezdtem újra a játékot, és mikor még csak egy szem hajóm van 1000 credittel a szkafanderem zsebében, bizony lehet akármilyen Joystickom amíg nincs feltuningolva a kicsike.

Scriptek: most megjátszom az ártatlant, és "tisztán" nyomom a játékot. Így legalább nehezebb.
Amíg kijön az XTM a TC-hez (vagy bármilyen más fasza mod) addig nem akarom modifikálni - akkor már úgyis muszáj lesz, és addigra szépen kikísérletezitek ezeket a scripteket, nem is beszélve arról, hogy a következõ néhány patch mennyire fog a jelenlegi scriptekkel összeveszni addigis drukkolok nektek.
Kivétel a Scrop Map. Ezzel csalok: egy külön X3 TC-t telepítettem erre a célra, egyszerre indítom a két játékot, és ALT+TAbbal váltok a kettõ között, ha aktiválni szeretném a keresést. így az alapjátékom "tiszta" marad.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

BaLeeX
Nekem valahogy ez a Commerical cucc nem nagyon akar mûködni vagy nemtudom. Beállítom az árukat meg mindent értelemszerûen a hajók meg állnak továbbra is az állomáson.
Parancsnál meg ott van hogy CAG on standby... és none.

Közben a gyárban az egyik nyersanyagból szinte semmi nincs mégsem indulnak el.

Lockheed
Ööö szerintem igen... De csak tipp. Én egy tonna hajót használok ( TS ) aminek az a homebase-e és hordják bele a cuccot... Persze csak olyan területre nyitok kapukat ahol rengeteg a keresett erõforrás és akkor az AI is hordja befelé.

Hülye kérdés ha használom a Commercial Agent scriptet, akkor be lehet állítani homebasenak a Hubot hogy töltse fel minidig cuccal?

Lockheed
Tele vagyok furcsa dolgokkal. Be van kötve a HUBom a Saturn szektorba és mit láttam keresztülrongyolni a szektoron? 😊

KÉP.

Argon Rapier! 😊

Lockheed
😊)

Vitez77
Biztos spacefuel destilery árleszállítás volt...

天使たちは私を見守る

Lockheed
Kíváncsi lennék a Teladi srácok mit gyûlnek a ShipYardon... 😊 Oldalt is forog egy hajó szerintem az is be akar állni... 😊
Kép.

Köszi az infót!
Lockheed
Új kell hozzá. A Downloads pagen az is ott van.

Lockheed
Háát azt is bár fõleg régebben de azért rengeteget idõt töltöttem azzal. Éveket. De az idõm nagy részében ha repülök akkor LockOn vagy Redviper. Néha FSX.

A TC-hez új Cyrow installer kell, vagy jó a régi X3-as?
Nocsak! Te is Il-2-õt nyomsz? :-)
Lockheed
Ooops! 😊 Commodity nem community! LOL! 😊

Lockheed
Amúgy ez is valami hasonló dolog lehet. Azért szerettem amúgy a Station Managert mert az jóval egyszerûbb volt. Elindítottam és tette a dolgát.

Community Logistic Software

Lockheed
Auu. Még most nézem, hogy invertben hazsnálod az LCD-t ? Én nem bírtam hozzászokni... 😊

Lockheed
Au elbattam a linket. 😊

Szóval errõl beszéltem...

Lockheed
Az Cyrow installer által használt fileformátum...

Lockheed
Jó kép! 😊 Késik az órád! Egyébként amint lehetett gyorsan lecsaptam a kék G15-re! 😊 A joyom meg Saitek x52. Link.

Amit imádok benne, hogy ugye a külön gázkar miatt sokkal összetettebb és kényelmesebb irányítást tesz lehetõvé. És van rajta 3 HATSwitch gomb darabonként 8 iránnyal amit nem feltétlenül arra kell használni, hanem irányonként lehet kombinácót is definiálni rá. A Gázkaron a 2 rotaryn kívûl elöl még van egy görgõ abban egy gomb, így összesen 41 gomb van rajta + a gázkar elülsõ részén egy külön kis joy ami mellett még egy gomb van ami az egér bal gombját helyettesíti. A Joy jobb oldalán van egy 3 állású kapcsoló ami 3 teljes kiosztást tesz lehetõvé tehát 3x41 gomb. Plusz a Joystickon a tûzgomb alatt a kisujjnál van egy SHIFT gomb ami mindezt megszorozza kettõvel.

Nyilván nem azért vettem, hogy X3al játsszak mert arra jó egy sima joystick. Kb 7 éves korom óta repülök különbözõ szimulátorokon úgyhogy kb ez a mániám, ezért vettem meg ezt a Joyt a G15-öt meg a URL=http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_product_details&pid=357]pedált
is... 😊 Bár mióta kinn a TC nem sokat repültem.[
Viszont így legalább könnyen definiálok bármit bárhova. A repülési funkciókat szoktam amúgy a Joyra a billentyûzetre meg a Wing commandokat meg a Turret controlt.

Amaro
Friss anyag complexépítõknek és rendmániásoknak:
Rotate and move objects

Alakítsunk G15 klubot 😊 Mikor lesz hozzá TC szkript? Akarom, most!

Mi az az SPK? (Hót komolyan kérdezem...)
NONPLUSZULTRA
Neked is G15-öd van?? Akor jó sokan vagyunk ezen a fórumon ilyen billel. A 3x18 gomb bármire elég kell, hogy legyen. Egy jó Joystick-el, meg pláne.
enyimé

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

BaLeeX
Ez az, ez kell a népnek!
Alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam!

A linket rosszul írtad be itt van helyesen.

Lockheed
Csináltam belõle SPK-t magamnak és földobtam ide h másnak már ne kelljen szöszölni vele... :

Commercial_Agent_08-11-22_X3TC_3.1.01 - DATA.HU

És itt vannak a hozzá szükséges dolgok szintén SPK-ban:

Neccessary Libraries - DATA.HU

Lockheed
Nem tudom én Joy-al játszom szóval nem zavar az egér bár szerintem nem rossz az új irányítási rendszer. De ez lekapcsolja a teljes HUDot, sidebart, mindent...

Itt a link:

Commercial Agent
feltezsem ugyanaz mint a reunionba, csak ha klasszikus módba vagy akkor látszik a kurzor karika.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hoppá, most nézem a modlistát, van már Commercial Agent script is.

Ugyanaz, mint az X3R-hez kiadott hivatalos bónusz packban volt. Illetve van még benne némi extra. Valaki hiányolta a Station Managert, a Commercial Agent sokkal jobb volt!!!
Lockheed
Hogy milyen egyértelmû dolgokra jövök rá idõnként... 😊 Most éppen a SHIFT+H milyen jó dolog is! 😄

no problémó 😉

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lockheed
Jaja kb 2 perce láttam én is amikor nem találtam letöltõlinket. Akkor marad egyelõre a dajkálás... 😊

BaLeeX
A topic végén írják, hogy bugos a script.

Lockheed
Az másik volt ez sokkal jobban meg van írva... Hát mert így akármelyik hajón mehet a képzés nem kell velük szórakozni. Meg legalább 30 embert tanítgatok és rosszul vagyok. hogy állandóan szöszölni kell velük. Legalább levenné a pénzt és kiképezné maxra nem egyenként kellene... Beállítanám, hogy melyik tulajdonságot meddig szeretném képezni és szól, ha kész. De így emberenként egyenként minden tulajdonság minden egyes csillagját... Áááá!!! Unom dajkálni õket!

Nem ezt használtad korábban is? Mondjuk nem tudom miért fáj beadni õket marine suliba, miért jobb a képzetlen marineokat hurcibálni? Csak foglalják a rakteret és úgy sem használod õket.

Lockheed
Nézzétek:

Marine Training Manager

Majd kipróbálom, de ha nem kell fizetni érte akkor nem fogom használni... De ha igen, akkor sztem igen mert hasznos és nem kell berakni õket egy állomásba, hanem mozgásban lehet a hajó közben...

Lockheed
Ehhhe csodálkoztam is, hogy ha nem azt ami ott van akkor tulajdonképpen mit is szeretnél ? 😊)

Lockheed
Jogos... 😊

Van hozzá profiler, de pont az X3 szériához jobbnak tartom a saját belsõ megoldását. Van 12 billentyûm plusz a gyorsító a joyon. Ez 11x2 gyorsbillentyû, plusz a tûz és a sebesség. Harcban pont elegendõ. A wingeket már billentyûzetrõl macerálom. Az állomásaimat és az egyéb hajóimat meg fõleg menübõl.
Persze mindenkinek a saját szája íze szerint...

Lockheed
Köszi az infot a mappolással kapcsolatban ki fogom próbálni. 😊 Egyébként nem tudom milyen joyt használsz de ha van hozzá profiler használd azt. Én egy akármilyen hosszúságú billentyûkombinációt benyomogatok a profilerbe és ezt fül tudom rakni akármelyik gombra. Hogy világos legyen nem a Joy gombját nyomom definiáláskor, hanem egy kombinációt és ezt utána hozzárendelem egy gombhoz. Mindegy. Akkor sem lehet nehéz a CTRL-t és az ALT-ot megcsinálni, hogy lehessen rá definiálni. Minden játékban lehet. Nem tudom mit különcködnek ezek... 😊