X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig van néhány nagyon hasznos script, amik nem teszik könnyebbé a játékot, csak kiegészítik. Ilyenek például az OTAS,ATF,Yaki,Pirate shipyardokat berakó scriptek. A készítõknek eleve be kellett volna rakniuk mindet.
Amúgy nem tudja valaki, hogyan tudnám aktiválni az összes lehetséges kezdést, mert újratelepítés volt, és a mentéseimmel ellentétben a kinyitott kezdések elvesztek.
Magyarul ha el akarsz ugrani egy jumpgate-el nem rendelkezõ terran sectorba, csak annyi a dolgod hogy besorolod valamelyik wingbe a hajódat, majd az autopilotnak kiadod az ugrási parancsot.
Fura, de így simán rááll a accelerator gate-ek bármelyikére, és ugrik.
Elég kapitális bug.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Mellesleg találtam egy bugot a játékban: A wingbe sorolt hajók(a wingek) képesek command utasításra a jumpgate nélküli sectorokba ugrani.
Így az összes terran sectorba.
nyilvántartja és ha egyszer modified akkor többé nem lesz vanilla.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nyilvántartja a játék, hogy melyik mentés 'modified' és melyik vanilla?
Vissza tudom utána állítani?
Csak egy rövid idõre akarom bekapcsolni az OTAS shipyard scriptet, hogy tudjak venni egy sirokost, mert nincs kedvem 50 millát kifizetni egy kizárólag Boarding pod lövõ szerkezetre, a Sirokos csak 38 milla, a többi 50.
天使たちは私を見守る
Röhejes, hogy amikor eg yplotban kell hajót foglalni, nem is lehet kilõni a hajót, csak a pajzsát. Vagy a goner plotban, ha arra se mész, a kalózhajó üldözésénél, amerre az jár, mindig értesítenek róla, hogy épp merre van, elég csak a végén odaugrani a közelébe (ha már korábban felfedezted azokat a szejtorokat valami gyors kis hajóbal), a "nagyon igyekezz, mert kifutsz az idõbõl" feladatok is simán megvárnak, stb...
A Reunion BBS-ben felvehetõ, követõs, levadászós feladatok biz elveszek, ha nem igyekeztél. Meg amikor vissaztértem a Reunionba, fél napig szenvedtem, hogy mi a fene van, mire rájöttem, hogy biz a Reunionos AHEPT a közelében sincs a TC-s HEPT-nek teljesítményben, de még a Beta se. Telejsen más stratégiát kell használni, ha életben akarok maradni...
Apropó, csinálok már hetek óta egy leírást egy esetleges X3-TC modhoz, még kb kell 1-2 hónap hogy kész legyen ( <#idiota>#idiota> ) ám egy bétát lehet hogy átküldök a szorosabb X rajongóknak-e körbe o.o
Tényleg túl easy lett a játék, személy szerint én is a Reuniont tolom még mindig.
A kis jelzéseket ugyan kiveszi egy script, de hát az sem az igazi :S
Julian meg rulz XD
天使たちは私を見守る
Pont a rengeteg könnyítés nem jön be az X3:R-hez képest, igenis kelljen keresni küldetéseket, ne világítsanak az arcomba lámpácskák, téglácskák, stb. Sokkal nagyobb kihívás volt egy szektoron belül felderíteni az összes állomás kínálatát.
A Race Rank és a pénzszerzés felturbózása kiábrándító számomra.
Játékosként megértem a pro és a kontra érveket is, kinek ez jön be, kinek az.
A kérdés az, hogy ezek miért nem állíthatók be különbözõ nehézségi fokozatokra. (a kustom startokat nem tartom nehezítésnek, bár a poisoned paranid az lehet)
Akkor mindenki megkapná amit akar vagy vár a játéktól, mert én perpill csak a grafikája miatt játszom a TC-t. Az XTM-et meg azért mert élveztem.
De ízlések és pofonok. <#vigyor2>#vigyor2>
Témához: bbs FTW.
天使たちは私を見守る
Tomonor: Oké, hogy környezetet próbál teremteni, de ismétlõdik és baromi unalmas, tehát felesleges. Úgy kellett volna megcsinálni, hogy külön helyen olvasod a hétköznapi híreket és külön listázza az elvállalható küldetéseket, munkákat, mint mondjuk a Freelancerben. De mivel egybeömlesztették a kettõt ezért egyáltalán nem sírom vissza a BBS-t.
Továbbá a régi X3-ba már a legtöbb dolgot kiveséztük...
http://a-zcomp.eu/
De próbáld ki, majd rájössz.
Az USB olvasási sebesség és a RAM elérés között alig pár nagyságrendnyi a difi, de aki akarja, használja...
Mindössze az Overall average framerate értékem nõtt meg 10-el de játékban nem tûnt fel.
amúgy
--------------------------
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: NVIDIA GeForce 8600 GT <1780 MB>1780 MB> Driver: 7.15.0011.7519
CPU Info: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Usable System Memory: 2046 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1280 x 1024 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 4x
Anisotropic Mode: 8x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: disabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 40 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 26.7 average fps 7.0 minimum fps 55.0 maximum fps
Scene "Fight" 39.3 average fps 20.0 minimum fps 62.0 maximum fps
Scene "Build" 29.7 average fps 18.0 minimum fps 48.0 maximum fps
Scene "Think" 13.4 average fps 9.0 minimum fps 27.0 maximum fps
Overall average framerate: 27.3 fps
(c)2008 EGOSOFT
For more information visit http://www.egosoft.com