12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • tomonor
    nemtom hogy van a TC-ben, ám a Reunionba alapba hozzá kellett rendelni előbb a homebase-t a gyárhoz, majd a Trade parancsal Buy ware for best prize. SPP-k esetében csak kristályt kell venni. Ám nemond hogy így még nem próbáltad :Ð
  • NONPLUSZULTRA
    Szóval hogyan lehet önellátóvá tenni a gyárakat? Hiányolom az ezirányú spec parancsokat. Illetve milyen szoftwereket kell venni a hozzájukrendelt hajókhoz ahhoz, hogy maguktól töltsék fel a készleteket?
  • tomonor
    Summary:
    - Heavy weapon turrets turn rate greatly increased, no more mouse thrashing to turn 10 degrees left, etc etc.
    - Hull damage reduced overall, shield loss is not Game Over. Hull lasts long enough to jumpdrive.
    - Shield damage adjusted, longer battles, weapons fit specific roles, less insta-kill I.S./O.O.S.
    - Overall rate of fire decreased, velocity increased, A.I. likes this very much.
    - Capship heavy weapons stats readjusted, Capship battles last minutes, not seconds.
    - Weapon conversion: CIG is now Alpha-PPC, excellent against corvettes and frigates.
  • tomonor
    hmm érdekes, mintha az olvastam volna hogy kicseréli, ám azóta lehet hogy újabb a verzió...
  • crossy104
    Nagyon jó az alpha, a kedvencem.Gyors, vadászokat is irtja, de nem zabálja úgy az energiát.
  • crossy104
    Ezt meg én nem tudtam!! Tehát ha CIG néven veszek fegyvert az Alpha Photon lesz? CIG-et lehet venni, de alphát csak Xenonok dobálnak.
  • antigua
    Köszi az útmutatást, ennyi pont elég hogy kipróbáljam én is. :))
  • tomonor
    egész pontosan a CIG-et cseréli ki az alpha photon pulse cannon-re, ám valóban, Reunionba azzal játszok és nagyon jó.
  • crossy104
    Nagyon jó! Több fegyver, pl.Alpha Photon Pulzus ágyú, ami minden M7,M2,M1-re rámegy,stb.Lassabban mennek le a pajzsok ami reálisabb szerintem.Szebbek a fegyverek.A szivárvány minden szinében.Nézz rá a Youtube-on, ill. klikkelj rá a Cmod3 linkre ami feljebb van.Ja, és a kinyirt Xenon és más ellenség dobál ki rengeteg fegyvert.Xenon L, LX, stb. hamarabb kiugranak a pilóták.
  • antigua
    Hi !

Használja(ta) valaki a combat mod-ot a TC-hez ?
    Érdekelne ( pár mondatban ),hogy miben hozz változást az eredeti harcmodorhoz képest .
  • tomonor
    haha, ez lesz az az MMO amire mindig is vágytam. Kérdés már csak az hogy havidíjas lesz-e...
  • BuriP
    BP MMO trailer HD-ban. Nagyon-nagyon ígéretes, szerintem.

Link
  • mindero
    Amit te is írtál, az otas m6-ra
  • Gunslinger
    Az odáig oké, de melyik hajóra gondoltál?
  • tomonor
    oké, nemcsak a bannert nem tudom elkészíteni, ám a saját böngészőm se enged bejelentkezni (explorert használok atm) tehát ha megpróbálok bejelentkezni a firefox-ba, akkor egy oldalt visszalép. Tipp valaki?

Sidenote: mennyivel másabb a világ az explorer szemével :O
  • crossy104
    Köszi a segitséget! De az nem gond, hogy bármit csinálok az ellenséges teknő 50-60 között megy?
  • mindero
    Oké, lehet h elírtam
  • NONPLUSZULTRA
    Láma vagyok, segítsetek - hogyan lehet önellátóvá tenni a gyárakat? Hiányolom az ezirányú spec parancsokat. Illetve milyen szoftwereket kell venni a hozzájukrendelt hajókhoz?
  • SaGa
    Nem túl bonyolult. Viszel magaddal 5-10 marine-t. lelövöd a pajzsait a hajónak és átszállítod a gyalogokat. A plot hajók hullja nem szétlőhető (ami szerintem hiba), így nem kell miatta aggódni. A marine-okat is csak úgy gyalog küldtem át, a tízből nyolc megmaradt...

A goner plot látszólag nehéz, valójában meg annyiszor fogsz neki ahányszor csak akarsz, ami marhaság, de így írtk meg...
  • crossy104
    Sziasztok! A Goner plotban hogy a fenébe lehet elfoglalni a menekülő M6-ost?Megitsetek légyszives! Előre is köszönöm!
  • Gunslinger
    Mi a bánat az a Sikoros? Sztem két jobb M6-os is van a Hyperion Vanguardnál, a Terran Springblossom és az OTAS Skiron. 1 GJ tényleg sok mindenre elég, de a korábbi 3 GJ azért jóval több volt.
  • mindero
    Hát lehet h a gép nem tud jól bánni vele, de én mindent le tudok vele szedni (kivéve Khaak nagyhajók), ami az utamba akad. Még ez az 1gJ pajzs is bőven elég sok mindenre. Ennél jobb M6 szerintem nincs (látva h mit művel a gép a Sikorosaimmal).

De ízlések és pofonok.
  • Gunslinger
    Tudom, azért írtam, hogy a CIG helyére került.
  • crossy104
    Sziasztok! Hol lehet venni OTAS/Argon Astreus Haulert?
  • tomonor
    DarkStar One: TimeSnap

Kiváló zene egy jól sikerült űrszimulátor játékból.
  • tomonor
    CMod 3-al játszik.
  • Gunslinger
    Vanilla TC-ben nincs olyan, CIG van helyette (aszem). Vásárolni is lehet.
  • crossy104
    Az alpha photon pulzus mindegyik nagyobb bárkára rámegy.Xenonok dobálják, van már vagy 24 darab.
  • crossy104
    Köszi mindenkinek! Nem rossz bárka.
  • Gunslinger
    Nem csak elfoglalni lehet, az egyik Paranid kezdéssel egy küldetés sorozat után megkapod jutalomnak (a sztori szerint visszakapod). X3:R-ben sztem is a legjobb hajó volt, TC-ben aligha. Jelentősen lebutították sajnos. A sebessége ugyan nőtt egy hangyányit, de a pajzsa a harmadára csökkent és szinte totál használhatatlan fegyvereket lehet csak a tornyokba rakni.
  • mindero
    Hát barátom az a Hyperion. Csak elfoglalni lehet, fő paranid szektorok körül járőrözik. Asszem 3 van az univerzumban belőle (2 már megvan

Legjobb hajó még mindig az egész játékban.
  • BuriP
    Ugy néz ki mintha Hyperion-nal menne.
  • crossy104
    Milyen hajóval megy a játékos a két képen? Ilyet még nem is láttam!
  • BuriP
    Kha'ak station 1
    Kha'ak station 2
    Aldrin missziók végigjátszása(német nyelvű!)
  • bgabor
    Nope. Nekem is 2 Giga ramom van, és semmi fagyás nincs.
  • crossy104
    Akkor lehet, hogy 4GB memóriára optimalizálták, mert nekem annyi van, nem fagy, és gyorsabb is.Igaza van BuriP Úrnak!
  • Nagyapi
    Na, az új patchal nekem is fagy. Van úgy hogy több mint fél percig pörög a vinyó, majd folytatja a játékot. 2 GB a memória, lehet, hogy ez kevés neki. Olyan, mintha vermelne néha, üríti, vagy írja a virtualis memóriát.
  • crossy104
    Urak! Irhatna valaki a kiegészitőről konkrét dolgokat.Milyen küldik vannak, stb.Köszi!
  • BuriP
    A patchban azt írták hogy mostantól, jobban támogatja, és használja ki a TC a 2GB RAM-nál többel rendelkező configokat.
  • BuriP
    Nem a patch fagy,hanem az én gépem a TC. Az okát nem tudom. Más, durvább gépigényű játékokat gond nélkül viszi.