12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#6535 Lyupppííí!
Addig Nyomom a reunion-XTM-et. az baromi nehéz a TC-hez képest, főleg cheat nélkül. A TC kiábrándítóan könnyű ideje kissé bekeményíteni. -
tomonor #6534 jó nah.. akkor egy hír:
Decemberben érkezik az Xtended TC, karácsony körül. -
r4pt0r #6533 6489 te meg a muszáj-t írtad 'ly'-al, szóval foglalkozunk inkább a játékkal. :D -
tomonor #6532 várj... nyugi...
Komolyan gondoltad hogy a "Hajót" 'ly'-al írtad? -
tom36 #6531 az csak 1 dolog h leforditom nagyábol de ha nem teljsen értelmes meg nem is arol karatyol miröl kéne akor hogy csináljam
per pill az aldrin rendszerbe eljutottam azt most egy halyót kéne védeni de minek ott van szembe velem egy böszmenagy hajó (elenséges de nem lö) csak a terranok lövik és ot vok elakadva me nem akar semisem történi bármit csinálok
vagy csak korában amikor megtudtam pár palitol enek a rendszernek a létezését akor volt velük egy m6 ojs hajó meg egy TP amit megkaptam az m6 -os meg véletlenül pusztult. -
tomonor #6530 nyelvtan ftw -
tom36 #6529 már megvagyok vele (véletlenül amikr viszaléptem a játékban akor ráfordultam a halyomal és az m6 os bizonyult gyengébnek az m3+ elen azt a sok kocc azt kimultén egy pici pajzs vesztésel megusztam -
tom36 #6528 nem tudna valaki egy végigjácási utmutatót adni me megin megakadtam
a szatelit telepitös után amior a teránoknál vok és v mi kutatócsoportal kel v mit csiálni akik v mi idegen lény meg miegyéb azt láták a tudásom .... ez a küldi cime The lost colony -
Nothing117 #6527 igazad van akkor csak emiatt támadtak -
SaGa Jr #6526 Ott volt veled együtt a kísérőd is a kérdéses feladatban (az argon elite)? Vele együtt lépj be (pontosabban szorosan ott legyen mögötted mikor bemész). Ha nincs ott mögötted és rá kell sokat várnod míg megérkezik a szektorba akkor nekedesnek. De ha teszemazt előtte elkedzed csinálni az Operation Final Fury plot-ot (elég az első küldetést amíg eljutsz a katonai szektorba) akkor nem lesz ott egy ellenséges hajó sem.
A raktérben legyen ott a 200 egységnyi árú (ezt sajna meg kell venni, nem kapod meg) aztán padlógázzal start a megadott állomáshoz. Mielőbb dokkolj be (legyen egy docking computer is a gépeden és így tutielőbb benn leszel, mert csak odamész 5Km-re az állomáshoz és kiadod a dokkolási parancsot aztán máris bedokkoltál). A kísérőd meg majd bedokkol magától és onnantól indul a várakozás. Tessék figyelni arra amiről szövegel és tudni fogod mikor indulj és mit csinálj. -
SaGa Jr #6525 A telepítgetős feladatoknál nem fogsz új videókat kapni mindig ha egy oylan szektorba lépsz be ahová telepíteni kell valamit.
Csak legyen a raktérben (létfentartó rendszerrel egyetemben) a delikvens, meg szatellitek. Ezután bemész a lehető legközelebb a középponthoz és ott kidobsz egy szatellitet. Utána mehetsz a következő helyre amint megkaptad az új helyszínt. Kirakod azt a pár darabot (3 ha jól emlékszem), aztán várni kell és majd értesítenek hogyan tovább.
Ja és fontos, hogy miközben ilyen feladatot csinálsz ne váltogass hajót és ne szállj ki a sajátodból, hacsak nem ez a feladat. Máskülönben megváltoznak azok a paraméterek amikhez a feladat kötődik. Ilyenkor ne vegyél és ne is szerezz új hajókat, csak a feladattal törődj. -
Nothing117 #6524 mindegy már megvan -
Nothing117 #6523 nem tudja valaki hogy mivel szoktak a modderek cat meg dat fájlokat módosítani szeretném 1 kicsit testreszabni a játékot a saját igényeimhez -
Nothing117 #6522 hát ezt a részét is kicsit lehetett volna javítani peccsel reuban még nem voltak ilyen gondok -
tom36 #6521 jah pont az de az elsö szektorban telepitem is azt a 2. nál ahová kellet ot már nem müködöt mer nem fogadja el azt h belépek a szektorba
a palit meg amugy elég mesze töle de ugyanugy split teületen szedtem fel miközben egy m3 as elhagyot halyot elfoglaltam azt látom ot egy muki az ürben hát vegyük fel azt csak lesz v mi de csak gondok lettek -
Nothing117 #6520 nemtudom miért nekem irtad anno amikor játszottam vele nekem sikerült csak a játék néha bugos volt és még ha mindent ugy csináltam ahogy mondta akkor is volt hogy nem akart sikerülni
volt amikor az argon m 148as szektorba kellett vinni valami cuccot a mercurymon csak aszállítmány seta meg pajzs volt erre belépek mondja hogy ja én hoztam a szállitmányt dokkoljak be nemtom milyen bázisra szépen elindulok erre meg nekem ugrk aza összes hajó meg végig mondják h huzzak innen mert szétlőnek aztán mentés ujratölt aztán jó volt -
bgabor #6519 Lehet hogy el kellett volna olvasni a küldetések leírását és értelmezni a játék közben elhangzó szövegeket? -
Nothing117 #6518 melyiknél jársz amikor szateliteket kell kitenni split szektorokban? -
Nothing117 #6517 akkor nemtudom mi lehet nekem asszem kiszált mindig a hajóból -
tom36 #6516 nekem nem szált ki meg semi
amikor meg kidobtam egy trading stationál akor szépen bement azt rá tiz másodpercel a halyómbol szált ki megin és meg is adta a küldit ami nem müködik -
Nothing117 #6515 asszem neki a rakteredbe kell maradni amíg nem mondják hogy vidd el valamelyik állomásra és ott kiszáll de kidobni nem szabad majd az állomáson magától kiszáll -
tom36 #6514 az szió
nekem meg sikerült megoldanom a kidobásával de most meg rögtön a küldi következö zésze hülyült meg mer most meg azt nem fogadja el h belépek a megadott szektorba és igy megin nem tudok továblépni azt lehet h az lesz h viszamek a palis problémához azt a rakteremben el lesz azt amig nem adják meg az uj küldit adig dobom majd ki azt talán nem zavar be. -
Nothing117 #6513 ilyennel én is szívtam kaptam 1 palit azthittem nem kell nekik és ajándékba kaptam aztán hajóval eggyütt eladtam vagy már nemtom hol vesztettem el aztán a következő küldihez meg őt kellett volna bevinnem 1 állomásra -
tom36 #6512 ohh ugy néz ki h sikerült me volt egyrégebi savem amikor még nem adta meg a küldit azt akor is probáltam kinyirni de nem ment azt mielött átmentem volna egy kapun akor kidobtam (hogy fagyna halálra az ürben v csapja el a kapu elött v mi nagy hajó 99999-el) -
tom36 #6511 megin lene egy problémám de most nem modok meg miegyéb
felvettem egy rohadt terran palit az ürben az egy trading stationál kidobtam be is ment azt jön az üzi h kaptam egy kis kiegészitést a fő küldimhez :vegyem fel a palit azt inentöl ugyanaz mind volt menjek el a szektorba és rakjak le egy szatelitet de mivel h a palit hiába veszem fel bármijen hajóval nem fogadja el igy a küldivel nem tudok továbhaladni
probáltam kinyirni de sajna cheat et használ igy halhatatlan -
#6510 Ilyenkor kell bekapcsolni a script editort és ott elindítani tudtommal.
Én eme bonyodalmak elkerülése végett minden ilyen scriptet berakok egy pakkba és lesz belőle .spk, amit már kezel a plugin manager. Elvileg települ is a ScriptPackager a PluginManager-rel együtt. -
tom36 #6509 de azokat a scripteket vagy ép mód aminél letöltés után 2 mapa van (script meg t) azokat csak egyszerüen az x3tc fökönyvtárába be kel másolni a megfelelö helyre nem ?
legalábis más gameknél igy szokott leni, a plug manager meg nem is látja az a másik. -
SaGa Jr #6508 Mit értesz bekapcsolás alatt? Egyáltalán melyik scripteknél (mit írtak hogy "kapcsold be")?
Mod esetében a bekapcsolást a játék indításánál kell eszközölni (esetek 75%-ában), mikor kiválasztod hogy melyik mod működjön (modokat amúgy sem plugin manager-el teszed fel, hanem bemásolod a megfelelő helyre és majd induláskor, mielőtt a játékba belépnél a modok közül kiválasztod azt az egyet amit működtetni akarsz).
Scriptekhez kell általában a plugin manager, máshoz nem.
Bekapcsolás az lehet annyi, hogy aktiválod a script editort, netán az artificial life settings menüben bekapcsolod a megfelelő opciót (normál game menüből elérhető ez utóbbi).
Angoltudás nélkül meg bajban leszel, mert ritkán merül ki pár szóban mindaz, amit egy script bepakol, főleg gyárak/kereskedelem és ezek működtetése kapcsán. Szótár sokat tud ám segíteni. ;)
A linknél meg menjél le egészen a Station Building/Station Management/Trade Scripts részig és csak azokat böngésszed át, mert ezek szerint neked azok kellenek. A nevükből (amit szótárral 1-2 perc alatt megértesz) kiderül mégis nagyjából miről van szó és ha érdekel akkor elolvashatod a bővebb leírást is. -
tom36 #6507 a Plugin Manager már megvan meg szedtem le egykét módot probáltam de nemigazán mükszik mer nem tom bekapcsolni a gamen belül v hol kellet még amó
amugy amit linkeltél azal csak az a gondom h az angol tudásm elég kicsi igy nem is szoktam elolvasni igazán
jah amire kéne nekem az a gyár épités meg a kereskedelem nagyrészt a töbi melékes.
az itt felsorolt modokat már végig néztem azt amiröl tudtam h mi azt betetem de fökép csak a scripteket tudtam. -
SaGa Jr #6506 Az csak attól függ mit akarsz csinálni. Más kell a kereskedelem kibővítéséhez, más a harcolgatáshoz, megint más a gyárak felturbózására és így tovább.
Plugin Manager mindenképpen kelleni fog, de emellé ami tetszik innen:
Mod gyűjtemény egy helyen
Itt ráböksz valamelyik modra és elvisz a leíráshoz. Azt elolvasva el tudod dönteni hogy kell neked vagy sem. -
SaGa Jr #6505 A Hub plot során addig kell eljutni, míg engedi az első kapu átkötést. Azzal zárul le az első része a plotnak. Ha jól emlékszem ehhez kell a teladianium is (egyáltalán nem kér sokat sőt) meg az ore leszállítás (ebből tényleg kell neki bőven de még nem is ebből kell a legtöbb).
De az Aldrin Plothoz teljesítve kell legyen a Terran+Goner+Final Fury plot is a Hub első lépcsője mellett. Ha ezek mind együtt vannak, na azután lehet belevágni az Aldrin plotba. -
#6504 Tegnap néztem tekkóban, már 5200 Huf-ért hozzá lehet jutni a játékhoz.
Elég jó bevétele lehetett Egoéknak... -
Jammer #6503 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy használja -e itt valaki az FDN-t. ( Logain Industries Freight Distribution Network ) Szerintem nagyon jó dolog és teljesen kiváltja a complexeket ami miatt nem lesz tele a szektor pókhálóval és a gépnek sem kell őket rajzolgatni a hajóknak meg kerülgetni... A kérdésem, hogy lerakok valahová egy Node-ot a világ másik felére pedig egy másikat akkor azok között tudok-e árut mozgatni valahogyan ?? Mert nekem sajnos ez valahogy nem akar működni. Lehet ilyet csinálni? -
bgabor #6502 Engem az érdekelne hogy mégis meddig tart a HUB plot első köre? Tehát hogy mikor mehetek rá végre az új Aldrin missionokra, és felejthetem el végre ezt a tetves hub plotot? Most szállítottam le az 500 mikrochipet. Most néhány milliárt tonna teladianiumot és oret követel. Ezt még teljesítenem kell még vagy most már beadja végre az Aldin missionöket? -
tom36 #6501 ism lenne egy kérdésem
mivel h a módokban meg miegyebekben nem vok járato igy kéne egy kis tanács h melliket éri meg felrakni (mellik bövit rajta a legtöbet a grafot nem beleértve)?
megvettem a gamet de amillen pehes vok több mind 5 orát szenvedtem vele mire elindult.
de már jóóóó :D -
#6500 Hát, a Superbox-nál kijelentették, hogy nem lesz hajómakett, mert az megcsapolná a tárcájukat. Ergo vagy gyűjtenek vmire, vagy nincs nekik sok. Remélem az előbbi.... -
#6499 EVE jobb példa lenne. Ott több szerver futtat egyetlen-egy világot (cluster of servers), ugyanezt meglehetne csinálni. Persze ott is van lag, pl Jitta, dehát fele EVE ott koncentrálódik (ill. koncentrálódott a limit előtt).
Nem kell mindegyik gépre a játék, a teljes EVE-ből is csak egy példány van, részletekben, összehangoltan. -
r4pt0r #6498 Hát nah, de a pénzhiány az biztos, ezért lagol. De Egosoftnak ez nem lenne gond szerintem, van már 1-2 játék a hátuk mögött. -
tomonor #6497 nem inkább az a gondjuk hogy a technológia alján vannak internet téren -
r4pt0r #6496 Talkodom ingyenes játék nem? Akkor persze hogy nincs pénz rendes szerverre. :D