X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cockpit callback modot úgy döntöttem nem rakom ki a hasznos script/mod listába, ugyanis nagyon hibás.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

egy XP nem érné meg jobban? Tudniillik a Vista 400 megát eszik alapba a RAM-ból, az XP pedig max 160-at+driverek, skinek, és még így is csak max 200 mega.

Kiváncsi leszek én is.1440x900 tökéletesen megy.Bár még csak 2GB ram van a gépemben.Vista miatt hétfõn veszeg még kettõt.Intel Core 2 Duo E8400 a proci, a kártya Gigabyte Radeon HD 4850 OC 1GB ram.

NONPLUSZULTRA
Nekem is, mégis szaggat. Dobj nekünk egy Rolling Benchmarkot.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Végre megszünt mindenféle szaggatás.Csak sokba került.

jött a khaak és mindenki president's end-be volt...

Behaltatok. Mi történt? Pedig olyan jó volt olvasni az írásaitokat...
Remélem holnap azért pörgõseb lesz az élet itt. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Azért nem tudom még biztosan, mert csak most kezdtem és gyáram még nincs. De hibaüzenetet már nem ír ki a játék.

Egyébként Humble Merchanttal indultam. Kíváncsi lettem volna a Terran kezdésre, de nõ bõrébe nem akartam bújni, nem volt kedvem kötésmintákat cserélni. :-D Egyébként pedig ahogy hallottam az argon és terran kezdés között nincs sok különbség.
Köszi a segítséget, azt hiszem, már mûködik.
BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

köcc 😛

BaLeeX
Designes! Grat! 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Kipimpeltem egy képet o.o
Eredeti kép

új

resized

Lockheed
Ahham!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Hidd el, deszeretnék én játszani vele, ám a gépem tuti nem vinné, és most kaaprintottam meg a BF2142-it szal az lefoglal 😊

Úgyhogy videómegoszókból, képekbõl illetve a hírekbõl játszok a TC-vel 😛

BaLeeX
Egy biztos, azt nem lehet rád mondani, hogy nem foglalkozol a topiccal. A játékkal meg még nem is játszottál!
Respect! <#eljen>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Terv:
-Banner (kapcsolódó link: egosoft.com)
-Hasznos gombok
--------------------------------
-Hasznos dolgok
-Kapcsolódó oldal linkek
-Nagy modok
-Hasznos scriptek
-Javascript:openwindow szerû topikszabály leírás
-Spoiler gomb
-Media player (legjobb X zenék összeválogatva

--

-Átméretezhetõ Text-Area
-Fórum hozzászólások

Nos, valahogy így tervezem a topikunkat ^_^ (ám idõ kell)

Tudom, hogy én vagyok a béna.

Tehát akkor elõször Cyrow-val a könyvtárakat, majd utána szintén Cyrowval az Agentet?
XP

Az enciklopedia megmondja pontosan hogy mi hol kaphato.
De egyebkent Jumpdrive van a Foldon es a Home of Lightban (biztos mashol is). A Salvage Ins. a Heretic Endbe, de a kulonbozo HQ-kban is megtalalhato. A Military baseken is korul nezhetsz. A Salvage Ins. csak akkor lathato ha te dokkolsz be a stationra.
Lockheed
A mellérakott tömörített könyvtárak ugyanazok, mint ami az spkban van csak ott van kibontva is. Elõször rakd föl a Neccessary Library scriptet utána az Agentet. Nekem megy...

A Terracorp HQ árul mindkettõt, de máshol is láttam belõlük...

Vitez77
Apropó: Jumodrive-ot hol lehet venni? Mert ugye Goner templom az most nincs.
Extra pontért még egy kérdés: És Salvage Insurencet hol találok? 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Az .sk-ban benne van minden, ami kell, így nem kell más könyvtárat bemásolni sehova. Ez egyswzerûen a többi könyvtár megfelelõ formátumú tömörítvénye, amit a script installer kibont és szétpakol. Annyiból jobb az spk használata, hogy az installer le is tudja szedni azokat a fájlokat, amelyek oda tartoznak, ha már nem akarod használni. Nyílvántartja, mi van benne és egyben kezeli.

Kell még hozzá az ugyan onnan letölthetõ Befehlsbibliothek is, anélkül nem mûködik. Talán a beállításoknáll, az AI konfigban is engedélyezni kell...

Halihó!

Letõltöttem az összerakott spk-t, beraktam a Cyrow installerrel, de béna vagyok, így nem mûködik. Mi az ördögöt kell csinálni a könyvtárakkal, amik szintén tömörítve vannak? (A commercial agentesre gondolok) Felül kell írni vmit? Vagy bemásolni a fõkönyvtárba?
Nem úgy vettem észre, de lehet, hogy tévedek...

Az végülis nem lehet gond, mert a másodlagos alapanyagok csak a NPC gyárakban szerepelnek...

http://a-zcomp.eu/

Tartok tõle, hogy semennyire. Kicsit eltérnek a másodlagos alapanyagok, ahogy elnézem...

A RU complex calculator-ai mennyire használhatók TC-hez?

BaLeeX
Akkor én voltam noob. Jóvan ez megnyugtat. 😊

Kösz a tippet.

Bliss Place állomásokat keress. Ilyen található Teladi Gain, Profit Share, Greater Profit, Scale Plate Green, Spaceweed Grove, valamint Sanctity Corruption szektorokban.

BaLeeX
Honnan szerezzek space weed-et embörök?
Kalóz bázisokon meg trade stationokon sem találtam sehol.

Vitez77
Engem az "X3-TC Demó" már átb...vágott -.-

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

A bonus pack ne tévesszen meg senkit! Csak azért írtam oda ki mert ott lesz a helye (és hogy el ne felejtsem) 😊) tehát még nincs.

Lockheed
Ááááááááá tényleg! 😊)) Köszi! Most már emlékszem! 😄

de õ mondta amikor megjelentek a yakik a millitary transportba, home of lightba

Lockheed
Hát tippen az van de nem vágom... Mostmár nebasszááááá! 😊 Talán mintha Saya mondta volna valahol nem ? Vagy nem ? Vagy mostmár nemtudom... Ilyenkor mindig elbizonytalanodok... Ááááá... 😊

Tényleg nem emlékszel rá?

khm*Dogun*

Lockheed
Ááá honnan van ez az idézet ? Tuti, h hallottam már valahol! 😊

YOU NEVER SAY ITS QUIET!!!

Lockheed
Atyaég mi ez a csönd ?

Lockheed
Csak ha ezt csinálod vegyél egy Split Police licenset. Ugyanis a scannelés illegális.

Vagy esetleg mászkálj sokat split területen és nézegessed melyik hajón milyen fegyver van. Ha van neked tetszõ akkor ments, majd támadd be a delikvenst. Talán marad utána fegyver.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kha'ak szektorokban az Operation Final Fury feladatok közben találtam még csak ilyen fegyvert. Kisérleti csúzli, ezért nem kapható. Az említett szektorokban, ellenség által kinyírt zsoldos hajók szoktak ilyet hullatni. Ha játékos nyírja ki õket akkor nem dobnak ilyesmit.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sziasztok! Phased Array Laser Cannon !!!! Fel lehet tenni a Pantherre, de sehol sem lehet kapni. Segitsetek légyszives, ha ti megtaláltátok valahol. Köszi!<#wow1><#conf><#help>

BaLeeX
Igen ezt vágom ez még rémlik X3:Ru-ból. A station írja, hogy van alapanyag 4 szektoron belül és 6 van beállítva nekik max távolságra, max akkor az árat kell feljebb nyomnom aztán akkor hátha elindulnak vásárolni. Kipróbálom kösz.

Lockheed
Szedd le, tömörítsd ki és láss csodát! 😊

OK.Köszi a választ.Akkor megcsinálom.Csak azt gondoltam,hogy a 3133-as hozzászólásnál már eleve spk formátumban van a dolog.Legalábbis én úgy értelmeztem.
A Script installerrel tudsz spk-t csinálni a rar-okból...

Ezek sajna nem spk-ban vannak hanem rarban.Mindenesetre örülnék az spk formátumúnak