X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegyél Chimera-t, vagy szerezz Tenjint. Szerintem messze jobbak mint a Terran M3.-ok.
Valamit nem értek:
Papíron a terran EMPC még a HEPT-nél is jobb értékekkel rendelkezik(ami nagy szó), mind hull, mind pajzsrombolás terén. De amikor ilyennel felszerelt terran vadászokkal harcolok, olyan érzésem van mintha monjuk Impulse Ry Emittert használnék. Csak lövök-lövök és alig van hatás. Miközben néhány HEPT-el az ember még M6-osokat is lazán kipurcant.

ez jó hír =D

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Abból a hajódból rakod ki a satokat, amiben ülsz??
Amennyiben nem, akkor nem fogadja el. Magam is jártam már eképpen.
Vitez77
Aha. Na ezt nem tudtam <#gonosz1> Mellesleg akit érdekel: legújabb CDGalaxis katalógusban a TChez március van kiírva.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Teladi Kestrel. Amolyan M5+, a leggyorsabb megvásárolható hajó és elég komoly pajzs és fegyver rakható rá ahhoz képest.

Sziasztok!

Na hát megpróbáltam mindent. Kipakoltam vagy 10-10 adwenced és navigation satelitet Family Zyrath-ba de még mindíg azt jelzi h repüljek a megadott szektorba. (Lepakoltam a környezökbe is párat de halott az ügy), szval nem tudom lehet hibás valami.
Mert a megadott Terran sectorokban meg nem találtam gyárat -egyikben sem- pedig a terran gyárak nem a kisebbek közül valók és nincs látást akadályozó köd sem szval nem értem.

De nem örülnék ha újra kéne kezdenem, mer most ugyan argon vonalon nyomom, de elvileg a terran indítás sem sokban különbözik.

Ha van valakinek öttlete kérem írjon.

Köszi
Vitez77
Hmmm...vmi új hajó? Nem nagyon értek a Teladikhoz <#vigyor4>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Én tudom, csak gondoltam szólok. 😄 Egyébként mi akar lenni a 2. kép? 😄

Na, ma próbaképpen elmentem a Thresherrel a Yakikhoz. Két yaki TL hajót is leszedtem a border sectorban, aztán találkoztam egy Akumával(Yaki M2), szép kis harc volt lezúzni, bár meglepve tapasztaltam, hogy a PPC sorozatokat oldalfúvókákkal remekül ki lehet kerülgetni.
Végül eljutottam a Yaki Core sectorba, ahol két IBL gyárat és két Space Fuel pincészetet találtam, egy Yaki Shuri(M1) társaságában, amit egyébként meglepõen könnyû volt lecsapni. (volt persze közben legalább 30 vadász ami rámtámadt, de mióta hat FAA van a hajón, nem számítanak) Ez a Thresher az M2-esek kivételével tényleg könnyedén szétlapít bármit a PPC-kel és Ion Cannonokkal.
Amúgy ennél jóval többet vártam a Yakiktól. Az említett egy darab M1 és M2 kivételével semmi érdemleges nem volt a szektorokban. M6-nak, M7-nek nyoma se volt.

Vitez77
Csak az egyik 😛 A,úgy megjavul, ha kitörlöd a .jpg utáni részt <#vigyor2>

Hát gratulálok a kitartásodhoz <#vigyor4>.

Hmm, még mindig nem adták ki a 2.0-át. Én meg még mindig nem szereztem meg a játékot. A gépemen meg még mindig Vista fut és nincs photoshop.

*ásít* Fíj, de jót aludtam 😛

Köszi a segítséget!

Megpróbálkozom vele.
2. link rossz 😛

Vitez77
Köhömm [url=http://www.egosoft.com/games/x3tc/screenshots/x3tc_screen_032.jpg[köhömm.
Amúgy hello evribádi, rég voltam itt 😊

Sziasztok!
Valakinek sikerült bescriptelnie a pár kommentel ezelõtt belinkelt adv jumpdriveket??
Nekem kifagy tõle, még új játék kezdésénél is a tc. Ha valakinek sikerült, kérem árulja már el, hogy hogy kell.

Az általatok javasolt mod, ami új háttereket, és pár új szektort ad a tc-hez, a letölthetõ térképén jelez 2 db player szektort. Nálam unknown sector-ként jelentkezik a legalsó jobb oldali. Hogyan lehet ezt player sectorrá tenni??

Vettem a springre bizonyos prototípus anyag-antianyag kilõvõt, és hozzá anyag-antianyag robbanófejeket. Hogy ez mekkora egy xar fegyver... semmit sem ér az egész... Vagy valamit én csináltam rosszul?? Egy xenon L et sem tud a pajzsától megszabadítani még 24 becsapódás sem...
Próbálta valaki ezt a kompex építõ skriptet?
Már lerakott komplexeket is át tud szabni? Nem lesz utána gond a patchekkel? Nem akarnám újrakezdeni 😊

A másik meg jó lenne ha az új patchbe tényleg beletennék azokat a manualba leírt kísérleti fegyvereket mondjuk egy küldetéssorozat keretében. Lehetne õket tesztelni, nyersanyagot vinni hozzá, aztán meg kizárólagos jogot kapnánk a gyártásukhoz. Lenne egy csomó ötletem <#vigyor2>

Mondjuk lehetne olyan h beküldenek egy xenon szektorba h lõjj le 4 K-t, vagy kalózoktól visszaszerezni az ellopott fegyvert, lehetne ipari kémkedés, a szokásos nyersanyag beszerzõs cuccról nem is beszélve, kaphatnánk egy kutatóközpontot, és magunknak kéne technológiákat fejleszteni stb....

Vagyis írom úgy hogy te is megértsd: idõigényes ergo nehéz. 😄

Hmm nekem nem kell mondani hol lehet beszerezni van 1-2 full terran hajóm, de attól még nehéz.

Miért nehéz beszerezni? Leírtam mit hol gyártanak. Leírjam még egyszer?

EMPC gyár van: Saturn, Saturn 3, Pluto
PSP gyár van: Mercury, Saturn 3, Moon, Earth
SSC gyár van: Jupiter
M/A-M Launcher gyár van: Titan, Pluto, Neptune

Magyarán bármiféle ATF Moon/Earth access nélkül is beszerezhetõ mind a négy földi fegyver.

Nem nevezném szaroknak, csak nehéz beszerezni. 😄

Tegyél ki több mûholdat, nekem is a másodikra vette csak be a dolgot.

A Moon és az Earth rendszerbe akkor fognak beengedni, ha magasabb lesz a besorolásod az ATF-hez. Ezt úgy éred el, hogy tovább viszed a fõküldetésszálat.

EZ alapján a kiválló oldal alapján Point Singularity Projectort vehetsz a Moon és az Earth rendszeren kívül a Mercury és a Saturn 3 rendszerben is. Utóbbiban még gyár is van.
Startburst shockwave cannon gyár a Jupiteren van.

Mellesleg azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, hogy szarok a földi hajók fegyverei. Egyszerûen az a holyzet, hogy négyféle földi gyármanyú fegyver van a játékban, és a Terran és ATF hajók kizárólag ezeket tudják használni.

Konkrétan a Family Zyrath-ba

Hali!

Két gondom lenne (alap játékkal nyomom tehát semmi felturbózott dolog)

Az egyik hogy a Terran Conflict-os küldetési szálon elakadtam, amikor az egyik split rendszerbe kéne ugranom és ott satelitet elhelyeznem (a terraformálók észlelésére). Na beufrok a rendszerbe, kipakolom a satelitet, de a küldetés jelzõ még mindíg azt mutatja, hogy repüljek a megadott rendszerbe, amikor ott vagyok.......

A másik gondom h végre összehoztam egy Terran Osaka-t de nem kapok rá fegyvert. A Terran központokba csak az alap EMPC-t kapom de abból se sokat, a többi sosincs raktáron, gyárat meg nem találok. Pedig Egy csatahajót azért nem vadászelhárításra vesz az ember. A Hold és a Föld szektorokba meg nem tudok bejutni mer azonnal szitává lõnek.

Kérlek segítsetek ebben a két dologban, Köszi.
Az x2-es hajók sokkal szebbek. Van formájuk valahogy.

jaja, ismerem mindet :p habár a Torus el lett picit méretezve... >.<

Vitez77

Lockheed
Van a downloadsban egy rakás új drone script!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

A 101-es és 472-es Xenon szektort ki lehet teljesen pucolni, de egy idõ után visszatérnek, a shipyard is visszaépül. A többi xenon szektorban folyamatos a respawn kivéve, ha mind a három xenon shipyardot kilövöd. Amúgy érdekes, mert anno kinyírtam a 101-es és 472-es shipyardot és onnantól a core rendszerükbõl tömött sorokban jöttek a Q-k meg J-k, néha K-k is. Két Tyr-el és két Boreassal alig bírtam magam tartani, olyan sûrûn jöttek, egy Deimosom és egy Agamemnonom is folyamatosan vadászelhárításon voltak tele PSG-vel és alig gyõzték az iramot, tehát ha csak egy xenon shipyard marad, akkor iszonyú mértékben nyomják a terület visszaszerzõ inváziót. Volt, hogy Grand Exchange-ben egyszerre 8 Q+aprólék volt, fele a 101-be a másik fele a 472-be tartott, aztán apránként onnan nyomtam vissza õket az 598-ba, amit nem lehet csak 5-10 percekre kipucolni. Beugrottam egy Tyr-el a Core-ba, ott kilõttem az uccsó shipyardot, közben meg a fél xenon flotta engem üldözött, a 12 GJ pajzs épp hogy kitartott és a core és az 598 közti rendszerbe a Skirniremmel egyenként levadásztam az áthaladó Xenon inváziós nagy hajókat. Ezzel tököltem két napon keresztül, egy percem nem volt a játékban mást csinálni, szal tényleg senki ne kekeckedjen a xenonokkal a hátországukban, mert iszonyú flottát spawnol be az AI. Kb. 40db Q-t és olyan 7-8 J-t és K-t ki kellett lõnöm mire visszaállt az egyensúly. Ja, és mindez a köcsög Teladiak miatt volt, mert betámadták a xenon 101-et, én meg velük tartottam utána meg basztak segíteni, Grand Exchange-et is én védtem meg helyettük. Egy nagy láncreakció volt az egész. A Teladiak kilõtték a xenon 101-es shipyardot miután benyomultam velük aztán a 472-bõl az Argonokon keresztül mentek a 101-be, így ott is ki kellett lõni a shipyardot aztán meg a Core-ból jöttek a Teladiakon keresztül és Menelaus Paradise környékén meg a Boronokon keresztül, de azt a Boronok többnyire elintézték, néha besegítettem egy Osakaval meg egy Pantherrel.

Utasi Árpi vírus ápdéjt miatt ugranak ki

Sziasztok! Válaszolna valaki #5275 kérdésre? Elõre is köszönöm!

Vitez77
Amúgy nekem meg 5 #deca m3, 1 m4 és pár Xenon hajó. Nem az szokott lenni a kérdés, hogy el lehet-e foglalni, hanem hogy miért. De inkább nem részletezem, mert még a végén én bontom ki az újabb eszmecserét <#idiota>

Vitez77
Igen, mert mindig felmerül ez a kérdés, s ebbõl jön, hogy ez hiba-e vagy sem, milyenek a Xenonok stb stb, és oda lyukadunk ki, hogy az X mindenkinek olyan, amilyennek elképzeli, s ez ezért szép.
A "vitatéma" idézõjelben van 😉

Vitatéma? Hogy el lehet e foglalni a Xenon hajókat? Hát a jelek szerint el, mert két Xenon L áll a Boa Carrierem hangárjában.

Vitez77
Õsi "vita"téma, ne kezdjük el megint <#vigyor2>

Amúgy Repair Lasert honnan lehet venni? Nem találtam sehol pedig lenne több hajóm is amire szereni lehetne.

Mostmár nem téma, a Thresherrel és a PPC - Ion Cannon kombóval kilövöm mielõtt lõtávolságba érne.

Ma reggel poénból megpróbáltam kipucolni az egyik Xenon szektort, lenyomtam 7 Q-t a FAA ütegek meg elintézték a kissebbeket, plusz megsemmisíttettem a Xenon shipjardot is.
Közben realizáltam hogy a szektort nem lehet kipucolni, mert respawnolnak a Xenon hajók.

Korábban egy Argon szektort támadtak a xenonok, ahonnan elüldöztem õket (gyakorlatilag annyi volt hogy a Thresherrel berepültem a Xenon-vadászokból álló felhõbe, a FAA ütegek meg elintézték a többit), és utána csodálkozva vettem észre, hogy ott maradt két ÜRES xenon L. El is foglaltam õket, úgyhogy most ismeretlen okból van két xenon nehézvadászom. <#idiota>
Amúgy ez bug lehet, nem? Úgy tudtam Xenon hajókat nem lehet elfoglalni, mert nem ugrik ki a pilóta belõlük. <#conf>

A Q-nak a hátán van a holtpontja, ahonnan könnyen meg lehet ölni m3/4-el (4-el elég nehéz........). De gondolom jókor szólok XD

Köszi! Az, hogy a hajón a Piracy menü szürke az mitõl van?

Baromság, játék a szavakkal. Ahány sci-fi annyiféle magyarázat.

Meg Yaki M1-et amúgy is necces foglalni, én ugyan nem próbáltam, de sikerrõl eddig még nem hallottam, kvázi ATF M1 szint.

Túl képzetlenek, nem tudják átvágni a burkolatot. Két meg három csillagos marine lópikula, M1, M2 osztályhoz minimum 4, de inkább 5 csillagos (átlagban) marine kell, legalább 10-12 fölötti tréning után. Három kiképzés az semmi, az kb. egy csillagot ad egyetlen egy képességhez, nem oszt nem szoroz egy ekkora hajónál.

A pajzsot folyamatosan lõttem, lent volt, a sebessége meg nulla volt.

Sziasztok! A frofi hajófoglalóktól szeretnék kérni segitséget. Vettem egy Minotaurt, felszereltem,plusz 4db boarding pod.Vettem 19 marine-t.Van köztük 2,ill. 3 csillagos is.Kb.3kiképzésen estek át eddig.Gondoltam megpróbálok elfoglalni egy Yaki anyahajót.Találtam is mindjárt kettõ célpontot, sok giga pajzs helyett csak 800 mega volt mindegyiken.Szépen leszedtem az egyik pajzsát, átültem a Minotaurba, kilõttem a boardokat, de az emberek nem csinálnak semmit csak lebegnek a hajó körül.Mit rontottam el? Elõre is köszönöm! <#wow1><#help>

Nem is kell olyan sokat, kicsivel többet mint 1 hónap. 😛

köszi.Megpróbáltam de kifagyott.Reméltem valami script probléma lesz,hát akkor várok egy kicsit.