12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
SaGa #5647 Van fent valami script? Melyik? -
#5646 sikerült összeszednem annyi pénzt hogy felépítettem az első állomásom. szereztem rá három szállító hajót is, de nem tudom beindítani. esetleg valakinek valami ötlet? -
Gunslinger #5645 X3:Reunoiont "Hero" harci rangik vittem, tehát a második legmagasabbig és ilyet nem tapasztaltam, bug lesz az is vagy nagyotmondás. Ekkora hajókból nem ugrik ki az egész legénység, hülyeség is lenne. -
Gunslinger #5644 Mert az biza csúnya túltermelés, nem visznek el annyit belőle. Nekem két L méretűm van csak ott, és az is bőven elég, többször visszahozták már az árukat a kiszolgáló hajókat is beleértve. -
mindero #5643 Emlékeztem valami ilyesmire, de gondoltam kijavították azóta -
#5642 A Reunionban Xenon M2-t (K) állítólag lehetett "kékre" lőni. De csak misszión belül (xenonírtós, vagy taxis), és a legmagasabb három harci rang valamelyike kellett hozzá. -
bgabor #5641 Alap dolog, hogy minden nagyobb kiadás előtt mentünk, hogy vissza tudjuk hívni ha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Mellesleg nem ártott volna visszaolvasni, korábban már többször kitárgyalták itt, hogy a terran mobil mining base ship nemigazán tud bányászni. Újabb kapitális bug.
Mellesleg többen megerősítették a hivatalos fórumon, hogy a 2.0 patch valóban tönkretette az aszteroidagyűjtögető szoftvert, így elveszett az egyetlen kereseti forrás, amivel gyorsan nagy pénzeket lehetett összeszedni.
Bezzeg a duke's domainben lévő, hét teladium L foundryból álló komplexem mióta áll, alig hozott 5 millió credit hasznot, gyakorlatilag kidobott pénz volt az egész. -
#5640 60mill veszteség?
"A kredit nem vész el, csak átalakul" - Teladi mondás.
Viccet félretéve nincs ötletem. -
Gunslinger #5639 Vagy kamu vagy bug, mert M6-ot nem lehet "kékre" lövöldözni. M5, M4, M3, TS, TP hajókat hagyja el az AI. Lehet TM-et is, azt még nem próbáltam. -
mindero #5638 Próbálta már valaki a Mobil bányászatot?
Vettem egy Terran Mining Base Ship-et meg a kísérőhajókat 60milláért és nem működik.
Mi lenne az elve?
TS-t nem fogad a dokkja, ezért nem is lehet home base-nek jelölni, a Mine Minerals parancsra pedig megáll a szektor közepén aztán bejelez h kész a parancs.
Minden lehetséges dolog fönn van fegyverektől, ore collector, mineral scenner, összes szoftver, stb...
Az volt az ötletem h elküldöm bányászni aztán ha tele a raktere automatikusan bedokkol a HUB-ba és átadja az oret.
De ez így 60millió kredit veszteség .
1.4-es patch van fönn. Valakinek ötlete? -
bec76 #5637 Ezer köszönet és hála!
Előfordult már valakivel hogy csak úgy simán marineok nélkül elfoglalt egy Xenon P-t? Nekem a múltkor sikerült addíg lődöznöm egyet amíg kékre váltott. -
Ninju #5636 Egy gyár építéséhez (mindegy, hogy küldi vagy saját) szükséged van egy TL osztályú hajóra. Ha nincs sajátod, akkor felbérelhetsz egyet. Ezek általában a shipyardok környékén szambáznak. Ha felbérelted megkéred, hogy dokkoljon be egy shipyardba. Ha ez megtörtént, akkor a sipyardban megveszed az állomást. A bérelt TL-nek azt tudod mondani, hogy kövessen. Odamész a célszektorba, ő szépen lassan utánad jön. Ha megérkezett csak megkéred, h dobja le az állomást. Saját TL-el gyorsabb, mert tud jumdrive-al ugrani.
Nagyjából ennyi.
Ja és a TL-ek kb. 20M credittől kezdődnek, szóval az első gyáraidat érdemes bérelttel ledobatni. A küldiknél figyelj az időkorlátra is. -
#5635 ezer hála. még annyit szeretnék kérdezni hogy egyszer kaptam egy olyan küldetést hogy építsek egy gyárat. utána olvastam de elég zavarosnak tűnik mer hogy bérelnem kell vmi hajót aztán valamelyik állomásról kell cuccost hozni. szóval ha valaki elmgyarázná megköszöném -
bgabor #5634 Semeddig, fönt a bannerban ott a linkje az elhagyatott hajóknak, onnan szerezd meg az advanced Perseust és az advanced barracudát, és amelyik jobban tetszik, tartsd meg, a másikat meg add el egy shipyardon.
Így lesz jó hajót, fegyvereid és pénzed is. -
bgabor #5633 Heretics endben vállalj station védő küldiket. -
#5632 Ha erősen a sztorivonalat követed, akkor majd leváltatják, mikor le kell.
Ha meg csak úgy császkálsz ide-oda, akkor tőled függ (tudtommal a harci küldetések többek közt a hajódhoz is igazodnak) - vagy ameddig lősz magadnak egy jobbat/összegyűlik a pénz/találsz egyet (lásd itt a fenti menüben a "Ships" alatt).
-
#5631 köszi. úgy egyébként amit az elején kapok sabre-t azt meddig érdemes megtartani? -
bec76 #5630 Sziasztok!
Meg tudná v.ki mondani hogy hogyan lehet a Terranoknál a reput növelni?
A fő küldetést végigvittem, mégsem elég a repum egy jó hajóhoz.
-
tomonor #5629 shipyardokon, vagy az űrruhádba (shift+e) -
#5628 köszi. most már 1-2 dolog meg van, de azt szeretném kérdezni hogyha megsérül az egyik hajóm akkor hol tudom meg javítani? csak mert bementem már 1-2 állomásra vele de sehol se láttam ilyen opciót. -
#5627 A legfontosabb, hogy olvasd el a kézikönyvet. Némi alapvető angoltudás kell a játékhoz, mert rengeteg a párbeszéd. Kezdd a játékot terran-nal, és rögtön az elején nézz körül. Látsz majd egy kis hajót, nyitott könyv ikonnal jelölve. Hívd fel, és eléggé aprólékosan elmagyaráz pár alapvető dolgot. -
#5626 üdv. most kezdtem el játszani és fogalmam sincs hogy mit kéne csinálni. esetleg valaki tud néhány tanácsot adni hogyan induljak? -
Gunslinger #5625 Én már kb. másfél hónapja nem játszom vele, de még mindig az 1.3-as verzió van fent :-) -
bgabor #5624 Értem. Amúgy megint jól jártunk az új patchel, mert mióta felraktam, nem működnek az aszteroida collector hajóim. Ott állnak többezer felaprított nividium aszteroida mellett, 'collect rocks in sector' parancsal, és egy darabot nem gyűjtenek be. -
Gunslinger #5623 Úgy. Teljesen random a dolog amúgy sztem. Én még csak a split verzióból találtam szinte. -
bgabor #5622 Úgy zajlik a dolog, hogy bejárja az ember a khaak szektorokat valami gyors géppel, aztán csak úgy beléjük botlik? -
Gunslinger #5621 Khaak és a random generált unknow szektorokban lehet találni. -
mindero #5620 Hol lehet kísérleti fegyókat találni?
Elvileg van belőlük egy halom, jól is hangzik a leírásuk, de ez így inkább idegesítő, mert egy darabot nem találtam eddig. Se kalóznál se Xenonnál, se az Unknown szektorokba.
Nem is értem mért ott kéne találnom mikor ezek elvileg a különféle népek szupertitkos fegyverei.
Van 110mill kreditem egy M1 három M7 Crusader rang, vagy 6 komplex, HUB első kapupárját fejezem be.
Vagy nincs szinthez kötve mikor jelennek meg? -
Lokids #5619 Az a helyzet, hogy nem tudom magam nagyon beleélni, mert ha csata van kicsit több hajóval (pl black hole sun-nál elkezdődik a xenon invázió) cska olyan 20-30 hajó csatázik, de valamiért játszhatatlanul szaggat... Pedig régebben az M7-ben ülve egész szektor tele xenonokkal és nem szaggatott, csak néha ritkán, de most rémálom egy-egy csata... És nem tudom miért.
Ugyanúgy vista van fent. :(
-
bgabor #5618 Mellesleg többen leszólták itt a goner plot jutalmát, a Truelight Seekert. Azt vágom, hogy nagyon lassan töltődik vissza a pajzsa, de az egyedi tulajdonságának köszönhetően, hogy bármilyen fegyver felmegy rá, elméletben gond nélkül lehet fenyíteni vele az ellenséges M7 hajókat, nem? Egyszerűen rá kell szerelni hat gauss cannont és telekrakni a rakteret lőszerrel, így a fegyvergenerátor kis kapacitása nem lesz probléma. -
bgabor #5617 Rosszul tetted. Egyedi módon M/AM Launcher is megy rá, igaz csak kísérleti, de azt bőven kapsz aldrinban ahol megveheted. A sima terran M3-asok nem tudnak M/AM Launchert használni, csak a haszontalan EMPC-t.
A sebességét meg ha egyszer kipróbálod, nem akarsz majd visszaülni a többi M3-ba. Ugyanaz a helyzet nála, mint a szintén csak aldrinban kapható M6 Springblossom-al: ha kipróbálod, a kategóriája többi hajójába már nem fogsz többet átülni. A Springblossom vitathatatlanul a legjobb hajó a játékban.
-
Lokids #5616 Bescripteltem kipróbálásra, nem rossz, de M3-ashoz képest már zavaróan gyors. Meg csak kisérleti cucc megy rá, szal a felszerelést sem kapod meg minden állomáson. Inkább szétlőttem.
Nemtudom, de a nova még mindíg a kedvenc M3-asom, hiába nem az a legjobb. :P -
mindero #5615 Csak úgy lesz HQ-d ha végigcsinálod.
Maga a HUB semmire se jó, gyakorlatilag kapukat tudsz összekötni az univerzumban tetszés szerint. Nem vágom h ebbe mik lehetnek a "végtelen lehetőségek" amit Bala Gi említ. -
Nagyapi #5614 Valaki pár szóval elmondaná, hogy a HUB plot mire jó, mit lehet elérni vele?
Ameddig visszaolvastam, csak arról van szó, hogy milyen nehéz, és körülményes. A fórum keresője megint vacakol, nem talál hozzászólást a témához.
-
tomonor #5613 ololol tényleg xD -
Alex Griffin #5612 HÁHÁHhhhááá!!!
Megvan!!!
EZ egy Spitfyre!!!!
-
mrzed #5611 Nagyon lassan halad ez a HUB plot... rengeteg nyersanyag kell bele... :(
Tudtok valami mod-ot, vagy script-et, ami a már beszállítás alatt lévő nyersanyagok mennyiségét is lecsökkenti?
Amiket az ego fórumán találtam, azok csak arra hatnak, amit még nem kezdtem el... -
tomonor #5610 már én is figyeltem, szerintem az X1:P&F modból lesz a Buster egy korai változata... -
#5609 Helló! Egy kédésem lenne ez milyen hajó? -
antigua #5608 Az Ion Disruptor biztos, hogy nem fogja károsítani a Hull-t csak a pajzsot veszi le . :)