12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • MerlinW
    Meg idegrendszer:)
  • Dorgal
    A Rebirth-hez egy erőmű kell,basszus.
  • Nethy
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van rá opció vagy beállítási lehetőség, hogy az x3-tc játékban kikapcsoljam a hajókat űrállomásokat körül vevő kék jelöléseket? Esetleg modifikáció, hogy csak az ellenséges hajókat jelenítse meg?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv
  • Romeo One
    Megoldódott. Játék újraindítással.
  • Romeo One
    Régebben volt egy bug, de már nem emlékszem, hogy oldottam meg. Követős köldinél, amikor beazonosítod a célt, akkor az nem felgyorsít, és dolgára megy, hanem megáll, és ott ácsorog idők végeztéig. Nem rémlik valakinek a megoldás?
  • trens
    1000 köszönet a válaszért!

Elállítódott a barát visz
    ony.Egyéként sz...rá lőttek. :))
  • Romeo One
    Ok, köszi!
  • BBalee
    frend/foe statuszt kell vissza állítani ellenségröl barátra.
  • BBalee
    nem. Ugyan túl megy egy picit, ha pl a 9. Szintet 118% on teljesited, akkor hos 18% lesz, mint az alacsonyabb szinteken. De lehet egy picit trükközni. Ha pl 98% on több küldit valalsz el, akkor azok még beszámitanak 100% felett is. Igy lehet hos 18, majd ha a másikat befejezed(amit ugye 9.szinten vetél fel), akkor hos 38% lesz. De 10. Szinten már nem nő tovább, ha uj küldetést veszel fel.

Ilenkor kell elfoglalni egy hajot, az lecsökkenti a viszonyt! :-)
  • Romeo One
    A rangok már nem emelkednek a legfelső szinten belül? Hero of Sol 18, onnan HoS 38, onnan meg semmi tovább. Pedig vagy 5 küldit megcsináltam, de itt befagyott.
  • Romeo One
    1, Imádkozni.
    2, Venni egy még nagyobb hajót.
    3, visszatölteni....

Valakire rálőttél, és emiatt ellenségnek nyilvánítottak. A peremszektorokban esetleg még csinálhatsz olyan küldiket, amikkel szépen lassan visszatornázod a rangodat, de ez elég időigényes.
  • trens
    Mi is kell tennem,ha argonban minden piros(ellenséges) lett? :)
  • BBalee
    -in sectorban könnyen megeshet.

-Boron m7-es, de bármi megteszi, ami a flack cannont tudja használni.

-én sem, add el egy hajó rakterében!
  • Romeo One
    - Az AI nem semmi... 3 Buster meg egy Elite percek alatt szétszedte a pacifikálásra beküldött Vidaromat. :)))

- A Final Fury plotban a Khhak szektors állomásvédő küldetést Ti milyen hajóval csináltátok meg?

- Engine component, Jumpdrive component, Container, Insecticide (?). Sok-sok játék után sem jöttem rá, ezekkel lehet valamit kezdeni?

• Jóózsf István #11697
    Majd az okosok megmondják, de a szövegelésnél a médiaplájer lehet a ludas. Próbáld meg a legelején kapcsolgatni.
  • Romeo One
    Üdv! A gépem vidkaricsere volt. Innen kezdve a kiscsaj furcsán beszél, minden szónak csak az utolsó két-három betűjét ejti ki. Látott már más is ilyet? Melyik driver lett hibás?
  • TokraFan
    Egyelőre vanillával toljátok. Nem szerencsés elsőre modolni...Főleg, mert egy csomó mod -különösen Albion alatt-, nem is megy rendesen...Össze-vissza van az egész, mióta van az AP. Ego fórumon is egybe van rakva a TC/AP mod adatbázis, pedig sok esetben nagyon nem kompatibilis.
  • Lysandus
    Szerintem is. Először úgy is meg kell tanulni harcolni, kereskedni, stb. Meg némi játékban eltöltött idő után derül ki, hogy kinek milyen kiegre van szüksége.
  • MerlinW
    Én azt javaslom először játsszátok végig modok nélkül, aztán lehet szétbarmolni.
  • gerey
    Nah beszereztem én is, Reunion-al akarom kezdeni, van valami, amit javasoltok, hogy mindenképpen feltegyek hozzá?
  • dartonita
    Oigen,vegre en is be tudtam szerezni a jatekot.
    A prelude-el kezdtem el tolni,de nagyon idegen egyelore az iranyitas.Mondanatok par scriptet ami javasolt igy elsore?Raketak elleni,trader,stb kozul mi az ami mindenkepp hasznos es nem kutyulja ossze a gamet?
    Egyelore csak 1 ora jatekon vagyok tul,de nagyon tetszik.Regebben a reunion toltam egy dbig,de most szerintem megint hosszu hetekre le fog kotni :)
  • RJoco
    Olcsón eredetiben Teljes X sorozat
  • Ágyúgolyó85
    Igen én most kezdtem el ezzel a moddal egy új játékot, és csak ajánlani tudom, bár egy kicsit a gépigény növekszik, főleg ha albion preludeben látott csaták zajlanak.
    Az XTM teljesen más mod, ez csak kiegyensúlyozza a hajókat és a fegyvereket!
  • TokraFan
    Használ valaki XRM mod-ot? Érdemes feltenni? X3R-en jelentősen javított anno az XTM, bár az egy másik mod, de lényegét tekintve hasonló.
  • Kaziking
    akkor ez annak szólt aki nem tudja :)
  • Pares
    Ja, hát már egy ideje tudja, akit érdekel a játék. :)
  • Kaziking
    Hopp valamiért a link nem sikerült, no mindeggy Egosoft News-ban láttam.
  • Kaziking
    Ha jól látom X Rebirth megjelenés európában november 15 :)
    Egosoft
  • TokraFan
    Thanks!
  • BBalee
    Nem lehet softwareeket hozzárendelni. A Xenon HUB jobb és ingyenes, és nagyobb a raktete, mint a sima eq dokkoknak. Ezért én nem sok értelmét látom.
  • gosti04
    TCben vettem egy felszerelés dokkot ( magyaritással játszom asszem eq dok) és az érdekelne hogy valahogy nem lehet hozzá rendelni a hajó fejlesztéseket ??? mert kicsit irritáló h 2-3 dokkot járok végig míg a kívántak szerint felszerelem a hajóm.
  • BBalee
    A logisztikánál konkrét waypontok vannak. Itt találsz egy olyat is, hogy generate waypoint. Megadod az áru nevét, összeget, mit csináljon vele és nulla ugrásnyi távot. Ekkor az összes lehetséges állomást felveszi egyetlen szektorból a listára.

Ez nem vezethető át a tmk3-ra. Tmk3 nál állits be sectortreadert 4-5 ugrásnyira, és nem kószál el. Ennél megadhatsz tiltott szektorokat is, ahová nem megy be. Ez a tiltás globális, minden tmk3 ra érvényes lesz.
  • TokraFan
    Commodity Logistics Software MK2 -vel, a kereskedelmi utak tervezésénél meg tudok adni szektorokat is? Konkrétan azt szeretném elérni, hogy a Trade Com.Soft mk3-mal repdeső kereskedőmet meghatározott útvonalon tudjam hajóztatni, ne kószáljon be veszélyes szektorokba. Sajnos én nem találok erre vonatkozó parancsot, csak olyat, ahol állomásokat lehet megadni waypont-nak.
  • gosti04
    ohhh ez sok mindent megmagyaráz és egy esedékes idegösszeroppánást okoztál meg ezzel :D mert az utcsó kb 2 órába nagyon keresgéltem az összekötőt :)
  • andraas0717
    Ay alábbi gosti-nak szól!
  • andraas0717
    A Stock Exchange Csak AP-ben van, TC-ben nincs.
  • Dorgal
    Minden fajnak más kell a stock-ba való belépéshez.A legegyszerűbb,ha beírod a Firefox keresőbe:Stock exchange-x3 wiki.Ott megtalálod pontosan.
  • Jóózsf István #11674
    10-5-44-et írnak, ha jól látom...
    Valahol észak felé kell kolbászolni!
  • TokraFan
    Köszönöm a választ! Igen, X3R XTM-ben még volt, ezért keresgéltem itt is, de akkor más megoldás után nézek.
  • gosti04
    Egy komlexben hogy lehet letiltani egyes végtermékek eladását ?
    A másik stock exchange ahogy kivettem a szavatokból ez piac :D de h lehet elérni XD
    A harmadik pedig a kincskeresést töbször átolvastam (amit kaptam linket) arra a kordira nem tudok be manőverezni 0 0 0 -nál elvileg van 2 hajó az ore beltben komot és szkent enged de semmi mást és nem is szkennel semmit ott a kis masinám :S