X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelenleg az otas küldiket csinálgatom.Viszont van olyan küldi amit nem tudtam megcsinálni.Gondoltam,hogy baj is lessz belõlle de nem.Kis idõ múlva megkerestek egy teljessen más tipusú küldivel.Ekkor megnyugodtam mert azt hittem,hogy vége a plotnak,de szerencsére mégsem.
Az off ploton már túl vagyok.Igazából elég egyhangú a plot.A végén már én is untam.Igazából már nem emlészem,hogy a 4-dik küldi mi volt,de ha a kahak-os résznél tartasz ott elég sokszor ismétlõdnek a küldik.
Köszi a választ.Igazság szerint tegnap egy negyed órám volt csak foglalkozni vele mert ezután más dolgom akadt.Egyébként az "undefined" hajókat miért nem éri meg helyre állitani.Esetleg hozzá lehet jutni ólcsóbban?
Ok igazad van.De ha jól emlészem csak az az egy gép vált pirosra miután leszkennelted a többi nem.Viszont tényleg pontatlan voltam kicsit.
Hogy haladtok a Final Fury plottal?

Én olyan helyzetbe vagyok h 4 küldetés folyamatosan ismétlõdik (ráadásul elég unalmasak), ez normális vagy valami bug?

Amaro
Jut eszembe, az "undefined" hajók helyreállítását nem javaslom. Nagyon rossz üzlet...

Amaro
A helyedben próbálkoznék tovább: 1 után a 2 jön, vajon mi történik, ha azt írod be neki? 😄
A szkript dokumentációja enyhén szólva hiányos, de rá lehet jönni, és most már mindent tudsz.

Csak azt lõjje, amelyik tényleg csempész. Merthogy ebben a feladatban 4 megjelölt gép is van, de nem mindegyik csempész. Szóval csak odafigyelve a durrogtatással.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egy kis segitségre lenne szükségem.Letöltöttem a utilize and reprair debris szriptet.Tegnap megpróbáltam használni de nem sikerült.Megnyitottam a ship command menüt.Miután alapanyag nem volt a hajóban kiválasztottam,hogy hasznosítsa az álomást.Ekkor kért,hogy irjak be valamit.Beirtam neki az 1-es számot.Erre közölte,hogy mennyi összeg és mennyi raktér kell neki.Le ok-tam aztán nem történt semmi.A hajó parancs menüjében ugyanúgy none felirat maradt.Naszóval ebben kérném a segitségeteket,hogy lehetne munkára bírni a hajómat.
Repülj 4 km-en belül a cél hajóhoz,nyomj egy i betût,és scan.Miután le szkenelted a hajót szreintem egyértelmû,lõdd ki.
Lockheed
😊)) Beteg! 😄

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

kicsit elakadtam a story kuldiben nem tom mit csináljak most mi után megoltdtem a hajot
koszi az eddigi segitségeket már jobban megy minden 😛
Épp most néztem egy vidit a játékmenetrõl amely egy Terran Sectorba játszódott. Az egészbõl annyi jött le amikor betty mondja: YourAnus O.O

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Uranus xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Próbáld ki az Improved Combat Framerate scriptet. Leszed valamennyit a lövések grafikai effektjeibõl, meg a rakéták "nyomvonalából". Ha ez utóbbit nem akarod módosítani, akkor a topik vége felé ott a link arra a verzióra, ami a rakétákon nem változtat.
Gyakorlatilag az olyan effekteket veszi ki, mint a frag bombák robbanása, a javítólézer felvillanásai, stb. Egy határon lévõ gépnek sokat jelenthet.

Hát igen. Egyébként ma van a szülinapja, ma 79 éves. :-)

NONPLUSZULTRA
A jó öreg Buzz rendesen leszûkíti a szóbajöhetõ fajok számát <#vigyor1>

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

LOL. Egyik sem. Nem most kezdtem. :-) <#beka2>

Az a gyanúm, hogy az EMP grafikailag többet eszik mint a HEPT. A gépem low end, talán a leglowabb ehhez a játékhoz, így jobban akad. :-) Mindenesetre a Fenrir már sose lesz a kedvenc M3+-om. :-) Gondoltam ha bejön, akkor kiugrasztok egy ATF pilcsit az egyikbõl. De így nincs mitõl tartaniuk! :-)

Azt egyébként fenntartom, hogy a Fenrir fegyverei sokkal gyorsabban lemerülnek, mint az általam ismert más nehézvadászokéi, én nem ajánlom. Akkor már inkább a Spyt, a MAML-okba csak lõszer kell, és kétszer gyorsabb.
A HEPT-nek valóban nagyobb az effektív lõtávja, mint az EMPC-nek, sebzésben nagyjából ugyanazt tudják, de az EMPC-k kevesebb mint fele annyit fogyasztanak, mint a HEPT, de a Fenrirrel ezt nem is fogod kitapasztalni, mivel nem rakhatsz rá HEPT-et. Egyébként sztem vagy nagyon bénán repülsz és célzol vagy nem kapcsolod be a Fight Command sw-t, amiben ugye benne van a laser targeting support system. Alapértelmezetten a "k" gomb. EMPC-vel sztem sokkal könnyebb leszedni egy M5-öst, mert gyorsabb a lövedéke is a HEPT lövedéknél.

Olyan nincs a játékban, max ha ingyen szerzel/rabolsz egyet és veszel rá 1 milláért fegyvert.

Nekem az EMP nem jött be. A HEPT jobb. Messzebbrõl talál (ezen most nem a lõtávot értem, hanem, hogy egy kellemetlenkedõ M5-öst milyen messzirõl lehet valójában leszedni), jobbnak tûnik a tûzgyorsasága, és mintha kevesebbet is fogyasztana. Kíváncsi voltam pl. az ATF M3+ -ra, sokat vártam tõle, de annál nagyobb csalódás volt. Elvileg a Fenrir a leggyorsabb (202) és a legnagyobb rakterû ilyen masina. Csakhogy a fegyvergenerátora pillanatok alatt lemerül, pedig csak hat EMP-pet használtam a main slotokban, nem a max 8-at. Az EMP-ek pedig majdnem használhatatlannak bizonyultak az M5-ök ellen, és ugye a terran hajókra mást még a turretekbe sem lehet tenni.
oks koszi meg probálom
á értem

Az egy nagyon régen elhagyott földi kolónia. A sztori során lesz újra elérhetõ.

Az a baj h a hard küldi fõleg a harci rangodtól függ pl nekem assasin rangon kb 5-6 szoros túlerõt jelent. Függ még a hajótipusudtól is amiben a küldit fölvetted.
Ez M3 esetén számtalan M5-öt jelent.

1 millió alatt sajna nem tudok jó hajót ajánlani, azok olyan 5-6 milliónál kezdõdnek amit használtam. Viszont próbálj meg hajók után kutatni, van egy-két jó példány.

Elhagyott hajók:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yaki területeken 2 elhagyott hajó is van (Oracles's Storm, Senators Badlands), és at egyik M3+os

Aldrin az amúgy mi? Melyik fajnak vagy Corporation-nak a HQ szektora? Vagy csak egyszerûen a Deca-Mekka? <#idiota>

jaj nekem most meg az a gondom hogy kuldikben gyorsan meghalok 😞 valaki tud mondani egy hajot ami 1millio alat van is nagyon jul birja pl hard kuldiket simán meg tudnék e vele csinálni?
Vitez77
Naja, kicsit eltúlozták azt a szektort........
Az viszont jó benne, hogy minden szektor ugyanannyi EC-ért érhetõ el (kis spórolós XD)

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

2 hajógyár van Aldrinban. Az egyik az aszterodiától délre, a másik meg nyugatra. Ott inkább az a baj, hogy fegyver alig van a hajóikra. Spéci EMP-t pl egyszer sem láttam, ami a Springblossomra lenne felrakható.

Az a Springblossom Aldrinban van?
Csak mert elkezdtem felderíteni azt a szektort, de eddig még nem találtam hajógyárat.

Ahogy írták helybõl is tudja valamennyire, de ha felteszed a MARS Fire Control scriptet, teljes kiszolgálást kapsz.

köszi az infokat
Vitez77
Ship->command console->command for turrets: rear, front, right left up down

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

aham, van egy másik kérdésem is, be lehet állítani hogy a turretek maguktol tüzeljenek??? elég sokat nyomtam a RU-val de nem jöttem rá hogyan kell, ha lehet egyáltanán
Meglehet szerezni de itt csak m6-os és jóval gyengébb mint a reunionban volt.Van nála jobb m6-os is.Az én kedvencem a springossomon.M6-os létére 360-at tud és igaz,hogy kevés fegyver megy rá de ezt jól elosztva m2-es hajókat is vígan kinyírok vele.A vadászoknak meg esélyük sincs elég csak egyhelyben megállnom és a turretek elvégzik a dolgukat.
köszi 😊
kár hogy itt nem lehet megszerezni a Paranid M7-est mint a Reunionban a Bala Gi küldetéseknél
Vitez77
Igen ((kicsit menj lefelé a honlapon, jelöld ki a nagy fekete részt és presto)

sziasztok, a TC-ben vannak elrejett pilota nélküli hajók mint a Reunionban?
Vitez77
off: az elõzõ avatarom az az "univerzum" volt japánul.
A mostani meg nem egy manga csaj XD aki néz Hellsinget az tudja (sajna csak a 6. részben derül ki, mennyire elmebeteg a csávó, az meg még nincs kész).
Nagyon off: ezt a beszopást!!!!! Azt hittem 21-én lesz politológia vizsgám és 22-én társfilóm. Erre felcserélték! Ááááááh!!!
On: Saga:hááááááát....akkor már csinálhattak volna 2 kaput :S 1 belépõt s 1 kilépõt.
mindenero: na, ez most jó kérdés, mennyire valóságszerû; egy féregjáratnak a közepén vagy a szélén jön-e ki az ember?
Mindjuk velem eddi olyan volt, hogy nagyban harcolok a kapunál, erre beugrik egy asszem Cerberus, pár méterre a fejem fölé. Gyönyörû látvány volt, hátborzongató, de utólag belegondolva, egy kis kitérés és placcs.

NONPLUSZULTRA
Velem RU-ban elõfordult, hogy elõreküldtem a Mammothomat a szektoromba, és utánaugrottam egy Military Centaurral. Amikor kijöttem a kapu túloldalán, a Mammoth gyomrában találtam magam. Nem történt semmi, amíg hozzá nem értem a falához - na akkor elhaláloztam.

Van figyelmeztetés. Ha jön át valami, a "futófény" megáll és folyamatosan világít...

Egyébként, ha jól megfigyeled, a hajók mindig a kapu szélén lépnek be és a közepén lépnek ki. Ha automatikával lépsz be egy szektorba, az automata pilóta azonnal vesz egy 45 fokos kanyart és rongyol kifelé a kapu "belépõ sávjából", mielõtt becélozná a kijelölt célállomást.

Megjegyzem: ha csak annyit megtesznek, hogy a kapu egyik oldala a belépõ, a másik a kilépõ, már sokat segített volna. Amúgy ha nagy hajókkal közlekedsz, Te is hallhatsz néha egy-egy ordítást. Na õk kenõdtek föl a hajódra...

Ez a kapurendszer amúgy életveszélyes.
Beugrok egy szektorba, mi jön velem szembe? Egy M2!

Olyan közel volt h esélyem se volt kitérni. Kész öngyilkosság ez az egész. Nem tom mért nem lehetett kitalálni valami normális dolgot, mondjuk kétfelé szedni a kapukat, vagy ha valami nagy jön át akkor figyelmeztet egy sziréna.

Persze nem nagy dolog, de ha a "valóságszerûségre" törekszenek akkor ez elég vicces.

NONPLUSZULTRA
Déja-vu

Igen, erre az a magyarázat, hogy csak abban a szektorban vergõdik a program a 3D leképezéssel, ahol épp vagy, a többiben nem. Ezzel együtt már kaptam olyan üzenetet, hogy egy automata kereskedõm szétkenõdött egy aszteroidán. Meg olyat is, hogy egy mûholdamat legázolta valami nagy hajó... Igaz, ezek még Reunion-os emlékek, de gyanítom itt sincs másképp.

Amir be szokltam rágni kissé, amikor egy wing kísér, bedokkolok valahova és eközben a wing 1-2 tagja felkenõdik az állomásra.
Másik kedvencem: beugrok egy szektorba, a térképen kijelölök egy állomást, majd aktiválom az automata pilótát. Az meg vesz egy 90 fokos kanyart és nekivágja a hajómat a kapu oldalának. Még szebb, ha elsõre nem robban fel, de addig tolja elõre, míg el nem fogy a pajzs és szét nem megy a hajó...

NONPLUSZULTRA
Nálam leggyakrabban olyankor pusztultak az ellátóhajóim, mikor SETÁztam ezerrel a termelést, ráadásul ugyanabban a szektorban voltam. Érdekes, a hajóid sokkal jobban teszik a dolgukat, ha nem vagy a közelben.

NONPLUSZULTRA
off/ mindig kiráz a hideg ha egy faszinak manga kiscsaj az avatarja.
Vitéz, az elõzõ avatárodat sem értettem, de jobb volt... nem mintha bármi közöm lenne hozzá ugyebár <#vigyor3>/on

Néha el-el pusztul egy "automata" hajó. Hol rossz szektorba tévednek, hol legázolja õket egy nagyobb. Fent van a Ship killed notification script és meglehetõsen gyakran hallom...

Mi a kérdés?

*sigh*

de furcsa avatarod van az ego fórumain. Valahol már láttam azt a csajt... Talán az a arany rucis csaj a Hellsing OVA-ból? o.o

Vitez77

Vitez77
Az az én titkom <#vigyor1>