X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A szövegelésre is illik ám figyelni, meg az enciklopédiában olvasgatni, akkor kiderülnek ilyen apróságok is. Csak az adatokat nézni, táblázatokat hasonlítgatni a megfelelõ háttérismeret nélkül bizony ilyen félrevezetõ lehet...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Viszont a lövés nekem is jobb gomb, bal gomb a menü. Pedig nem állítottam át semmit.
Fordítva tényleg jobb lett volna, de már kezdem megszokni úh mindegy.
Nekem csak bal gomra lõ, valamit nagyon elnyomtál. 😄
Kell a fordítás az újoncok miatt. De ha már "benne vagy" nehéz sõt zavaró átszokni fõleg, hogy továbbra is angolul karattyolnak. Volt szerencsém néhány fordításhoz, amelyik játékot eleve úgy kezdtem az okés volt de pl. a Dawn of War-t, ami egy kb 20évre visszatekintõ sajátos nyelvezetet használ szinte nem értettem magyarul.
Szóval ha valaki csinálna egy tényleg igényes magyar feliratot, használnám az x3hoz.
De ez is egy szakma, szóval nem hiszem hogy 1 ember tudna igényeset csinálni.
A magyarítás a magyar X-társadalom Achilles-sarka. Én nem szeretem a fordításokat(bár örülök, hogy nem németül kell nyomni). Tény viszont, hogy pontenciális játékosokat veszítünk, pár ismerõsöm csak emiatt riadt vissza.
Viszint aki már benne van, annak már mind1.
off
Télleg nehéz kibogozni mit is akarsz írni. Néha használsz ékezetes betüket néha nem, néha lemarad egy betû néha eggyel több van. Az adatlapod szerint 40-45 közötti vagy így arra tudok gondolni hogy nem nagyon megy a gépelés (ekkor viszont visszaolvashatnál hogy mit írtál) vagy hogy nem megy annyira jól a magyar nyelv mert határon túli vagy.
off vége
1: mindig foglalt miatta a lemezmeghajtóm
2: csak többszöri beolvastatásra hajlandó elindulni minden alkalommal és összekuszálja az oprendszert indításkor ha bennfelejtem (nem lemezrõl bootol biosban)
3: a lemez már erõsen karcolódik, mivel rengeteget kell ki-be rakosgatni, és nem tokban tartom hanem a PC tetején, hogy kéznél legyen....
Az még nagyon faja lenne, ha tudnátok egy letöltés-linket küldeni olyan daemonra, amivel mountolható a kép, és feltört, vagy ingyenes verzió.
Jelenleg próbaverzióval tolom...
Találam két plugin managert, az egyik v2.12, a másik az ego oldaláról a v2.20. Remélem ez utóbbi jó lesz...
Tomonor! Küldtem válaszüzit, minden kellõ infóval. Remélem megérkezett...
Amennyiben mégsem, akkor írj, és elküldöm megint.
2. A daemonnal futó, tehát nem crackelt változatra nyugodtan mehet minden patch. (Tudom, nem wrz, de nagyon nem lehet kapni, és bizony én gyártottam a daemonnal egy képet a wincsire, hogy ne kelljen mindig a gyári lemezt pakolgatnom, tehát a fentieket bizton állíthatom.)
4. Elvileg a legújabb megy, gyakorlatilag hol igen, hol nem - a bepakolt hajótól függ.
2. igen, ha nem crackelt, hanem képfájlról tölti be (nem is tudom h van-e crack)
3. a gyüjtemény itt fent van a banner alatt, tornor bõvíti folyamatosan
4. igen van tc-hez is, ha nem itt fent akkor a hivatalos oldalon mindjárt megnézem
Sajnos elég sok mindenbõl kimaradtam, de pár napja magam is elkezdtem a TC-t
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, és nagyon megköszönném, ha segítenétek.
1. Volt pár script a reunionhoz régen, mint az Advanced jumpdrive, a repair hull, meg hasonlók. Ezek közül beépítettek valamit a játékba, vagy van hasonló script, amit fel lehet tolni a tc be??
2. Amennyiben feltolom a legújabb patchet, az tönkreteszi a wrz verziót??
3. Létezik olyan faja script, mod, térkép, és leírásgyûjtemény, mint annak idején amaro oldalán?? Tomonor oldalán a tc letöltéshez csak egy videofilet láttam, és a pár oldallel ezelõtt megadott link a leírásokhoz, nekem nem mûxik. Nem tudja betölteni az oldalt.
4. A régi reunionhoz volt ship installer, és creator. Azóta nagyon megváltoztak a fegyverek, és hajófelszerelések, ezért gondolom az már nem használható. Léteznek TC-hez is ilyen progik??
Amennyiben léteznek, tudnátok linkeket küldeni. Köszönettel : -=Ace=-
Az új 1.4 patch meg jótékony hatással volt a küldetések nehézségére, és megindult az élet a terran szektorokba is végre.
Végignyomtam a terran kampányt, és baromi jól indult, de a vége elég gagyi lett. Az utolsó csatában gyakorlatilag semmit se csináltam. Mire odaértem vége volt. (Bár asszem írták lehet h bõvítik a történetet késõbb a frissítések során) Úh ez egy kicsit csalódás. Na majd a Final Fury talán többet mutat.
de te direkt helytelenül írsz minden szót?
borzasztó elolvasni...
Ha nem azon agyalnál miért ilyen az irányítás hanem csak élveznéd, utána már nem foglalkozol vele. 😄
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る