X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én olyan helyzetbe vagyok h 4 küldetés folyamatosan ismétlõdik (ráadásul elég unalmasak), ez normális vagy valami bug?
A szkript dokumentációja enyhén szólva hiányos, de rá lehet jönni, és most már mindent tudsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
koszi az eddigi segitségeket már jobban megy minden 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Gyakorlatilag az olyan effekteket veszi ki, mint a frag bombák robbanása, a javítólézer felvillanásai, stb. Egy határon lévõ gépnek sokat jelenthet.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Az a gyanúm, hogy az EMP grafikailag többet eszik mint a HEPT. A gépem low end, talán a leglowabb ehhez a játékhoz, így jobban akad. :-) Mindenesetre a Fenrir már sose lesz a kedvenc M3+-om. :-) Gondoltam ha bejön, akkor kiugrasztok egy ATF pilcsit az egyikbõl. De így nincs mitõl tartaniuk! :-)
Azt egyébként fenntartom, hogy a Fenrir fegyverei sokkal gyorsabban lemerülnek, mint az általam ismert más nehézvadászokéi, én nem ajánlom. Akkor már inkább a Spyt, a MAML-okba csak lõszer kell, és kétszer gyorsabb.
Ez M3 esetén számtalan M5-öt jelent.
1 millió alatt sajna nem tudok jó hajót ajánlani, azok olyan 5-6 milliónál kezdõdnek amit használtam. Viszont próbálj meg hajók után kutatni, van egy-két jó példány.
Elhagyott hajók:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az viszont jó benne, hogy minden szektor ugyanannyi EC-ért érhetõ el (kis spórolós XD)
天使たちは私を見守る
Csak mert elkezdtem felderíteni azt a szektort, de eddig még nem találtam hajógyárat.
天使たちは私を見守る
kár hogy itt nem lehet megszerezni a Paranid M7-est mint a Reunionban a Bala Gi küldetéseknél
天使たちは私を見守る
A mostani meg nem egy manga csaj XD aki néz Hellsinget az tudja (sajna csak a 6. részben derül ki, mennyire elmebeteg a csávó, az meg még nincs kész).
Nagyon off: ezt a beszopást!!!!! Azt hittem 21-én lesz politológia vizsgám és 22-én társfilóm. Erre felcserélték! Ááááááh!!!
On: Saga:hááááááát....akkor már csinálhattak volna 2 kaput :S 1 belépõt s 1 kilépõt.
mindenero: na, ez most jó kérdés, mennyire valóságszerû; egy féregjáratnak a közepén vagy a szélén jön-e ki az ember?
Mindjuk velem eddi olyan volt, hogy nagyban harcolok a kapunál, erre beugrik egy asszem Cerberus, pár méterre a fejem fölé. Gyönyörû látvány volt, hátborzongató, de utólag belegondolva, egy kis kitérés és placcs.
天使たちは私を見守る
Egyébként, ha jól megfigyeled, a hajók mindig a kapu szélén lépnek be és a közepén lépnek ki. Ha automatikával lépsz be egy szektorba, az automata pilóta azonnal vesz egy 45 fokos kanyart és rongyol kifelé a kapu "belépõ sávjából", mielõtt becélozná a kijelölt célállomást.
Megjegyzem: ha csak annyit megtesznek, hogy a kapu egyik oldala a belépõ, a másik a kilépõ, már sokat segített volna. Amúgy ha nagy hajókkal közlekedsz, Te is hallhatsz néha egy-egy ordítást. Na õk kenõdtek föl a hajódra...
Beugrok egy szektorba, mi jön velem szembe? Egy M2!
Olyan közel volt h esélyem se volt kitérni. Kész öngyilkosság ez az egész. Nem tom mért nem lehetett kitalálni valami normális dolgot, mondjuk kétfelé szedni a kapukat, vagy ha valami nagy jön át akkor figyelmeztet egy sziréna.
Persze nem nagy dolog, de ha a "valóságszerûségre" törekszenek akkor ez elég vicces.
Amir be szokltam rágni kissé, amikor egy wing kísér, bedokkolok valahova és eközben a wing 1-2 tagja felkenõdik az állomásra.
Másik kedvencem: beugrok egy szektorba, a térképen kijelölök egy állomást, majd aktiválom az automata pilótát. Az meg vesz egy 90 fokos kanyart és nekivágja a hajómat a kapu oldalának. Még szebb, ha elsõre nem robban fel, de addig tolja elõre, míg el nem fogy a pajzs és szét nem megy a hajó...
Vitéz, az elõzõ avatárodat sem értettem, de jobb volt... nem mintha bármi közöm lenne hozzá ugyebár <#vigyor3>#vigyor3>/on
de furcsa avatarod van az ego fórumain. Valahol már láttam azt a csajt... Talán az a arany rucis csaj a Hellsing OVA-ból? o.o