X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haha, ez lesz az az MMO amire mindig is vágytam. Kérdés már csak az hogy havidíjas lesz-e...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

BuriP
BP MMO trailer HD-ban. Nagyon-nagyon ígéretes, szerintem.

Link

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Amit te is írtál, az otas m6-ra

Az odáig oké, de melyik hajóra gondoltál?

oké, nemcsak a bannert nem tudom elkészíteni, ám a saját böngészõm se enged bejelentkezni (explorert használok atm) tehát ha megpróbálok bejelentkezni a firefox-ba, akkor egy oldalt visszalép. Tipp valaki?

Sidenote: mennyivel másabb a világ az explorer szemével 😮

Köszi a segitséget! De az nem gond, hogy bármit csinálok az ellenséges teknõ 50-60 között megy?<#wow1>

Oké, lehet h elírtam <#zavart1>

NONPLUSZULTRA
Láma vagyok, segítsetek - hogyan lehet önellátóvá tenni a gyárakat? Hiányolom az ezirányú spec parancsokat. Illetve milyen szoftwereket kell venni a hozzájukrendelt hajókhoz?

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Nem túl bonyolult. Viszel magaddal 5-10 marine-t. lelövöd a pajzsait a hajónak és átszállítod a gyalogokat. A plot hajók hullja nem szétlõhetõ (ami szerintem hiba), így nem kell miatta aggódni. A marine-okat is csak úgy gyalog küldtem át, a tízbõl nyolc megmaradt...

A goner plot látszólag nehéz, valójában meg annyiszor fogsz neki ahányszor csak akarsz, ami marhaság, de így írtk meg...

Sziasztok! A Goner plotban hogy a fenébe lehet elfoglalni a menekülõ M6-ost?Megitsetek légyszives! Elõre is köszönöm!<#help><#conf>

Mi a bánat az a Sikoros? Sztem két jobb M6-os is van a Hyperion Vanguardnál, a Terran Springblossom és az OTAS Skiron. 1 GJ tényleg sok mindenre elég, de a korábbi 3 GJ azért jóval több volt.

Hát lehet h a gép nem tud jól bánni vele, de én mindent le tudok vele szedni (kivéve Khaak nagyhajók), ami az utamba akad. Még ez az 1gJ pajzs is bõven elég sok mindenre. Ennél jobb M6 szerintem nincs (látva h mit mûvel a gép a Sikorosaimmal).

De ízlések és pofonok. <#vigyor4>

Tudom, azért írtam, hogy a CIG helyére került.

Sziasztok! Hol lehet venni OTAS/Argon Astreus Haulert?<#help><#wilting>

DarkStar One: TimeSnap

Kiváló zene egy jól sikerült ûrszimulátor játékból.

CMod 3-al játszik.

Vanilla TC-ben nincs olyan, CIG van helyette (aszem). Vásárolni is lehet.

Az alpha photon pulzus mindegyik nagyobb bárkára rámegy.Xenonok dobálják, van már vagy 24 darab.

Köszi mindenkinek! Nem rossz bárka.

Nem csak elfoglalni lehet, az egyik Paranid kezdéssel egy küldetés sorozat után megkapod jutalomnak (a sztori szerint visszakapod). X3:R-ben sztem is a legjobb hajó volt, TC-ben aligha. Jelentõsen lebutították sajnos. A sebessége ugyan nõtt egy hangyányit, de a pajzsa a harmadára csökkent és szinte totál használhatatlan fegyvereket lehet csak a tornyokba rakni.

Hát barátom az a Hyperion. Csak elfoglalni lehet, fõ paranid szektorok körül járõrözik. Asszem 3 van az univerzumban belõle (2 már megvan <#eplus2>

Legjobb hajó még mindig az egész játékban.

BuriP
Ugy néz ki mintha Hyperion-nal menne.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Milyen hajóval megy a játékos a két képen? Ilyet még nem is láttam!<#wow1><#guluszem1>

BuriP

Nope. Nekem is 2 Giga ramom van, és semmi fagyás nincs.

Akkor lehet, hogy 4GB memóriára optimalizálták, mert nekem annyi van, nem fagy, és gyorsabb is.Igaza van BuriP Úrnak!

Na, az új patchal nekem is fagy. Van úgy hogy több mint fél percig pörög a vinyó, majd folytatja a játékot. 2 GB a memória, lehet, hogy ez kevés neki. Olyan, mintha vermelne néha, üríti, vagy írja a virtualis memóriát.

Urak! Irhatna valaki a kiegészitõrõl konkrét dolgokat.Milyen küldik vannak, stb.Köszi!

BuriP
A patchban azt írták hogy mostantól, jobban támogatja, és használja ki a TC a 2GB RAM-nál többel rendelkezõ configokat.

BuriP
Nem a patch fagy,hanem az én gépem a TC. Az okát nem tudom. Más, durvább gépigényû játékokat gond nélkül viszi.

A Freight Drone-al lehet már rendesen a TL és bármilyen állomás között szállítattni a cuccot, vagy még mindíg csak saját állomással mûködik?
Mert úgy nem sok értelme van.

Én vanilla 1.4-esre telepítettem amit a sarki fûszerboltból szereztem. Nem fagy, semmi gond nincs vele.

NONPLUSZULTRA
Nyomtam egy tesztet túlpörgetett procival, és túlpörgetett videókártyával, így
X3TC-53,2fps, 3DMark-10838 lett. A videókártya pörgetése jóval többet dobott az eredményeken.

NONPLUSZULTRA
Eleve Berndt Lehan MINIMUM 2 Gigát javasolt TChez.

Most akkor fagy az új patch, vagy nem?
Merhetem felrakni?

most van a patchben hogy 2 giga ramnál is többet tud kezelni a játék...

NONPLUSZULTRA
set: itt összekötni

NONPLUSZULTRA
Még egy kis benchmarkolás, néhány tévhit(em) eloszlatására abból a szempontból, mennyi RAM kell a gépbe, és hogy mennyire (nem) érdemes túlpörgetni:
01 - RAM4Gig@920, CPU@3,8: X3TC-48,6fps 3DMark-9869
02 - RAM8Gig@920, CPU@3,8: X3TC-48,4fps 3DMark-9815
03 - RAM4GIG@1066, CPU@3,3: X3TC-47,3fps 3DMark-9624
04 - RAM4Gig@800, CPU@3,3alapjárat: X3TC-46,4fps 3DMark-9568
05 - RAM8Gig@800, CPU@3,3alapjárat: X3TC-45,4fps 3DMark-9494

Tehát kicsit jobb a teljesítmény 4Giga RAMmal, mint 8Gigával. Viszont jelentõs az árkülömbség (Corsair Dominator TWIN2X4096-8500C5DF), vagyis egy hatalmas ráfizetéses pofáraesés részemrõl, de csak azért mert ezeket a dolgokat csak úgy lehet kitapasztalni, ha kipróbálja az ember - ezért írom ide, okulásul.
Egyebek:
CPU Intel E8600@3,33GHz (alapban)
Alaplap: Asus Striker II Formula
VGA: EN 8800GTS 640Mb, ez a gyene pont, mert nemigen bírjy kiszolgálni a 1920x1200-as monitorom.
RAM: két párbaválogatott Corsair Dominator TWIN2X4096-8500C5DF kit, de lehet hogy egyik kitet eladom ezek után.

Az nyilvánvaló volt, hogy a hub plot, csak a "one HUB gate set" részt nem értettem, de majd visszaolvasok.

a hub plot amirõl már milliószor szó esett, ám visszaolvasni is tudni kell. -.-

NONPLUSZULTRA
Ez tuti? Még sehol sem tartok a plotokban, inkább felfedeztem meg építkeztem, meg vártam vissza a szervízbõl a gépemet...

verziószámot azért írtam a képbe, hogy ezzel is elõre segítsem az újoncokat, nehogy megkérdezzék hogy melyik a legfrissebb verzió xD

azon gondolkodom hogy megkompenzálom a képet ezzel:
http://www.egosoft.com/news/images/news_2009_02_11_004.jpg

Csak ahhoz photoshop kéne ugyebár, Vista pedig szarokiz vele ugyebár...

- Boreas laser generator reduced
Na ezt most miért kellett? Az átlag mezõnyben volt így is.

- Fixed occasional crash when traveling through HUB gate
Ezt viszont sosem tapasztaltam, viszont a HUB kapukon való átutazáskor mindig bejátszotta az ütközés hangot, de a hajó nem sérült. Remélem ezt javították.

Csak a verziószámot kell átjavítani benne, és a fekete háttér miatt az se lesz nagy meló. Mondjuk eleve nem kellett volna verziószámot írni bele.

nyisd ki a szemed. 😄

Mert?

ná bázz, csinálhatomhatom újra a bannert >.<

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtaláltam az új Yaki shipyardot a Senator's Badlands délkeleti részén, sajnos akárcsak az OTAS shipyardnak, ennek is hiányos a kínálata. A Yaki M6 és M7 hajókat nem árulja.

És úgy tûnik az OTAS shipyard kínálata is csak egy hajóval lett kibõvítve, még mindíg nem teljes. ATF Shipyard sincs. 😞
És a nagyon várt "új" hajókat egy darab Baldric Miner képviseli, az se új, csak variáció.

X3: Terran Conflict 2.0 - Changelog

New Features and Improvements:

- The Aldrin Expansion Missions
- New Terran factories available to the player
- A new ship variation, the USC Baldric Miner
- Additional support for computers with more than 2GB RAM
- An elusive Yaki shipyard added to the universe
- Keris Production Complex added to the universe
- Advanced Drone Factories available to the player
- Advanced Drone Factories and Drone Production Complexes added to the universe
- New Experimental Electro-Magnetic Plasma Cannon Factory added to the universe
- Drone Production Complexes renamed to Drone Factories
- Station production information now available at shipyards
- OTAS Sirokos available at the corporation shipyard after successful employment
- Kills by player owned ships now counted during several fight missions
- Build mission rewards rebalanced
- Increased chance of the Destroy Convoy mission
- Improved station building cutscenes

Fixes:

- Fixed occasional crash when traveling through HUB gate
- Fixed ships being moved far away from the HUB
- Find Headquarters mission fixed
- Strong Arm Corporation mission offer fixed
- Homebase reset for ships in return ship missions
- Boreas laser generator reduced
- Various exploits fixed
- Mobile mining efficiency balanced
- Ship approach during boarding improved
- Several script fixes including the Universal Trader
- Corrected property menu filters and improved layout
- Fixed AI giving commands to captured or boarded ships
- Re-activated idle ships belonging to Orbital Weapon Platforms
- Several stations, including Terran stations, now rebuilt after being destroyed
- Several cockpit and turret positions improved
- Disabled erroneous rotations of towed stations
- Towed ship now follows lead ship through gates