12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
andraas0717 #11391 Szia! Nem vették ki, nálam ott van, Argon Prime-ban, Legends Home-ban és Argon M148-ban is. -
sinner #11390 Sziasztok, 1 kis útba igazítás kéne mert Egosof-nál semmit nem találtam arról, hogy X3 AP-ből kivették volna az M7 Argon Griffon-t?? Argon Prime-on kerestem + Legend's Home-on, de sehol semmi.
Előre is köszi. -
andraas0717 #11389 Ott ahol lennie kell :). Az űrruhán. Nekem az első claimolt hajónál nem működött valamiért, de aztán rendbe jött. -
pett3rson #11388 hol van? -
andraas0717 #11387 Megvan, csak valamiért elsőre nem működött. -
andraas0717 #11386 Felpiszkáltatok az XTC-vel, belenéztem. A rep. lézert hova dugták benne? -
#11385 köszönöm megértésed ^^ -
andraas0717 #11384 Teljesen igazad van, ez elkerülte a figyelmem. -
#11383 Megbocsáss kedves andrás de ahogy látom nem figyelsz. én nem TC vel játszom hanem XTC-vel....azaz a terran conflict X-tended modjával. 2.0 ott kissé más szektorok vannak más elrendezéssel ...stb. -
andraas0717 #11382 Az argon kezdésnél csak plottal juthatsz Aldrin-ba. Egy kicst ez így érdekes nekem. Tényleg nagy mázlista lehetsz az üres hajókkal, én elég régóta játszom, de eddig csak 1 Kh'aak scout-ot találtam, amit nem én ugrasztottam, de az se hagyta magát claim-elni. Persze, az AI által odahelyezetteken kívúl, de annak van listája és meg lehet találni. -
#11381 Harci rangom nem is volt hisz Freighterrel nehéz lenne lövöldözni XD Kereskedelmi rang is aszem ventureer volt . csak kereskedtem nagy hévvel hogy összeszedjek lét egy m3+masra...erre tessék pár óra múlva már volt 1 m3 masom megvagy 10 millám.. >.> csak repum nem volt hajót venni ^^ -
#11380 Teljesen random ... Sirius prime-ban is volt.... Aldarin-ban is... Split űrbenis volt 1 scorpion meg vagy 2 Pirate mamba.... teljesen random... De ha valahol látni kalózokat, akik épp harcolnak, érdemes várni egy kicsit, mert nem egyszer volt hogy akkoris lett 1-2 abadonded hajó.. -
pett3rson #11379 jól elírtam, sector vagy szektor..mindegy, érted. -
pett3rson #11378 ha emlékeid nem csalnak, mely sektorokban történnek eme csodás dolgok? kell hozzá magas repu vagy hát ez ettől független szerintem. -
#11377 oh nekem megteszik a biztonságiak meg a kalózok. emlékszek az első Cutlas-emet is így ... "kaptam" mivel csak egy super freiterem volt (argon kezdés) csak repkedtem és pár óra múlva már millióim voltak.... cutlas-t is a biztonságiak lőtték ki... énmeg Claim és yay. De plotot még nem találtam benne.... -
pett3rson #11376 az mekkora mák :)
keresek valami ellenséges fajt és lövök magamnak Én is ilyet, ha már kalózok nem teszik meg nekem. -
#11375 igen shipjardokon. És igen. m3 m4 m5 ösöket találtam abadondedeket.. mambát perseust. terrant is... Kalózok lőttek egy terran hajót. ki is ugrott a pilóta.. odamegyek és klaim egy super freightert. megjavitottam eladtam potom 4.5 milláért.... hát köszi.... -
pett3rson #11374 Az szép és gratula, ha Neked sikerült milliomosnak lenned így. Én is találtam egy repcsit - egy küldetés vitt oda, de lejárt az idő és nálam maradt :) -, de mikor átküldtem az első kapun rögtön szétlőtték :)
Amúgy a shipyardon lehet eladni, ugye jól emlékszem? -
#11373 OH! mégegy kérdés! Valaki játszott/ik már az XTC 2.0-val? csak azért hogy plot van-e benne már mert főleg az érdekelne -
#11372 Hy az a kérdésem hogy. Lennvan az XTC. Tök jó meg minden de random repkedek és rendszerekben 3-4-5 abadonded hajó is van. Az ok hogy harc meg pl kalózok meg a biztonsáiak között, de eddig segyik X-ben sem láttam ilyesmit. pillanatok alat milliomos lettem azzal hogy csak Claimoltam meg rep lézerrel megjavítva eladtam őket... Ez normális? Mert így már találtam Khaak scoutot meg interceptort is.... -
BBalee #11371 -Vegyél ugy 4-5 db Otas féle m4-est(nem jut eszembe a neve)
-Rakj rájuk max pajzsot, és 6 pac-t. Ha sok pénzed van, akkor prg-t.
-Rakd őket wing-be egy m3-assal.
-használd a wing commandból az Atack shield... Utasítást.
-küld ki a srácokat magad a tp-vel, ha lemegy a tp pajzsa. Én az advanced menu-ből szoktam, nekem egyszerűbb, mint a pirate menu-ből.
-ha elindultak a katonák, akkor ugorj bele az m3-asba. Ez könnyu, mert ő az első a listán.
- tartsd a pajzsot 1%-on saját magad. Az m4 esek is segitenek persze. -
Romeo One #11370 Hmmm...
Én egy TL-n próbálkozok, de eddig kevés sikerrel. Nincs rajta sem hull erősítő, sem sentry laser.
2 Scabbardra való tengerészem van, mindegyiknek a spec képessége 5*, bár overallban csak 2* mindegyik.
A fő problémám, hogy ha a pajzzsal foglalkozom , akkor 5 % alatt hiába adom ki a boarding parancsot, ott köröznek, (néha neki is mennek a hülyék), de nem történik semmi.
Ha a én ülök a Scabbardban, akkor elindulnak a tengerészek, a másik hajóról is, de úgy szétszóródnak, hogy 2-4 jut be egyszerre, azt meg könnyen lelövik. Biztos én csinálok valamit rosszul, de még nem jöttem rá, hogy mit. -
BBalee #11369 én nagyjából igy szoktam:
- veszek 2 vagy erodebb harci kepessegu marineokat, minimum 20 darabot. Ebbol minimum 6 nak 3*-os kell legyen.
-specializalt traininget végzek. 60%-uk mechanikal 3* ig, es par darab hekkert 3* ig. Mindegyiknek 2* enginer.
-ha megvan a hat legerosebb srác a treninggel, akkor elkezdhetem a sw boardingot.
Ehhez kell kettonek hekker négynek mechanikal képzés.
Ajanlott sector a Hatikvah's Fait. Itt sok tm megfordul, és azokon jol lehet gyakorolni hat emberrel, es a vedelmuk is gyenge. Ha minden jol megy akkor 5 katona a tm-ben marad, a hatodik kint marad az űrben, mert a tm 5 embert tud szallitani.
Ha valamelyik szintet lép, akkor csere egy gyengébbre, hogy az is fejlodjon.
Ha megvan a tiz 4*-os, akkor ennyi pont eleg egy m7m elfogásához, nem kell ketto tp. -
BBalee #11368 Akkor mégtöbb lukat ütnek, pontosan emiatt lesz poddal sokkal könnyebb a boarding.
Amugy nagyjából 3-4 fős csoportokra bomlanak pod nélkül. mivel scabardba 10 fér ezért a tiz ember akár három csoportra is szét oszlik, vagyis hat lukat is üthetnek két tp-vel, ha nem vagy valami mázlista.
Ésszerűbb egyetlen tp-vel próbálni, ugy hogy mindegyik 4*-os harci ranggal rendelkezik. M7m-et egyszerűbb elfoglalni, mert nincs fegyvere max hátul, de a sw boarding szemből jön... -
Romeo One #11367 Az rendben, de mi van akkor, ha nincs POD, csak sima Scabbard? -
BBalee #11366 Ahány podot belelősz, annyi lyukat vágnak rajta.
Ezért fontos a mechanical skill! -
Romeo One #11365 Én ültem benne.
V3.2.
Már nem emlékszem, hogy vettem vagy szereztem, de most leellenőriztem, és rajta van a builtin CLS.
A feladatot megoldottam, mert átültem egy Toucanba, de akkor sem értem.
Más:
Ha két hajóról indítok tengerészeket, mind a két csapat saját lyukat akar vágni, vagy a második már tudni fogja, hogy van bejárat a célhajón? -
BBalee #11364 Te magad vezeted az Expresst, vagy csak ledokkoltál?
Biztosan van rajta cls?
Hányas program verzioval játszol?
Pl Return ship küldetéseknél sincs rajta builtin software a régebbi verzioknál, és ha nem adod le, hanem megtartod, akkor cls nélkül maradt.
Harcban is megsérülhet.
Ha nincs pajzsod, akkor egy raj spcefile is tönkretehet dolgokat. -
Romeo One #11363 Feladat személyszállítás, passenger shipet kér. Leparkolok egy Expressel, erre brekeg, nem száll be, mert hogy tartsa vissza a lélegzetét. Mi van...???
Ebben a csónakban builtin a CLS! -
Freddy TNT #11362 Sziasztok !
Az Albion prelude-hez hogyan lehet scorp map-et feltelepíteni ? Már a telepítő is eldobja magát, hogy nincs a registry-ben.
Olvastam a neten, hogy be kell másolni a scripteket az addon mappába de ez sem vált be. Nem látom az interface-n bellül, hogy gombot rendelhessek hozzá.
Szóval mi a megoldás ? -
andraas0717 #11361 Köszi
-
BBalee #11360 Minden shipyard, EQ dock és HQ visszajön.
Paramid területen, bárhol lehetnek.
Érdemesebb a déli sektorokban keresni, (Duke HQ amerre van), és ráállitani egy m5öst, hogy kövesse. Igy mindig tudod merre jár, ugyanis a kalóz szektorokon is áthalad. Ha kalózoknál támadod meg, akkor kevesebb reputationt veszitesz, mintha paramid területen probálkozol. -
andraas0717 #11359 A Duke HQ-t újra építi az AI? Mert én szétlőttem.
A Hyperion Vanguardot merre lehet megtalálni, mert még sehol nem láttam. -
andraas0717 #11358 Köszi, akkor csak felső közepes. -
Romeo One #11357 Battlemaster -
andraas0717 #11356 Köszi BBalee, ez jól jött volna az elején. Sikerült megcsinálni, bár még Legends Home-ban eltököltünk vagy másfél órát, mig bedokkolt. Persze közben jött jó néhány kalóz hullám. A Battlemaster magas harci rangnak számít? Remélem nem lesz több konvoj védős küldetésük. -
BBalee #11355 Ha túl magas a harci rangod, akkor képtelenség megcsinálni.
Amugy van itt egy hiba, amit ki lehet használni!
Csak akkor jönnek a kalozok, ha azonos szektorban vagy a ts-ekkel. Vagyis, ha elfogadod a küldetést, és elugrasz jó messzire, majd SETA... Akkor soha nem jönnek... De attól még haladnak a ts-ek, igy semmit se kell csinálnod, és gond nélkül beérnek a HQ-hoz. -
andraas0717 #11354 Köszi a választ. M7-s Panther-ral vagyok és két 4-s wingem van attack all parancssal, én megyek a hajókkal(általában, amelyiket jelöli az AI). Most kipróbálom, hogy a kapuhoz közeledve átmegyek előre a következő szektorba, hátha bejön. -
Romeo One #11353 Az M2 nem túl jó a konvojkísérésre, lévén általában M5-M3 osztály támadja a szállítókat.
Ezzel én is sokat szívtam, és mások is. A legnagyobb ellenséged az AI, ami úgy szétszórja a három teherhajót, hogy öröm nézni.
Alapvetően két taktika szokott beválni. Az egyik OOS, otthagysz egy csomó hajót, és mész dolgodra. Ennek előnye, hogy ilyenkor az AI klasszisokkal okosabb, és jobban csinálja a dolgát. Hátránya, hogy nem vagy ott...
Nekem a másik jött be, ahol ott vagy M3-M6 osztállyal, és egy rahedli saját géppel, és megpróbálsz mindenütt ott lenni...
Én egy-egy 3-4 gépes köteléket raktam mindegyik teherhajóra Protect paranccsal, +1 kötelék 4 géppel Attack all paranccsal, plusz én.
Így is volt néhány reload, de nagyjából működött a dolog. M1-M2 nem javallott, nagyok, és útban vannak az AI-nak. Ilyenkor egyáltalán nem segítenek, hanem gátolnak. IS harcban mindenképpen. -
andraas0717 #11352 Kezd tele lenni a hócipőm. Tud valaki egy jó taktikát az OTAS küldetés első részére, a konvoj védésre? 3 napja próbálom, de a legjobb eredmény, hogy Aladna Hill-ig eljutunk, de ott az utolsó Merkúr is befuccsol, pedig Argon M1 és M2-sek is besegítenek, sőt néha ők lövik le . Teljesen hülyék ezek a TS-k, 3 hajó szétszakad két szektorra és a kapu előtt ingát játszanak, hogy bevárjanak legalább két kalóz hullámot. Előfordult az is, hogy bedokkolt az egyik egy állomásra és csak a támadó hullám előtt jött ki.