12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
mindero #6857 Baromi jó lett ez a design.
Nem is tudtam h ilyet is lehet csinálni itt az sg-n. Még nem láttam sehol. -
tomonor #6856 kettőt tudok ajánlani.
Shawn's cockpit mod
és
PSCO1's cockpit mod
Nekem személyszerint shawn-é jobban bejön, de PSCO1-é változatosabb. -
SewerRat #6855 Van belülnézetes script X3 TC hez?
Megvan végre a game:) Utolsó darabod hoztam el:P -
#6854 Annyira nem ;) Lesz ott TC is nemsokára. -
tomonor #6853 wrong topic o.o -
r4pt0r #6852 Most nem akarok hülyeséget mondani de Bala Gi küldi nincs TCben -
#6851 Igen. Boldogan mondhatom, hogy ha elugrasz a fő oldalamra, akkor ott az X3 Reunion menüpont alatt a Hogyan kezdjük? almenüre kattintva megtalálod többek között a teljes Bala Gi küldetést magyarul, tehát részletes választ olvashatsz a kérdésedre.
Ugyanezt ajánlom minden veteránnak, szerintem érdekes lesz új formában olvasni régi alkotásaitokat. -
szeeelem18 #6850 Értem.Az a boronos sztori ugye?És akkor ha azt végig viszem kapok egy olyan bázist? -
tomonor #6849 Továbbá mégvalami: nem vicc amit írtam a topikszabályzatban a bannolásról. Eddig valóbban csak kommenteket tudtam törölni, ám ezzel az új pluginnal be tudom állítani, hogy kinek ne jelenítse meg az üzenetét. Kemény cucc :D -
tomonor #6848 egyelőre ez csak teszt. Majd a későbbiekben a közösség segítése alapján fogom adni a rangokat, lehetőleg több is lesz egy tagnak (például, Boarding mester, ipar mágnás, császár, khaak hunter, kalóz, stb)
Az X-Veterán rangjelzést azok érdemlik ki, aki a Reunion topikba is aktív (volt), vagy, minimum az X2 óta nyomon követi az egosoft játékokat. Ezeket később a megújuló szabályzatba is feljegyzem. -
#6847 Van oldalam, bár egyelőre nem sok tartalommal, de a hírek rész már üzemel, és holnaptól a lényeg is elkezd visszakerülni. A "régi, kék képet", ami amúgy ezer éve az avatarom, feltettem ide a galériámba, 50 pixelre méretezve, hogy jól érezd magad :D -
mrzed #6846 És mi alapján történik a rangok alá sorolás? -
#6845 Lehet, csak nem úgy néz ki, szerencsére. Küldetést kell hozzá teljesíteni, ha jól sejtem, ez a Bala Gi sztori. Olvass vissza, sokszor volt róla szó, mint HQ-ról. -
tomonor #6844 o.o öö lássuk csak, a régi, kék képed nincs meg valahol? mert leszedtem volna az oldaladról, ha lenne oldalad xD -
szeeelem18 #6843 Srácok!ien bázis központot nem lehet épiteni valahogy mint amien a Terracorpnak vagy az Otasnak vagy stb van? -
#6842 Én Brad Pitt képét szeretném magamnak, de még inkább az asszonynak Angelinaét :)
Ez is belefér egy napba? -
tomonor #6841 Nah, a rangok működésbe léptek. Majd még lesznek különbözőek, viszont mindenkinek csak 1 darab rangja lehet. Az X veterán a legmagasabb rang (persze csak a csillagom után :D ) Ha esetleg tudtok adni a rangnak jobb ikont, ötletet, közöljétek. -
tomonor #6840 mondom, adtok egy linket hogy melyik képet szeretnétek magatoknak, és én megcsinálom (1 napon belül :D) -
Gunslinger #6839 Nekem tetszik. Az alap X-es avatár is bejön :-) -
tomonor #6838 nah, a helyzet az, sajnálatosan a rang rendszert nem tudom üzembe helyezni, ugyanis Firefoxon összeakad a két javascript, érdekes módon a Chrome-nak meg se kottyan... Tehát rangok egyelőre hanyagolva, amíg nem találok rá módot hogy berakhassam.
És most az RGB paletta... -
tomonor #6837 MÚKOGGYJ :D
Na rendben, akkor mindenki belinkelheti nekem a logóját, amelyiket szeretné. A lényeg hogy koczka legyen, lehetőleg 50x50 (ha nem akkor úgy is leméretezem, lesarkítom)
Majd még a színeket megbuherálom. -
tomonor #6836 Majd meglásd mikor kész lesz :D (logók, átláthatóság, css szerkesztés, színek... stb. -
#6835 Nekem tetszik. Átláthatóbb, levegősebb. Teljes X megújulás minden fronton? ;) -
tomonor #6834 Nah, az alapok már megvannak. -
tomonor #6833 Hamarosan frissítem a fórumot, teljesen máshogy fog kinézni ha minden igaz. Legalábbis amíg az SG engine engedi, addig szerkesztem... -
tomonor #6832 Epikus lesz :D Hát, személyszerint ha emlékszel még, én mindent bele oldalt szerettem volna készíteni, csak az idő közbeszólt... Szerintem minden Egosoftos játékhoz legyen minimum egy menü. Reklámozni jó dolog. Főleg a kedvenc játékunkat. -
#6831 Néhányan már észrevették - és figyelmeztettek ;) - hogy a freewebes x3reunion portál (ismét) használhatatlan. Ez a tény, valamint az előző leállás elegendő mérget juttatott a szervezetembe ahhoz, hogy töröljem az egészet. Újjá fogom építeni, és tükrözöm, hogy ne legyen egy szerver(park) kénye-kedvére kiszolgáltatva. A több adminos portál forma megszűnik, mert több kárt okozott, mint hasznot, de ezt inkább nem részletezném. Tervbe vettem régebben egy X3TC oldal készítését, aminél az első lépések meg is történtek, tehát viszonylag gyorsan felállt az alapkód. Ez megtekinthető a leendő főoldalon, valamint a megszokott régi címen is, ami ezentúl tüköroldal lesz. Tartalmat egyelőre ne keressetek rajta, zene és látványvilágot lehet csak állítani, valamint a fő oldalról (extra szerver) nekem üzenetet küldeni - és ez az utolsó dolog az, amiért ezt a hosszú, és talán felesleges szöveget leírtam:
Akinek ötlete, cikke, leírása, képe van a témában, és azt megosztaná az odalátogatókkal, üzenjen a következő pár napban, és én felveszem vele a kapcsolatot - az ezt és ezt szeretném ott látni típusú üzeneteket vasárnapig várom, akkor szeretném lezárni a kódot. Azért kellene addig, mert most nekiálltam, és biztos nem fog minden eszembe jutni, ami jó lenne oda, új részt pedig a régihez is nehezen írtam lustaságom okán, tehát a keretet készre kellene vágni - a tartalom majd úgyis növekszik szép lassan.
A legfontosabb kérdés: csak Terran Conflict legyen benne, vagy csak Reunion, ha mindkettő, akkor legyen külön menükben, vagy csak a tartalomnál legyen jelezve, melyikről van szó?
Ezt aztán jól megkérdeztem.
Előre is köszönöm mindazoknak, akik veszik a fáradságot és visszajeleznek akár itt, akár az extrán át üzenve (utóbbi azért jó, mert tesztelni szeretném a mailszerver áteresztő képességét, vagy esetleges lekorlátozását, tehát minél több üzenet, annál jobb).
Ezt a bejegyzést a Reunion fórumra is kitettem. -
SewerRat #6830 Köszi szépen! Igazából csak arra voltam kíváncsi ,hogy van-e és h. jó-e. Majd megszerzem ,ha kicsit combosabb seregem lesz...de előtte meg kéne venni a játékot, mert nélküle nehéz:) -
Gunslinger #6829 A saját HQ-ra gondolsz és igen lehet, de elég nehéz meló a TC-ben, sokszor volt már róla szó, érdemes visszaolvasni, keresgélni. -
tomonor #6828 3 éves kép, szal ne csodálkozz xD -
#6827 Visszaérkezem, benézek a fórumba, erre te vigyorogsz szembe
Legközelebb a borostádra antialising, a szemedre glow, mielőtt kiteszed ide -
Pares #6826 Nem az a drága játék, ami valójában igazán jó minőséget képvisel, hanem amelyiknél soakt költöttek a marketingre... -
SewerRat #6825 HAli!
A minap voltam Pesten, sé érdeklődtem a játék iránt...hát nem adták ki ,nincs ,nem is halottak róla, semmisem...ez volt az 576-ban. Ma látom, hogy 3 ezer forint mind az 576-ban mind a CD galaxison. Ez pofátlanul jó ár. Mintha ingyen lenne:) Miért ilyen olcsó? Hihetetlen! Kipróbáltam már ,nagyon jó. Meg fogom venni, ha lesz annyi lé. (Vagy megkapom ajándékba:P)
Kérdés és egyben spoiler az X3 reunionhoz nézve...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet a TC-ben űrbázisunk, mint a REunion egyik patchében? És ez mikkel jár? -
Gunslinger #6824 Még most is megvan, nem dobtam ki. -
szeeelem18 #6823 Neked is meg volt a Freelancer?.Szerintem az igen jó játék volt nekem nagyon bejött. -
RaKmaTakaTa #6822 Munkahelyi gép, holnap ráncbaszedem. (403-as hiba volt) -
tomonor #6821 nekem is műkszik angolul. Próbáltad más böngészőből megnyitni? -
Gunslinger #6820 Nagyon megéri az árát, vedd meg nyugodtan. Irányítás bőven jó egérrel, Freelancerben tök máshogy mozogtak a hajók, nem igazán lehet összehasonlítani, az egeres irányítás picit hasonló. Ruszki adatbázis működik angolul nálam gond nélkül. -
RaKmaTakaTa #6819 Sziasztok!
Gondolkozom a játék megvételén. Remélem nem bánom meg.
Az irányítás milyen egérrel? Van olyan jó, mint a Freelancer-ban, vagy inkább botkormány?
(Nektek sem működik az orosz adatbázis angol fordítása?) -
szeeelem18 #6818 Nem.elosontam a xenon szektorok szélébe.és uyg jutotam el oda késöbb mikro már megvoltak a rendszerek oda Jumpdrivoltam.de nem tudtam mit kell ott csinálni mikor oda jutotam.