X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kédeném, hogy jó-e az Xadrian program az Albionhoz is? Vagy van erre egy újabb, ehhez való complex calculator?
Miklós
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár én nem szeretem használni, mert hamar unalmassá válik, ha túl egyszerû a pénzlapátolás... Egyszerûbb keresni egy cheatkódot, ami ad egy milliárdot, biztos van ilyen.
Régebben mûködött, nem tudom azóta a frissítések által megy-e. Bányászol egy hajónyi nividiumot, bemész vele a Stock Exchange szektorába. Leesik a nividium részvények ára, felvásárolsz amennyit tudsz. Kidobod a nividiumot a hajóból, felszökik a nividium ára, eladod a részvényeket. Ezután összeszeded a kidobott cuccot és mehet elõlrõl, amíg meg nem unod. Anno én nagyon sok manit szedtem össze vele. 😊
Akkor nézegetem.
Szia.
Olcsón kell venni, és drágán eladni.
A legfontosabb az index. Ez mutatja, hogy milyen a kereslet és a kinálat aránya a környezõ szektorokban.
Ha minimum áron van valami, akkor ott 100 -200 között mozog az index. Ilyenkor kell venni. Amint leesik az ára jobboldalt látod a nyereséget, és ha nyereséges, akkor eladod.
Természetesen befolyásolhatod is az árakat, ezért nagyon gyorsan meg lehet gazdagodni...
Tudna valaki segíteni a Stock Exchange haaználatához legalább indulásként?
Ez tényleg jó script, de sajnos úgy tûnik 'normál' indítással nem mûködik. Felraktam, de csak a Custom Game-ben jelentek meg beállítható Hotkey-ek, a Humble Merchant-ban nem.
A mosquito deffence-hez sok-sok mosquito missile kell, és a bonus packot kell telepiteni.
Ezután az advanced menübõl tudd kiválasztani.
Ps.: A karaván módja a protekt ship utasítással mûködik a védett hajón.
M-el (missile)választod ki a lövedéket.
L-el (launch) lövöd ki.
- a MARS turret attack / defense (úgy olvastam kompatibilis az XRM-el) használatánál miért csak az elsõ Bay-eket tölti fel a mód, holott van elég drone-om, és van elég fegyverem is. Ha meg manuálisan beállítanék a Bay2-re is fegyvert, kiveszi...
- BBalee: vissza olvasgattam, és valakinek írtál egy kis szösszenetet, hogyan töltse fel a Boreas-át pl.: IS-ben fegyverekkel, stb... A kérdésem, miként tudom rábírni pl.: a Mosquito missile-t, hogy missile defense beállításon legyen? A turret parancsoknál nem találtam.
- Agyf..szt kapok, de sehogy sem értem, hogyan kell kilõni a torpedót, nem találom a Beállításoknál.
Nagyon köszönöm.
Viszont létezik egy script ami megmutatja azokat.
Itt egy leírás, angol ugyan de szerintem simán megérthetõ. Ez megmutat minden olyan hajót és konténert amit megszerezhetsz.
Elkezdtem az Albiont......szóval tudna valaki egy térképet az egyedülálló hajókról?
Elég nehézkes a kezdet itt is.
Vagy Hornet missile, de azt meg minimum m6-os tud kilõni.
Si vis pacem, para bellum.
Régebben játszottam, és most újrakezdtem a játékot (TC Steam verzió mert inkább kereskednék harccal kiegészítve, Mod nélkül, csak a Bonus Package van), és érdeklõdnék, hogy
1. Nincs olyan script, aminél meglehet adni hogy pl. hajó vásárlásakor ne 'Your ...' legyen, hanem egy általad megadott érték? Esetleg hogy 'megnézi' az adott hajótípusból mennyid van, és egy sorszámot tesz a név végére ennek alapján? Vagyis 'Your Nova Raider' helyett pl. 'XYZ Nova Raider 1' lesz a neve?
2. Milyen scriptet ajánlanátok, amit érdemes használni és nem borítja fel a játékegyensúlyt?
Elõre is kösz.
A TS lézerrel szétlövöd, majd egy m3-assal apró darabokra ...
Ha porrá van törve, akkor a mezõ közepébe érdemes tenni egy nav.sat-et. Így a TS-eket pomtosan a nav.sat koordinátáira lehet vezetni, ami ugye pont a közepe...
Ezután kiadod a collekt rock parancsot, és mivel a niv. Van csak a közelben, ezért csak azt szedi össze.
Ha oos csinálod, akkor tc-ben újratermelõdik a "nividium por", és sose fogy el...
Is nem érdemes elindítani a TS-eket, mert folyton nekimegy valaminek a nividium felhõben. :-/
Ha rakok rá bányászlézert, magától szétlövi a kavicsot, vagy azt manuálisan kell?
Amugy a collektorral sokkal gyorsabb is lehet a kitermelés, mint egy bányával, mert rá tudsz állítani több bányászhajót is.
Majd egy tl-el összegyûjtöd a kibányászott niv.ot a bonus pack external logosztikával, igy nem áll le olyan gyorsan a kitermelés az óriási raktere miatt.
Sõt, ha szemfüles vagy, akkor el lehet foglalni a TL-t is, ami odaviszi. Álltalában egy teladi albatrasszal érkezik... Ekkor tied lesz a gyár is, és a TL is.
Össze kell kötni cck-el, különben nem mûködik, csak külön.
Lag-rol nem tudok nyilatkozni.
@Romeo One
-Tökéletesen megbizható. De csak a játék legelején. Nyilván minden unverzum más lesz.
-Igen vissza lehet csalni! De ehhez sok idõ kell. A lényeg, hogy akkor hajlandó visszatenni, ha az adott gyár nyersanyagaiból többletet termelsz a közeli szektorokban... Pl PBG -t gyakran leszedi a god, mert a spacefuell mindig hiány. Ha pótolod a piát, akkor elõbb utóbb visszateszi a gyárat.
-CAG biztosan megtalálja, és kereskedik is vele, ha csak a sectot nevét ismered. MK-s kereskedõt nehéz tesztelni, mert alig paraméterezhetõ, de sztem nem derít fel újakat.
- az AP-ben is laggolnak a nagy komplexek?
- a PHQ komplex szektorába történõ helyezése okoz e további laggot?
- próbálta-e valaki a Hephaistos Corp. Station Building Service-t? (bonus packal jött) Az eddigiek alapján egymás arcába bepakolta a megrendelt állomásokat. Összekötnöm nekem kell? Úgy is mûködnek, hogy szó szerint egymásra tette õket?
Kösz!
2, Ha a GOD elvesz egy gyárat, vissza lehet valahogy csalogatni?
3, Ha egy rendszer felderített, viszont valamelyik gyára nem, akkor a kereskedõhajóim fogják látni, és kereskedni vele? (CAG nélkül)
Nyilván jobb lett volna az arány, ha mindenki egyszerre megy be.
Enginering. 100%-on nem sebzi a hajótestet.
A 30-as határt jó tudni, nem számoltam ki boarding elõtt.
Menet közben nem néztem a folyamatot, és azóta már messze vagyok attól a mentéstõl, ezt betudom tanulópénznek.
A harc közbeni hull sérülést lehet csökkenteni valamelyik képesség fejlesztésével?
Itt véletlen számok döntenek, érdemes újra probálni, más eredményt kapsz...
Étdemes elmenteni minden sikeresen elfoglalt deck után.
Hogy hányan maradtak életben az adott deck elfoglalásakor, azt foglalás közben is látod a property képernyõn, és ha az eredmény tetszik, akkor elmented, vagy visszatöltöd...
Ha nem egyszerre kezdenek el harcolni, akkor súlyos veszteségek is lehetnek, esesetben a pod kilövése elõtt kell visszatölteni.
1-átjáróval, de azt nemtom mennyi kavics lebeg benne...
Megpróbáltam újra tenni XRM nélkül, csak a szûz AP-t, de persze, hogy nem komázza azokat a mentéseket...
Kösz!
Aztán BP-vel sikerült. Namost 42% hull, és 15-bõl 8 tengerész (2*-osok) veszteség normálisnak számít?
The Matrix has you...