X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a.) nem sikerül
b.) összeomlik a játék
天使たちは私を見守る
Eladáskor meg pont fordítva van. Minél alacsonyabbra állítod az eladást annál nagyobb valószínûséggel tudod eladni közelebb. Persze lehet h veszteségesen adod el, ekkor csökken a gyár pénze.
Ami mindezt még befolyásolja az a jumprange. Pl.: 12-ért energia csak 20 ugrásnyira van, de neked 10-re van állítva a jumprange. Akkor nem fog csinálni semmit.
Egyszóval jól kell belõni az árakat és akkor nem lesz veszteséges. Minél kevesebb nyersanyagot kell szállítsál annál jobban fogsz járni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Apropó kicsit off, ám mégiscsak megkérdem: Vista x32 kihasználja a 4 giga ramot, vagy az is csak 64-bites verziótól érzékeli, mint az XP?
Végre valahára lett egy hajóm, amivel megsemmisíthettem a gyûlölt Xenon Q-t, ami ellen egész eddig hiába hadakoztam. Most már nem. Könnyedén megsemmisítettem.
Amúgy bárki bármit is mond, nagy pénzeket nem stationokkal lehet keresni, hanem bányászattal. Én perpetual sinben bányászom az nvidiumot. Három hiperhajtómûves TS hajóval gyûjtetem az elõzõleg gondosan apró sziklákká szétlõtt nvidiumot. Majd ha mindhárom megtelik, visszaugornak Omicron Liarybe és megtöltök velük egy kibõvített rakterû Mercury Superfreightert, amit utána eladok a Shipyardban. Utána kezdõdhet az egész elõrõl.
Legutóbb 23 milló pénzt szereztem egy ilyen akcióval. Szóval szerintem egyértelmûen ez jövedelmez a legjobban.
Hiába üzemeltem be már napokkal ezelõtt Duke's domainben a 4 db teladianium L gyárból álló komplexemet, nagyon lassan hozza a pénzt, és néha érthetetlen okokból pénzt is vesztek vele. Volt már hogy 800.000-rõl 400.000-re csökkent az ott lévõ pénz. Miközben 4 TS hajó adja el a teladiumot és látja el EC-vel. Nem értem.
Azt se értem, hogy az 'adjust station parameters' menüben az árú eladási árának beállítása mellett mi az a jumps rész. Csak azt vettem észre, hogy ha a jumps nullán van, nem hoz pénzt a complex. Viszont a jumps számát csak az eladási ár folyamatos növelésével tudom növelni, egyébként egy idõ után újra nulla lesz.
Szóval mit csinálok rosszul, miért nem dõlnek a milliók? <#conf>#conf><#smile>#smile>
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Kezd beindulni az elfogósdi. <#eplus2>#eplus2>
De Xenonokat még nem tudok sajna.
Én úgy halottam h még az 1Gb-t se használja ki semmi.
Mondjuk papíron nagyon jól mutat <#vigyor4>#vigyor4>
"Graphics Card Info: NVIDIA GeForce 9800 GTX ❤️056 MB>3056 MB>"
--------------------------
X3 - Terran Conflict
--------------------------
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows Vista™ Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080425-1930)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: NVIDIA GeForce 9800 GTX ❤️056 MB>3056 MB> Driver: 7.15.0011.7519
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz
Usable System Memory: 6142 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1680 x 1050 * ❤️2>32>, fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 4x
Anisotropic Mode: NONE
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 40 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 31.7 average fps 9.0 minimum fps 71.0 maximum fps
Scene "Fight" 67.7 average fps 25.0 minimum fps 152.0 maximum fps
Scene "Build" 86.4 average fps 50.0 minimum fps 124.0 maximum fps
Scene "Think" 40.1 average fps 22.0 minimum fps 68.0 maximum fps
Overall average framerate: 56.5 fps
Ha hajót akarsz venni, vagy kibékülsz, vagy kalózként claimolsz.
Továbbá nagy, úgynevezett "Bulk Transporter"-nek is hívják õket, mint nagy szállítóhajóknak. X2-ben volt újdonság a jelenlétük, azok között is a Split Dragon volt nagy kedvencem.
(
)Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egy kalóz meg ne vegyen hajókat, hanem lõjön magának. Ha megfelelõ szektorokban megfelelõ fajok hajóira vadászik, összehozható, hogy 1 vagy két faj kivételével mindegyik legalább semleges lesz...
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Vadászok ellen meg elég reménytelen bevetni õket, túl lomhák hozzá, és ugyebár a FAA meg a FCA se megy fel rájuk.
Akkor mire használhatók.
Más. Azt se értem, hogy ha valaki a Yaki kalóz kezdést indítja el, az hogyan játszik? Honnan vesz új hajókat? Kitõl? Más Yaki hajók barátságosak lesznek akkor? A yaki shipyard script nélkül még új Yaki hajókat se képes szerezni, nem?
Köszönöm szépen az infókat gyártelepítéssel kapcsolatban!!
Tökéletesen sikerült egy Orcával a telepítés.
Gun: De a 32-re raktam a bányám. Tudatlan vagyok, de hülye azért nem. <#worship>#worship>
Milyen paranccsal rendelek hozzá szállító hajót? Support?
Thx!
Mindegy mit állítok be, elõbb-utóbb kifogy a szállítóhajókból az E és mennek gyalogosan tovább. Ötlet?
Attól kezdve h az összes hajónak be lehet állítani az automata ugrást, a HUB plot tök értelmetlenné válik. Kit érdekel h 1 0E, vagy 200 E-t használok el az univerzum átszeléséhez, mikor milliós a hasznom. Mikor fogja behozni energiacellákba a ráfordított milliárd crediteket? SOHA!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A TC nekem is eredeti, a proci és a RAM megegyezõ SaGa-éval, de sokszor a szívroham kerülget mikor 10x-es sebbeségnél egy aszteroida, vagy állomás közvetlen közelében a hajó hajtû-kanyarokba kezd, és ha magától nem kapcsol ki a SETA, akkor inkább én teszem.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Egyszerûen ilyen a program, amikor kényes mûveleteket csinálnak a hajók, nem seta-zunk. Egyébként se szoktam csak úgy hobbiból, vagy pénzszerzés céllal nyomni a seta-t, csak jeleztem, hogy ez ilyen progi, figyelni kell rá...
Ám igen, túl gyenge a procid (amelyet amugy nem a 3D modellezés terhel le, hanem a scriptfuttatási adatok kiszámolása) akkor álítsd alacsonyabbra a SETA Factort.
Ettõl még lehet, hogy beleszól, de elég nehezen tudom elképzelni...