X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno végigvittem az X3-at, és most kezdtem el az új részt.
Tudtok mondani valami jó quick start guilde-t, illetve hogy honnan szerezhetnék fegyvereket illetve egy teherhajót? (Terran hadjáratot kezdtem). És mi a terran sectorban a jó öreg space fuel/weed megfelelõje? 😊
Utolsó kérdésem, hogy nem lehet e visszaállítani valahogy a régi menürendszert, mert az újban nemigazán tudok eligazodni, illetve el lehet e tüntetni a bal oldalról azt az illúzióromboló windows-taskbar szerûséget?
CIG, IBL, GAUSS, FLAK, úgyhogy szerintem legalább annyira jó M7, mint a Panther csak mindkettõ más-más tulajdonságokkal emelkedik magasan a kategóriája fölé.
Másik érdekes hajó a Griffon, ami egy remek könnyûfregatt bár dronet már nem tud gyártani de azért OTAS részrõl is egy remek minicarrier. 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Aki komplexezik használ valamilyen kalkulátort, hogy kiszámolja milyen gyárból mennyi kell hozzá? Eddig nem nagyon komplexeztem soha csak célirányos komplexeket építettem, mint például 5-6 pajzs vagy fegyvergyár összekapcsolása de az alapanyag behordását mindig én vagy a Station manager végezte. Soha nem csináltam önellátót.
Ti hogyan számoljátok ki a szükséges gyárak számát és fajtáját ?
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Paranid Thanatos M6
Ship stats:-
Speed - 230m/s
Sheilds - 3x 200mj
Reactor - 2200
Acceleration - 7 m/s
Angular Accel. - 35
Hull - 50000
Laser Energy - 15500
Laser Recharge - 375
Amennyire jól vettem le, a terranok letiltották a kapuk ugróhajtómûvel való használatát, ezért nem tudok ugrálni a terran szektorokban..
Ez meg fog változni idõvel, vagy végérvényessen csak utazással lehet átjutni a terran szektorokban?? Point-point ugrást el lehet valamivel követni a tc ben??
Ha fölteszed az Imperial Laboratories scriptet bármennyi ilyen (idõvel bármilyen) hajógyárat tudsz vásárolni magadnak.
A hajó neve amúgy OTAS Eurus (M4).
Az ûrhajó, az állomás, a kezelõfelület, meg az a távolba lévõ hajó-ikon mi a bánat? <#vigyor5>#vigyor5>
Azt honnan látod, hogy mi lesz a roncsból? Még nem jöttem rá. A formákból persze meg tudom saccolni, de az nem az igazi...
Igazából már csak az hiányzik, hogy egy olyan kereskedelmi parancsot lehessen valamiképp kiadni a hajónak, amire nekilát és összevásárolja a szükséges anyagokat, majd szól, hogy lehet javítani. Eddig szétszedtem két hajót, egyet feljavítottam, meg újjá építettem egy Cahoona Bakery-t. Ez utóbbit 10 perc alatt húzta föl a gép.
Elkezdtem feltérképezni azokat a szektorokat, ahol sok a roncs gyár. A jobb alsó sarokban van egymás mellett kettõ is. Csak egy-egy Military Outpost és egy halom rom van bennük...
Most már csak egy kérdésem van: mit vegyek most, hogy ismét átlépem a határt?
Osakan gondolkodtam, de azt ugye nehéz fölszerelni. Valami jó is pimp mobile lenne a jó.
天使たちは私を見守る
Patchek..... relatív. Nekem csak annyit "javítottak", hogy drasztikusan csökkentették a FIGHT küldetések jutalmait. Persze "ahány TC annyi bug", de te döntöd el.
Amúgy Egosoft oldalán nézted?
Ha az 1.0.1-1.4et teszed fel, az mindent tartalmazni fog.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る