X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
天使たちは私を見守る
Az oldalsáv kifejezetten zavar, ami akkor tûnik fel, ha néha elõveszem a Reuniont és azt veszem észre, hogy "magától megy". A TC-vel még nem tartok itt.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Még jó, hogy haver által 50% kedvezménnyel jött 😄
De asszem befejezem az offot, mielõtt Tomonor rámszólna, de:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem nagyon kötött le a hegyméretû gyémánt története. Arra ott az Indiana Jones vagy mi.
天使たちは私を見守る
A 2001 az egy nehezen érthetõ, ámde klasszikus mû.
A 2010 kalandízû, de még mindig sokat mondó, elgondolkodtató (bár ez fõleg a korának politikai viszonyai között volt fõleg igaz), mély iromány/film, s egy méltó utód.
2061. Hááát. Jah. Vártam a nagy sztorit, de vhogy elmaradt.
3001. No comment, mert csak vizsgák után kezdem el.
天使たちは私を見守る
A 2010 már csak egy utánérzése a 2001-nek. A regény is. A 2061-rõl nem is beszélek. Az már az utánérzés utánérzése...
Úgykülönben a kezelõfelület nem zavar annyira, csak még az irányítás. Azt nagyon meg kell szoknom. Meg átkonfigurálni a gombot. Nem lenne jó, ha Reunionban jobb gombot nyomok lövésnek egy fontos csatában mondjuk.
A banner alatti rész jogos, de szerintem az oldal üzemeltetõi ilyenre nem is gondoltak.
Ami jó lenne hozzá, érintõképernyõs monitorok majdnem minden panelnak külön-külön.
Mint egy igazi ûrhajóban. De király lenne.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Ajánlom figyelmetekbe ezt a filmet . Sajnos Magyarországon nem adják (csak néha a TCM), pedig ez a scifi, sõt, az egész filmtörténelem egyik legbecsesebb darabja.
Eredeti sztori: Artur C. Clarke.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Eljutottam odáig a terran plotban, hogy az argon sector 148 ból két utast elvittem a heretic endbe. Leadtam az utasokat, és nem kapom a következõ küldit. Ezek szerint vége ennek a plotnak?? A TrueLight Seeker melyik plotból érhetõ el??
Bányákat meg én is csak a nagy hozamú aszteriodákra teszek (50fölött), de azokból is van sok a normális rendszerekbe is.
A Nividium tényleg az egyetlen értelme, de kíváncsi vagyok mennyi van belõle ezekbe a random szektorokba. Az a gond hogy vagy kereskedõhajóval ugrok vagy harcival. Ha harcival akkor nem tok bányászni, ha kereskedõvel akkor meg szétkapnak.
A Nividium baromi ritka anyag, jó kis pénzt is adnak érte, ha valakinek erre fáj a foga már csak ezért is megéri ezeket a rendszereket látogatni. Harcolni minek? Esetleg új fegyverek, új taktikák kipróbálása és a harci rang növelése. Ezekre mind jó. Különben meg azt ne mond, hogy te minden aszteroidára amit találsz bányát akarsz telepíteni. Van elég sok magas hozamú aszteroida a játékban a normál rendszerekben.
Harcolok? Minek? Hemzsegnek az ellenségek mindenfelé.
Energia cellákat keresek? Pfff
Még ha lenne spéci fegyver / ritka nyersanyagok / elrejtett hajók. Ennek így nincs értelme. Fõleg h még bányákat se tudunk telepíteni.
De a TrueLight Seeker azért jó kis jutalom.
Célkereszt: Harcolós küldetések
Credit: Vásárlós, kereskedõs küldetések, asszem a hajó leszállítás és néhány fuvar küldetés is ide tartozik.
Tégla: Építõs küldetések
Villanykörte: Egyéb, elég sok féle van, majd kitapasztalod.
2,
Nincs elég jó reputációd az adott fajhoz, néphez, társasághoz.
Egyébként ezen kérdések mindegyikére meg lehet találni a választ a hivatalos kézikönyvben, erõsen ajánlott az elolvasása.
Mit jelentenek néhány állomás mellett található ikonok ( villanykörte, célkereszt..stb.)?
Ha van pénzem, akkor miért nem tudok vásárolni bizonyos hajókat (pirossal van jegyezve a trade list-ben)?
Egyenlõre ennyi jutott eszembe...és köszi a válaszokat!
天使たちは私を見守る
Vagy: nézd meg az aláírásainkat.
Vagy: kérdezz itt, nem harapunk (a látszattal ellentétben)
天使たちは私を見守る
Van valami magyar faq oldal? Mert rengeteg kérdésem lenne és a fenti link nem megy...
Ilyen alapvetõ kérdéseim lennének, hogy mit jelentenek az állomások mellett megjelenõ ikonok ( célkereszt, villanykörte..stb.)...?
天使たちは私を見守る
RJoco: át lehet az irányítást állítani, szal az a kisebbik baj.
天使たちは私を見守る
Felraktam a TC-t tegnap.
Hát majd meglátjuk mi lesz, mert az irányítást jól elk***ták.
Az egészet át kell állítanom Reunion-osra, mert hogy kettõt nem tanulok meg, az fix.
Az állomások szép nagyok, a hajókból még nem láttam igazán szépet.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Amúgy erõsen ajánlom Star Trek XI ügyben az alábbi blog gyakori látogatását.
http://startrek11.blogspot.com/
Ha ezt olvasod, semmi sem lehet új a filmmel kapcsolatban :-D
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Új star trek filmet készítenek!
Trailer:
天使たちは私を見守る