12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • tomonor
    Lucskos szendó :D Ez nagyon megragadt azóta, mindig a kecsapos szendvicseimet hívom így a haverok között xD
  • Vitez77
    Megvan DVDn XD. Eleve nagy a sorozat, de így. Főleg a 0:42 sokatmondó szó: "Bööörp"
  • tomonor
    Gyáá walter videóit már régóta nézem, nagyon ott vannak xD főleg hogy most fogják leadni az utolsó fumoffu epizódot megint, így még nosztalgikusabb volt végignézni XD
  • Vitez77
    Ez most nagyon off lesz, de:
    http://www.youtube.com/watch?v=enoYxPvGXAg
  • mano1b
    értem de hasonlora nincs ha valaki maga tervez ilyent kaput vagy egyébre a mod az már nem
    copyright ha nincs védve
  • Vitez77
    Csinálnának, de copyright gondok vannak
  • mano1b
    igen és ebbe a játékba abból sok jó dolgot be lehetne rakni akik modot csinálnak ehez igazán bele nézhetnének 1-2 eve videóba és király játék lehetne végre.
  • Vitez77
    Na, megoldotttam a napos problémát az editorban. Az a hülye gép közvetlen mellém rakja mindig, én meg "belenézek". Crash.
    Marhára el kell távolítani a napot.
  • Gunslinger
    Split Dragon is igen jó masina ám, jól el leszel vele.

Station tipp: A megfelelő paranid és split szektorokban Teladianium üzemmel betegre lehet keresni magunkat, nagyon sok millát húztam ki belőlük, másodlagos anyagként fogy. Ilyen szektor pl. Duke's Domain, Tharka's Sun.
  • Lockheed
    Nekem ki van véve a köd! Utáltam úszni a katyvaszban... :)
  • Vitez77
    Nem :D
    EVE: vannak már benne értelmes nebulék, vagy az csak az Apocryphaval lesz?
  • Gunslinger
    Ez egy sima spirál galaxis, mi ezen olyan nagy szám? Alap TC-ben is látni ilyen hátteret. Sőt, az unfocused jumpdriveal elérhető random generált szektoroknál gyakran ad be hasonlót, ez tisztára úgy néz ki, mintha onnan lenne.
  • Lockheed
    Amellett, hogy sok színes nebulával találkozni benne, remek bolygóhátterek is vannak amik nekem nagyon tetszenek! :)

Akela's Beacon

Kép 1.
    Kép 2.
    Kép 3.

• mano1b
    ez kicsit már túl szép nem ?
  • mano1b
    én meg tóltam a napokba az eve nevű játékot és nagyon szép volt a benne lévő ugro kapúk
    meg az egész űr ebbe is jólenne ilyen az lenne az igazi.
  • tomonor
    hmmm, mondjuk innen hiányolom azt a sárgásbarna ködöt, amelyet a xenonok okoztak, és beborította egész paranidiát... :{
  • Lockheed
    Priest Rings

Kép 1.
    Kép 2.
    Kép 3.
  • Lockheed
    Hát én most kezdtem újra úgyhogy teljes a pompa de az fix, hogy nem fogom mégegyszer végigszopni a HUBot, hanem letöltöm a könnyített verziót. Egyszer elég volt, és abban nem csaltam de másodjára tutira nem kínlódom végig... :D
  • Lockheed
    Hát megmondom őszintén, hogy nekem nagyon tetszik... Végre sok változatos háttér van. Ami a leginkább földobja azok a csillagok. Nem csak pár kis pont, hanem töménytelen kicsi és jópár nagyobb ami eddig nem volt. Néhol nagyon a távolban látszik egy-egy galaxis spirális korongja. Szerintem nagyon szép és egészen új színt visz a játékba. Sokkal jobban tetszik, mint az eredeti. Megint tartogat minden szektor valami meglepetést. És sok nagyon-nagyon szépre sikerült szektor van ami kellően világos pedig eddig fekete volt. Sokkal több olyan Unknown szektor lett, ahová szivesen beköltözök, mert végre van benn fény.
  • Vitez77
    Jó! Nagyon jó!
    Amint megoldódik az a kis prob, hogy új gamet kell kezdeni hogy ezt apjuk, azonnal játszopm vele újra. Addig Reu-zok/Cabal/Clear Sky.
    Pl. Priests Ring végre olyan, amilyennek elképzeli az ember: egy hatalmas gyűrűs gázóriás.
    Amúgy (nem szivatásképpen) felvetődik ilyenkor a kérdés: maga az X mennyire valóságszerű? PL a Teladianium, ami alapjábanvéve sár, mégis abból készülnek a hajók.
    Na, de mindegy, lényeg, hogy über játék.
  • tomonor
    teccik az x-btf-es Argon Prime norma, még akkor is ha az X2-s is szép volt.
  • mano1b
    ebből az Argon Prime a leg szeb.
  • NONPLUSZULTRA
    Szép-szép, de mennyire hitelesek, illetve valószerűek ezek a szektorok így? Milyen érzés ilyen környezetben repülni?
  • Lockheed
    Merchant Heaven

Kép 1.
    Kép 2.
    Kép 3.
    Kép 4.
  • Lockheed
    Nos igen. Lényeges változásokat fedeztem föl! :)

Vestibule of Creation
    Kép

Home of Light

Kép 1.
    Kép 2.
    Kép 3.

Argon Prime

Kép

Egy Unknown szektor valahol a mélyűrben... :)

Kép.

President's End

Kép

Heaven's Assertion

Kép 1.
    Kép 2.

Hát szóval az előző sem volt sz@r, de ez odab@sz! :))
  • mano1b
    esetleg ha kel valakinek .Parent Directory -
    [ ] TBackgrounds.rar 23-Oct-2008 16:53 931
    [ ] external-docking.rar 13-Nov-2008 20:12 128K
    [ ] new-engine-colors-TC..> 05-Nov-2008 07:18 1.7M
    [ ] reduced-payouts.rar 28-Nov-2008 10:33 10K
    [ ] types-sounds.rar 20-Dec-2008 10:27 6.0K
    [ ] types.rar 07-Dec-2008 10:21 29K

link
  • mano1b
    itt is akad sok jó dolog..link
  • bgabor
    Kösz a segítséget!
  • mano1b
    ezt találtam a képen belül 7 uj küldit aktivál ha jól látom a képen és ez igaz
  • mano1b
    jaja
  • Lockheed
    Az összes lehetséges kezdést.
  • mano1b
    szeretném kérdezni ez mit takar pontosan.

Unlock starts X3 Terran Conflict.

Spoilers.

Launch the registry editor (for Win XP use Start-> Run, than type "regedit")
    and find the value "HKEY_CURRENT_USER-> Software-> EGOSOFT-> X3TC-> GameStarts.
    Change it to "ffff" and enjoy.
  • Vitez77
    Ha új gamet kezdesz (totál újat) akkor jön elő az IGAZI mod!
    Épp most csítelem be mindazt amim volt.
  • Lockheed
    Mi az újdonság és hol ? :D
  • Vitez77
    LOL az Improved background modra ;) Ez volt a hiba! New Game kell!
    Tudja vki, hol találom a TC savegame convertert? 870millt+vagyont nem szívesen veszítenék el...
  • Lockheed
    Pont most telepítettem újra, olyan 30 perce. Most rakosgatom föl rá a dolgokat. Melyikre gondolsz ? A Combat, vagy a másik? Mert most piros a főmenüm és nem tudom mitől! :)
  • Vitez77
    Lockheed! Kezdj új játékot a moddal! Szó szerint bekaksizol tőle!
  • NONPLUSZULTRA
    Nálam akkor ugrik el a szektor, amikor rosszul ütöm be a gyorsmakrót - a Shift+J-t.
    Szerintem, ha egérrel jelölöd ki a képernyőn, akkor nem ugrál el a kép az adott szektorról.
    Shift+J-nél egyik gombot se üsd le duplán.
  • Vitez77
    Pl: ez
  • Vitez77
    Letöltöd az SPK fájlt azt Cycrow (remélem jól írtam) plugin managerjével telepíted a scriptet.
    Ajánlom még a No civilians modot meg a no rocks modot.