12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#5767 Te kis csacsi :) Nem a .zip a lényeg, hanem ami benne van. kiveszed, majd a TC-nél a \directories mappába beleteszed (vagy hova, a .zip-ben úgy vannak felépítve a mappák, hogy lásd - gondolom Apricot medium HUB, ugye?)
-
LV 426 #5766 Sziasztok! az elejetolol kovetem a forumot mint kulso szemlelo es gratula mindenkinek. Eddig nem firtattam a HUB plotot nehogy beforduljak tole, de megsajnaltam szerencsetlen Boron-t es bevallaltam. Hat szoval befordultam 3 nap alatt.Szemet modon bescriptelnem a medium HUB plotot, ha valaki elmondja hogy kell a Zip formatumu scrpteket beuzemelni. -
Gunslinger #5765 Bug, mindenféle flakkal előfordul, nálam meg szokta oldani a dolgot, ha mentek és betöltöm újra az állást. -
#5764 valamit nagyon elcsesztem mert a springblossomomon a prototype starbust shockwave cannon gyakorlatilag használhatatlan. ott van elöttem a szállító hajó 200 méterrel tiszta célpont és nem találja el, pedig ezelött a 400-zal repkedő kis vadászokat is egy lövéssel leszedte. -
#5763 kösz. meg van. -
tomonor #5762 command console és s betű... Reunion szabályai szerint... -
#5761 a script editort hogy kell megnyitni? odáig van meg hogy beírtam a pilóta nevének hogy Thereshallbewings, aztán 2 másodpercig kifagy és utána valami ctrl+s-t kell nyomni de nem történik semmi -
mindero #5760 Már épp akartam kérdezni h sikerült-e már beszerezned. -
SaGa #5759 Nem teljesen random, de majdnem...
Függ a harci rangodtól és a megtámadott pilóta fajától is. A módszer: lelövöd a pajzsát, majd a hullját úgy 30%-ig. Ez után nem engeded a pajzsot vissza termelődni, és valami gyenge cuccal lövöd a hullt, hogy lassan csökkenjen az integritása. Ha a másik két feltétel megvan, akkor ki fog ugrani. Normál harc közben néha túl későn veszed észre, hogy már nem kéne lőni, üres a hajó... Pajzsa már nincs, hullja is alig, így egy kósza találat és vége... -
#5758 az emberek teljesen random ugrálnak ki a hajókból vagy van valami speciális módszer? -
#5757 Medium/easy HUB scripttel :D -
tomonor #5756 mittomén, nincs még meg a játék xD -
crossy104 #5755 Kb. 150-szer kell beirni a mennyiséget, plusz enter, stb. -
crossy104 #5754 Vessetek meg, de én ezeknél a több százezres agytalanságoknál csalok.Már csak a 750 ezres kristály van hátra, de csalással is kb.egy órás meló.Még várok kicsit vele, mert igy is idegölő. -
Pares #5753 Nah, egy kis próbálgatás után "megjavultak" a wingjeim. Az volt a baj, hogy egyszerre voltak wingmenek meg az egyik wing tagjai, úgy látszik ez zavarta őket. Köszi a segitséget! -
mindero #5752 Na jó de mégis mennyit kell építni? Arra lennék kíváncsi.
Nekem most van 40db Crystal Fab -
Hatjen #5751 "Április 30 volt a hivatalos megjelenés, de miután késve érkezett be, majd jött az ünnep, így csak a holnap kezdjük meg a játék kiszállítását az üzletekbe."
Ezt a levelet kaptam a sevenm-től
remélem most már nem csúsztatják tovább
-
SaGa #5750 Nem egészen. Létezik repair laser hajóra is, igaz gyára az alapjátékban nincs, de nekem sikerült már lőni valakiről és a megfelelő hajóra fel is lehetett szerelni...
Amúgy pont akkora teljesítménye van, mint a ruhába építettnek, így egy darabbal nem sokra mész... -
Gunslinger #5749 Plusz saját HQ-dban tudsz gyártani és javítani, de persze az sok idő míg az embernek lesz saját HQ-ja. -
Gunslinger #5748 Jaja, ki lehet fogni nagyon előnyös vételeket, de iszonyú nagy átbaszásokat is :-) -
Gunslinger #5747 M5-ösökkel ne nagyon akarj harcolni, felderítésre valók. -
#5746 Meg venni egy-két THINK "küldetés" során. Néha azok jobban megérik. -
#5745 ja, de javítani űrruhában is tudsz -
Pares #5744 Jah, és mégvmi: hajót venni, eladni, megjavitani csak shipyardban lehet, ugye? -
Pares #5743 Pontosan ezt csinálja nekem is. Terrannal kezdtem, és csak a Terran bázisoknál vacakolnak. M5-ösök és ahogy irtad, össze vissza száguldoznak. Mindegy, valszeg el is adom őket, mert harcban igaz hogy "próbáltak" segiteni, nagyon lőtték az ellent, csak épp semmi efektivitással, nekem kellett intézkednem.
mindero, utánnanéztem pár fórumon ennek a wing meg wingmenes kavarodásnak, és valszeg az is keveri a xart...
Köszi mindenkinek a gyors választ!
A játék nagyon nagy! Igaz hogy még csak pár napja játszom, de magával ragad... -
tomonor #5742 lol, türelemmel és sok sok gyárral természetesen -
mindero #5741 Hogy csináltátok meg a HUBban a 750e kristályt? -
mindero #5740 Valószinű h te nem a wingekre hanem a wingmanekre gondolsz. Na nekik nem igazán lehet parancsot adni, mert azt csinálják amit te (ergó követnek meg harcolnak veled).
Csinálj wingeket azokat tudod ugráltatni. -
Gunslinger #5739 Jaja! Sőt, ha nem saját hajót akarsz megjavítani, akkor agressziónak veszik és visszalőnek, de nem repair lézerrel :-DDDD -
Gunslinger #5738 Nekem eredeti a játékom és a nagy terran állomásoknál néha bizony keményen vacakolnak a dokkolásnál a hajóim, de más állomásoknál egyáltalán nem. Wingben is normálisan viselkednek, a formációkat nem szoktam erőltetni, értelmük nem sok van ebben a játékban, de többnyire tartják, figyelni kell a wing összetételére is, M5-ök tartják legkevésbé a formációt, mert össze-vissza akarnak száguldozni. -
bgabor #5737 Érdekes, nekem se eredeti, mégse csinálnak hülyeséget a hajóim. Csak sokszor hülyén viselkednek, de ez az AI hibája, nem holmi másolásvédelem. -
tomonor #5736 nos ha letorrentelted a játékot, akkor ne is csodálkozz rajta, ugyanis a TAGES engine működésbe lépett és hülyeséget diktál a hajóidnak.
Ám ha nem, akkor annyi az egész hogy a játékban ilyen hülye az AI, nemnagyon van vele mit tenni. DOkkoláson még úgy lehet segíteni, hogy elhagyod a rendszert amíg dokkol a hajó. -
tomonor #5735 nincs rá script, ugyanis nincs olyan scriptelési line a játékban, hogy barát hajót lőjjön a hajód. Tehát, a játék engine-je egyszerűen nem engedélyezi a hajóidat hogy a saját hajódat lőjje. Remélem érthetően írtam. :D -
Pares #5734 Hello, kb. 3 napja játszok a játékkal, nagyon bejön. Az egyetlen folog, amit nem értek és rohadtul idegesit, az az, hogy a wingmanjeim nemnormálisak. Nemtudom, hogy csak azért, mert a játék elején vok és az upgradelhető szoftvereim csak Mk1-esek, de ha az egyik wingmanemnek azt a parancsot adom, hogy dokkoljon az egyik Defence Stationön vagy vmi ilyesmin, mert a Hull-ja (az a zöld csik) csak félig van, de le se szarja a parancsot (pedig ellenőriztem, ki is irta meg mondta is, hogy parancsot értette meg hogy megkapta a dokkoláshoz az engedélyt). Csak köröz az állomás körül de nem száll le... Nem értem miért, más alkalommal pedig sikerült.
Jah, és még az is idegesitő, hogy a wingmenjeim nem képesek nyugodtan megtartani a formációt, akármire is állitom be, jönnek utánnam (bár néha-néha akár 30-40km-re is képesek lemaradni), de ha hátranézek, csak összevissza körözve jönnek (egyszer az egyik nekem is jött). Egyáltalán nem tartják a formációt, pl.: Delta. Ehez jobb szoftver kell vagy mi?
Jah, és a játék verziója 2.0a.
Köszi a válaszokat! -
mindero #5733 Nem.
Azért jelöli csak mert a Tractor Beam / Mining Drill páros ugyanabba a kategóriába tartozik. Repair laser csak az űrruhán van.
Lehet h van rá valami script, de én nem scriptelek amíg végleges verzió ki nem jön a játékból. -
#5732 hajókra lehet rakni repair laser-t? mert azt néztem hogy soknál ki van írva de eddig még egy állomáson se találtam. csak azért mert a hajógyárakban elég drágán javítják a hajókat és űrruhában meg lassu a dolog. -
Novakg #5731 Az állomások irányítására én a Station Financial Manager-t használom. Elég jól beállítható benne minden. -
#5730 úh bocs. ezt a keresőbe akartam írni. valahol olvastam hogy van egy olyan script ami eltünteti a construction kitet és az árut csak simán transzportálja. -
#5729 script -
mindero #5728 Gyakorlatilag mindenkivel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Xenonok Khaakok, most Paranidok
Volt h az én két M2-esem meg a Terranok 2 M2-ese nekiesett egy Xenon bázisnak amit 4J, 4K, egy tucat P védett. Nagyon durván nézett ki! Az Aldrini szektorok terjeszkedéséről szól a kiegészítő. Magyarán háború.