X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PC-m még mindig halott, az alaplap már egy hónapja az ASUS Hungáriánál dekkol, a Laptopom nemigen jó X3-hoz, annál is inkább, mert a mentéseim a PC merevlemezén vannak ezért kacsintgatok másfelé.
Itt van a benchmarkom, amit egy mai korszerû Toshiba Sattelite A300-1GN laptopból ki lehet hozni:
--------------------------
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.longhorn_rtm.080118-1840)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: ATI Mobility Radeon HD 3650 <1787 MB>1787 MB> Driver: 7.15.0010.0096
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
Usable System Memory: 3070 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1440 x 900 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 4x
Anisotropic Mode: 8x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 23.5 average fps 9.0 minimum fps 43.0 maximum fps
Scene "Fight" 22.6 average fps 13.0 minimum fps 27.0 maximum fps
Scene "Build" 23.0 average fps 15.0 minimum fps 35.0 maximum fps
Scene "Think" 12.9 average fps 6.0 minimum fps 22.0 maximum fps
Overall average framerate: 20.5 fps
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Csak találtam pár játékot ami jobban leköt, most épp Supreme commander-re leltem rá, meg az Empire total wart nyüstölöm.
Plusz sajnos kevés a szabad idõm.
Még akkor se hozná be az árát soha ha minden áthaladó hajó adót kéne hogy fizessen. Arról nem is beszélve hogy ennek a hasznát fõleg az AI élvezi lévén az én hajóim mindenhova EC-t használnak az egész galaxis átrepülése max 500 cella ami 6000 credit.
Hol éri ez meg? Mikor már most 4 fullos Complex nyomja a nyersanayagokat a HUBba?
Ennyi pénzbõl már az egész galaxist le tudtam volna igázni.
Mostanában amúgy empire, meg total commandert nyomom, tc-t kicsit hanyagolom.
De ide azért benézek mindig <#idiota>#idiota>
Bevallom nekem a HUB kicsit elvette a kedvem. Meg a hajófoglalással is szenvedek.
Pl.: múltkor elfoglaltam egy M2-õt és 2 M7-et + egy M1-et kilõttem. Na de hogy!
A normális az lenne h vadászokkal és m6-okkal lenn tartom a pajzsokat. míg a Boarding podok beérnek. De ezeket pillanatok alatt szétkapják. Ha meg M2-vel ugrok be akkor vagy az én hajóm vagy az övé megy szét rövid idõn belül. Nagyon ellõtték a fegyverek erejét. Még Ionágyúnál se képes a pajzs lebontása után a hullt érintetlenül hagyni.
Szóval a következõt tettem: M2-vel pajzs lebontása (kb 5-6 lövés!) aztán ugrás, átszállni a Minotaurba, kilõni pár torpedót, barrage-ot, meg podokat és kész.
Így azért elég gagyi.
Omicron Lyrea-ban mindig ott kolbászol egy nevesített hajó, aminek harci feladata van (az ikonja jelzi) ha beszélsz vele, kapsz egy jó hosszú és meglehetõsen rázós feladatsort, amit az Argon hadsereg irányít és lehetõvé válik, hogy bemenj az addig elzárt Argon hadiflotta szektorba (Argon Sector 148 talán)... Ez a Final Fury küldetéssor.
Ad-hoc valahol miközben repkedek? Most van egy "plusz" küldim ahol egy advanced satelitet kell a Xenon mittom én hova bevinnem. Ezt megelõzõleg volt egy összevont támadás a Xenon-ok ellen. Ez például egy ilyen "küldi"?
Kb hol végzõdik a "hivatalos történet"? Úgyértem, miután elértük a földet, meg volt a csata a terraformerekkel, van még valami "hivatalos" küldetés? Vagy onnantól már csak repkedés, és kereskedés no meg háború egy kiválasztott fajjal (vagy az összessel)??
Aztán világuralom?? <#eplus2>#eplus2>
De hogy a menüben (ahol a hajóid vannak felsorolva) hogyan lehet átállítani nem tudom...
"Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 46.8 average fps 15.0 minimum fps 102.0 maximum fps
Scene "Fight" 98.2 average fps 34.0 minimum fps 243.0 maximum fps
Scene "Build" 123.9 average fps 73.0 minimum fps 220.0 maximum fps
Scene "Think" 54.2 average fps 29.0 minimum fps 108.0 maximum fps"
Ja, és holnap veszek mégé 1 giga memóriát 2k-ért 😄
De impozáns gép meg kell hagyni.
Pár hónapja nem voltam itt, krónikus gép(megvonás)hiány miatt. Végre sikerült összeraknom egy csillagászati összegbe kerülõ "mindentudó" masinát, igaz még egy megfelelõ monitor hiányzik. Reményeim szerint pár nap múlva közel úgy fogom látni és érezni az univerzumot ahogy isten (EGO-ék) megteremtették. Addig nem akarok belemélyedni a sötét ûr rejtelmeibe.
Nem bírtam ki egy tesztelés nélkül, íme az eredmény (minden gyári beállításon zümmög):
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 4800 Series ❤️315 MB>3315 MB> Driver: 7.15.0010.0176
CPU Info: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Usable System Memory: 6142 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1280 x 1024 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
Scene "Trade" 46.8 average fps 15.0 minimum fps 102.0 maximum fps
Scene "Fight" 98.2 average fps 34.0 minimum fps 243.0 maximum fps
Scene "Build" 123.9 average fps 73.0 minimum fps 220.0 maximum fps
Scene "Think" 54.2 average fps 29.0 minimum fps 108.0 maximum fps
Overall average framerate: 80.8 fps
X universe Home, sweet home
Leviathan küldi van egyáltalán a tc ben??
😉
Ma valahogy nem vagyok képben, bocs.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.