X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az unfocused jump drive mire jó?
Befejeztem a Goner plotot, megköszönték mondták h jutalmul megkapom "ezt". Jó fél órába telt mire rájöttem mi az az "ez".
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
jól tudom uyge hogy a játék kb 12 ezerbe kerül?
天使たちは私を見守る
X3 Reunion volt... 😄
Ezt a blamázst!
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NjE4Mjg0NDM
kép
<#levele>#levele><#vigyor4>#vigyor4>
Ore beltben véletlenül ráakadtam, mondom követem hátha valami elszigetelt rendszerbe megy.
Paranid Prime, o, shit mondom most vagy soha. Volt egy TM-em 2 Novával a pajzs lenntartására, egy Cutlass amivel a pajzs nagy részét levittem, meg egy terran TP 10 marine-nal. Elcsaltam a bánatba, Cutlassal le a pajzs, Novák lenntartják, TP-vel kidobom a marine-okat. Ima. Közbe megjöttek a biztonsági erõk. TP, egyik Nova Hullja 5% elugrás velük. Cuttlassal dokkolni a Hyperionba (amin semmi fegyver, pajzs nincs). Újabb ima. Biztonsági erõk meg elindulnak a Nova után <#vigyor2>#vigyor2>
És az akció végén még Paranid Friend a rangom. Bár érdekes módon az összes paranid piros lett, mondom megnézem a Global Settings. Hát ott jól van beéállítva. Végignyomkodom az összes gombot ami ott alatta van, átállt minden normálisba.
Egyszóval a lehetõ legjobban jöttem ki a kalandból. Remélem nem lesz bugos semmi.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
天使たちは私を見守る
A tévedés jogát természetesen fenntartom!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Tudom elég Noob kérdés, de még sosem foglalkoztam vele igazán, de hogyan is lehet irányítani a remote guided warhead-et?
<#nemtudom>#nemtudom>
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
天使たちは私を見守る
Többiek: gyerekek, tom hogy sokáig kongott a fórum az ürességtõl, de itt mindenki ESC-eli a game elejét? Sebaj, ahány ajtó, annyi szokás.
Amúgy az Ego honlapján is kint voltak egy darabig, nálam meg most is kint vannak. Meg talán az XTM oldalán is.
天使たちは私を見守る
A megadott személyt scaneljem, és miután kinyírtam, enged is tovább??
Vagy valami hasonló, annyira meglepõdtem h elfelejtettem leírni. <#vigyor4>#vigyor4>
Ez a Goner M6-os valami iszonyat durva gép: minden ismétlem MINDEN fegyvert föl lehet rá pakolni. Igaz nincsenek turret-jei, meg a sebességét se néztem, de kitûnõ capship elleni csapásmérõ egység lesz. Valami ilyesminek kellett volna lennie az M8 osztálynak.
天使たちは私を見守る
A terran plotban van egy olyan küldi, hogy egy teladi területen el kell kapni egy hajót. Kilövöm, és közlik, hogy csempész volt. Ezek után itt kell maradni, és az utasításokban azt írják, hogy szkennelni kell a potenciális csempészeket. Már kettõ csempészt találtam a szektorban, de az utasítás továbbra is ugyan ez. Meddig kell még szkennelgetni a hajókat??
Mikor enged tovább a küldi??
天使たちは私を見守る
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A kettes számrendszert nem Neumann János találta fel, az már létezett elõtte is. Õ volt ellenben az, aki olyan számítógép elvet talált fel, amely ezt a számrendszert alkalmazza....
Neumann elv.
A korábbi számítógép elvekhez lépest az alapvetõ eltérés abban van, hogy a programokat és az adatokat közös memóriában tárolja a gép, illetve sorban hajtja végre az utasításokat.
Azaz a Neumann elven alapul például a PC, de nem ilyen rendszerû a Main Frame.
A Neumann gépeket meg már írták. Nem az egosoft nevezte el a xenonokat Neumann Jánosról, hanem az önreprodukálásra képes gépezetek neve Neumann gép, már jó ideje. A Neumann gépek lényege, hogy mûködés közben felismerik, hogy az adott cél eléréséhez hány darab hasonló, elemi feladatok ellátására képes eszköz kell és addig reprodukálják önmagukat, míg ezt a számot el nem érik.
További érdekesség Neumannhoz:
A Neumann gép, mint kifejezés létezik. Ezek önreprodukcióra képes, adott cél végrehajtására létrehozott eszköz. Mondjuk ha egy egész bolygó nyersanyagkészletét akarnánk kitermelni, akkor három lehetõségünk van. Vagy építünk néhány gépet (relaive keveset) amik szépen lassan elvégzik a feladatot. Vagy építünk sokat sok nyersanyagból amik rövid idõ alatt végeznek. A harmadik lehetõség, hogy olyan gépeket építünk -keveset-, amik képesek arra, hogy önmagukat sokszorosítsák a helyszínen talált nyersanyagokból. Így némi nyersanyag beáldozása révén az folyamathoz szükséges idõ lényegesen lerövidül.
A Neumann gépet A. C. Clarke is megemlíti a 2010 Ûrodisszea-ban is, mikor a Monolit funkcióján gondolkoznak.
A Xenonok tulajdonképpen Neumann gépek.
Wiki link
Bocsi a korai agymenésért, de hátha érdekelt valakit. 😊
Én igazából a complex calculator-ban láttam hogy ez változó lehet.