X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rossz, baromi látványos, de a zene szerintem nagyon rossz választás és igazán úgy semmirõl nem szól a klip, csak esztelen lövöldözésrõl, a frankó bevezetés után vártam volna valami történetet, de semmi, nincs tetõpont sem. Ha szavaznom kéne rá 10 pontból adnék rá max. 7-et.

Az nem tetszik h nincs semmiféle kohézió benne. Fölvonultat egy halom ûrhajót, robbanást, de tiszta kaotikus az egész, nem áll össze kerek történetté, semmi "plussz" nincs benne.
Leginkább a Global Deejays féle SanFransiko-ra hasonlít, ott volt olyan h felsoroltak egy csomó városnevet a zenével. De abba jó volt a zene meg a csajok <#idiota>

Ha már ûrhajós video akkor itt az ETALON szerintem.

szerintem nagyon ott van :<

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Engem igazán a zene irritál benne, és ha a zene szar egy videóban azt már más nem tudja felhozni. Hát ez van, nem vagyunk egyformák. 😄

Hát ez nekem nem nagyon tetszik.
Bár én nem csináltam semmit, úh inkább nem is szólok többet 😊

oh köszi 😊

Yaki-t mond.

mivan? ingyenreklám? normálisvagy? -_-
a vidi egy fan által készített és a versenybe beküldött kiváló profi... videó. Az biztos hogy ez fog nyerni. nagyon profi munka...

amúgy a terrán után milyen fajt mond? mert azt sosem értem... :<

NONPLUSZULTRA
Nemrég kezdtem újra, az elején járok én is. Nem kapkodom el, élvezem hogy még csak 1 vadász van a seggem alatt. A Nova raider-t próbálgattam Mass Driverekkel, most a Kestrellel térképezem fel az összes kaput, hogy bármilyen küldi esetén bárhova el tudjak ugrani. Pár szektor még hátravan. Ha majd lesz elég lóvé és biztos háttér meg 1-2 patch majd akkor csinálom a plotokat.

A videó meg egy profi ingyenreklám. (bár az Ego megérdemli)

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Vitez77
Én még csak az elsõ küldin vagyok túl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ahol a Nova felrobbantja a Jumpbeacont, Terrant játszom
, szépen beosztom a küldiket. Ismerve az Egosoftot, úgysem olyan a plot, hogy napokba teljen megcsinálni.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Vitez77
Ok.....asszem mentõt kell hozzám hívni, hogy visszahelyezzék a szemem a helyére <#wow1><#ijedt>
Nem létezik, hogy ne ez nyerjen!
Mondjuk kíváncsi vagyok, milyen gépe lehet <#vigyor1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

asszem megvan a nyertes videó...

Lockheed
Jó lett ez az újféle Spoiler gomb. 😊 Szerintem már mindenki túlhaladt a storyline-on aki elkezdte és utána már csak a HUB maradt az pedig nem nagy titok! 😊 Már befejeztem a 650K silicont, most 250K microchip kell neki... 😞 Vicces lesz. Ha végre kijönne a patch akkor megcsinálnám a céges plotokat. 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Ám nagyobb valószínûséggel kompatibilis ugyanis a fáljformátumok az x-btf óta nem változnak...

Nemtudom hpgy van-e TC-hez, ám Reunionba próbállgattam vele modolgatni. Régen. Utoljára amikor rábukkantam a linkjére, a szerver halott volt. ( = nem mûködik a link)

Habár nem játszotta a game-mel (JÉÉÉ ÚJDONSÉÁG!!!!) azért már most elõre sajnálom hogy kihagyták a fegyver variációkat (alpha beta gamma) illetve a BBS-t. 😞 Habár elõbbit egy mod kárpótolni tudja újabb fegyverekkel csak lesz-e valaki aki képes ekkora átszervezést csinálni az univerzumban. 😉

Lockheed
Léccilécci linket erre léccilécci! 😊 Hol van ez ? TChez van ? Ááá nem is hallottam errõl! 😄

nem, a modmanager-re, amivel a cat, dat és azon belüli fájlokat lehet megnyitni.

Lockheed
Egyébként nekem a Race Patrols mod hibás. Az Argon capital hajóknak ( lehet, h a többinek is de csak ezeket láttam ) eltûnik a neve. Tehát ott eveznek továbbra is a szektorban csak a nevük nincs kiírva. Amint leveszem a scriptet mûködik minden tovább (persze csak ha nem mentettem). Szóval ha valaki kipróbálja erre figyeljen oda.

Lockheed
Nos ez tényleg nagyon kemény! 😊 Bár a CIGet sajnálom, mert egyik kedvenc fegyverem de azért tényleg nagyon jó! Látszik a FLAK AAA is végre méghozzá remekül és a hangja is jó lett! Biztos, hogy használni fogom ha kijön. Szerintem az eddigi egyik legjobb MOD lesz ami kijött.

Lockheed
Mod manager ? Hol ? A Cyrow Installerre gondolsz ?

Vitez77
Alapvetõen csak az effekteket érinti a mod, de sztem azokat nagyon jó irányba fogja terelni.
Dehát: ízlések és pofonok 😉

Mi lesz benne változás a fegyverek buherálásán kívül?
Nekem nem igazán jött le.

Már láttam. Cép 😛

Vitez77
Apropó: láttátok már a CMod-ot? Nagyon durva lesz, ahogy elnézem. <#wow1>

kár hogy már alszol, most már várnod kell reggelig amíg elolvasod ezt az üzit, hogy X3 modmanager-rel csak néhány értéket módosítasz a kívánt fájlba és máris no a probléma. 😄

Lockheed
"Bullet Mod 2 "

Ami BMTC Strong Capital Ships / Weapon Balance script és mod ugyebár ami sok mindenben jóóó és sokban nem. Az tény, hogy elég gyorsan hullanak a hajók legyen az akár a mienk ha nem vigyázunk, akár az AI.

Ami igazán nagyon zavar benne:
* Major capital ship weapons hull damage reduced by 70%
* Major capital ship weapons ROF reduced by 30%
* M/AM hull damage reduced by 40%

Jó, hogy legyenek hosszabbak a csaták, strapabíróbbak a hajók ami életszerûbbé tenné a dolgot, de ez a Patrol missionok jelenlegi mûködése miatt engem pl anyagilag ellehetetlenítene. (Bazzz milyen egy szó ez ? 😄 ) Nekem 2db Osaka és 1 Boreas alkotja a flottám fõ ütõerejét. Nos a PSP az nem egy gyorstüzelõ. Sokkal lassabb, mint a PPC viszont az tény, hogy sokkal de sokkal erõsebb. Namost ha még ennek csökkentik a damage-jét 70%-kal és a Rate of Fire-t harminccal akkor SETA-zva kell harcolni ha szeretnék még aznap végezni. Kíváncsi vagyok amúgy hogy viszonyul mindez a missionokra adott idõhöz. A másik fõ problémám, hogy a franc sem tudja eldönteni, hogy a magas harci rangom miatt, vagy a sok Capital hajó miatt de average nehézségû patrol missionban kapok a nyakamba 5-6 J-t, és kb 12-15 db K-t. Namost ez finoman szólva is erõs túlerõ és mindehhez hozzájön még, hogy nem lõ a hajóm, mert ez lenerfeli a fegyvereket. 😊 Fukkk! 😄 PEdig amúgy piszkosul tetszik mert nagyon sok jó dolog van benne... Na mindegy nem sírok tovább, nem teszem föl és kész pedig elsõre megörültem csak mikor átolvastam akkor kicsit elszontyolodtam. Inkább szerintem meg kellett volna sokszorozni a hajók hull értékét vagy hasonló. Na mindegy megyek aludni... 😄

az nekem régen a reunion+xtm kombóval jött elõ... Késõbb kiderült hogy nem az XTM verziós cockpit callbacket töltöttem le xD <#lama><#lama><#wilting><#bdead>

Lockheed
Nekem konkrétan kifagy tõle a játék mikor el akarom hagyni a szektort legyek bármilyen hajóban is... 😊

karácsonyi hírekbe úgy is lesz róla szó...

Hmm nem nagyon akarja elsietni az Ego a patchet. Remélem még idén kész lesz. 😛

Se legálisan se máshogyan se. Van valami szar ami annak van nevezve, de köze nincs hozzá.

sose az átlagot nézd hanem a minimumot, ugyanis tapasztalat szerint mindig a minimum zavaróbb az átlagnál...

250 körül ASUS 19-es monitorral, plusz kieg. együtt.

Nekem a mostani gépen 16 FPS lett az átlag úh az a 78 az nem olyan rossz azért.

Pont én is ilyen gépet néztem ki csak a vidókari 512mB-os. De egyelõre nem visz rá a lélek mert rohadt drága (mennyiért raktad össze), plusz még a játék se kapható.
De elõbb-utóbb kénytelen leszek rá. Mindjárt december<#vigyor4>

8x élsimitás és 16x szûrés mellett 1440x900-ban 78 képkocka átlag talán nem olyan rossz.<#guluszem1>

:S azért itt, ilyen erõgép mellett is lecsökken rendesen. Próbáld meg medium grafika mellett.

X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0

Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.longhorn_rtm.080118-1840)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 4800 Series <1787 MB> Driver: 7.15.0010.0154
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
Usable System Memory: 2046 MB

Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1440 x 900 * ❤️2>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x

Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: disabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: disabled
Used Vertexsize: 28 bytes

Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 43.0 average fps 13.0 minimum fps 96.0 maximum fps
Scene "Fight" 94.3 average fps 34.0 minimum fps 230.0 maximum fps
Scene "Build" 125.3 average fps 71.0 minimum fps 230.0 maximum fps
Scene "Think" 52.1 average fps 29.0 minimum fps 106.0 maximum fps

Overall average framerate: 78.7 fps

(c)2008 EGOSOFT
For more information visit http://www.egosoft.com

...

Bocs!! Nem jelöltem ki a benchmark futtatást.De láma vagyok.

1440x900 8xAA 16AF Erre tettem, de ment volna a végtelenségig.Sehol sem szaggatott.

jobb alsó sarokban be kell jelölni a run as benchmark opciót... xD

legalább 20 percig futtattam ezt a 422 megás rollingot, de nincs vége.Meguntam, lekapcsoltam.Hogyan lesz ebbõl eredmény? Segitsetek légyszives.

legállisan nincs...

Nincs dx 10 xpre.

igazság szerint csak néhány játéknak kell vista (pl Crysis) ám ha jól tudom van Dx10 patch XP-re...

Tökéletesen igazad van.Gondolkodom rajta nagyon, mert nem is játszom igazán mással.Végül is ez miatt cseréltem tegnap gépet.X3-nak meg nem kell Vista.

Továbbá találtam egy érdekes modot nektek: állítólag felszépíti a szektorokat, és mindegyiknek ad egy egyedi szektorzene fálj forrásfájlt. Ez azt jelenti hogy mindegyik szektornak meg tudjátok csinálni hogy külön zenéje legyen, csak át cserélni egy fájlt-ám ehhez kell egy kis tárhely, ugyanis MINDEN zenébõl kell ebben az esetben egy másolat.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=224583