12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
cheatergs #6655 2.1-es patch nem oldotta meg a helyzetet, pedig újraraktam a játékot, úgyhogy lemondok a TC-ről. Kár, változatosabbnak tűnt a Reunion után. -
tom36 #6654 oks
probléma megoldva
cafatokra lőtem
egy darabig eltartot de legaláb már ezt is tudom -
tom36 #6653 üdv ismét
lene egy oj kérdésem ,hogy ,hogy lehet szétszedni az öszeálitott complexeket mer a dokolási pontja nem használható rendesen (mentésre nem megyek visza mer már nincs.) -
Flooder29 #6652 Köszi :) -
tomonor #6651 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=214737
Igaz, ez csak papír, de te is elkészítheted. -
Flooder29 #6650 Lehet nem idevaló kérdés, de Ti tudtok X3 makettekről a piacon, googlival már körbenéztem, de nem találtam. Én voltam a béna? -
tomonor #6649 az RRF és Improved Races szeret belaggoltatni, ha nagy csaták vannak. -
Flooder29 #6648 Köszi az infót:) A grafika szerintem nincs túlhúzva, 4xAA és 8x Anisotropic.
Valszeg valamelyik plugin belerondított a mentett állásomba, mert alap telepítés + 2.1patch + CMOD3 után is kifagy :(
Akkor újratábla :( -
tomonor #6647 És mégvalami: Kész az új videóm. Tessék megnézni és értékelni :D
-
tomonor #6646 Kifagyások mindig is voltak, és igen, a pluginok illetve a túlságosan felhúzott grafika okozhatja. -
tomonor #6645 Rakd fel a 2.1-es patchet. Valszeg új játékot kellesz kezdened. -
Flooder29 #6644 Sziasztok,
Tapasztaltatok olyat a 2.1-ben, hogy random szerűen kifagy a játék?
Mostanában sok plugin-t raktam fel kipróbálás céljából, csak nem tudom, hogy ez okozza-e.
Lehetséges, hogy a mentet állásban maradt valami szemét ami a kifagyásokat okozza?
Köszi a válaszokat:)
-
bgabor #6643 Érdekes, én (és még jó sokan itt a topicban)a nyolc darab matter/anti matter launcherrel felszerelt Springblossomommal járom az X univerzumot.
Valamit nagyon benéztél. -
cheatergs #6642 Az 1.4-től fölfelé lévő patchek leírásában az szerepel, hogy egyes fajoknál illegális a matter/anti-matter. -
bgabor #6641 "1.2.1-es patchet használom, mivel a későbbieknél pl. a matter/anti-matter már illegális meg effélék"
Ezt a hülyeséget meg honnan vetted? Már miért is lenne illegális az egyetlen valóban használható Terran fegyver? M6-tól felfelé a teljes Terran/ATF flotta olyannal lövöldöz. -
cheatergs #6640 Hellósztok! Nem rég kezdtem neki a TC-nek, de gondom van a sebességével. Már az üresebb szektorokban sem fut simán a progi, Argon Prime-on 10x-es SETA-val meg leesik 5 fps-re. Hiába veszem le a grafikát minimumra, ugyanúgy akadozik mindegyik szektorban. Az okát nem értem, mivel grafikailag teljesen megegyezik a Reunionnal, csupán valamivel több a tereptárgy (a R csak több száz vadásznál és lövedéknél halt be maxon). 1.2.1-es patchet használom, mivel a későbbieknél pl. a matter/anti-matter már illegális meg effélék. De már ebben a patchben is javítottak teljesítménybeli problémákat, változást mégsem éreztem. X2 5600+, Rad3850 és 2 giga RAM, plusz használom a CPU Control 2 progit. Nincs valami optimalizáló mod vagy ilyesmi? -
tomonor #6639 meatsteak cahoonas, crystals, silicon, ore, esetleg fegyvereket megveszed olcsón a gyárakból ha túltermelés van, és középáron eladod az equipment dockokban. -
hapi #6638 Egy kis segítség kéne kezdő kereskedőnek. Szállítom az energy cell-t rendesen the wall -nál meg power circle-nél de amikor kifogy akkor nincs más lehetőségem. szal van e valami jó üzlet az elején, és ha már van pár százezrem akkor mi legyen a cél? -
szeeelem18 #6637 Értem kösz -
tomonor #6636 Most csináltam ezt a paródia vidit (X2 Intro vs. Benny Hill)
Érdemes megnézni :D
-
tomonor #6635 eredetileg nem, csak scriptel lehet. -
szeeelem18 #6634 Értem. Tehát a terranos küldibe ha eljutok odáig akkor el tudok oda jutni.ÉS repair lesert hol lehet venni? vagy nem is lehet venni a játékban? -
tomonor #6633 Majd ha eljön az ideje, eljutsz oda. Ha pedig eljött (sztori módban), akkor shift+j és kiválasztod aldrin koordinátáit. -
szeeelem18 #6632 Üdv Mindenkinek!!!!
Lenne egy kérdésem. Aldrin rendszerbe hogy lehet eljutni? és még egy kérdés repair lasert hol lehet beszerezni a hajóra? mert sok hajón látom hogy irja a tecnikai adatnál.de eddig sehol sem találtam.Ha tudnátok segiteni megköszönném..További szép napot. -
#6631 A rendszergazdakénti próbán túl vagyok, akkor is azt írja ki, ha kompatibilis módban belövöm, hogy rendszergazdaként futtassa akkor is az a hibaüzi.
A TAGES driver-t pedig még rendszerindításkor letiltja a rendszer, stabilitási problémákra hivatkozva.
Próbáltam friss patch-el, régivel és nelkülük.
Feladom. -
tomonor #6630 x=elölre
y=hátra -
#6629 Áhh a nagy lelkesedésedben elfelejtettél körülnézni, a banner linkjeiben rengeteg hasznos infót találsz, nem úszod meg a kutatómunkát.
Ha konkrét kérdésed lesz, biztos segít valaki. -
#6628 Hi mindenkinek!Most szereztem be a játékot,és egy kis segitséget szeretnék kérni az elinduláshoz,ha tudnátok linkelni egy jó kis leirást -lehetőleg magyar nyelvűt- akkor azt nagyon megköszönném.Az X Beyond the Frontier-rel sokat nyomultam,de az nem ma volt:)
Ha ide a fórumba lettek már írva tippek,trükkök akkor az is nagyon megfelelne.Bármilyen segitségért roppant hálás leszek:)
Mindenkinek jó játékot! -
#6627 telepítsd a tages driver-t, én is win7 alatt nyomom. -
tomonor #6626 karácsony - ego szokásához híven. -
Zilo85 #6625 Tomonor! Van infód arról, hogy a TC-hez mikorra várható no dvd patch? Nálam az "egyéb" megoldások nem jöttek be, a dvd olvasóm pedig már az utolsókat rúgja. -
tomonor #6624 próbáld meg úgy hogy: X3TC.exe ->jobb klikk-> Run as Administrator/Futtatás rendszergazdaként. Egészpontosan ezt akarja. -
#6623 A TC-nek van valami trükkje, hogy elinduljon Win Seven alatt is?! Mert már csomókban hullik a hajam, de akkor sem akar. Mindig rendszergazdakénti elindítást akar. Előre is köszi. -
Gunslinger #6622 Igen, az is lehet meg másfajta akna is. -
#6621 Squash Mine esetleg? -
Gunslinger #6620 Akkora ellenfelekkel nem hiszem, hogy ilyen korán megütközne. Egy M4-es egy lövéssel való kilövéséhez PPC/IBL/PSP kategória kell. Korvett kategóriából többet is kibír, főleg a Sabre a 25MJ-nyi pajzsával. -
tomonor #6619 vagy kicsi a pajzsod és egy nagyob erejű lövés terít le. -
Gunslinger #6618 Ütközés lesz. Ha neked megy nagy sebességgel egy minimum akkora pajzsú hajó, mint a tiéd, akkor egyből porrá leszel. -
Neoshane #6617 Időnként jó lenne tudni miért robbanok fel...max hull max shield senki se lő, bár körbevesznek az ellenek....de nem hallom hogy lőnek, még azt se mondja a hajóm hogy incoming rocket vagy vmi..:S -
#6616 Már azzal is sokat keresel, ha követed az alap lotot. Ha a korábbi részeknél szívtál, ez kifejezetten tetszeni fog mert reput, rangot és pénzt növelni ebben az epizódban nem kunszt.
Én hamar meguntam ezt a játékot, mert rengeteget könnyítettek rajta. Még komplexumokat építeni is baromi könnyű mert vontatás során nem himbálóznak a gyárak és az aszteoridák, hát ott végleg elment a kedvem a TC-től. Reunionban legalább van esélyem fejbekólintani magam a saját vontatott kavivsommal, ha nem figyelek. (de egyelőre nem telik rá)