X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem is van több 10 kereskedõm (egyre nagyobb területre elmerészkedõ sectro trader paranccsal) és nem tart sokáig meglelni kit aprítanak éppen. Át vannak nevezve, sorszámozva, így azonnal látszik a property-ben ha valamelyik hiányzik.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az elején mikor megtaláltam az elhagyott Elite-t elküldtem egy shipyardba késõbb megnéztem és sehol nem volt. Biztos lelõtték de semmi hír nem jött róla...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azét a shiftelt számokat használom, mert az alap le van foglalva a nézelõdéshez és a jostick-emen nincs nézelõdõ gomb...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Ezen kívül egy halom billentyût törölhetsz nyugodtan. szerintem a mentésre, kilépésre, betöltésre, állomáson vásárlásra és hasonlókra semmi szükség külön billentyûként, simán jó menübõl. Máris felszabadul vagy 15 újabb billencs. A HK-k a harcban kellenek igazán, sima állomás managementre és társaira tökéletes a menü...
Más hasonló jellegûrõl tud valaki valamit?
Van valamilyen grafikai könnyítõ script a játékhoz?
A lelõtt hajó utáni nyomozás meg pofonegyszer. Meg kell nézni az üzeneteket (visszaolvasni mik történtek mostanság) és kész is vagyunk. Ott le van írva hol és mikor történt a támadás.
Race Patrols
TL/TS Storehouse
Trans-Orbital Accelerator to JumpGate Coversion
Wing Equip Like fix and extension
Invasion warnings
Ship killed notifications
No floating icons
Tényleg olyan alap dolgok vannak benne amik nem is értem miért maradtak ki a játékból. Pl. ha lelõnek egy hajódat (ami sokszor olyan gyorsan történik, hogy mire odamész megnézni mit támadtak meg már nincs is ott) fél óráig nyomozhatod, hogy melyik hajód volt.
Ideje nem jártam itt, meg az "otthonom" körül, elküldtem az asszonyt nézzen körül. A gyönyörü grafikán még mindig ámulok, a kisebb finomitásra váró hibák ellenére is.
A kisebb hiba egyike nálam, az üzenetek helyett, csak üres mezõt látok. Nemtudom elöfordult-e másnál is ? Reinstall...?
Ami viszont nem hiba inkább idegesítõ dolog, beköltöztem az M148 fölött levõ szektorba, ahol csótánykáék intezíven és agresszívan jönnek mennek. Egy csapat wingem már ráment kb 20 vadász +2 korvett, nem semmi milyen hamar, pár percenként bespawnol 20-30 bogarat a játék. Jó kis céllövölde van, kénytelen voltam berakni pár lézertornyot. A wingjeim patrolban néha elfelejtenek rárepülni az ellenre, attack all-ban viszont rögtön reagálnak.
X universe Home, sweet home
This script + mod is designed to replace the standard military ships you see bumblung around with small patrols, that call for backup when needed.
Yessss! 😊 Végre nem lesz az, hogy lövöd az Odint és le sem sz@rja a rendszer túloldalán lévõ Military Patrol! 😊
No Floating Icons
TL Storehouse!!
Ship killed notifications
Accelerator to Jump Gate Conversion!!
Wing Equip Like Fix and extension
Invasion warnings
Race Patrols
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ilyenkor az állomásokat is lepucolják vagy csak a hajókat? Ha az állomásokat is akkor utána újraépíti õket a gép?
Én ilyen nagy raiddel még nem találkoztam de majd figyelek. Amúgy melyik fajok vannak harcban? Argon - Paranid ahogy látom, Boron - Split talán és még?
Jelentem letudtam a Goner quest idegesítõ részét és most hagytam egy picit és felszereltem Boreas bácsit (24 PPC és 8 Flak és Cluset flak). Hát nem kissámli. Ahogy féloldalasan beállok és 16 PPC-bõl kapja a tüzet az ellen hmmm.
Még a Xenon station sem bírta ki 1 percig. Gondoltam lövök bele egy Firestorm torpedot a végére erre felrobbant a station mielõtt odaért a torpedo. <#idiota>#idiota>
Felbátorodván, hogy félisten vagyok mondom benézek a Xenon Sector 472-be is. Na ott a fiúk azt mondták, hogy "Te biz még nem vagy félisten!" és elpakolták a kis csodahajómat elég hamar de azért teccik. <#vigyor5>#vigyor5>
Holnap még élvezkedek most csak kis kipróbálásra futotta. Még szerencse, hogy a paranid gyárak meg EQ dockok tele voltak PPC-vel így sorban összevettem vagy 14db-ot, mert csak 10 volt.
Kicsit vadászgassak terranéknál?
Nem találom a fórumbejegyzést errõl:
A terran plotot csinéálom, most kellene dokkolnom a tóruson, de szétkapnak ha megközelitem.
why?
2. mijaza HUB, melyik plot adja, hogy mûködik?
köszike.
Kicsit mintha lerohanták volna a Paranid fõszektort! 😊
KÉP!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Nem tudtam elfoglalni, így ott dögöljön meg ahol van felkiáltással szétlõttem a francba. Ha már egyszer a 10 legképzettebb marine-om maradt holtan a fedélzetén (pedig csupa kopasz védõje volt, igaz 20-an voltak). Lehet próbálkozni kellett volna még, mert nagyon tetszett a gép.
Mászkál ez is egy kis task force kíséretében mindenfelé. Ez többnyire 6 Heavy M6-ot jelent, meg jópár Medusa vadászt (szerintem ez 12 vadászt jelent, de ahol találkoztam eddig vele, ott mindig volt amúgy is pár medusa). Találkoztam már vele Preacher's Refuge-ban, Shore of Infinity területén (pedig ez már Boron szektor), Perpetual Sin szektorban (Duke's Citadel-bõl nyíló szektor). Ez utóbbiban pofoztam a nemlétbe.
A külseje nagyon tetszik. Sajna nem tud szállítani vadászokat, viszont a fegyverzetére nem lehet panasz. Az ágyúk elhelyezkedését figyelve sem nagyon van gondja. Legalábbis kívülrõl nézve nem tûnt problémásnak azok elhelyezkedése. Mindegy honnan jön támadás, tud rá reagálni. Jó sok main ágyú mellett szinte minden irányban van valami tornya. Elõre ha jól emlékszem talán IBL volt pakolva a dögre (lehet hogy csak toronyba), mert azzal kapta telibe az egyik kalóz M6-ot amit nekem kellett volna kisöpörnöm a szektorból. Ebben a harcban (szektor járõrözés) lett végülis megkísérelve a foglalás is, mert az egyik rakétám robbanási körébe került a kíséretének egyik tagja, így megtámadott.
a PTNI HQ-ból nyíló Unknown szektor ahol kellett scannelni a Terran plot elején és a Verstibule of Creation nevû szektorban van egy Mercenary M alpha ahol lehet venni mercenarykat. Ez mitõl másabb, mint a Marine-ok ? Mire jók ezek a fiúk ?