12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #5927 de legalább valami, amit te annyira hiányoltál :p
Amúgy, szerintem gyerekjáték megszokni az új interface-t, az egyetlen dolog ami idegesít hogy visszakerült az U gomb X-BtF-es normája, a robotpilóta helyett, ám azért van az egér végülis :P
Nos, ez belegondolva hátrány joystickosoknak >.< -
tomonor #5926 csak azért nem mondok pontosabb dátumot mert még ők sem tudnak -.- -
#5925 Hát ez harmatgyenge próbálkozás. Nekem hiányzik a Reus-s interfész, de ez továbbra is TC-s marad, csak más színű és alakú gombokkal, egyébként minden marad, ahol volt :( -
Pares #5924 Óóó, ennyit én is tudtam, mármint hogy készülget... Az egosoft fórumán van róla topik nyitva. Azt hittem vmi sépeci forrásból vannak az infók. -
tomonor #5923 itt egy német mod amely próbálgatja visszahozni a régi Reunionos interface-t...
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=240518 -
tomonor #5922 nem nem, inkább olyasmit mondanék hogy ezen a nyáron. -
Pares #5921 Na és kb. mikorra várható az a hamarosan? Még ezen a héten? De jó lenne... -
tomonor #5920 Megvannak a forrásaim. -
Pares #5919 Tudom, azzal játszottam.
XTM? Új patch? Ezt honnan veszed? -
tomonor #5918 források szerint hamarosan megkapjuk az új patchet és az TC-XTM modot. -
tomonor #5917 van ám patch a MARS-hoz hogy rendesen működjön a CMOD-al... -
Blackthorn #5916 Köszi a válaszokat! Ez az 500 méter valahogy elkerülte a figyelmemet. :)Igy már ment. -
Pares #5915 Mars script? Kipróbáltam, de többet inkább nem kérek belőle... Igaz hogy a Combat Mod 3 is fönt volt, de addig minden ment rendesen, miután feltettem, furán kezdtek el reagálni a masináim, aztán a végére már a boarding se ment... Választanom kellett, Cmod3 vagy MARS. Inkább az előbbi... -
SaGa #5914 500 m-nél közelebb kell kerülni, ahogy mondják is a feladatban... -
tomonor #5913 nekem alul a szövegmezőbe írta ki o.o mondjuk igaz hogy nekem be van kapcsolva a targeting monitor... -
bgabor #5912 Nagyon közel repülsz hozzá, változtatod a szöget, körberepülöd az állomást, nagyon közel hozzá. Ha jó pozícióban állsz, bal fölül kiírja, hogy scanning. -
tomonor #5911 teljesen mindegy, és nem kell semmit sem venni hozzá. xD -
Blackthorn #5910 Ajjaj, nem örülök a válaszodnak! :) 600 méterre repültem tőle, és ott ácsorogtam, hátha történik valami, de semmi. Azzal a Rapier-rel kell közek menni hozzá, amit kapsz a Shipyard-on, vagy mindegy? Nem kellet semmit venni hozzá? -
mrzed #5909 Én még a scorpmap script-jét használom, meg talán a jump to me van még fent. Többen dicsérték még MARS fire control scriptet. -
mrzed #5908 Repülj hozzá közel... -
Blackthorn #5907 Szinte szégyelem megkérdezni, de hogy tudom a Pirate Base-t scan-nelni a fő küldetés egyik első feladatában? Már mindent megpróbáltam, megvettem az összes létező scan-ert, de nem találzam ilyen lkehetőséget -
Kondor #5906 Köszönöm szépen mrzed, átfutva hasznos cuccnak tűnik =) Esetleg van még a tarsolyodban ilyen játékmenetet megkönnyítő modifikáció? Olyasmi ami nem számít csítnek... nálam mondjuk az a script ami rezeteli a hajó páncélzatát vagy pajzsait az egyértelműen annak hat.
Anno amúgy a Beyond the Frontier, még az ősidőkben elképesztő újdonságként hatott. Olyan volt, mint az Elite folytatása, berepülni űrhajóval űrbázisokba, adni-venni, első űrbázisom, emlékszem SPP volt :) 7500 cr volt az ára... mennyi is mondjuk egy M-es méretű SPP a mostani játékban? xD Bármelyik részét is nézem az X-nek, valahogy jelentősen addiktív játék volt mindazok számára akik fogékonyak voltak erre a játéktípusra.
X2 kivételével mindet végigjátszottam minimum 2x...ja...TC-t még nem =D -
Pares #5905 Hát, a minőség sztem kiváló mindnél, és mivel előző részekkel nem játszottam, számomra ez igy tökéletes. -
mrzed #5904 A Commercial Agent (CAG) -nél be lehet állítani, hogy csak azokba a szektorokba menjen, ahol van satellite-d.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=224352 -
Kondor #5903 hali! azt szeretném megkérdezni, hogy van-e tudtotokkal olyan script vagy mod, amivel globális szinten ki tudnám adni a szállító hajóknak, hogy bizonyos sectorokat elkerüljenek? gondolok itt kalóz szektorokra, meg közbeeső xenon szektorokra
reuniont is imádtam, de a TC nálam mindent visz ^^ -
tomonor #5902 hát talán egyedül a zenékkel nem vagyok kibékülve. Nem azért mert nem jók, sőt, a legjobbak talán az űropera kategóriában... Hanem azért mert MÉG MINDIG benne vannak a legelső X-rész szektor zenéi, amelyeket 1999 óta illendő lett volna legalább remixelni, vagy valami... -
Pares #5901 Előző részekkel nem játszottam, de nekem is nagyon megtetszett. A zenék valami fenomenálisak, hátborzongatóak. -
tomonor #5900 Hmm eddig nagyon bejön a játék =D Tetszik az új irányítás, illetve a megújult grafika. -
tomonor #5899 persze hogy lehet mivel már megvettem... -
#5898 Hehe. Látod, nekem ezért van meg mindegyik rész 2x plussz a gold edition -
mrzed #5897 Igen, a 2.0-ás patch-el már lehet venni terran állomásokat. Végig kell vinni az Aldrin plot-ot, majd az így felfedezhető Terran Unknow Sector egyikében lesz egy shipyard ahol kaphatók lesznek... -
bgabor #5896 Igen, a 2.0 patch óta lehet vásárolni terran állomásokat, bár én egyetlen terran shipyardban se láttam őket, igaz, nem jártam mindet végig, nem kerestem őket. -
r4pt0r #5895 Elvileg már lehet venni. -
tomonor #5894 igen tudom... attól még hogy ennyi ideig nem sikerült megszereznem a játékot még mindig pro vagyok, lelkiekbe ott voltam veletek, ill. olvasgattam a dolgokat (első dolgom az volt hogy felrakjam az easy HUB MD-t)
Ám egy kérdés: akkor most végül a 2.0 verzióba már lehet terran állomásokat venni, vagy valaki linkelné azt a terran állomásos scriptet pls mert ebben az esetben nem találom >.< -
#5893 Jupp! Asszem adok még egy esélyt a W7-nek. Én még az említett fórum elejénél futottam ebbe bele, és akkor a TAGES még nem törődött egy béta oprendszerrel. És lehet foglak zaklatni magánban, egyéb kompatibilitások miatt. -
#5892 Tudom. De gyűjtő vagyok, és pont tudnám értékelni ha igényes lenne a csomagolása is.
Ha nem lesz más, jó lesz ez is. Megvan eredetiben külön- külön, de a Reu kölcsön van adva (hehe), a TC lemezzel csak szívok sokszor. -
Pares #5891 Jah, és Khaak meg Pirate kezdés sincs. Pedig mintha vhol láttam volna vmi ilyesmit... -
bgabor #5890 Ja. Sajnos a legérdekesebbet, a Yaki kezdést véglegesen kivették belőle. -
Pares #5889 Egyébként van egy egyszerű módja, hogyan unlockold a másik 10 startot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!regedit-et kinyitod, HKEY_Current_User, Software, Egosoft, X3TC, és az oldalt kiugrott sorok közül kikeresed a GameStarts nevű sort, katt rá, Modify..., kiugrik egy ablak, ott az értéket átirod "ffff"-re (persze idézőjelek nélkül), OK, és már élvezheted is az USC Commander vagy a többi játék kezdést... -
bgabor #5888 Nincs jelentősége, milyen fajjal kezded. Ha nem terranként indulsz, kapsz majd a főküldetésszál első küldetése előtt egy átvezető küldetést, amivel elkezdheted a főszálat a terranoknál. Ezzel a küldetésszerkesztési megoldással bármelyik fajjal is kezd a user, végig tudja tolni a főszálat.