X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy ez nem hardver fórum, de az X3 TC-vel kapcsolatos... beírom.
Vettem egy Sapphire Ati Radeon 4830-as videokarit (eddig Ati Radeon X1600 Pro-m volt, már tetûlassú az X3 TC-hez...).
Az új videokártya feltelepítve, minden gond nélkül lefutott a telepítés.
Elindítom a Terran Conflict-et, és játék közben össze-vissza jelennek meg háromszögek, hexaéderek... stb. Látható a játék, gyönyörûen megy, hasít a kártya, de néha akkorák ezek a háromszögek, amik hol eltûnnek, hol elõjönnek, hogy alig látok mást a monitoron játék közben.
Tapasztalt már valaki ilyesmit?
Amúgy a Terran Defenderrel a plot csak eddig megy?
天使たちは私を見守る
De az új irányítást elég nehéz lesz megszokni, pont fordítva van mint régen, egybõl szét is kaptam pár hajót. Kár volt elszúrni ami jó. Asszem megpróbálom a lövést átrakni a bal gombra, a fölugró menüt meg a jobbra. (Ha lehet egyáltalán ilyet.)
Bár a harc most így sokkal nehezebb lett, reálisabb. Csak kár h mindent elölrõl kell kezdeni. Mikor megláttam az univerzumtérképet, meg a számlát elmorzsoltam egy könnycseppet.
Nem félsz, hogy útközben szétkapnak ?? 😊
"0:30 gatyacserét kellett végrehajtanom a látvány miatt..."
Earth? 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
23:50 autopilot a Venus rendszerig. Zuhanyzás
00:30 átdöcögök a kapun
00:30 gatyacserét kellett végrehajtanom a látvány miatt
Hihetetlen mit meg nem tud csinálni az Egosoft.
天使たちは私を見守る
KÉP.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Amúgy elakadtam az uccsó küldiben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
天使たちは私を見守る
Ezek vannak még utána ( lefelé nõ, tehát a command a legnagyobb ) :
Research Access
Operations Access
Command Access
Itt egy excel táblázat ami mutatja az összes céges és faji rangot :
DOWNLOAD - DATA.HU
Ott volt olyan a gyárhoz rendelt hajó, hogy nem kellett beállítani a nyersanyagot, egy hajó egymás után elment mindegyikért.
Más:
Szórakoztam kicsit a Split Turbo Booster scripttel és egész jól meg van csinálva. Ez ugye egy rövid idõre megnöveli a hajó sebességét de nem túl sokáig, mert magától lekapcsol. Namost ha van a hajón EC akkor azt használja. Viszont az elõbb kipróbáltam mi van, ha nincs és akkor a pajzsból veszi el az energiát! 😊 Tetszik! Fõleg jól jön pl az Osakanal, ami ugye nagyon egy lomha hajó de így ha csak rövid ideig is de 90 körül megy vele ami azért jobb, mint az 54 m/s! 😊
1000 köszönet.
Más, az astronautákat nem a moon-ra kellett vinni? Mókás, annyira nem volt régen😊))
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
majdnem az elejétõl olvasgatom a forumot, most még vissza is kerestem, de úgy tûnik, másnak nem okozott gondot, vagy nem írta be: A terran plot alatt másnak is elõfordult, hogy az astronauták holdra juttatása után megszakadt a plot? Kaptam olyan infót, hogy várjak nyugodtan, majd folytatódik... Sajna azóta eltelt cirka 2 nap, bejártam az elérhetõ terran szektorokat, elugrottam az argon prime környékére jumpdrive nélkül, szétnéztem a "déli" szektorokban, elkezdtem a Final Furry-t, de nem jutottam tovább. A kezdés az Omikron Lyrie-s argon kezdés, a rangom most Merchant/Warrior, ATF Lunar Access és Terran Guardion of Earth. Volt vkinek hasonló tapasztalata?
(sajnos az egosoft-os forumhoz nem férek hozzá (proxy...😞), a google meg leginkább onnan adott találatokat...
Üdv
Rpeter
Ha nincs logika, akkor gyárts egyet 😄
天使たちは私を見守る
No mindegy. Most Épp az OTAS plotot tekerem 1000-el.
天使たちは私を見守る
A TC:XTM-ig vanillában nyomom.
És hamár vanilla: simán claymoltam kalózhajót scriptek nélkül.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る