X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sincs végigvíve, de már javában megy a HUB.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Így már értem😊
Egyébként az én konkrét célom mindig változik. Jelenleg megint újra kezdtem más kezdéssel a Hyperion miatt. Az én célom, hogy minden számomra kedves hajót megvegyem. Általában van 3-4 szektor amit kisajátítok magamnak és oda beköltözök. De a kitûzött céljaim általában mindig változnak. Most ( kb 4 perce ) vettem meg az elsõ M7-et mióta újrakezdtem. Azután egy OWP-t veszek majd, hogy a szektor védelme a jelenlegi kevés hajóm ellenére is meg legyen oldva, és akkor beindul majd az energia és fegyver gyártás. A Terran ploton és végig kell futnom újra ha azt szeretném, hogy a HUB elinduljon. Valószínûleg letöltöm hozzá a Downloadsban lévõ könnyítést ( bazi nagy cheat ) mert már csak kicsi híja van abban a mentésben amit abbahagytam, kb 3 nap alatt meglenne. Most biztosan nem fogok vele megint 1 hónapot szenvedni. A többit majd késõbb meglátom... 😊
Van közel 32 millam, és nem tudom eldönteni mit csináljak vele, mert nincs elõttem a végsõ cél. Kiírthatok majd szektorokat, fajokat, akár az egéssz univerzumot, betelepíthetem az egésszet a saját gyáraimmal, hajóimmal? ( Ja, azt nem, mert gyárakat vennem kell valahol, tehát legalább egy fajt meg kell hagynom). De ez a végsõ cél? Nem túl szimpatikus. De akkor mi?
Ti, akik már az elõzõt is játszottátok, terveztetek ennyire elõre, vagy létezik valami, ami miatt nem is kell? Esetleg egy új NAGY ÉS CSUDÁLATOS MÓD ami miatt újra lehet kezdeni?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://a-zcomp.eu/
Mert én végigvittem, és nem tudok terran gyárakat venni...
http://a-zcomp.eu/
Elkalandoztam a Home of light rendszerbe és ott leszálltam a Terracorp HQ-ra, majd csináltam nekik egy küldetést, mikor azzal elkészültem kaptam egy levelet tõlük hogy térjek majd vissza és folytassam nekik a munkát. Ezt én figyelmen kívül hagytam hogy majd késõbb folytatom.
Na most próbáltam és se a levelet nem találom, se a mission-ok között nincs hogy folytathassam, és a HQ-ra leszállva sincs semmi nyoma a folytatás lehetõségének.
A konkrét kérdés itt jön: hogy tudom azt folytatni?
köszi
Talán az új patch tette õket elérhetõvé.
"ATF Shipyard v.3
This script replaces the Terran ships at the shipyard in The Moon with ATF ships and Terran Stations. +
天使たちは私を見守る
STAR TREKKIN, ACCROSS THE UNIVERSE!!!444
天使たちは私を見守る
Az R az normális X volt XTM meg modok nélkül is (számomra legalábbis, így 3 év után). A TC viszont az elsõ X, amihez már egy rakat modot le kellett szednem, és fontolom a továbbiak levételét.
(Feltettem R-t, savegamek megvannak). Van olyan plot, amit érdemes kivinni? Terran Defender vok.
天使たちは私を見守る
Következõ hajóm Woden lesz ez tuti fix! Nagyon tetszik, mert ugyanazt az erõt sugallja robosztus felépítése, mint a Tyr és a régi Valhalla! 😊
WODEN
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Vitéz: nem találsz két X-fanatikert, akik egyformán meg lennének elégedve a TC-vel. Mindenkinek vannak fenntartásai, nekem még több is, le is hurrogtak érte. A TC igencsak vegyes visszhangot keltett, és én is tuti elõveszem majd a Reuniont, majd újrakezdem tiszta lappal.
Kétségtelen, hogy néhány dolgot szívesen átraknék a TC-bõl a Reunionba de megvárom amíg a túlbuzgó modderek (hátha) megteszik. Még szórakoztat a TC de tudom, hogy ezt meg lehet unni - a Reuniont nem.
Megmondom õszintén, hogy én nem bántam, h felborította a balanszot! 😊 Minden fajtól vettem hajót és az, hogy egyes fajok erõsebbek lettek a többinél hát pont nem érdekelt! 😊 Úgyis mindenkinek nekimentem szóval ez nem zavart. Imádtam az M0-kat és T0-kat és remélem, hogy a TCXTM-ben szintén benne lesznek!
天使たちは私を見守る
1. Reunionban nincsenek Terranok (no XTM)
2. Még nem kerestem meg a savegame-emet
3. Néhány szektor sokkal jobb a TC-ben (pl. Akeela's Beacon)
4. Mindig adni akarok a TC-nek egy esélyt
Nekem valahogy nem azt hozta a TC, amit vártam tõle, míg a Reunion igen.
Meg nekem úgy tûnik, hogy a fajoknak teljesen felborult a fajok egyensúlya. Pl. a Teladik mindig lassúak voltak a kereskedõszerû hajóik miatt. Most meg az egyik (ha nem a) leggyorsabb hajó az övéké. Ez nekem kicsit fura :S (tom, a kákán is csomót találok XD )
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
DOWNLOAD - DATA.HU