X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõbb adj cd-t hozzá

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Inkább told a gamet, nem megy ez neked. 😄

Nem minden, csak majdnem, IRE, PRG, a Kyon Emitter fegyverek (3db) és a kísérleti ill. prototípus terran fegyverek sem mennek rá. Nem értem ezeket miért hagyták ki.

Fenét. Aldrinba nélküle is be lehet ugrani. Az unfocused jumpdrive-al random generált rendszerekbe lehet ugrani az ismert univerzumon kívülre, de párszor már le lett írva a topicban.

azzal tudsz beugrani Aldrinba

Nekem is csak véletlenül volt ott, a paranid szektorokban szokott bóklászni.

Az unfocused jump drive mire jó?
Befejeztem a Goner plotot, megköszönték mondták h jutalmul megkapom "ezt". Jó fél órába telt mire rájöttem mi az az "ez".

steamet csak steam játékokra jó használni (aka Valve mint half life vagy cs)

Vitez77
Bár STEAM-en talán még olcsóbb. Csak azzal AFAIK modolni problémás. De a játék jó.

天使たちは私を見守る

Vitez77
Mielõtt vki bevágná az "attól függ: lehet ingyen is"-dumát: külföldrõl behozva kb annyi, akinek meg van türelme, annak majd Magyarországon 5000HUF lesz.

天使たちは私を見守る

helo
jól tudom uyge hogy a játék kb 12 ezerbe kerül?

Vitez77
Sztem csak véletlen hogy a sok szektor közül pont ore belten haladt át az a hajó. Amúgy is, nem egy olyan van a galaxisban (remélem), kersgélj és min ismert, "türelem hyperiont terem".

天使たちは私を見守る

mano1b
hát én át néztem egész ore belt de sehol nincs a hajó nekem is jó lenne egy ilyen.

Fõ a pontosság.

Elnézést kérek!

X3 Reunion volt... 😄

Ezt a blamázst!
Ja, megtaláltam a hajót ami a képen van. A Springblossom az.
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NjE4Mjg0NDM

kép

<#buck><#eljen>

<#levele><#vigyor4>

AHAHAH megvan a Hyperion Vanguard <#eplus2>

Ore beltben véletlenül ráakadtam, mondom követem hátha valami elszigetelt rendszerbe megy.
Paranid Prime, o, shit mondom most vagy soha. Volt egy TM-em 2 Novával a pajzs lenntartására, egy Cutlass amivel a pajzs nagy részét levittem, meg egy terran TP 10 marine-nal. Elcsaltam a bánatba, Cutlassal le a pajzs, Novák lenntartják, TP-vel kidobom a marine-okat. Ima. Közbe megjöttek a biztonsági erõk. TP, egyik Nova Hullja 5% elugrás velük. Cuttlassal dokkolni a Hyperionba (amin semmi fegyver, pajzs nincs). Újabb ima. Biztonsági erõk meg elindulnak a Nova után <#vigyor2>
És az akció végén még Paranid Friend a rangom. Bár érdekes módon az összes paranid piros lett, mondom megnézem a Global Settings. Hát ott jól van beéállítva. Végignyomkodom az összes gombot ami ott alatta van, átállt minden normálisba.

Egyszóval a lehetõ legjobban jöttem ki a kalandból. Remélem nem lesz bugos semmi.

X2-ben egyáltalán nem volt semmiféle HUB. Valamit benéztél...

Na igen. Viszont a fegyvergenerátora kicsi, a pajzsa nagyon de nagyon lassan töltõdik a szintén gyenge pajzsgenerátor miatt. Emellett a raktere sem mondható kimagaslónak, így bizony behatárolódik az általa hurcolható és használható fegyverzet mennyisége, hiába a nagy variációs lehetõségek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Vitez77
X2? Hub? Miféle modot alkalmaztál te? Én egyszer sem láttam HUB-ot az X2-ben, tudtommal az R-ben volt nagy újdonság (bár X2-ben nem gyáraztam, inkább pájröt vótam)

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Asszem mindegy, csak az a lényeg, hogy a HUB-ra fognak a hajók dokkolni, ezért lehetõleg valahol a komplex szélén legyen a hub. Még X2-es idõkbõl rémlik, hogy összedobtam 20 darab 1 MJ-es pajzsgyárat, és v hub valahol a komplex közepén volt, és sorra robbantak fel a jajók, mert nem tudtak a hubra dokkolni.

A tévedés jogát természetesen fenntartom!
NONPLUSZULTRA
Ja mi is az alapszabály? A Hubhoz a stationt, vagy a stationt a hubhoz? És milyen messze lehet a kettõ? Most csak két bányát kapcsoltamössze, és a hubot nem véletlenszerû helyre rakja mint az elõzõ részben, hanem ahova kérem.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

NONPLUSZULTRA
Fura: az alap ingame hajók is bugosak lehetnek. Vettem egy Heavy Centaurt, és a bal turretben nem lõtt az egyik fegyver, bármit raktam is rá. Eladtam, vettem egy újat és az már OK. Fasza hajó muszáj ezt a közeljövõben ezt használnom, mert a farába telepíthetõ a Tractor Beam, és ideje építkeztni. Ez azt jelenti, hogy néhány kavicsot össze fogok kapcsolni.

Be lehet állítani menüben hogy legyen vagy ne.

mano1b
énekem a kapukon átt haladásnál nem volt anim feltetem a FPS+ és van anim mikor átmegy a kapun a hajó

mano1b
vagy én értetem félre a kérdést ha nem rakéta amirõl tudni akarsz.

mano1b
szerintem a kilõvendõ hajót kiválasztod és kilövöd a rakétát és az egérel irányitód egészen a célig nem könyü dolog

kb 3 hónapja... o.o

Segítsen már nekem valaki lécci!

Tudom elég Noob kérdés, de még sosem foglalkoztam vele igazán, de hogyan is lehet irányítani a remote guided warhead-et?
<#nemtudom>
Ha volt még vkinek olyan gondja h nincs zene a játék alatt és sikerült megoldania, az kérem h írja le h mit kéne csinálnom. Elõre is köszönöm.

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

Vitez77
Tomonor: most veszem csak észre, sikerült megoldani a megnyíló zeneablakot? Csúcs! 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Vitez77
Hát, keresgélni azt kell, de ki is kell nyírni õket. Azt majd az a Terrán csaj egyszercsak mondja, hogy "Ok, asszem ez volt az uccsó".
Többiek: gyerekek, tom hogy sokáig kongott a fórum az ürességtõl, de itt mindenki ESC-eli a game elejét? Sebaj, ahány ajtó, annyi szokás.
Amúgy az Ego honlapján is kint voltak egy darabig, nálam meg most is kint vannak. Meg talán az XTM oldalán is.

Akkor nem kell órákig keresgélni a csempészeket??
A megadott személyt scaneljem, és miután kinyírtam, enged is tovább??
én annó X2-ben amikor néztem ezeket az idézeteket 2 magyart is találtam. Hmm, érdekelne a forrás fáljla ezeknek a szövegeknek...

Én meg ma egy Szentgyörgyi Albert idézetet láttam a játék betöltésekor: "A felfedezés észrevenni azt amit mindenki lát, de nem ismer fel."
Vagy valami hasonló, annyira meglepõdtem h elfelejtettem leírni. <#vigyor4>

Ez a Goner M6-os valami iszonyat durva gép: minden ismétlem MINDEN fegyvert föl lehet rá pakolni. Igaz nincsenek turret-jei, meg a sebességét se néztem, de kitûnõ capship elleni csapásmérõ egység lesz. Valami ilyesminek kellett volna lennie az M8 osztálynak.

Vitez77
Ha megölted a csempészeket. Az elején mondta a Teladi, hogy "el kell távolítani a konkurenciát" vagy mi.

Sziasztok!
A terran plotban van egy olyan küldi, hogy egy teladi területen el kell kapni egy hajót. Kilövöm, és közlik, hogy csempész volt. Ezek után itt kell maradni, és az utasításokban azt írják, hogy szkennelni kell a potenciális csempészeket. Már kettõ csempészt találtam a szektorban, de az utasítás továbbra is ugyan ez. Meddig kell még szkennelgetni a hajókat??
Mikor enged tovább a küldi??
érdekes POTW kép o.o

Vitez77
Hehe, asszem hamarosan gazdagabbak leszünk egy új kieggel a kieghez XD

mano1b
ok köszi csak szállito hajo nincs a kõzelbe. ocean of fantasy ba telepetem le akkor keresnem kell valahol 1 et

Ugyanúgy mint régen. TL beparkol a hajógyárba és oda veszed meg a gyárat. Aztán elmegy a megfelelõ helyre a TL és kidobja/telepíti.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

mano1b
hogy kell gyárat veni és kihelyezni segitenétek. a régibe ugy hogy nagy teher szállitónak kellet szólni most is igy van nem.

mano1b
de lehet kapni repair laser a boronok nál van

lejárattam magam o.o igazság szerint csak ezt dobta ki a wiki

Khmmm...

A kettes számrendszert nem Neumann János találta fel, az már létezett elõtte is. Õ volt ellenben az, aki olyan számítógép elvet talált fel, amely ezt a számrendszert alkalmazza....

Neumann elv.

A korábbi számítógép elvekhez lépest az alapvetõ eltérés abban van, hogy a programokat és az adatokat közös memóriában tárolja a gép, illetve sorban hajtja végre az utasításokat.
Azaz a Neumann elven alapul például a PC, de nem ilyen rendszerû a Main Frame.

A Neumann gépeket meg már írták. Nem az egosoft nevezte el a xenonokat Neumann Jánosról, hanem az önreprodukálásra képes gépezetek neve Neumann gép, már jó ideje. A Neumann gépek lényege, hogy mûködés közben felismerik, hogy az adott cél eléréséhez hány darab hasonló, elemi feladatok ellátására képes eszköz kell és addig reprodukálják önmagukat, míg ezt a számot el nem érik.

Off:
További érdekesség Neumannhoz:

A Neumann gép, mint kifejezés létezik. Ezek önreprodukcióra képes, adott cél végrehajtására létrehozott eszköz. Mondjuk ha egy egész bolygó nyersanyagkészletét akarnánk kitermelni, akkor három lehetõségünk van. Vagy építünk néhány gépet (relaive keveset) amik szépen lassan elvégzik a feladatot. Vagy építünk sokat sok nyersanyagból amik rövid idõ alatt végeznek. A harmadik lehetõség, hogy olyan gépeket építünk -keveset-, amik képesek arra, hogy önmagukat sokszorosítsák a helyszínen talált nyersanyagokból. Így némi nyersanyag beáldozása révén az folyamathoz szükséges idõ lényegesen lerövidül.
A Neumann gépet A. C. Clarke is megemlíti a 2010 Ûrodisszea-ban is, mikor a Monolit funkcióján gondolkoznak.
A Xenonok tulajdonképpen Neumann gépek.
Wiki link
Bocsi a korai agymenésért, de hátha érdekelt valakit. 😊
Igen úgy van ahogy Tomonor írja, de nem tudom a játékban hogy van ez most.
Én igazából a complex calculator-ban láttam hogy ez változó lehet.
gondolom az SSP-k energiacella elõállítási sebességét. Legalább is az X2-be még volt ilyen, aztán az X3:R-ben mindenhol 100%-os napok voltak.

NONPLUSZULTRA
Ez miért fontos? Mit befolyásol?

Vitez77
Universe mapot megnyitod, és ott a részleteknél írja.