X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell a Terran plottot végigvinned, hogy elinduljon a HUB plott.
Nekem sincs végigvíve, de már javában megy a HUB.
Lockheed
Hát nem hiszem! A HQ az tud hajókat gyártani de ahhoz elõször végig kell tolni a HUB plotot, majd a HQ plotot, majd ha kiraktad valahová akkor Reverse Engineering-el megkapod egy hajó tervrajzát és az alapján már le tudod gyártani...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

azt a sciptet még nem próbáltam, igaz M7 nekem még messze van. De beugrott egy másik kérdés. Létezik olyan script, amiben mûködõképes hajógyáram lehet? A Reunionban, ha jól emlékszem volt olyan, hogy minta , vagy recept után elkezdett gyártani hajókat. Arra nem emlékszem, hogy gyárakat csinált-e?

Lockheed
Jahh, amíg találsz benne olyat amit örömmel nézel/csinálsz addig nincs gond! 😊 Én pusztán azt is élvezem, ahogy egy M7 vagy nagyobb hajó keresztülcsorog Pirate Alley-n, és a MARS script kivilágítja a hajó környékét menet közben... 😊)

Tehát, ha jól értem, akkor a játék lényege a "JÁTÉK".
Így már értem😊

Lockheed
Hát én személy szerint nagyon várom az XTM modot. 😊

Egyébként az én konkrét célom mindig változik. Jelenleg megint újra kezdtem más kezdéssel a Hyperion miatt. Az én célom, hogy minden számomra kedves hajót megvegyem. Általában van 3-4 szektor amit kisajátítok magamnak és oda beköltözök. De a kitûzött céljaim általában mindig változnak. Most ( kb 4 perce ) vettem meg az elsõ M7-et mióta újrakezdtem. Azután egy OWP-t veszek majd, hogy a szektor védelme a jelenlegi kevés hajóm ellenére is meg legyen oldva, és akkor beindul majd az energia és fegyver gyártás. A Terran ploton és végig kell futnom újra ha azt szeretném, hogy a HUB elinduljon. Valószínûleg letöltöm hozzá a Downloadsban lévõ könnyítést ( bazi nagy cheat ) mert már csak kicsi híja van abban a mentésben amit abbahagytam, kb 3 nap alatt meglenne. Most biztosan nem fogok vele megint 1 hónapot szenvedni. A többit majd késõbb meglátom... 😊

Tanácsot kérnék, vagy csak álltalános véleményt. Mi a játék igazi célja? Tudom lehetek kereskedõ, harcos kalóz, stb..... , de mi az amire gyúrjak?
Van közel 32 millam, és nem tudom eldönteni mit csináljak vele, mert nincs elõttem a végsõ cél. Kiírthatok majd szektorokat, fajokat, akár az egéssz univerzumot, betelepíthetem az egésszet a saját gyáraimmal, hajóimmal? ( Ja, azt nem, mert gyárakat vennem kell valahol, tehát legalább egy fajt meg kell hagynom). De ez a végsõ cél? Nem túl szimpatikus. De akkor mi?
Ti, akik már az elõzõt is játszottátok, terveztetek ennyire elõre, vagy létezik valami, ami miatt nem is kell? Esetleg egy új NAGY ÉS CSUDÁLATOS MÓD ami miatt újra lehet kezdeni?

képet kérünk

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Leszállhatok a föld szektorban, ezért úgy gondolom, hogy végig csináltam a terran plotot... sõt még az 1.4-es patch is fent van, de terran gyárak nincsenek a hajógyárak listáin...

http://a-zcomp.eu/

Lockheed
Megkapja az ember a mailt a cégtõl, hogy van missionjuk. Idõnként tényleg nem lehet fölvenni mert az ember aki adná nem adja. Késõbb vissza kell menni és megint fölvehetõ. Nem tudom miért de ez van.

Én csak 1 Terran-plotról tudok, miután befejeztem, én sem tudtam Terran gyárakat venni. Lehet, hogy tényleg az 1.4-es patch tette elérhetõvé ezt a "képességet".
Milyen terran plotra gondolsz?
Mert én végigvittem, és nem tudok terran gyárakat venni...

http://a-zcomp.eu/

Elméletileg kéne tudni folytatnod, minden cégnél így van. nem kötelezõ a felszólítás után azonnal lóhalálában nyargalni az adott HQ-hoz.
Beszélj azzal az állomáson, aki a neve után valami "rangot" is visel.

Lenne egy kérdésem:
Elkalandoztam a Home of light rendszerbe és ott leszálltam a Terracorp HQ-ra, majd csináltam nekik egy küldetést, mikor azzal elkészültem kaptam egy levelet tõlük hogy térjek majd vissza és folytassam nekik a munkát. Ezt én figyelmen kívül hagytam hogy majd késõbb folytatom.
Na most próbáltam és se a levelet nem találom, se a mission-ok között nincs hogy folytathassam, és a HQ-ra leszállva sincs semmi nyoma a folytatás lehetõségének.
A konkrét kérdés itt jön: hogy tudom azt folytatni?
köszi
Vitez77
Hát én is így emléxem. Ezért is szedtem le az ATF shipyard scriptet, mert abban elméletileg már lehet venni.
Talán az új patch tette õket elérhetõvé.
"ATF Shipyard v.3

This script replaces the Terran ships at the shipyard in The Moon with ATF ships and Terran Stations. +

天使たちは私を見守る

Lockheed
Au! 😊 Akkor most nem tudom, hogy mire emlékeztem de azt hittem, hogy nem lehet Terran állomást vásárolni...

Script nélkül is tudok venni terran gyárakat a terran plot után...

Valóban szebb a régi, de én a mostanival is ki vagyok békülve. Igaz talán ha 2x láttam. 😄

Ideje az agyrombolásnak!

STAR TREKKIN, ACCROSS THE UNIVERSE!!!444

Lockheed
Hát érdemes de az a kezdõ karaktertõl független... Mindenképpen elindul majd ha a feltételek telejesülnek.

Vitez77
És az ilyen HUB meg ilyesmik? Érdemes "szenvedni" velük?

天使たちは私を見守る

Lockheed
Minden plot ugyanoda vezet... Van 1-2 amivel jár némi extra de nem számottevõ a különbség...

Vitez77
"Borította fel". Nekem rossz értelemben.
Az R az normális X volt XTM meg modok nélkül is (számomra legalábbis, így 3 év után). A TC viszont az elsõ X, amihez már egy rakat modot le kellett szednem, és fontolom a továbbiak levételét.
(Feltettem R-t, savegamek megvannak). Van olyan plot, amit érdemes kivinni? Terran Defender vok.

天使たちは私を見守る

Lockheed
Nemrég újrakezdtem a játékom és viszonylag kevés scriptet használok. Az a baj, hogy én imádom kipróbálgatni az új dolgokat. 😊 Szerintem ez az ATF/OTAS ShipYard script nagyon korrekt dolog ám. Mert ugye elérhetõvé teszi ezeket a remek hajókat de ugyanúgy ki kell fizetni érte a pénzt. Másik jó dolog, hogy végre lehet Terran stationokat vásárolni így a fegyvergyártás megoldott lesz! Végre elkezdhettem kiépíteni a Terran flottámat, elsõ körben vásároltam egy Odint és egy Aegirt, a Paranidoktól meg sikerült 2 Deimost elfoglalni. Bitang jó hajó az, nagyon tetszik. Egyik kedvenc fregattom az lett úgy érzem! 😊

Következõ hajóm Woden lesz ez tuti fix! Nagyon tetszik, mert ugyanazt az erõt sugallja robosztus felépítése, mint a Tyr és a régi Valhalla! 😊

WODEN

Lockheed
Hát a régi istentelenül jól nézett ki! Hihetetlenül eltalált arányai és formavilága van. Az új meg egy Fosch! 😊

NONPLUSZULTRA
/SZERKESZTVE/

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

de lehet csak VIP tagnak kell lenni. Vagy modinak.

NONPLUSZULTRA
Bocs, EZZEL.

(miért nem lehet szerkeszteni a HSZeket)

NONPLUSZULTRA
Csak annyi, hogy EZ a Valhalla köszönõviszonyban sincs EZZEL a Valhallával.

Vitéz: nem találsz két X-fanatikert, akik egyformán meg lennének elégedve a TC-vel. Mindenkinek vannak fenntartásai, nekem még több is, le is hurrogtak érte. A TC igencsak vegyes visszhangot keltett, és én is tuti elõveszem majd a Reuniont, majd újrakezdem tiszta lappal.
Kétségtelen, hogy néhány dolgot szívesen átraknék a TC-bõl a Reunionba de megvárom amíg a túlbuzgó modderek (hátha) megteszik. Még szórakoztat a TC de tudom, hogy ezt meg lehet unni - a Reuniont nem.

Jah bocs, azt hittem valami gondja van vele. XD

mer ugyebár a méret a lényeg

Nem elég nagy neki. 😄DD

Még minidg nem értem mi a bajod a Valhallaval.

Lockheed
Tudom, de amit letöltöttem az EGO fórumról az hetet ír.

Megmondom õszintén, hogy én nem bántam, h felborította a balanszot! 😊 Minden fajtól vettem hajót és az, hogy egyes fajok erõsebbek lettek a többinél hát pont nem érdekelt! 😊 Úgyis mindenkinek nekimentem szóval ez nem zavart. Imádtam az M0-kat és T0-kat és remélem, hogy a TCXTM-ben szintén benne lesznek!

Azt szedd le, ami itt van a downloadsban.
reuniont is az XTM borította fel, talán ha a TC-t is felborítja az XTM akkor kapunk egy normaláis X játékot 😄

A Griffon 25 hajót tud hordozni.

Lockheed
Szerintem az lesz az igazi, ha lesz XTM ehhez is. Igazából rengeteg újdonság van ami nagyon tetszik: missionok, rengeteg új fegyver és rakéták, külön missile hajók ( M8, M7M ), áthozták az MTS hajókat is, remek új kezelõfelület ( nekem tetszik ), wingek, jump koncigurálás, auto supply opciók, nagyon szép terran rendszerek és hajók, nameg az igazán REMEK új zenék... Persze azért van pár dolog ami nem tetszik. Pl szerintem HoL szektor nagyon elvesztette önmagát, a régi sokkal jobban tetsztett. Aztán a rang növekedése irreálisan magas a pénzrõl nem is beszélve... Rengeteg új hajó jött be, az OTAS mellett még sok cég is külön kis plotokkal. Az, hogy kidolgozták a Boardingot az különösen tetszik. Eléggé elnagyolt volt az XTMben. Azt sajnálom, hogy az M8 oszályt lefokozták. Lehetett volna egy M6M helyette és megmaradhatott volna ez ilyen support ship osztálynak. Például az Argon/OTAS Griffon benne van a játékban de nem elérhetõ. #4019 -ben leírt módon elérhetõvé tettem de már nem az a Drone Frigate ami volt. Ennek ellenére egy nagyon jó kis könnyûfregatt. Afféle minicarrier, mint a Panther de látszanak az alulról dokkolt kishajók ahol a droneok voltak XTM-ben. Bár a DATASHEET 7 hajót írt még nem próbáltam többet dokkolni rá de kívülrõl van hely, majd letesztelem. Nomeg a Valhalla fiaskót azt nem bocsájtom meg soha! 😊 De szerintem nagyon jó kis game lett én a relase óta remekül el vagyok vele. Abban szinte biztos vagyok, hogy ha kijön az XTM akkor lesz nekem igazán az a játék amit szeretnék. Én az elõzõt is nagyon szerettem, szerintem ezt is fogom!

Vitez77
hmm..én spk-an szedtem le. ahhoz nem volt readme

天使たちは私を見守る

Nem az installerrel kell feltenni. Hanem játékon belül. Én se nagyon értek hozzá, de a readme-ben benne van, hogyan kell elindítani.
Vitez77
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én meg-megújulóan visszavágyom a Reunionba. Az egyetlen ok, amiért még nem tettem ezt, az az, hogy:
1. Reunionban nincsenek Terranok (no XTM)
2. Még nem kerestem meg a savegame-emet
3. Néhány szektor sokkal jobb a TC-ben (pl. Akeela's Beacon)
4. Mindig adni akarok a TC-nek egy esélyt
Nekem valahogy nem azt hozta a TC, amit vártam tõle, míg a Reunion igen.
Meg nekem úgy tûnik, hogy a fajoknak teljesen felborult a fajok egyensúlya. Pl. a Teladik mindig lassúak voltak a kereskedõszerû hajóik miatt. Most meg az egyik (ha nem a) leggyorsabb hajó az övéké. Ez nekem kicsit fura :S (tom, a kákán is csomót találok XD )

天使たちは私を見守る

Vitez77
Ennekm az új verziója kiszedi az egész uni-ból. a gond az, hogy meg se jeleníti az installer. Mindegy, hátha nem tette így fel.

天使たちは私を見守る

Probáljátok inkább azt, ami az egész univerzumból kiszedi a rockokat. Az nekem gond nélkül megy. Igaz arra figyelni kell, hogy akkor indítsa el az ember a scriptet, amikor egy olyan szektorban van, ahol nincsenek eltávolítani kívánt sziklák. Pl Ringo Moon. De ezt le is írták a readme-ben.
Lockheed
Hát legalább most rájöttem, hogy miért fagy ki nekem is. A Script packagerrel bontsd ki és tedd be úgy...

Kellemes karácsont mindenkinek!

NONPLUSZULTRA
Nincs olyan gyors hajó gyárilag, de van egy placebó, ami jobb: Teladi Kestrel. 600al repeszt, megy rá jumpdrive, két fegyver elõl, egy turret(!) hátul. Ez a teknõ erõsen súrolja a pofátlanság határát, annyira jó (méretéhez képest). Ezzel jártam be az ÖSSZES elérhetõ szektort térképezés céljából.

Vitez77
Á fráncbá: amióta megpróbáltam feltenni a Remove rocks from sector scriptet, a plugin managerem mindig hibát észlel- És a script se mûxik :S

天使たちは私を見守る

Lockheed
Nahh mondok egy tippet. Van egy script amit a dcript editorból le kell futtatni és egy listából kiválasztva a tetszõleges hajót hozzá lehet adni egy tetszõleges shipyardhoz. Pont tegnap adtam hozzá így a Griffont a játékomhoz mert nem volt elérhetõ... Sajnos droneokat nem gyárt, de nagyon jó kis fregatt. És van így egy Argon Minicarrier is... A script valahol a lista tetején találtható add ship to shipyard néven. A szép benne, hogy szerintem nem csalás mert a hajót ugyanúgy meg kell vásárolni. A Griffon pl 38 milla körül volt azthiszem. De az említett hajó és még pár másik is szerepel a játékban csak nem elérhetõ...

DOWNLOAD - DATA.HU

Atreus
TC-ban nincs olyan gyors hajó mint a Starburst? Le kell mondanom a gyors szektor felderítésekrõl?