X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Van itt valakinek már HQ-ja?
Én még igen csak a HUB plot elején járok.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha ellenségessé válik, nem tudod többé kibékíteni - de a pénzed megkapod és ha nem egy számodra étfontosságú állomásról van szó nem muszáj törõdnöd vele.
Állomást nem lehet kibékíteni, legalábbis nekem még nem sikerült...
Akkor is ellenségesek, ha lelövöd vagy elfogod egy hajójukat.
天使たちは私を見守る
Vegyük például: Battlefield 2142. Az se a 2142.-ik rész xD
Akkor igen hüle lehetett; valsz csak viccbõl nevezte az Egosoft X3 (a harmadik iksz a sorban) -nak a játékot, nem pedig X-nek <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
Valsz a srácnak fogalma sem volt arról, hogy ennek az "X univerzumnak" már igen komoly elõélete van. Lehet, hogy valami EVE szerût várt? De az biztos, hogy a korábbi X-Gémekrõl nem tudott.
No mindegy.
Nos úgy néz ki, hogy mégis kommentáltam. 😄
Mostan néztem meg. no comment...
Meg vannak olyan küldik, hogy egy beaconhoz telepítsek pl. egy kristálygyárat. Hogy a túróba? Zsebembe hordja ki?
Egyébként nekem Május óta nem volt kikapcsolva a gépem. Operát használok ami véleményem szerint betonstabil browser (nálam mindenképpen az) úgyhogy körülbelül hetente egyszer van egy reboot. 😊 Az elsõ lapon 2-3 lapon csak az SG van nyitva és ebbõl az elsõ mindig ez a fórum . 😊 Mondhatni van egy dedikált fül ennek a topicnak ami le van zárva. 😊 Úgyhogy ott kettõnél kisebb számot sohasem fogsz látni amúgy! 😊
upsz, szpem :x
天使たちは私を見守る
Más: Én még mindig az egyszem M3-as adv. Perseussal vállalgatom a Patrol/ bevédõs küldiket.
A Khaak fregattokat nagyon nehéz leszednem, lévén a tûzerejük és a hatótávjuk is nagyobb. Mivel úgyis mindenhova követnek, be szoktam csalni õket a helyi véderõk közepébe, azok felfogják a nagyját. De: csak akkor fizetnek érte, ha az én lövésem végez vele, így ha egy lokál híróé az utolsó lövés, nem jár guba. Taktika: mikor még fele erõn van a pajzsom, és a fregatt (vagy bármilyen M6-os) hullja már 50% alá esett egyszerûen elgázolom. A meló nagyját a helyiek végezték el, de nekem fizetnek érte. Már többször bejött.
Megint más: Hardwertéma: A memóriamodulok fontosak. Korábban olcsó 4x1GB-os Kingmax moduljaim voltak, 800MHzesek. Most karácsonyra vettem magamnak egy párbaválogatott szettet: Corsair Dominator 2x2GBos 1066MHz-es(most még 800on pörögnek) és láss csodát: a korábbi 32 overall FPS-bõl 52 lett . És még tekergetni fogom a gépet.
Megj: valami miatt a Vista alatt pict jobban megy 2-3FPS-el ugyanaz a gép.
天使たちは私を見守る
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/sghatter1cr.jpg
De a youtube sajnos nem az igazi, az tény: lásd pl a sok magyarellenes vidit ("kedvencem", amikor a románok magyarnak adják ki magukat, s Hungarian anthem címszó alatt cigány zenét nyomnak). De ez már elkanyarodott a témától.
天使たちは私を見守る
-Ok. So here's the real thing:
EVE came out in aprox. 2003.
X: Beyond the Frontier came out in 1999.
So, with mere logic, you can see that the X-series is not a "carbon copy of eve". Not to mention that EVE is an online point'n'click game, while X is an offline simulator.
If you can't dock that's your problem; a normal gamer can dock whitin 5 seconds starting from the docking request.
I played EVE-online and the story is different: in EVE, mankind was traped somewhere because the wormhole collapsed while in X the jumpgate was destroyed by the humans because of the Terraformers.
As I said, X was first, so you can think about wich company got the idea from wich game. "I wonder what the gameplay is like"; congratulations. You didn't even play the game and you're ranting about it. Now that shows some inteligence.
While X has only one human fraction (zhough TC presented the Terrans besides the Argons), EVE has 5 fractions that are all descendents from Earth.
If you can't read the manual then don't make up false things! Unload cargo: LOL. If you want to SELL the cargo, the go to the TRADE menu. Where do you want to unload it? A station that isnt yours?
Also, do not forget: learn some proper english, dude.
EVE and X are both briliant and DIFFERENT games, and only a MOROM Boron can't see this fact.-
Remélem kielégítõ lett rá a válasz XD
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Ezekre kéne rácáfolni. Tudni illik az elsõ X még annó 1999-ben készült, az Eve pedig 2001-2002-es gyártmány...
A vidi: Worse space sim ever (LOL még angolul se tud rendesen xD worse=/=worst)
http://www.youtube.com/watch?v=qPH0QlikKuw&feature=related
Lockheed, a Mars weapon scriptnek adnál valami linket, légyszíves.
Milyen drónok...?
-mondjuk ez elég lámaág így :< Talán terran technológiával el tudnám képzelni ám a Profit céheseknél...