X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 parancsot fogsz találni: Assess ..., Repair..., Utilize...
Az eslõre felsorolja, mibõl mennyi kell, a másodikkal újjáépíti, ha minden benne van a hajódban, a harmadikkal meg lebontja, és berakja a hajóba, amit kinyert. Ez nem azonos a szükséges mennyiséggel. Ha nem elég a szabad hely, szól...
Egyre gyengébbek a plotok sajnos. A terran még jó volt, csak félkész (kaptuk is ezerel a jutalmakat), a goner volt a legérdekesebb, de a végén a jutalom gyatra volt (a Truelight Seeker is használhatatlan), de ez a Final Fury valami szégyen. Nem elég h rém unalmas, és csak pénzeket kapunk, de a legizzasztóbb küldi után csak vége, még pénz se jár. A HUB meg maga az agyhalál, nem szól másról mint a nyersanyagtermelõ komplexek felhúzásából. Most tartok a 150e Teladiumnál. És ez még csak a kezdet.
Úgy sajnálom h nem tudtak egy épkézláb történetet se kitalálni.
A hajófoglalás az nagyon élvezetes lett. Még képezni kell a Marine-jaimat, mert K-t, meg Q-t még nem tudnak elfoglalni.
Egy Orca-val mentem a helyszínre és ráböktem egy hajóroncsra, majd repair debris parancsot adtam ki. Erre közli egy üzenetben, hogy nincs elég Kristály.....na de mennyi az annyi ?
Hol lehet megnézni, hogy mihez mennyi és milyen anyag kell ?
TL kell hozzá, annyi anyag kell bele...
TC-ben nem próbáltam, ez az eredeti, Ru verzióban van benne, de ahogy látom, a TC verzió is tartamazza a szükséges scripteket...
Nem tudja vki hogy miért csinálja ezt az én kis mapem (lásd: TextIDNotFound a távolság helyett)?
És egy másik: próbáltam hozzáadni pár szektort, de a mapen való elhelyezés nem nagyon megy, meg a szektorokat nem nagyon köti össze (stb). Ha van itt vki aki ért hozzá akkor pls dobjon meg egy pm-mel.
天使たちは私を見守る
LOOOL már értem az M8-as gondolkodási módját! Kamikaze!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ez tetszik :o
天使たちは私を見守る
"Founded weapons: 39" -LOL
天使たちは私を見守る
Igen ám, de dokkolok, kiírja hogy mission complete, és utána semmi. Nem ad új küldetést, szürke a my missions menüpont.
Most akkor csak sok idõnek kell eltelnie amíg az új küldit beadják, vagy belefutottam valami fasza kis scriptelési hibába? Kétszer is megcsiáltam már, mindkétszer ez lett az eredmény.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
---Flight---
Space
RMB
Down
Up
Left
Right
Q
E
X
Y
Tab
Bakspace
Shift+F
-//-A
-//-D
nincs
Shift+E
A
D
W
S
---combat---
CTRL right control
LMB
L
M
I
satöbbi satöbbi lényegtelen
Remélem némelyeknek segítségére lesz, ha meg vki próbálta és nem tetszik neki így sem, akkor az télleg várjon egy scriptre vagy egy jövõbeni patchre. Én ennyit tok segíteni.
天使たちは私を見守る
<#nyes>#nyes>
Crysis, Deadspace, Falout3, TR:Underworld, minden más fut rajta zavartalanul max. beállítással. Csak a TC sz@rakodik, pedig bõven az ajánlott felett van a konfiguráció!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Hiába kapcsolom ki-be, amíg újra nem indítom a gépet ez nem változik, mégha kilépek a windows-ba sem. A gépem új, elég erõs, simán viszi a Crysis:warhead-et, magas beállításoknál úgy hogy még egy pillanatra sem szaggatott be soha! Erre a TC-t nem bírja?!<#falbav>#falbav> már egyszer reinstalláltam, de maradt ugyanez a probléma! A játék eredeti, nem tudom miért szórakozik velem!
Ha valaki tapasztalt, vagy hallott már hasonlóról, please <#help>#help>!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Freddy TNT: kifogás még mindig nem jó <#idiota>#idiota> De leírom, amint gépközelbe leszek (laptopon vagyok most), ami feltehetõleg 6 óra magasságában lesz, feltéve, hogy végzek a teendõimmel. De ma meglesz. <#zavart1>#zavart1>
Nem te vagy balf...., hanem az az okos Egos, aki ezt betette. v2.0-ban remélhetõleg már orvosolni fogják, bár az uccsó leírásában nem láttam, azért még a remény hal meg utoljára.
mindenero: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> majd írd le, milyen is az az Akuma (mennyivel jobb/rosszabb, mint a többi. A vélemény mindig jobb, mint egy nyers adat)
天使たちは私を見守る
Akkor írd le légyszives mert balf@sz vagyok <#nyes>#nyes>
Próbálkoztam sok mindennel de valahogy nem lett olyan mint a reunionban.
És szerintem jó kifogás hogy nem tetszik az irányítás. De legalább megveszem ha jó lesz ez <#vigyor>#vigyor>
Az oldalt majd otthon elolvasom, kössz a tippet
Igaz 100-ra sikerült, de megérte. Olyan jó kis hajó h most meg sajnálom eladni.
Leírom hogyan csináltam ha valakit érdekel.
Van ugyebár a Hyperionom (M6+) meg a Minotaur (M7M). Hyperionnal bemegyek az Akuma (M2) feje alá ahol az ágyúk nem találnak el, leszedem e pajzsát. Ekkor az Akuma viszonylag közel áll a kapuhoz, ahol a Minotaur várakozik. Lenn van a pajzs, elugrok a Minotaurhoz, átszállok. Kilövök pár rakétát, meg a Boarding podokat, a Hyperiont meg elküldöm a pajzs támadására.
Ez ugye a kulcsmomentum, mert a Hyperionnak esélye sincs az Akumával szembe (1-2mp), a rakéták (elvileg) elterelik az Akuma figyelmét a Boarding podokról, a Hyperionba pedig át kell szállni idõbe h mire a podok odaérnek az idõközben töltõdö pajzsot le tudjam szedni.
Még pár rakétát a Hyperionról is indítani kellett, mert a minotaur elterelõ rakétáit közbe kilõtték.
Szerencsére gyorsan átvágták a burkolatot, innentõl már csak a védtelem Minotaurral kellett elugrani, meg a maradék vadászokat szétkapni.
Érdekes volt mondjuk h egyszer mikor a Hyperion véletlenül fölrobbant, sikerült elfoglalni a hajót, és benne maradt 30db ConcussionImpilse Generator meg 4GJ pajzs, másodjára már tök csupasz maradt (igaz nagyobb HULL maradt meg).
天使たちは私を見守る
2. Ez ám a kifogás, akkor már inkább a kései Hun
megjelenést mondanátok
Válasz a kérdésre:
3. Gyerekek, most komolyan, hova tûnt a kísérletezõ hajlam? Este felteszem ide a bill beállításomat, amivel gyakorlatilag visszakapod a Reu irányítását (most elemzést kell írnom).
4. www.egosoft.com - community - forum - X3TC Scripts and modding
天使たちは私を見守る
Megvan a Terran C. de nem teljesen egyenes úton <#vigyor4>#vigyor4> Ha az irányítással nem lenne gond akkor megvenném eredetibe,de egyszerûen annyira felbosszant, hogy inkább a reunionnal tolom.
Nincs véletlenül egy script vagy valami amivel a régi, megszokott módon irányítható bill+egér kombóval?
Tudom, hogy valamelyik gombal aktiválni lehet a játékban,de azt mindig be kell kapcsolgatni, ráadásul épp csak közelíti a reunion irányítását.
天使たちは私を見守る