X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Steameseknek nincs vele problémájuk, sõt még minõségjavulásról számolnak be, úgyhogy erõsen gondolkodnom kell egy Steames beruházásrs, ha nem lenne olyan drága nem vacillálnék... Bár akkor lenne egy eladó lemezem.
Amaro: úgy tûnik mákod van, hogy nálad mûködik.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
天使たちは私を見守る
Köszönet mindenkinek aki támogatott az oldalon! Természetesen továbbra is itt leszek házigazdaként, vagy adminisztrátorként Amaro oldalán.
Nos asszem ennyi o.o GG every1
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egyébként csak a maximumot akarom: 1920x1200-as felbontás alatt minél nagyobb élsímítással és plafonig felvitt grafikai beállításokkal szeretnék akadásmentesen harcolni végeláthatatlan flottám élén egy szintén végeláthatatlan Xenon+Khaak flotta ellen egy aszteroidákkal, köddel és komplexumokkal tele szektorban, minél többféle különbözõ színû rakétacsóvával. Olyan sok ez??
天使たちは私を見守る
Köszi Amaro, de megpróbálom tisztán (igaz, így ellesek vele egy darabig).
Amúgy meg, akit esetleg érdekel, elgurult gyógyszerem keresgélése közben alkottam (ha lehet ezt alkotásnak hívni) unalmamban:
The Chronicles of Julian Granda (not Gardna!) Ep. 1 Part 0
Ep.1 Part 1
天使たちは私を見守る
Kind regards,
TAGES Activation Support Team
Nem adom fel. Eddig minden fejlesztés a gépemen az X3 miatt történt. A 64 bites platformot is emiatt erõltetem, a jobb memóriakihasználás miatt. (4GB memória van bent 1066MHz-en pörög 5-5-5-15 idõzítésekkel - és még van hely további 4 Gb számára, de a 32bites rendszerek csak 3 Gigát "látnak" és az X3-nak semmi sem elég)
Sebaj, legalább nem fogok unatkozni.
Mellesleg, aki visszasírja az 1.3-as árazásokat a harci küldetéseknél, az töltse le ezt a .cat .dat fájlt.
天使たちは私を見守る
Ha valamit nem találsz gyárakban, attól még érdemes lehet leszállni bármely állomásra és cserélgetni azokkal a hajókkal amik dokkoltak. Én speciel így szereztem be a chipeket és a nividium egy jókora részét is. Venni nem tudtam, hát körülnéztem pár állomáson és mázlim volt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
On: dejó.......rohadt HUB.
Vki meg tudná mondani, mik kellenének majd hozzá?
天使たちは私を見守る
Miért nem csinálnak egy olyan védelmet, ami rendesen mûködik?!
1. hogyan tudom beállítani azt, hogy a TL-emhez rendelt Kea automatikusan és folyamatosan feltöltse a TL-t ECellel?
2. felépítettem egy megrendelt SPP-t Brennans Triumphban, erre piros lett. WTF?
3. Lásd az elõzõ Vitez hsz-t
Nonpluszultra: emberek 90%-nak nincs.
天使たちは私を見守る
Próbáljak ki esetleg egy Crackelt verziót? Hátha azzal megy.
Egy linknek örülnék. Ez nem Warez, hanem zsákutca. Nekem megvan eredetiben, úgyhogy nem bánt a lellkiismeret. (úgy sincs)
天使たちは私を見守る
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Az lenne a kérdésem, hogy a HQ plotot mikor és hol lehet felvenni?
köszi
天使たちは私を見守る
For the Overlord!
Treasure!!!
stb...
Aki játszott az Overlorddal, az mindent hallotta már...
For the Master! 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Figyelte már valaki a MARS script által vezérelt Goblinokat (fighter drone-ok), amikor kimennek valami elszórt cuccot összeszedni? Érdemes elolvasni a megjegyzéseiket...<#wink>#wink>
天使たちは私を見守る
Persze ha nincs más megoldás.
Ez a teges egy eléggé elfuserált védelem, ahogy a többi is. Mind csak az eredeti lemezt használókat szivatja...
Túl sokat nem küszködtem vele, felraktam, kipróbáltam, nyafog...
Ru megy vele szépen, stabilan de abban már nincs semmi védelem, kiszedte az egosoft valamelyik patch után...
Azt igérték, hogy a TC-bõl is kiszedik majd...
Ha valakinek voltak hasonló kalandjai ossza meg velem (velünk), hogy mire jutott.
A 64bites Vistásokra vagyok kíváncsi, ne adj Isten 64 bites W7-esekre.
SaGa: nálad a Reunion ment W7 alatt. 32-es vagy 64-es?. Mi a helyzet a TC-vel?
PS: lehet, hogy floodolásnak tûnik a dolog, de szerintem közérdekû.
Megyek aludni. Ma korán lefekszem.
Felraktam a játékot eredeti CD-rõl, felpeccseltem, majd telepítettem a Botkormányom driverét és akartam indítani, de nem indult el a botkormány profilkezelõ programja. Leszedtem a legújabb verziót a fejlesztõk oldaláról ( a logitechnél még nincs fent), azzal megy szépen a Profiler: importálom a jól bevált profilt, indulhat a játék! Sajnos nem indul, felszólít, hogy az EREDETI lemezt rakjam be. Hát az van bent, bakker! Most újratelepítem a játékot, addig van idõm írkálni.
Csak azért erõltetem, mert az XP-s TC Deno átlag FPS-em (túlhúzva) 44 volt, Az alapjáratú W7x64-en 43-at kaptam. Túlhúzással felment 50-re de még lehet, hogy tovább feszegetem.
(az ilyenek miatt nincs idõm játszani)
Mikor elfoglaltok egy hajót a marine-okkal, mi marad meg rajta? Pajzs, fegyverek, szoftverek?
Úgy néz ki, jövõ héten végre összeáll az új gépem, és három hónap után végre nekiállhatok komolyan TC-zni. Tele vagyok már tervekkel.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval ehhez mérten kicsit drága mulatság. Persze lehet, hogy mindegyikre mást generál, de egyelõre nincs kedvem végig próbálgatni, talán majd ha sok idõm lesz. (Szóval sztornó 😄 )
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”