X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sebességét meg ha egyszer kipróbálod, nem akarsz majd visszaülni a többi M3-ba. Ugyanaz a helyzet nála, mint a szintén csak aldrinban kapható M6 Springblossom-al: ha kipróbálod, a kategóriája többi hajójába már nem fogsz többet átülni. A Springblossom vitathatatlanul a legjobb hajó a játékban.
Nemtudom, de a nova még mindíg a kedvenc M3-asom, hiába nem az a legjobb. 😛
Maga a HUB semmire se jó, gyakorlatilag kapukat tudsz összekötni az univerzumban tetszés szerint. Nem vágom h ebbe mik lehetnek a "végtelen lehetõségek" amit Bala Gi említ.
Ameddig visszaolvastam, csak arról van szó, hogy milyen nehéz, és körülményes. A fórum keresõje megint vacakol, nem talál hozzászólást a témához.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Tudtok valami mod-ot, vagy script-et, ami a már beszállítás alatt lévõ nyersanyagok mennyiségét is lecsökkenti?
Amiket az ego fórumán találtam, azok csak arra hatnak, amit még nem kezdtem el...
http://a-zcomp.eu/
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Van, minden M7 missile frigate-be 20 ember fér.
Sajnos igen, 50 millió alatt nincs+felszerelés
Mindenfajta Ion alapú fegyver fõként csak a pajzsokat sebzi, a legjobb az Ion distruptor, de ennek rövid a lõtávja (csak vadászokra jó+sebzi a tieidet is)+még van egy de az hirtelen nem jut eszembe
Dokkolás nélkül Transporter device-al tudsz átszállni, asszem 5km a hatótávja, tudsz árút is transzportálni a hajók között (akár a galaxis másik végérõl is utasíthatod a hajóidat ha elég közel vannak egymáshoz), megvehetõ a Terracorp HQ-ban meg egy-két fõhadiszálláson
Ha baromságokat írtam nyugodtan javítsatok ki 😊
Lenne egy-két kérdésem:
Van olyan hajó amibe több ember fér mint 10?
Tényleg ilyen mocskos drága egy hajó amivel boarding pod-ot tudok kilõni?
Melyik az a fegyver ami nem (illetve csak kicsit) károsítja a hajó HULL-ját?
Hogyan tudok dokkolás nélkül gyorsan átszállni egyik hajóból a másikba? Csak az eject-el?
Reunion XTM vs. TC ---> csan a TC-t ismerem, úgyhogy az a legjobb! <#bee1>#bee1>
Ha van még ehez hasonló játék szívesen kipróbálnám! 5let?
Köszi elõre is!
Alex
Nos sok igazságot megfogalmaztatok, fõleg Nonpluszultra utolsó mondataival értenék egyet kiegészítve annyival, hogy míg az XTM és a harci scriptek csak javítanak a Reunion alapjába véve kereskedjünk-építkezünk fõ vonalán. Addig a TC-ben elsõsorban és fõ vonalként a harc ( végre ) dominál és ennek rendeltek alá a készítõk mindent !!!
Tehát szabad a választás : aki a kereskedés, menedzselés, épitkezést szereti KELLÕ harci eseményekkel megfûszerezve annak : ala Reunion 3 XTM + scriptek.
aki viszont a harcot,hódítást kedveli annak mindenképpen szerintem a TC való
Ui : Végeredményt tekintve csak dicsérni lehet a készítõket, hogy egy olyan világot teremtettek ezekkel a játékokkal, ahol minden scfi kedvelõ megtalálhatja a neki megfelelõ szórakozóst, és ez nem semmi !
Tehát a nyertes az X-BtF xd
Az X3-al sokkal többet játszottam, és jobban is élveztem (újdonság varázsa), de a TC sokkal szebb és nem kellett éveket eltöltenem vele h ugyanoda eljussak. A plotok a TC-ben szerintem borzasztóak, nincs semmi háttérinformáció a világról, bedobnak a közepébe aztán csinálj amit akarsz. X3 sokkal jobban ki volt dolgozva ezen a téren, XTM-el meg pláne.
ÚH: X3+XTM nálam
De azért továbbra is TC-vel fogom nyomni, ha túl tudom tenni magam a HUBon.
Ha feltétlenül választani kell, én az X3:Reunion + XTM-ra voksolok.
Kár, hogy a TC nem csupán egy kiegészítõ a Reunionhoz, hanem egy teljesen más önálló játék bár sok benne az ismerõs elem, de nem az igazi. Túlságosan amerikanizálódott ahhoz, hogy valódi izgalmakat nyújtson a küldetések pikk-pakk megvannak és nincs (akkora) kihívás benne.
A Reunion egy kifejezetten nehéz játék volt, sokak számára egyenesen elrettentõ - gondolom az egósok ezért könnyítettek rajta, hogy eladhatóbb legyen, azonban a mai elkonzolosodott világban nem hiszem, hogy többen nyomnák a TC-t, mint anno a Reuniont, sõt.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Ha a két gyári játékot kell összemérni, az X3:Reunion 2.5-öt és az X3:TC 2.0-át, akkor szerintem egyértelmûen a TC a nyerõ.
Az átlagos(értsd:nem szélsõségesen elvakult) játékosoknak is terem babér, míg az alap X3-ban az átlagos játékos M3 kategóriájú hajónál sosem szerzett nagyobbat. Bár rövid, mégis ezerszer jobb a TC fõ hadjárata a Reunion julian brennan féle gyökérkedésétõl, meg a "repkedjünk aszteroidán belül idõre, mentési lehetõség nélkül" címû agyrémeknél.
Ezenkívül jelentõsen tovább lett fejlesztve a TC az X3 2.5-höz képest.
Mellesleg megtaláltam az automata pénzutalás funkciót az X3:TC-ben:Állomás/command console/elsõ command/auto money transfer.
X3:Reunion + XTM
Vagy
X3TC 2.0-át?

Készítettem egy nyomtatható térképet ha érdekel valakit szívesn elküldöm.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Steamnél sajna mindíg van pár nap (hét) csúszás.
Más:
Korábban valaki panaszkodott az Auto transfer money to player account hiányára. Jelentem nekem kezdetektõl fogva van a játékban. 😊
az a kérdésem lenne h steamen keresztül levõ játék is frissiti magát 2.0va vagy csak a dobozos????
mert nekem nem igen akarta magát updatolni
Továbbá ezt találtam nektek, 1.4-hez van írva ám sztem megér egy próbát
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=239591
Illetve majd értesítelek titeket mi van a húsvéti tojásokkal, egyet már találtam, csak nem vagyok benne biztos hogy azt kellett volna-e találnom... xD
Link az ûr Sherloch Holmes-jainak.
Sok sikert!
Állítólag a 2.0-val lehet de nekem kifagy.Köszi