X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Disruptorral ne bajlódj, nem éri meg! Ésszerûbb visszautasitani a köldetést, mint elbukni. Akkor kevesebb repu veszteség kesz.

persze, h megéri! 40 milla a piacon. Amugy elegendõ 90% ra javitani, olcsobb, és mégis 100 on mûködik.

Hy
a nev home plotba h kell feltörni a xnenon hajót 😊 ??
Hq küldik amikor kérik a distruptor rakcsikat akárhogy irtom a xenonokat ( l Xl) nem dobja a yakival meg kényszerüen jóba kell most lennem a bomb luncherjükért (3 db van belõle ha jól tudom 2 yaki 1 kalóz) am meg kell nekem 😊
szóval kérdés a küldi úgy nem oldható meg h beválasztom elbukom és akkor ad helyette másikat ?? mert azt a kis repu vesztés simán kibírom de már 3 helyen kérik és összesen van 2 db rakcsim :S
ui 9 milláért(javitási költség) telladi m7 (asszem sirkon) megéri ?? vagy adjam el 9 milla haszonnal ?
Nekem a legegyszerubb gyakorlas a foglaláshoz a civil tl-ek bizonyultak. Az a trukkje, hogy ki kell maxolni a reput az adott fajnál. Ha igy foglalsz el egy kaszinot, vagy korhazat, akkor alig csokken a repu. Ugy egyet megy le, ami két harom kuldetesbõl vissza is jon.

A másik módszerhez több szerencse kell, es ugyan-ugy kimaxolt repu valamelyik fajnal. Max repunál ugyanis m6, m6+, m7 és m7m et is kérnek a return abrandom ship küldetestipusokban. Ilyenkor egy pajzs nélküli hajot dob be, és nincs semmilyen repu veszteseg a foglalasakor.

Ismét én 😊
be akarom fejezni a Kha-s küldetést de gyenge vagyok még oda (kevés hajó) ( 1demios 1 centaur 1gonertol kapott m6 + a vidrám) ezért hajót akarok foglalni 1 argon kentaur már össze is jöt ámbár 2 fõt vesztettem de azóta nem sikerült foglalnom 40-50es fight rangal nem megy úgy h minden más fel van húzva maxra olvastam h kalózon kell gyakorolni mert könnyen vihetõ a sok harcom következtében már csak m7es jönnek szinte meg hébe hóba 1 osprey (nem tudom h irják 😊 ) de azt se tudom elfoglalni ha pedig TL kaszinó/korház vagy valami iesmin gyakorlok akkor egybõl minuszba dob át a repu és 1 fajt el is felejthetek
ötlet tipp ???
ui egy m7nek mivel kapjam le a pajzsát mert ha a demios-ommal akarnán az vagy nem lövi 30%alá(a vadászaim meg nem birják tovább) vagy rommá lövi igen tudom ehez még kevés vagyok de akkor úgy rendezném át a hajóm (most elöl ion van oldalt meg vadász elhárításra fegyverek a többi slotba meg erõs sebzõ fegyverek)
Danna's Chance sectorból kell inditani... Egy párszor unknown sectorba dob, csak Próbálkozni kell!

Próbálkozni kell. N-edszerre fog sikerülni.
ufjd h kell használni mert amikor beindítom 1 nonam szektorba dob ki :S
Szerintem két dologról beszéltek.
Van olyan, hogy felajánl a játék egy szétlõhetetlen M7-est, hogy gyakorold a hajófoglalást, de az nálam A yaki szektorban egy split, vagy teladi M7 volt, hogy a HQ-s TL-t könnyebben tudd megkaparintani.
A blokádos küldetésnél, ahol az UFJD-vel kell a szektor közepére ugranod, meg olyan hajó kell amibe befér kb 30 ember és nem kapják szét a vadászok. Az egosoft fórumában is találni végigjátszásokat szép számmal. Én is azt használtam.
Félre olvastad! Kell a TM ami embereket tud szállítani és NEM egy marine, hanem egy (vagy több) fighter (vadász M3, M4)!!! Ami be van dokkolva a TM-be Mivel az UFJD-t csak egy hajó tudja használni, így a "hasában" tudod bejuttatni a téged védõ vadászokat amíg te mented az embereket az állomásról!
Nem egészen. :-) Khaak-nak ehez biztosan semmi köze, ugyanis szerintem a Gonner kell. Fahren legend kapuját blokád alatt tartja a Xennon, oda kellene bejutni a Gonner technologiáját használva, az Unfocus jumpdrive-val.
Ezzel kapu nélkül lehet ugrani(véletlen helyre). És nem Marine kell, hanem egy jó erõs vadász, pl egy M3+as...

Ma jött 1 üzi és így el tudtam kezdeni a New home plotot de nem értem miért 😄 mert a kha'ak küldit még nem fejeztem be és úgy olvastam hogy azt is be kell fejezni 😊
de ha már megadta akkor mit is kéne csinálnom pontosan ?? belépek 1 szektorba a deca xenon hajó lepattan kiírja h kell 1 tm hajó átülök rá jump cargo life (+1 marine) és doking komp (azt olvastam ezek kellenek) dehhh ezután mit ??? 1 argon csatahajó irtja kalózokat aminek a hpjét nem lõhetik a kalózok 93% alá most akkor nekem kéne elfoglalni ? de azt gondolom csak nem a kis tm-emmel kéne
köszönöm a hasznos linkeket 😊 ironikus h 1 köpésre van tõlik(mármint sorszámba) a hajó foglaló bejegyzése is amit már töbször átolvastam 😄
Természetesen L,XL! Köszönöm a megértést. Mea maxima culpa!

Van egy írás valamelyik fórumtársunktól, ami részletesen foglalkozik a céges küldetésekkel. Abban mitha szerepelt volna olyan, hogy nem illik elbukni küldetéseket, mert rossz hatással lehetnek az egyébként szép ajándékokkal jutalmazó végkifejletre. Közben meg is találtam: Itt ni!I
Természetesen elírás, L és LX Xenonokról van szó. #7784 hozzászólást olvasd végig. Abban sok mindent találsz rakétákra vonatkozólag. A Disruptor az egyik, amit nem lehet gyártani, de kalóz/Yaki/Xenon flották amortizálásával megfelelõ mennyiséghez juthatsz. Skippelni úgy kell, hogy nem csinálod azt a küldetést, hanem kijelölsz másikat a listából. Ha nincs, felveszel egyet. Aztán ha megvan a megfelelõ számú rakáta, újra azt jelölöd ki, és folytatod, ahol abbahagytad.

Si vis pacem, para bellum.

Xenon XL-t se J, K, L, LX, M, N, P, PX, Q, hajókról tudok csak az enci klopédia se emlit X / XL hajót ezek valami elszálásolt hajók lennének a hordozókba ??
Ha skippelem attól a küldetés sort még lehet folytatni ??? (asszem oast-os 2. küldi)
és ha lehet folytatni akkor hogy kell skippelni 😄
Xenon X. XL.
egyszerûbb skippelni a feladatot.

Yaki rendszerbem megszerezted. Kalozkodassal..
5let tipp h kiknél szoktak lenni ??? mert körbe jártam a fajokat és szeknnelgettem a fõ rendszerükbe sõt még xenon rendszerbe is sokat szkenneltem 😄 de sohol semmi ... vagy csak idõ kérdése ?
sehonnan nem lehet venni. Az az egyetlen modja a beszerzesenek, ahogy Te is megszerezted. Kalozkodassal.

Disruptor Missile-t hol lehet találni venni szerezni 😄 ?? kéne az egyik hq-s küldihez de a játékon belüli enciklopédi nem jelzi hol álítják elõ sõt még azt se hol lehet venni :S már találkoztam ezzel a rakcsival de az valami hajóból esett ki ( amit sajna el is adtam)
ha gyárat kell hozzá venni akkor is jó lenne 😊 de azt hol 😄 ??
A yaki rész természetesen igaz. Ez az egyetlen általam ismert mód.

amint kiadod a boarding utasitást várni kezd a hajod. Ha a pajzsot 5%ala lövöd, akkor pár mp-en belül magától kilövi a podokat. Annyival jobb, ha te lövöd ki, hogy egy podba 5 katona kerül, a gép 4et szokott tenni.

Addig kell lent tartani a pajzsot, amig be nem jutnak, nem amig eltalalod, hanem amig at nem vágják a hajotestet. Ha már megy a harc, azt észreveszed a hangokból, meg az üzenetekbõl ekkor a pajzs mát mindegy.
Minél erõsebb a pajzsa annál könnyebb 5%on tartani. Ha csak 1 mj pajzsa van azt szinte azonnal 100%-ra tölti.

még annyi h foglalásnál végig lent kell tartani a pajzsot vagy elég addig amíg be nem jutnak a tengerész gyalogosok a másik meg az tényleg igaz ha yaki területen ütök mindenkit ( yakin kívül) akkor a negatív reput fel lehet tornázni +osra ???
jólvan 25 keztek el tervezgetni engem 😄

Az amúgy miért van ha a kobrámnak kiadom a kalózkodás paranagyot megadom a célt és kiválasztom a rohamosztagosokat (a foglalandó hajó pajzsát 0ázom ) akkor csak oda megy mellé a kobrám :S csak én tudom kilõni a boarding padot :S
25 éve merted volna mondani, hogy "2 megás kis szösszenet"... <#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, csak 2 mega a BP, mivel ezek javarészt hajóra installálható szoftverek...Jóformán semmi grafika nincs benne, csak scriptek, MOD-ok, ezért kicsi.
Háttt az gáz ha a kalózok leradírozásával töltöttem sok idõt 😄 (elõször jóba akartam velük lennei de gyakran bekóstolták a kereskedõimet )?? néhány kalóz bázisra tudok dokkolni de alapból ellenségesek ezt valahogy nem lehet orvosolni ??

És még annyit hogy a bonus pakk egy 2 megás kis szösszenet ???

ui köszi a válaszokat 😊
1. Bonus pack.
2. Alacsony a Boron viszonyod.
3. Jobb, mert paraméterezhetõbb, és rugalmasabb. Bonus pack kell hozzá, és logisztikai szoftware
4. Igen. Pontosabban szétszedsz egy hajot, vagy megveszed a blueprintet, és magad gyártod le. Ez sok idõ, és némi nyersanyag, de igy lehet pl xenon flottád,vagy más nem megvehetõ hajórajod, pl Flacon sentinel.
5. Kalozoknál kell érdeklõdni, "kék könyvet" keress. Jó kalóz és yaki viszony ajánlott.
6. nem lehet csak a játék vége felé.

A bónusz pack egy hivatalos mod gyûjtemény, egyszerûen telepíted, mint egy programot. A játék nem kap "modifikált" státuszt. Én személy szerint új játék indítását ajánlom, de nem tudom, hogy egy mentett állásra milyen hatással van, tönkretenni valószínûleg nem fogja, de sose lehet tudni, hogy mi bugzik be benne. Mindenesetre _nagyon erõsen ajánlott_ a feltelepítése.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És ha letöltöm a mentéseim ugyan úgy tudom használni ?
Bonus pack.

Üdv elõvettem rég nagy kedvencem az x3TC-t ámbár nem voltam valami nagyon sikeres de szerettem 😄 és feltennék pár kérdést mert sokat felejtettem és hátha tudja valaki... 😊 Terranal keztem.

1 érdemes e valamien mod-ot leszedni hozz?? és ha igen akkor meiket és miért?
2 a xenon hub-os küldit miért nem kapom meg (régen megkaptam) ?
3olvastam vmi olyasmit itt a fórumon hogy lehet pilótát toborozni (kereskedõhöz) az miért jobb és hogyan kell 😄 ??
4 szintén olvastam valmi olyasmit is h lehetlessz saját hajót építeni ( asszem ehez a xenon hub kell és fel kell hózni) errõl csak annyit h igaz ?
5 kaptam 1 olyan üzit az argonoktól h eltünt(megszálták a kalózok) 1 nagy hajójuk( asszem m1/m2) és hogy jelentkezzek az argon irodába nahh ezt hol kell vagy mit kell ? mert a küldetés listába nem teszi be hogy hova menjek és szektorts se emlit
6 protein past üzemet lehet valahol venni ???? mert ahogy láttam terranál szépen lehetne vele kereskedni

És még valami ha lehet ne szaknyelven hanem 1 félig meddig kezdõ szintjén válaszoljatok XD
Kössz a tippet, ez nagyon tetszene, de sajnos újonnan sehol nem látom, amazonon van fent több használt, azt viszont nem szeretném.

Mint már írtam, már használtam joystickot a tc-ben, legalább 80-100 órán át, tehát nagyjából kitapasztaltam, mit hova érdemes rakni. A hüvelykujjnál volt nálam a rakéta-kilövés és választás, következõ éslegközelebbi ellenség, legközelebbi célpont. A "fejmozgató" volt nálam a (ha jól emlékszem) "rotate" irányok, tehát a függõleges és vízszintes "fúvókák", menekülésnél és frontális rácsapásnál nagyon jól szokott jönni, vadásszal simán ki lehet kerülni a pac és hept, de még korvettel is a pár száz méterrõl a hept lövedékeket viszonylag lassú, körkörös mozgással úgy, hogy a célkereszt közben végig ugyanoda mutat.
Igazából még 2-3 gombbal hüvelyk- vagy középsõ és gyûrûs ujjak környékén tökéletesen elégedett lennék, a hajó sebességének módosításához kellene. Amiért cserélném a jelenlegit, az a pontatlanság és a force feedback (ejj de hülyén hangzik magyarul, erõ-visszacsatolás?) hiánya.
Gázkar (már ha nem magán a boton van) fölösleges, a jelenlegin is van egy kis tekerõ, de elég rövid ideig használtam. Könnyebb ha billentyûkre van állítva a sebesség, mint ha ballal folyton a gázkar és a billentyûzet között cikázok.
Saitek Evo-t ajánlanám, ha még gyártanák ebben a kategóriában. Igazából mindegy, csak garis legyen, három tengellyel (a harmadik tengelyt általában úgy oldják meg, hogy nemcsak dönthetõ elõre-hátra és jobbra-balra a joy (repülésnél ez a magassági és a csûrõkormány), hanem tekerhetõ is (repülésnél általában erre rakják az oldalkormányt, ha nincs pedál).

Nem árt, ha van rajta gázkar, meg néhány gomb a hüvelykujjad közelében (ugye mutatóujjal húzod a "ravaszt"). Ezekre inkább célzást segítõ funkciókat rakj, például nem árt, ha harc közben gyorsan be tudod targetelni a closest enemyt. Hat switch általában már minden botkormányon van, erre általában a fejmozgást szokták programozni, de ennek X3-ban túl sok jelentõsége nincs, tehát erre is rakhatsz valami más, gyorsan elérhetõ funkciót.
X52 jól néz ki, de azért már jelentõsen a erre fordítandó összeg fölött van, legolcsóbban 26000-ért láttam, használtat meg nem akarok. A 2 külön kar is fölösleges, ballal úgyis a billenyûzetet nyomkodom. Azért köszi 😊
Eredményesebb és könnyebb valóban, de joystikkal élvezetesebb 😄
Pont a vadászokhoz és a korvettekhez jobb az egér. Sokkal szélesebb a tüzelési szektorod úgy...
Reuniont csak egérrel játszottam, de a vadászok és korvettek irányításához sokkal jobban bejött a joystick. tc-ben az egeret alig vettem elõ, a legtöbb dolgot meg lehet oldani billentyûzetrõl, és a menüben navigálás is sokkal gyorsabb, csak kell egy kis gyakorlat.
Joystickot szerintem is felejtsd el. Teli van menükkel a játék, egérnek sokkal nagyobb hasznát veszed, szerintem az irányítás is sokkal könnyebb egérrel. Különben is, az ûrhajók java automatizált irányítású.

Mouse-t. Ezt a játékot egérrel kell játszani.

(Egyébként X52-õt ajánlok, de ezt a játékot tényleg egérrel a legjobb tolni.)
Ti milyen joystikot ajánlanátok? Van egy nagyon régi genius maxfighterem, de már cserélném valami fasza force feedbackes dologra, max 10, esetleg 15 ezres kategóriában. Terran conflcitban lement jópár óra ezzel, de már elég kopott, ezért aztán pontatlan.
Fölösleges terran war packet venni, jobban jársz, ha külön veszed meg a kettõt.
Megkeresed a játékot,amit meg akarsz venni.Kosárba teszed,és akkor kérdez rá,hogy magadnak kell,vagy ajándékba veszed.Kiválasztod,aztán kérni fogja a steames fióknevet,és a jelszót.
Majd fizetsz.Ennyi.
Nekem elég lenne a Terran háborús csomag is, de nekem valóban nem telik bankszámlára!
Azt tudja valaki, hogy mûködik, amikor ajándékba veszel valamit a steam-en?
csak steam lett végül, nem rossz a 20 ajró 6 játékért 😄
'csába, lebuktam...
Az csak duma! Valld be, hogy nem telik bankszámlára!
Tud valaki itthon elérhetõ, x3 albion dobozos kiadást? Rákerestem jópár helyen, de csak a reuniont találtam :'( Steam-en nem akarom, ha már játékot veszek, kezembe kapjam.