X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok cr-t kismillió módon tudsz keresni, attól függõen, hogy milyen a beállítottságod (kalóz/jófiú, harcos, kereskedõ stb). Bár ha még nincs fent a legújabb patch, akkor fight küldetéseket csinálj. Egy kis idõ után milliókat keresel egy küldetés során (ami szerintem fair, tekintve, hogy idõvel eléggé nagy támadásokat kell majd visszaverni. Az új patch viszont leviszi a fizetést párszázezer cr-re).
Vagy a szokásos kereskedés, Energy Cellekkel.
Kalózkodás: logikus <#vigyor1>#vigyor1>
Felfedezõ: keresel egy elveszett hajót, s eladod.
天使たちは私を見守る
"ilenek= ilyenek " akart leni csak elirtam és leg gyorsabban hogy tudok sok cr keresni?
Nekem úgy esett le, hogy a #deca hajók
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem ez inkább a Xenonok leírása, amit találtál.
天使たちは私を見守る
Kérdésedre a válasz: szerzel elég reput meg pénzt ami a bázishoz kell. Felbérelsz egy TL-t (ha neked nincs), pl. Argon szektorokban egy Mammothot. Utasítod, hogy dokkoljon a shipyardba. Megveszed az állomást, bele a TL-be. Majd a TL-t oda utasítod, ahol le akarod tenni a gyárat, s ott leteteted.
Az "ilenek" alatt nem tudom mit értesz.
Mások által elhagyott konténereken egyszerûen átrepülsz, még csak a pajzsot se kell leengedni (ezt az elkényelmesedést :S )
天使たちは私を見守る
most keztem a x3 terran conflictot fo kuldik során kaptam 5 hajot plusz a sajátom az 6 az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet épiteni bázisokat meg ilenek no meg hogy lehet a mások által elhagyot conténereket behuzni ezzekre még nem jottem rá 😞
sztem jobb let ez a rész mint a másik 😊 ott még ak uldiket se találtam meg 😊 elore isk oszi a válaszokat
After Brennan’s arrival in the Community of Planets, it became widely known what nature the Xenon really are. Originally, they were the Terraformer fleet, sent out by Earth many centuries ago, to make planets habitable for human population. Originally, the Terraformer were tool-level AI’s – artificial intelligences, highly intelligent problem-solving robots, capable of self-reproduction, but without self-motivation. They were mere tools.
This changed, when in Earth year 2115 a sloppily executed maintenance update introduced errors in the Terraformer fleet. These errors propagated slowly, but steadily throughout all the Terraformers, and eventually gave them the capability of self-motivation – and self-modification! This alone would already have been problematical, although not necessarily disastrous – but another error in the maintenance update caused the Terraformer to start confuse their internal (problem-solving) simulations with external reality. The consequence was what came to be known on Earth as the Terraformer War, devastating Earth and most human Colonies in space.
In the Community of Planets, the Terraformer slowly emerged as Xenon – a deadly, impenetrable threat that built up over the dekazuras, until it engaged the whole Community in a final fight that was won over because Cpt. Brennan and the X-Shuttle were at the right place at the right time…
The remaining Terraformer, led by two so-called CPU-Ships (#efaa and #deff) are now retreating to the sectors beyond Menelaus’ Paradise; the Boron refused to take the chance and wipe them out completely because of ethical reasons.
Although being nearly identical with unit #deff, only unit #efaa is on the edge of becoming self-conscious…
-Argonopediáról szedtem. Ez még régen, a Terran Conflict megszületése elõtt írták, tehát nem a Terran Conflictba alkalmazták elõször a Deca-kat.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Remélem sikerül beszereznem belõle egyet mihamarabb...
Nincs valamelyikõtöknek egy eladó?? 😊
Egyetlen gondom, hogy nem tudok ráaggatni kyon emittereket, pedig nagyon über fegyverek. Úgy vettem észre, hogy nagyon sokat számít a lövedékek gyorsasága a tc ben méginkább, mint a reuban.
Valaki próbálta már a Point singularity projectort?? Azt hiszem, hogy sok terran hajóra szerelhetõ. Amint láttam hatalmas az ereje, és kíváncsi vagyok, hogy hogyan néz ki esemény közben.
Jah Mano! A scriptekkel nem volt gondom. A shipcreatorral akadok meg csak egyenlõre.
Én az elsõ kettõt jobban szeretem, de a másiknak a bõdületes sebessége miatt egészen másfajta alkalmazása lehetséges.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
HotkeyManager-V1.00-05.12.2008,, Improved_Combat_Frame_Rate,,,
Hard Mode for TC... Mars update Cmod3 Beta4 (CIG),,, Mars update Cmod3 Beta4 (PPC)
Military Hud for TC... Signal Boost for TC.. Xtreme Mode for TC.. CMOD3-TC Beta 4.1,,
MarineRepairs-V1.01-01.118 valami baj van ott akkor szerintem.
Na jó nem arcoskodom tovább! Azért még megkérdezném, hogy szerintetek melyik a legjobb M6? Gyorsaság, fegyverek, raktér, és pajzs a szempont.
Az elsõ 500-ban még mindig senki nem játszott.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én erre gondoltam, remélem nem írtam hülyeséget.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A küldi során, a nyakamon maradt 15 db jumpdrive komponent. Ez mire jó?
Ez a plugin manager 2.20 Béta.
Elvileg ez tudja ezeket a dolgokat, de próbáltam az 2.12 vel is, ugyan ez az eredmény...
Esetleg meg tudod adni a megfelelõ verzió letöltési linkjét?
Gondolom a hajók azért nem mûködnek, mert nagyon átdolgozták a terran c-t fegyverek, és egyéb más területen is. Sajnos még odáig sem jutottam el, hogy be tudjam illeszteni a hajót. Kéri az x3 könyvtárát, és hiába adom meg, nem felel meg neki. Ennek van valamilyen trükkje?? Valaki tudja, hogy mit keres ott egy új könyvtár létrehozó opció, amikor elvileg csak könyvtárkeresõrõl van szó??? A ship creatorral való átdolgozás azért kellene, mert gondolom, csak így tudom majd jól beilleszteni az ezeréves sólymot a játékba...
New Horizons elkészült amúgy valaha is?
天使たちは私を見守る
Látom nem csak én szoktam fantáziálni XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a Realspace mod kompatibilis a TC-vel, ill. már kész a kompatibilis verziója.
Amirõl te beszélsz, az nem a Horizons mod? Realspace az egy háttérmódosító mod, a Horizons meg az, ami felbontja Sonra 1-2-3-4-re az Argon naprendszert meg minden, nem?
天使たちは私を見守る
Ezt próbálja kijavítani RealSpace. Én valóban úgy gondolom el ezeket a szektorokat a valóságban (feltételezett X4 felé kacsingatva...) hogy egy szektor valóban ÓÓÓRIÁSI, tehát az egyik kaput nem is láthatod a másik kapuból, ugyanis pár bolygónnyival messzebb van...
Az én rendszerezésem szerint lennének az univerzumok ugyebár, mint pl Tejút-rendszer, vagy X univerzum, azon belül lenne pl az Argon Prime rendszer, azon belül pedig lennének a szektorok (Északi kapu szektor; Sonra-4 sötétoldal szektor; Argon Prime rendszer felsõ határ...) A lényeg az hogy a szektorok között naaaagy lenne a távolság, és ezt csak gyors hajókkal lehetne megtenni, de ugyebár az X univerzum hajói jó ha elérik max a 200 m/s-ot. (Arrow-t/Starburstöt most hagyjuk ki)
Tehát hogy megtegyük ezt a távolságot két választásunk van: Vagy kifejlesztünk egy Hyper technológiát, amelyet minden hajó alapból tud, energiacellákkal mûködik és elõreláthatatlan koordinátákon utazhatsz (vagyis az univerzum nem zárt mint az X eddigi összes részében) hogy elérd a kaput vagy a kívánt szektort a rendszeren belül...A biztonságos utat (aszteroida menteset) bóják jeleznék. -VAGY a másik megoldás az Accelerator kapuk lennének, aki játszott már az Eve Online-al az tudja mirõl beszélek (habár én csa kelméletben ismerem). Tehát vagy egy hosszú kifutópályára emlékeztetõ hyperkapu, amely az adott szektorig elrepíti a hajód. Nos, Realspace az elsõ variációt használja, ám mivel az X3 motorja nem engedi a nagy távolságok megtételét, aka egy doboz rendszerben nem lehet egy másik rendszer, hogy ezt megoldja, Mesh nélküli kapukat használ - vagyis olyan mintha az ûrbe elérnél egy biztonságos ugrópontig, és ott beindítanád a hyperhajtómûvedet. Csak annyi hogy ez kapuként mûködik, ugyanis végülis ezek kapuk. Mesh nélkül. Érted? 😉
Továbbá én nagyon szeretném látni az elsõ ötletet, esetleg HA gazdag felnõtt leszek (<#idiota>#idiota>) akkor 100% hogy összehívom majd az ego csapatát és még néhány pro készítõt, modolót egy X4 megalkotására, én pedig majd finanszírozom a fejlesztést. És ez végre valahára nem a pénzrõl fog szólni, hanem a már majdnem elfeledett X rajongókról. Respect.
Csak nézem, azt nem tudtam eldönteni lol.
Más (on): remélem nyomon követitek ezt a modot . Sztem nagyon zsír, s megközelíti a Realspace modot.
天使たちは私を見守る
Felsõfokú angolom és alapfokú németem van 😛
天使たちは私を見守る
Ezért is jó eleve olyan hajóval menni, amin van life support és van elég hely hogy beférjen az utas. Ezt mondjuk elõre el is mondja a nõci akivel oda kell menni és megvárni míg lezajlik a mentési akció (megvárni hogy õ is bedokkoljon), hogy aztán begyûjthesse õket az ember és elhúzza a csíkot.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Próbálta már valaki a ship installert, és creatort a terran conflicthoz?
Amennyiben igen, akkor lenne hozzá egy kér(d)ésem!
Nem tudom a shhip settings-et használni, mert az alkalmazásához meg kell adnom az x3 telepítési könyvtárat. Sajnos hiába adom meg jól, kiírja, hogy nem megfelelõ a hely, viszont egyszerûen nem tudom, hogy ilyen esetben mi a nyûgje. Semmit nem hajlandó elfogadni, és amit még nem értek, hogy minek van ott egy új könyvtár létrehozása - fül. Egy kicsit magas ez nekem, ezért kérlek, segítsetek elboldogulni ezzel!
A plotokon belüli járõrözések is olyanok, hogy elvállalod majd elmész világgá, bármikor felveheted a szálat, amíg a megjelölt hajó vagy szektor közelébe nem mész csavargás közben...
Nem kicsit könnyítettek a dolgon... Ha "valószerûen" akar az ember játszani, egy csomó önkorlátozást kell bevetnie.
Ahol könyv ikont látsz egy állomás vagy egy hajó mellett, ott lehet a különbözõ "plotokba" bekapcsolódni...