12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Zilo85
    Figyelem! Spoiler következik!
  • Pares
    TOPIKROBOLÁS! Büntipont! Idióta kép linkelése!

(Olvassátok csak el, én miért kaptam...)

(Jah, és ez csak vicc, ha valaki nem értené...)
  • tomonor
    egyszerü, előbb megnyomod az első spoiler gombot, beírod a szöveget, majd megnyomod a másodikat
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wáwáwáwáwáwáwá

valahogy így
  • Zilo85
    Na most már tudom, hogy nem lehet használni a Spoiler funkciót! Meglátszik, hogy mennyit fórumozok!
  • Zilo85
    Kapun keresztül jutottál be vagy beugrottál a szektorba?
    Mert anno jómagam Jumpdrive-al akartam eljutni oda.
    Nálam az volt a helyzet, hogy mivel azt a szektort már korábban felfedeztem egyszerűen beugrottam szektor közepébe (gateless jump /script/), hiba volt..., majd visszaugrottam a 627-es szektorba majd átutaztam annak keleti kapuján és győzelem.[Spoiler]
  • gallardo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem lenne szabad eljutnod oda mert a xenon hub-ba kéne érkezned
  • szeeelem18
    Igen egy pilóta ien teherhajója van és azt irja menjek a xenon Core 023 ba. El is mentem oda de ott meg ált a tudomáyn nem tudtam mit kell csinálni ott.Aztán végül kilöttek.
  • SaGa Jr
    Mármint van egy Boron pilóta aki megszólít? Próbáltál már vele teszemazt kommunikálni? Merthogy ez a megoldás (tőle indul a Hub plot). Beszélsz vele és megtudod mégis mit akar.
  • szeeelem18
    Ja és még egy kérdés. Van egy ien Boronos aki mindig ha átmegyek a szektorukba iyg szól hozzám és egy ien villanykörte ég a hajója fellet.Annál mit kell csinálni ?olyan mindha üldözne.
  • szeeelem18
    Értem. A Terrános meg van a goneresnél pedig ott tartok ahol egy kalóz hajót kell követni.A Khaakos küldit meg még nem adta.
  • Vitez77
    Váááh, még mindig REu-ban élek, bocsesz elfelejtettem XD
  • tomonor
    neeem, ez se igaz. :D

a játék spawnolja őket random szerüen.

A gondolatod ott is hibádzik, hogy nincs goner templom alapba a TC-ben.

De most készítem a térkép modomat, abban lesz. :P

Ja és home of lightban a reunionos zene fog menni.
    Stb.
  • Vitez77
    Elméletileg a Goner Temple-ből spawnolnak, de tényleg nincs külön bázisuk.
  • Pares
    Bocs, bocs, bocs...
  • Gunslinger
    Volt egy ilyen hülyítés egosoft fórumon, hogy ha követsz egy ufót előbb-utóbb elvezet a bázisukra. Kamu természetesen, de sok lüke bedőlt neki :D
  • tomonor
    rosszul olvastad, UFO BÁZIS NINCS, se a játék adatai között, se a galaxy editorban, sehol. 0, nincs, zéró, semmi, passz, bukake.
  • Pares
    Pedig olvastam valami ilyesmiről...
  • r4pt0r
    Olyan nincs. Ha lett volna már az első héten megtalálták volna. :D
    Vagy csak lemaradtam valamiről.
  • Pares
    Valaki már megtalálta az ufó bázist?
  • bgabor
    Nem kell pofa hozzá. Egy hivatalosan még nem támogatott operációs rendszert csak saját felelősségre lehet használni, ennyi a történet. Persze hogy sok program még nincs hozzá.

Flémelés meg nem lesz.
  • tomonor
    nem, de mindent meg kell tennem annak érdekében hogy nehogy flametopikká váljon ez a topik. A te kommented pedig nem csak a microsoftot szídta de az "agyatlan embereket is akik gondolkodás nélkül felrakták windows 7-re a programot"

Azért ehhez pofa kell.
  • bgabor
    Az agyatlan komment törölgetést is!

Talán windows fejlesztő vagy a microsoftnál?
  • tomonor
    személyeskedést/kritizálást be lehet bejezni.
  • mindero
    Szerintem a játékra a legjobb kifejezés a gazdasági szimulátor.
    Van benne harc, de taktikázni nem lehet benne, az AI irányította hajók meg túl hülyék bármiféle stratégiához. Szerepjáték meg szintén nincs benne, mert nem tudsz érvényesülni egyik szerepkörbe sem, nincsenek párbeszédek (ami a szerepjáték alapeleme nálam).
    A játék körítése, világa nagyon jó, de a történet az rém gyenge. Gyakorlatilag az X3TC összefüggés nélküli kis eseményszösszenetek összessége, egyiknek sincs komolyabb hatása semmire.
    Úgy hangzik mintha nem szeretném, de ez nem igaz, csak fáj a szivem mert annyi mindent hozzá lehetett volna még rakni.

De majd a BABILON 5 TC talán...
  • r4pt0r
    Már kiadott, csak a boltokban nincs kint.
  • gallardo
    Ashampoo-val az a baj hogy nem megy win7-en
  • Pares
    XD, Nekem mondjuk elég észrevehetően javított, olyan 10 fps-el jobban muzsikál... Szerintem az egész játékon próbáld ki, ahol történik is valami.
  • r4pt0r
    Jó akkor pontosítók majdnem minden gombra van valami bebindelve. :D
  • bgabor
    Neméppen. És nem ma kezdtem repülni vele.
  • r4pt0r
    Gondolom mindent "arcade"re pakoltál. :D
  • bgabor
    Jah. Én azért simán elrepkedek 10 gombal az FS2004-ben. :D
  • tomonor
    na kipróbáltam a benchmarkot a programmal, max priorításon, 2 maggal... 1 fps-el rosszabb lett a végeredmény xD
  • tomonor
    hmm, na ezt kipróbálom :O
  • Pares
    Vannak különféle programok a többmagos processzorokra, amik olyan programokat is a több mag használatára kényszerítenek, amik amúgy csak 1 magot használnának:
    Ashampoo Core Tuner például egy ilyen... (fizetős, próbaidős, de a t*rrent csodákra képes XD), de a processzorgyártóknak is vannak ilyen programjaik, legalábbis az AMD-nek van, de szerintem Intelnek is...
  • tomonor
    Nos, ez igazság szerint biztos siker: rossznak találod a játékot? Csináld meg a modifikációd, ami javítja!

Nemhiába ilyen egyszerüen, és jól modolható a játék... Az ego így tartja össze a közösséget.
  • tomonor
    ajjajj, a proci nem lesz elég :S nem azért mert gyenge, hanem azért mert a játék csak egy magot képes használni. És az úgy édeskevés.

Ám akinek négymagosa van, annak állítólag két magot használ, csak be kell állítgatni valamit...
  • Pares
    Patch javítani fog valamit, az biztos, de próbáld a grafikát is médiumra vinni az egész játéknál, szerintem játszható lesz...
  • r4pt0r
    A játék nagyon proci érzékeny. Ahogy nézem az neked eléggé kevéske.
  • r4pt0r
    Igazából csak ennek köszönheti a sikerét a játék. Ez nem baj, ez vagy a multiplayer teszi a játékokat hosszú életűvé.
  • gregtom6
    Hát ez tényleg benchmark, az első "pályán" néha 15 fps-em, néha 8 fps-em volt...A második meteorosban már 40 felett...tovább nem néztem.
    a konfigom:
    Intel Celeron E1400 2ghz(dual core)
    Sapphire hd4670 512ddr3
    2 gb ddr2 ram
    de ha megoldódik patchel a framerate, akk. nem gond. Majd még beszerzem a teljest, és majd meglátom, milyen...