X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nem 1 ember nem 1 hét alatt készítette teljes munkaidõben a németrõl angolra fordítást. Ez nem egy FPS, ahol van 10 sor szöveg, azok is fõleg "F..ck you" meg "HEADSHOT!" Ez egy összetett játék, egy külön univerzum.
Fõleg, hogy pl. csak a Marine-ok szövegei is úgy vannak, hogy "Variation=1, 2,3....10", egy variáció nem egy oldal. Ezen kívül ott vannak a küldetés párbeszédek, a leírások, különleges szövegek stb., a többi faj variánsai, hajók, fegyverek leírásai. Hogy a nyelvtani problémákról ne is beszéljek. Nem komplett szövegek vannak, hanem gyakran csak részletek. "We need #number of wares# $ware type$ within $time (idõ) 315 316 317 (idõegység, sezura, mizura stb)$ .....", és ha az egyiket elrontod, akkor bukott az egész. Szétosztani meg hülyeség lenne, mert azért mindenkinek megvan a stílusa, s nem lenne egyszerû állandóan egyeztetni a neten.
Szal lehet, hogy sok embert most ez el fog szomorítani, de ez van. Idõigényes, bonyolult, kreativitást igénylõ stb.
Az Egosoft tudja, mit csinál. Fölösleges reménykeltések helyett inkább a fórumot kéne reklámozni, hogy lássák az emberek, bármi gond van, segítünk, elmagyarázzuk vagy belinkeljük az adott kérdésre már megadott válasz számát.
Szerintem. Meg ha nem megy jól akkor inkább sehogy se, mert (ahogy valaki itt mondta) félkész és rossz munkát fölösleges csinálni. Inkább egy félig érthetõ angol mint egy érthetetlen magyar.
Na, remélem ez kielégítõ válasz, és most már a felcsigázottak és a felcsigázók is lenyugodnak.
天使たちは私を見守る
Nem kéne.
Szerintem ugyan mindenki úgy csinál magából bohócot, ahogy akar, de felcsigázni azok érdeklõdését, akik nem értik a programot, de szeretnének vele játszani, ilyen háttérrel, az fáj...
SAGA semmi se tökéletes sajna tudom én is ez van.
天使たちは私を見守る
nemrégiben azzal jöttél, hogy "szétszeded és lefordítod a programot, ahogy azt már tetted mással is", most meg fennakadsz azon, hogy a modoknak nincs magyar leírása... Hogy is van ez?
Off mód kikapcs. (pedig nagyon folytatnám még!!!! 😄 )
lenne egy kérdésem, nem tudtok valami crack-et a játékhoz? vagy valami fix-et? mindenhol kerestem de nem találok semmit... lehet hogy eredetibe kéne megvenni? nektek eredeti??
<#eljen>#eljen> Ezt én is nagyon szeretem.
Clarke mellett a maiak közül Iain M. Banks és az õ kultúrált világa jön be nagyon.
On
Crew Chatter Ambient - (X3:TC)
Carrier Boarding Plugin - (X3:TC)
Battleship War Paint - (X3:TC)
No Betty - (X3:TC)
*Recommended*
Pirate notoriety fix - (X3:TC) By Graxster and TycHouse
ezeket hol találom
on: Terran Thor FTW. Bár a Reuban mintha szebb lenne :S No meg az örök kedvenc Nova. Sztem ezek a legszebbek.
天使たちは私を見守る
Jól néznek még ki a terran Drone-ok, az OTAS hajók, és a régi Terraformer hajók (azok is brutálisak).
Meg persze a Hyperion <#eplus2>#eplus2>
A. C. Clarke nekem is a kedvenc Sci-Fi íróm, Asimov, és Bradbury mellett, bár van még néhány, akiknek a mûveit gyûjtöm, mert szeretem. Clarke legnagyobb mûve - szerintem - egy novella: Az isten kilenc milliárd neve. Abban minden benne van, ami Clarke. Tudomány, misztikum, a meghökkentés igénye és mélységes emberismeret.
Sajnos ezek egyelõre nekem csillagászati összegek, most épp egy TL-re spórolok, + akarok egy komplexet építeni.
Pedig jó lenne már egy ilyen hajó, ez a kiugrálós foglalás egy kínszenvedés. Tegnap próbáltam egy Centaurt hát nem nagyon sikerült. Idegesít h mindent nekem kell csinálni. Le a pajzs, marinokat kidobálni, pajzsot lenntartani. Mindezt 3 különbözõ hajóval. Kicsit macerás.
De ha jól tom a könyv meg a film között kevés a különbség és kicsik, pl hogy a 2010 végén a könyvben nem mondja a "Use them together, use them in peace"-t, míg a filmben igen (ugye a Cold War era hatása).
天使たちは私を見守る
Bocsi a késõi offolásért.
Ha a könyveket elõbb olvastad, mint a filmeket, akkor mindegyik film érthetõ. Sõt. A 2010-et úgy érdemes olvasni, hogy elõtte megnézted a 2001-et.
Ha valakinek kell nekem megvan a 2010 feliratosan (ha jól emléxem). A film sztem nagyon jó és még magában is érthetõ, bár a könyvvel együtt az igazi. 😄
3001... Érdekes. Már nem a régi stílusban íródott, mint a korábbi könyvek, de a passzol a "világba".
Nekem a 61 is bejött. Ha úgy gondolsz a könyvekre, mint az idegenekkel való kapcsolatfelvétel más-más aspektusait bemutató történetekre akkor könnyebben emészthetõ. 😄
Bocsi a sok ömlengés miatt, de a kedvenc írom könyvei. 😄
Meg közben gyûjtöm az infókat arra az esetre, ha meggondolnám magam. <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Még a sorrend is stimmel 😄DDDD
天使たちは私を見守る
Minotaur
Cobra
Ares
Kraken
Gannet
Sirokos
Amúgy meg erre való a fórum 😉
天使たちは私を見守る
Bocsi ha kicsit értetlen vagyok, de nem rég kezdtem el és picit összetett a játék ha valaki mélyen belemerül és nem csak a felszínen kaparászik 😊.
Még nem volt elég idõm az egész beállítási részt áttanulmányozni, csak a játékot próbáltam ki gyorsban, hogy milyen is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
天使たちは私を見守る
Nem nagyon játszottam a Reunionnal, de annyit azért igen, hogy tudjam, hogy nem rémlik ez a marine-s dolog 😊. Valaki elmagyarázná nekem, hogy azok mire jók és mikor, hogyan és mit lehet velük csinálni.
Elõre is köszönöm annak aki válaszol.