12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • mindero
    Hello neked is!

Van, minden M7 missile frigate-be 20 ember fér.
    Sajnos igen, 50 millió alatt nincs+felszerelés
    Mindenfajta Ion alapú fegyver főként csak a pajzsokat sebzi, a legjobb az Ion distruptor, de ennek rövid a lőtávja (csak vadászokra jó+sebzi a tieidet is)+még van egy de az hirtelen nem jut eszembe
    Dokkolás nélkül Transporter device-al tudsz átszállni, asszem 5km a hatótávja, tudsz árút is transzportálni a hajók között (akár a galaxis másik végéről is utasíthatod a hajóidat ha elég közel vannak egymáshoz), megvehető a Terracorp HQ-ban meg egy-két főhadiszálláson

Ha baromságokat írtam nyugodtan javítsatok ki :)
  • Alex Griffin
    Hello mindenkinek!

Lenne egy-két kérdésem:
    Van olyan hajó amibe több ember fér mint 10?
    Tényleg ilyen mocskos drága egy hajó amivel boarding pod-ot tudok kilőni?
    Melyik az a fegyver ami nem (illetve csak kicsit) károsítja a hajó HULL-ját?
    Hogyan tudok dokkolás nélkül gyorsan átszállni egyik hajóból a másikba? Csak az eject-el?

Reunion XTM vs. TC ---> csan a TC-t ismerem, úgyhogy az a legjobb!
    Ha van még ehez hasonló játék szívesen kipróbálnám! 5let?

Köszi előre is!
    Alex
  • antigua
    Hűha Reunion XTM vs. TC !

Nos sok igazságot megfogalmaztatok, főleg Nonpluszultra utolsó mondataival értenék egyet kiegészítve annyival, hogy míg az XTM és a harci scriptek csak javítanak a Reunion alapjába véve kereskedjünk-építkezünk fő vonalán. Addig a TC-ben elsősorban és fő vonalként a harc ( végre ) dominál és ennek rendeltek alá a készítők mindent !!!
    Tehát szabad a választás : aki a kereskedés, menedzselés, épitkezést szereti KELLŐ harci eseményekkel megfűszerezve annak : ala Reunion 3 XTM + scriptek.
    aki viszont a harcot,hódítást kedveli annak mindenképpen szerintem a TC való

Ui : Végeredményt tekintve csak dicsérni lehet a készítőket, hogy egy olyan világot teremtettek ezekkel a játékokkal, ahol minden scfi kedvelő megtalálhatja a neki megfelelő szórakozóst, és ez nem semmi !

• Gunslinger
    Na ezzel már ki tudok békülni :-) X-BTF rulzz!
  • tomonor
    az alapozta meg az X3-at, ahogy az X-BtF és Tension alapozta meg az X2-t.

Tehát a nyertes az X-BtF xd
  • Gunslinger
    Tökre nem az X2 volt a legjobb, nálam az az uccsó helyen van. :-P
  • tomonor
    Na akkor meg én megmondom a frankót: Az X2 volt a legjobb mind közül
  • Gunslinger
    TC a jobb szvsz. XTM nálam túl bugos volt, nem gyere be. Igazából a Reunionos kezelőfelület sok ideig nagyon hiányzott, de végül megszoktam a TC-set is és már semmi bajom nincs vele. TC plotok is sokkal jobban bejönnek, JB karakterétől kvázi okádtam mindig is, de ezt már vagy háromszor kifejtettem korábban :-)
  • Fickesz
    Feltöltöttem a térképet A4 Vektoros pdf

X3TC_Map_A4.jpg
  • mindero
    Hát nehéz kérdés.
    Az X3-al sokkal többet játszottam, és jobban is élveztem (újdonság varázsa), de a TC sokkal szebb és nem kellett éveket eltöltenem vele h ugyanoda eljussak. A plotok a TC-ben szerintem borzasztóak, nincs semmi háttérinformáció a világról, bedobnak a közepébe aztán csinálj amit akarsz. X3 sokkal jobban ki volt dolgozva ezen a téren, XTM-el meg pláne.

ÚH: X3+XTM nálam

De azért továbbra is TC-vel fogom nyomni, ha túl tudom tenni magam a HUBon.
  • tomonor
    pontosan hogy igazságos, ugyanis alapba az X3:R nem veheti fel a TC-vel a versenyt.
  • NONPLUSZULTRA
    Én valószínűleg egyedül vagyok a véleményemmel, de mivel a TC is X3, ezért nem számítottam ekkora elrugaszkodásra a Reuinionhoz képest és most sem vagyok vele kibékülve. Ugyanakkor tartalmaz annyi vizuális újdonságot, ami kényszerhelyzetbe hoz, és aTC-t nyomom most. Ami viszont a vágyálmom az egy Reunionos játékmenet Reunionos kezelőfelülettel + a TC újdonságai modellek, újabb felszerelések és vizuális effektek terén. Nameg XTM. Az XTM-esek hihetetlen, hogy mennyi mindent adtak hozzá a Reunionhoz teljesen ingyen. A küldetések terén, ami másoknak agyrém nekem remek szórakozás, ugyanis a játék végtelenítve van, és bármikor vissza lehet térni a küldetéshez jobban felkészülve - ráérünk, nincs határidő.
    Ha feltétlenül választani kell, én az X3:Reunion + XTM-ra voksolok.
    Kár, hogy a TC nem csupán egy kiegészítő a Reunionhoz, hanem egy teljesen más önálló játék bár sok benne az ismerős elem, de nem az igazi. Túlságosan amerikanizálódott ahhoz, hogy valódi izgalmakat nyújtson a küldetések pikk-pakk megvannak és nincs (akkora) kihívás benne.
    A Reunion egy kifejezetten nehéz játék volt, sokak számára egyenesen elrettentő - gondolom az egósok ezért könnyítettek rajta, hogy eladhatóbb legyen, azonban a mai elkonzolosodott világban nem hiszem, hogy többen nyomnák a TC-t, mint anno a Reuniont, sőt.
  • bgabor
    Nem igazságos az összehasonlítás, ha a Reunionhoz hozzáveszed a third party XTM-et is.
    Ha a két gyári játékot kell összemérni, az X3:Reunion 2.5-öt és az X3:TC 2.0-át, akkor szerintem egyértelműen a TC a nyerő.
    Az átlagos(értsd:nem szélsőségesen elvakult) játékosoknak is terem babér, míg az alap X3-ban az átlagos játékos M3 kategóriájú hajónál sosem szerzett nagyobbat. Bár rövid, mégis ezerszer jobb a TC fő hadjárata a Reunion julian brennan féle gyökérkedésétől, meg a "repkedjünk aszteroidán belül időre, mentési lehetőség nélkül" című agyrémeknél.
    Ezenkívül jelentősen tovább lett fejlesztve a TC az X3 2.5-höz képest.

Mellesleg megtaláltam az automata pénzutalás funkciót az X3:TC-ben:Állomás/command console/első command/auto money transfer.
  • tomonor
    Egy érdekes kérdés jön: most akkor melyiket tartjátok jobb játéknak?

X3:Reunion + XTM

Vagy

X3TC 2.0-át?
  • NONPLUSZULTRA
    WOW!
  • tomonor
    ... tölcsd fel valahova és aztán add meg az URL linkjét.
  • Fickesz
    Bocs most jobb lesz tán

• Fickesz
    Üdv mindenki!

Készítettem egy nyomtatható térképet ha érdekel valakit szívesn elküldöm.

[IMG]F:\G\X3 Terran conflict\TC Map\X3TC Map_Net.jpg[/IMG]
  • BuriP
    Trading Softwer MK III.
  • BuriP
    Az MK3-as treading szoftver, kb fél millióba kerül.
  • rodzsi
    melyik is az a szoftver vagy kiegészités ha megveszem akkor lesz pilotája a hajonak? és kicsit önállóbb lesz?
  • Gunslinger
    Na persze :-))))
  • SaGa
    Kiegészítés: ha ez a verzió van fent, és nem találja, akkor a Plugin Manager "fő ablakában" meg tudod neki mutatni, hogy a TC könyvtára...
  • SaGa
    Ha a Cycrow féle script (plugin) managerre gondolsz, annak van kifejezetten TC verziója, azt kell használni. A script editor a játékon belül van, és az aktiválásához a pilótát kell átnevezni Thereshallbewings -re. Ha pontosan ezt írod be, (kis-nagy betű, két darab "l" fontos) akkor a pilótád neve marad ami volt, de aktiválhatod a script editort. A Plugin Managerrel felrakott scriptekhez általában nem kell, de nem haszontalan. Én minden kezdésnél automatice aktiválom...
  • Ninju
    Nekem is Steames van. Ma este frisítette magát.
    Steamnél sajna mindíg van pár nap (hét) csúszás.

Más:
    Korábban valaki panaszkodott az Auto transfer money to player account hiányára. Jelentem nekem kezdetektől fogva van a játékban. :)
  • tomonor
    Discoverer
  • rodzsi
    sztetek melyik a legjobb vadász a játékban??
  • rodzsi
    hm és ezeket a scripteket h tudom felismertetni az editorral mikor nem jelzi nekem h letezik a terran conflict nem találja valmiért talán azért mert steames???
  • tomonor
    türelem patchet terem.
  • goyo2
    Köszi szépen. Amúgy nekem nem fagyott, de visszatöltök.
  • rodzsi
    én is tudom h frissiti magát de ezt valahogy nem szeretné..... :s
  • tomonor
    pfű, gatyaizzasztó most a húsvéti tojás keresés... >_<
  • tomonor
    lol minden steames cucc frissíti magát, ám a többi nem... xD
  • rodzsi
    sziasztok
    az a kérdésem lenne h steamen keresztül levő játék is frissiti magát 2.0va vagy csak a dobozos????
    mert nekem nem igen akarta magát updatolni
  • jozzy
    köszi!Remélem tényleg így lesz :)
  • tomonor
    pontosítás: 2.0-val is fog menni. Enjoy.
  • tomonor
    Jó hír: szereztem paint.net-et és megy Vistán. Hamarosan lesz új banner.

Továbbá ezt találtam nektek, 1.4-hez van írva ám sztem megér egy próbát
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=239591

Illetve majd értesítelek titeket mi van a húsvéti tojásokkal, egyet már találtam, csak nem vagyok benne biztos hogy azt kellett volna-e találnom... xD
  • tomonor
    ...német... >.<
  • BuriP
    Na, az Egosok megint húsvétolnak! A tavalyi (képekhez) hasonlóan elrejtettek 5 "tojást" az oldalukon. kis izelítőt hogy mi várható A 2.1-ES PATCH-nél!!! 5 pársoros rejtvényt adtak, ami kicsit közeleb visz a megoldáshoz! Szerintem csak némettudással, és jó idegzettel rendelkezők álljanak neki a megfejtésnek!!!

Link az űr Sherloch Holmes-jainak.
    Sok sikert!
  • jozzy
    Sziasztok!Próbáltatok már az atf shipyard script-tel complexet építeni?
    Állítólag a 2.0-val lehet de nekem kifagy.Köszi