12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #4927 Lucskos szendó :D Ez nagyon megragadt azóta, mindig a kecsapos szendvicseimet hívom így a haverok között xD -
#4926 Megvan DVDn XD. Eleve nagy a sorozat, de így. Főleg a 0:42 sokatmondó szó: "Bööörp" -
tomonor #4925 Gyáá walter videóit már régóta nézem, nagyon ott vannak xD főleg hogy most fogják leadni az utolsó fumoffu epizódot megint, így még nosztalgikusabb volt végignézni XD -
#4924 Ez most nagyon off lesz, de:
http://www.youtube.com/watch?v=enoYxPvGXAg -
#4923 értem de hasonlora nincs ha valaki maga tervez ilyent kaput vagy egyébre a mod az már nem
copyright ha nincs védve -
#4922 Csinálnának, de copyright gondok vannak
-
#4921 igen és ebbe a játékba abból sok jó dolgot be lehetne rakni akik modot csinálnak ehez igazán bele nézhetnének 1-2 eve videóba és király játék lehetne végre. -
#4920 Na, megoldotttam a napos problémát az editorban. Az a hülye gép közvetlen mellém rakja mindig, én meg "belenézek". Crash.
Marhára el kell távolítani a napot. -
Gunslinger #4919 Split Dragon is igen jó masina ám, jól el leszel vele.
Station tipp: A megfelelő paranid és split szektorokban Teladianium üzemmel betegre lehet keresni magunkat, nagyon sok millát húztam ki belőlük, másodlagos anyagként fogy. Ilyen szektor pl. Duke's Domain, Tharka's Sun. -
#4918 Nekem ki van véve a köd! Utáltam úszni a katyvaszban... :) -
#4917 Nem :D
EVE: vannak már benne értelmes nebulék, vagy az csak az Apocryphaval lesz? -
Gunslinger #4916 Ez egy sima spirál galaxis, mi ezen olyan nagy szám? Alap TC-ben is látni ilyen hátteret. Sőt, az unfocused jumpdriveal elérhető random generált szektoroknál gyakran ad be hasonlót, ez tisztára úgy néz ki, mintha onnan lenne. -
#4915 Amellett, hogy sok színes nebulával találkozni benne, remek bolygóhátterek is vannak amik nekem nagyon tetszenek! :)
Akela's Beacon
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
-
#4914 ez kicsit már túl szép nem ? -
#4913 én meg tóltam a napokba az eve nevű játékot és nagyon szép volt a benne lévő ugro kapúk
meg az egész űr ebbe is jólenne ilyen az lenne az igazi. -
tomonor #4912 hmmm, mondjuk innen hiányolom azt a sárgásbarna ködöt, amelyet a xenonok okoztak, és beborította egész paranidiát... :{ -
#4911 Priest Rings
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3. -
#4910 Hát én most kezdtem újra úgyhogy teljes a pompa de az fix, hogy nem fogom mégegyszer végigszopni a HUBot, hanem letöltöm a könnyített verziót. Egyszer elég volt, és abban nem csaltam de másodjára tutira nem kínlódom végig... :D -
#4909 Hát megmondom őszintén, hogy nekem nagyon tetszik... Végre sok változatos háttér van. Ami a leginkább földobja azok a csillagok. Nem csak pár kis pont, hanem töménytelen kicsi és jópár nagyobb ami eddig nem volt. Néhol nagyon a távolban látszik egy-egy galaxis spirális korongja. Szerintem nagyon szép és egészen új színt visz a játékba. Sokkal jobban tetszik, mint az eredeti. Megint tartogat minden szektor valami meglepetést. És sok nagyon-nagyon szépre sikerült szektor van ami kellően világos pedig eddig fekete volt. Sokkal több olyan Unknown szektor lett, ahová szivesen beköltözök, mert végre van benn fény. -
#4908 Jó! Nagyon jó!
Amint megoldódik az a kis prob, hogy új gamet kell kezdeni hogy ezt apjuk, azonnal játszopm vele újra. Addig Reu-zok/Cabal/Clear Sky.
Pl. Priests Ring végre olyan, amilyennek elképzeli az ember: egy hatalmas gyűrűs gázóriás.
Amúgy (nem szivatásképpen) felvetődik ilyenkor a kérdés: maga az X mennyire valóságszerű? PL a Teladianium, ami alapjábanvéve sár, mégis abból készülnek a hajók.
Na, de mindegy, lényeg, hogy über játék. -
tomonor #4907 teccik az x-btf-es Argon Prime norma, még akkor is ha az X2-s is szép volt. -
#4906 ebből az Argon Prime a leg szeb. -
#4905 Szép-szép, de mennyire hitelesek, illetve valószerűek ezek a szektorok így? Milyen érzés ilyen környezetben repülni? -
#4904 Merchant Heaven
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4. -
#4903 Nos igen. Lényeges változásokat fedeztem föl! :)
Vestibule of Creation
Kép
Home of Light
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Argon Prime
Kép
Egy Unknown szektor valahol a mélyűrben... :)
Kép.
President's End
Kép
Heaven's Assertion
Kép 1.
Kép 2.
Hát szóval az előző sem volt sz@r, de ez odab@sz! :)) -
#4902 esetleg ha kel valakinek .Parent Directory -
[ ] TBackgrounds.rar 23-Oct-2008 16:53 931
[ ] external-docking.rar 13-Nov-2008 20:12 128K
[ ] new-engine-colors-TC..> 05-Nov-2008 07:18 1.7M
[ ] reduced-payouts.rar 28-Nov-2008 10:33 10K
[ ] types-sounds.rar 20-Dec-2008 10:27 6.0K
[ ] types.rar 07-Dec-2008 10:21 29K
link -
#4901 itt is akad sok jó dolog..link -
bgabor #4900 Kösz a segítséget! -
#4899 ezt találtam a képen belül 7 uj küldit aktivál ha jól látom a képen és ez igaz -
#4898 jaja -
#4897 Az összes lehetséges kezdést. -
#4896 szeretném kérdezni ez mit takar pontosan.
Unlock starts X3 Terran Conflict.
Spoilers.
Launch the registry editor (for Win XP use Start-> Run, than type "regedit")
and find the value "HKEY_CURRENT_USER-> Software-> EGOSOFT-> X3TC-> GameStarts.
Change it to "ffff" and enjoy.
-
#4895 Ha új gamet kezdesz (totál újat) akkor jön elő az IGAZI mod!
Épp most csítelem be mindazt amim volt. -
#4894 Mi az újdonság és hol ? :D -
#4893 LOL az Improved background modra ;) Ez volt a hiba! New Game kell!
Tudja vki, hol találom a TC savegame convertert? 870millt+vagyont nem szívesen veszítenék el... -
#4892 Pont most telepítettem újra, olyan 30 perce. Most rakosgatom föl rá a dolgokat. Melyikre gondolsz ? A Combat, vagy a másik? Mert most piros a főmenüm és nem tudom mitől! :) -
#4891 Lockheed! Kezdj új játékot a moddal! Szó szerint bekaksizol tőle! -
#4890 Nálam akkor ugrik el a szektor, amikor rosszul ütöm be a gyorsmakrót - a Shift+J-t.
Szerintem, ha egérrel jelölöd ki a képernyőn, akkor nem ugrál el a kép az adott szektorról.
Shift+J-nél egyik gombot se üsd le duplán. -
#4889 Pl: ez -
#4888 Letöltöd az SPK fájlt azt Cycrow (remélem jól írtam) plugin managerjével telepíted a scriptet.
Ajánlom még a No civilians modot meg a no rocks modot.