12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #6735 ... -
bgabor #6734 Bejutottam végre a script editorba. Egy csomó script fel van sorolva, az ATF shipyard is(a többi gyári?). De hiába megyek rá, nem látok execute gombot. Mit kéne csinálni?
Mit csinál az a 'Reint Script Caches' gomb amit mondtál? -
tomonor #6733 KISVIKU!!KISVIKU!!KISVIKU!!KISVIKU!!KISVIKU!!KISVIKU!!KISVIKU!! :DDD
Nab@zz, te tényleg jól el tudsz tűnni "az élet"-be xD
Mi visszavárunk :D :P -
kisviku #6732 Valóban szép munka!
Hát igen, ez az amikor már valaki olyan fanatikusan rajong érte, hogy képes ilyen művészi dolgokra(is).
Még mielőtt megkérdeznéd hová tűntem hónapokkal ezelőtt, rájöttem, hogy van élet az X univerzumon kívül is... ...amit valami "valóság"-nak becéznek.
Aztán ki tudja, lehet, hogy visszatérek még...
Szép munka és minden elismerésem a topic ápolásáért! -
tomonor #6731 aha értem -
Gunslinger #6730 Nem, a Hub-al a gonosz kis Khaakokat kell majd átirányítani és így megnyílik majd a rendes Unknown Terran Sector 2, amihez majd a Terran gyártású Neptune kapu is kapcsolódik. Mindegyik Terran rendszerhez vannak saját kapuk, csak fel kell fedezni őket a plot során. Aldrin 2 után még 4 új rendszer nyílik meg. -
tomonor #6729 majd az aldrin plot során kapcsolod őket össze a HUB-al ha minden igaz (még nem járok ott) -
tomonor #6728 na először is, 5 féle képpen lehet modolni a játékot:
-SPK-val, amely egy scripteket, hangfájlokat de ha nem nagy akkor akár modifkációs cat-dat fájlokat is tartalmazhat
-ZIP-el, nos egyszerű, csomagold ki és illeszd be ezeket a fájlokat az azonos nevű mappába
-False patch, azaz a .cat és .dat fájlokat átnevezed a következő sorszámra (pl 09.dat, 09.cat), és a játék főkönyvtárába másolod
-és hagyományos mod kiválasztásaként az indítóból, nos ez nem ajánlott.
Nem mindegyik script indul el automatikusan, ez inkább az ego hibája, tehát aktiválni kell a script editort -> átnevezed a pilótát "Thereshallbewings"-re, -> belépsz a command console-ba (shift+c) -> megnyomod az S betüt, vagy kiválasztod a scipt editor menüt -> és a végén a Reint Script Caches gombra nyomsz, majd kilépsz. Ennyi.
Ha modokat installáltok, odafigyeljetek miket raktok be, többnyire a TC-hez a modok nem kompatibilisek egymással. Most többnyire egy mod tartalmaz egy ún. Types fájlt (pl tShips, tEffects, tCockpits, stb) ezek az eredeti T fájlokat írják át, és maximum egy lehet berakva modként ezek közül, ha nem így van akkor felül írják egymást. Ezért is van az hogy az Engine Pimpout és mondjuk a Hangar mod nem fér meg egymás mellett.
Ha erről többet szeretnétek megtudni, tőccsétek le DoubleShadow's Modmanager-ét. -
szeeelem18 #6727 Egy kérdés srácok! Aldrinbol el lehet menni a mellete lévö rendszerekbe is? Mert ha jól tudom az Aldrin mellet van oylan is hogy Aldrin2 rendszer. -
bgabor #6726 Valaki mesélje már nekem el, hogyan kell aktiválni a scripteket.
Úgy tudom két verzó van, az SPK és a másik. Az SPK-hoz kell valami programot telepíteni. A másikat hogyan kell? És utánna mit kell csinálni a programban?
Próbáltam bekapcsolni az ATF scriptet. Letöltöttem belőle a Non-SPK verzsönt, bemásoltam a 'script' mappába. A játékban beírtam név helyett hogy thereshallbewings. És nem tudom felhozni a scripteditort. Hiába nyomkodom a hozzá rendelt gombot. Hogy kéne? -
tomonor #6725 have fun... -
Pares #6724 Kösz. Megerősítetted az információimat. Akkor megyek pihenni XD... -
tomonor #6723 nem.
Ha akarod próbáld ki, majd meglátod miről beszélek. Mindenesetre legközelebb megmodolom a játékot és láthatatlan lesz a kurzor. -
tomonor #6722 karácsonykor jön az XTC, szal pihenj addig még. -
bgabor #6721 Egy új mini plot van benne, az Aldrin missions. Extra Aldrini szektorokat lehet felfedezni benne, amikben végre lehet venni terran állmásokat. Sajnos az Aldrin missions elkezdése a HUB plot phase 1-hoz van kötve, csak ha azt befejezted, akkor állhatsz neki. -
Pares #6720 Sziasztok! Elég rég nem játszottam már a játékot. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a 2.1-es patch kijövetele óta van-e valami újdonság. Utánna néztem, nem nagyon találtam. Főképp az Xtended modra gondolok. Azt hiszem csak akkor ülök le újra a game elé, amikor az kijön. -
Gunslinger #6719 Classic flight módban nem lehet ilyen 'smooth' kameramozgásokat csinálni, főleg nem kétszeres zoomon.
Sztem minimum a jelenetek felénél simán jó lett volna. -
tomonor #6718 ez a mod kikuurt jó lehet, most fogom tesztelni.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=242483 -
tomonor #6717 na először is, a tatu az személyes kedvencem, azért azzal csináltam (és ugyebár saját magam számítok a legjobban magamnak) másodszor, találtam egy listát amely felsorolja a youtube-on a WMG által letiltható számokat, és a tatu nem volt közte, de a másik szám amivel akartam csinálni az meg igen.
A kurzor... nos, metalvenomnak is úgy vannak felvéve az első videói, aztán hirtelen eltűnt. Nos, ez vagy valami kurzor mod, vagy egyszerű nagyítás, és odafigyelt hogy a képernyőnek ezt meg azt a részét ne lépjr át a kurzor... ám szerintem egy mod, majd megkérdem tőle, úgyis tetszik neki is a vidi. Classic flight módban nem lehet ilyen 'smooth' kameramozgásokat csinálni, főleg nem kétszeres zoomon.
Összesen 8 napot dolgoztam rajta és 30 GB-nyi videóanyagból vágtam össze.
Használt programok: FRAPs és Sony Vegas Pro 8. -
Gunslinger #6716 Jó kis videó, szó se róla, irtó sok meló lehetett vele. Legnagyobb hibája, hogy mindig látszik a TC kurzor, classic flight mode-ban kellett volna felvenni a jeleneteket. A zene sem túl jó választás szerintem, de ez inkább szubjektív probléma. Amúgy jók a jelenetek, bár igazából nehéz meghatározni, hogy miről is szól a videó, kohéziót nem igazán fedeztem fel a jelenetek között, de tény, hogy néhány egész hangulatosra sikerült, kedvencem 3:25-nél a Blastclaw ahogy próbálják a rakéták eltalálni. :-) -
Zilo85 #6715 1st class munka, csak dicsérni lehet 1 apró dolgot kivéve: muszáj volt pont a TATU "zenéjét" aláfestésnek? A hajam égnek áll tőlük . Na mind1, művész szabadsága...
Azért letöltöttem a Metalvenom-os, X3 TC-s videóim közé.
Csak így tovább! Várom a többit! -
Gunslinger #6714 Igen a Shriek is egy nagyon jó hajó. Nem valami gyors, de ezen kívül elég korrekt masina. Őrjáratozásra használok egy ilyet, kalózokat irtom vele itt-ott. -
Gunslinger #6713 Ezzel az erővel ajánlhattad volna neki a Gannetet is :-) -
bgabor #6712 Nekem tetszett! -
tomonor #6711 30 GB-nyi videóanyag...
Több mint 8 napos munka...
De nem érdekes, ugyanis ITT VAN és KÉSZEN VAN!! :D
Szal elkészült az új videóm, a címe X3 - Terran Conflict Trailer: Tomonor's Edition.
HD-ben nézzétek ha engedi a gépetek xd -
#6710 Hawk a Reunion XTM-ben van, itt tudom, hogy nincs.
OK Tomonor megnyugtattál.
De csak lehet foglalni egyet, nem?! Mármint Tern-t. -
tomonor #6709 hidd el, amiket én kirakok ide a bannerba azok 99%-ig vírusmentesek. Az 1%-ba tartoznak a felugró pop-up ablakok, szexchatek, hírdetések. De ne félj xD
Én speciel már 5 hónapja nem használok vírusírtót, azóta rengeteget töltöttem le, de egyáltalán nem vírusos a gépem. Szal, csak tudni kell hogy hova szabad látogatni, meg mit szabad letölteni. -
bgabor #6708 Ez egy Teladi Tern. Nem lehet megvásárolni. Viszont van egy majdnem ugyanilyen Teladi hajó, amit meg lehet, ez pedig a Teladi Shrike. Jó kis hajó, megfelelő lesz neked. Az az egyik legnagyobb rakterű megvásárolható M7-es. Fontos viszont, hogy NE M7M hajót vegyél, mert azok rakétafregattok, csak rakéta és b.pod indítására jók. -
bgabor #6707 Szerintem meg nyugodtan látogasd meg a database-t, bármit is mond a vírusellenőrződ. Az a helyzet hogy itt mindannyian oda járunk a hajók adatait nézegeti mióta csak megjelent a játék, mégse lettünk vírusosak.
Ja és még valami: Hawk nevű hajó nincs a játékban. -
#6706 Ilyen létezik? -
#6705 Használnám én szívesen, de jobban bízok a KIS-ben, mintsem megpróbáljam engedélyezni az oldal betöltését. Egy korai táblázatom van a TC-s hajókból, de kissé elfuserált módon van összetákolva, így ezzel felhagytam. Igazából pedig, most kezdtem el komolyabban játszani, ezelőtt pedig csak RU-s élményeim vannak.
Ott pedig, egy Hawk volt, ami ezeknek a kitételeknek megfelelt. Leszámítva a cappolást, bár ebben szállítottam az utánpótlást a HCF-nek, és ez volt a Xenon M1,M2-es által eldobált fegyverzet "gyűjtődoboza". -
tomonor #6704 én speciel a rakterét néztem az aquilonak... hmmm -
bgabor #6703 Nézd meg a databaset, és kiderül. Csak sikerül zöldágra vergődni a vírusirtóddal ezügyben.
Mellesleg nincs olyan hajó amit keresel. Vannak M7-esek hangárral ellátva, de azok nem tudnak boarding podot lőni, és fordítva. A boarding pod lövő hajók b.pod és rakéták kilövésén kívül nem tudnak mást. TS hajók csak állomásokra tudnak dokkolni.
Amit pedig tomonor linkelt be, az Aquilo, az kizárólag Hammer Torpedo és Flail B. Missile kilövésére jó, semmi másra. Még boarding podot se lehet kilőni belőle, és egyetlen lövegtornya van két fegyverhellyel. Szóval sürgősen felejtsd el.
Én a Threshert ajánlanám, esetleg a Deimost, ha hangár is kell.
-
Gunslinger #6702 Na az pont nem lenne megfelelő neki :-) Panthert vagy Deimost vegyen sztem. 10ezres rakterű M7-est meg nem lehet venni. -
tomonor #6701 Database-t már használtad életedben? -
#6700 A KIS blokkolta a linket, pedig kíváncsi lennék rá!
Amolyan Hawk féle multifunkciós fregatt szerűség lenne ez is?
A dokkolási lehetőséggel (TS és M3) és esetlegesen a boarding pod használhatóságával, már egy új hajóosztályt kellen létrehozni, vagy ez így még belefér? -
tomonor #6699 Otas Aquilo? -
#6698 Sziasztok!
Szükségem lenne egy hajóra, olyan M7 körüli, ami kellően gyors (100-130 körüli), elviselhető tűzerővel bír (főleg vadászok ellen és korvett osztály, vagy fölötte lévők ellen is hatásos), és körülbelül 10 000-es raktere van. Plussz megfelelő védettséggel rendelkezik, néhány Gj-os pajzs már megtenné!
Létezik ilyen? Ha igen, hol és milyen áron szerezhető be?
Előre is köszönöm! -
tomonor #6697 Kevésbé erőszakos hangnemben, köszöntem. -
bgabor #6696 El lett mondva neked a #6676-ban hogy a best buy/best sell lokátor csak a saját hajódra vonatkozik, amiben ülsz.